bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 01:17

Български клубове - Любимец 2007 (Любимец) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 32 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Берое - Любимец 25.04.2009 17:00
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2009 02:22 
Аватар

Отбор: Любимец 2007 (Любимец)
Любимец отива като обречен в Стара Загора, на нас ни остава разбира се единствено малката надежда за някакъв подвиг от момчетата. Но защо пък наистина не се окажем за 2ри път болното място на заралии и ги препънем - един Х би бил добре за нас :) Все пак реално на нещата - 2-0 според мен!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Берое - Любимец 25.04.2009 17:00
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2009 02:57 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Според мен ще измъкнете Х, имате добър и сработен отбор и защо пък да не се опънете на Берое ;) Прогноза 2:2 :a006:

http://www.facebook.com/svilengrad1921

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2009 07:57 
Аватар

Отбор: Светкавица 1922 (Търговище)
Прогноза 4 - 0

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2009 10:11 

ей Фена от Светкавица недей да прогнозираш моля те ,без това не познаваш никогаа :D :D ..

Мисля си ,че можем да измъкнем Х-са :) Айде нашите... :first:

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2009 11:18 
Аватар

хахахахахахах и кво дани би да биете в СТЗ уеее

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2009 11:26 

TRG_SVETKAVICA написа:
хахахахахахах и кво дани би да биете в СТЗ уеее

Вас нали ви бихме ? :wink: Ей сега и Свиленград ще ви минат и ще ви е страх да идвате към Хасковска област :razz:

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2009 11:48 
Аватар

и кво кът сте не били бее с 1-0 коляма работа и кво кът на минат Свиленград шева видим другия сезон беее селяндуриии простии

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2009 11:53 

TRG_SVETKAVICA написа:
и кво кът сте не били бее с 1-0 коляма работа и кво кът на минат Свиленград шева видим другия сезон беее селяндуриии простии

Селяндури ха-ха-ха :D ..Ако сме в една група де :razz:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2009 12:52 
Аватар

Всички знаем, че в Търговище сте 60-70% цигани и явно си 1 от тях, защото коментар с под 10 грешки нямаш, да не говорим за пунктуация. Мен лично това повече ме нерви и от латиницата. Пиши по-четливо, че ще взема да търкам постове!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Апр 2009 14:34 

Айде млъкни.Знаем ,че на един мангал ще му е трудно да пише на латиница без грешки :wink: :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Апр 2009 14:48 
Аватар

То това си моя работа дали ше мълча бее ти кво заповядваш ми ааа беее цял живот на селоооо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Апр 2009 02:10 
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
Свиленград 1921 написа:
Според мен ще измъкнете Х, имате добър и сработен отбор и защо пък да не се опънете на Берое ;) Прогноза 2:2 :a006:

6:6 ?
Айде стига !!! Не прогнозирате , а само кълнете :mrgreen: !!! Все пак имаме да връщаме за онова 1;1 ^_^ Иначе евала за темата , начетох се на смислени коментари :lol!: , турци , цигани .. абе въобще страшна работа ... :lol!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Апр 2009 03:02 
South Boys
Аватар

BeroeHools написа:
Свиленград 1921 написа:

6:6 ?
Айде стига !!! Не прогнозирате , а само кълнете :mrgreen: !!! Все пак имаме да връщаме за онова 1;1 ^_^ Иначе евала за темата , начетох се на смислени коментари :lol!: , турци , цигани .. абе въобще страшна работа ... :lol!:

Хаха знаеш че нямам нищо против вас, и че не кълна, а просто давам прогноза, мойто извънземно така ми каза :D 2:2 :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2009 16:15 
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
Да знам :D мисля да се пусна към Свиленград , но до мача ни с Вас има време ше видим :) !! На твоето извънземно явно не може да се вярва ^_^

:f26:

P.S Пича от Търговище май прекалява с лепилото... :cyclops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2009 20:17 
Аватар

6:6 ! :a026:

като домакин отбора ни играе мн силно и бихме имали по-голям шанс,но за жалост сме гости и не виждам какво ще вземем от това гостуване всичко по добро от загуба е добре дошло!!аре утре съм на стадиона и вечерта ще изказвам впечатления :D :razz:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Апр 2009 20:55 
South Boys
Аватар

Както искате го приемайте но аз смятам че 100% удряме Локомотив утре и ще стискам палци на Берое да ви вкарат повече голчета белким си дойде всичко на мястото и да сте зад нас в класирането :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2009 00:09 
Аватар

повече от 2 гола разлика мисля,че немогат да ни бият.утре ще стане ясно..... и оуен аз пък съм за локомотив ..... щом ще си правим секано :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2009 19:01 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
краен 1-2.Браво на Любимец за тази героична победа .А свиленградчани нали разправят ,че няма турци при тях ,а в Любимец има ли или тея Салиф,Мехмед и т.н. са от други градове?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2009 19:07 
South Boys
Аватар

Ми няма бе ;) При нас има 1 мангал Реджеп който е родом от Стамболово ;) Честито на съседите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2009 19:08 
Аватар

Салиф е от Турция, а Мехмед от Сопот, ако не се лъжа. Иначе поздравления на Любимец, очаквам някакви обективни наблюдения от мача, не очаквам да сме ги надиграли, но да чуем какво ще кажат хората. Още един път голямо БРАВО и БЛАГОДАРЯ на футболистите за тази радостна победа. Оуен, кой кого би и на колко точки сме вече от вас?! Като ще ни правите секано - да ви се връща, кур за Свиленград. Аз не виждам какво ще си идва на мястото - цял полусезон трупаме точки, изненадваме немалко отбори и сме общо взето сензацията на групата. Това, че ни бихте със стария ни треньор и измъкнахте щастлив Х не ви прави по-добри - това е първенство - играе се за точки, а не се гледат директни двубои. Иначе и там тази година ви опуфкахме - 2 години подред за купата му ядете главата точно от нас :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2009 19:16 
South Boys
Аватар

Ако не бяхте победили в Зара щеше ли да имаш смелост да кажет тия приказки...И да хикса си беше щастлив щото Насков Сталев пак беше хванал съдията както и на мача в Лц но тогава не ви излезе късмета.Заслужавате да сте пред нас никой не оспорва ние сами сме си виновне че си изпуснахме мачовете.Кур за тебе педалче ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Апр 2009 19:52 

Източна "Б" футболна група, 22 кръг
25.04.2009, 17:00 часа; ст. "Берое", Стара Загора; 2000 зрители
Главен съдия: Цветан Кръстев (Варна)
Помощник-съдии: Милен Станев (Варна), Любомир Ламбов (Варна)
Четвърти съдия: Георги Кабаков (Пловдив)
Дежурен делегат: Валентин Божков (София)

1' - начало на мача.

2' - Диан Генчев стреля от пряк свободен удар в долния ляв ъгъл на вратата. Кузманов обаче успя да изчисти в корнер.

3' - Дончо Атанасов е фаулиран, но реферът не отсъжда нарушение. Ако беше дал такова трябваше да даде и червен картон на играча на Любимец, който бе последен в защитата и спъна откъсващия се Атанасов.

7' - дузпа за Берое! Здравко Илиев пресира вратаря Кузманов, който предаде на левия бек на Любимец. Атанас Апостолов пресече подаването към негов съотборник и напредна добре стреля от границата на наказателното поле, топката срещна ръката на Айхан Мехмед на гостите и реферът отсъди дузпа.

7' - ГООООООООООООООЛ ЗА БЕРОЕ!!! Атанас Апостолов стреля силно и открива резултата.

14' - Гол за Любимец. Ивайло Петев стреля от 30 метра от пряк свободен удар. Белчев не успява да боксира добре и кълбото попада в играч на Любимец, който от 7 метра стреля, Белчев първо спасява, клъбото се връща в краката на играча на Любимец, който чуква към Павлин Тодоров, който е точен за 1:1.

19' - смяна в отбора на Любимец. Павлин Тодоров напуска принудително терена, на негово място играе Анастас Попов.

21' - чудесен пас на Слави Жеков към Дончо Атанасов, който навлиза в наказателното поле и центрира остро по земя Ангел Гинев в опита си да изчисти за малко да си отбележи автогол, но късмета е на страната на гостите след като топката среща тялото на вратаря.

23' - Ерай Салид стреля от фаул, но топката излиза в аут.

24' - Слави Жеков центрура от фаул, Ивайло Паргов оставен сам срещу вратаря стреля с глава. Топката обаче среща десния стълб на вратата, разхожда се по голлинията, но не влиза във вратата.

26' - Слави Жеков намира със страхотен пас Дончо Атанасов, централните защитници обаче подхождат несериозно, но в крайна сметка се справят с опасността.

28' - втора принудителна смяна при гостите. 3. Веселин Великов влиза в игра на мястото на 19. Недко Миленов.

29' - жълт картон за Ерай Салиф (Любимец) за груб фаул.

33' - втори Гол за Любимец. Ерай Салиф бележи. След корнер Даниел Белчев прави фруба грешка и след последвало меле от 8 метра топката е ударена от въздуха от Ерай Салиф за 1:2.

38' - удар на Слави Жеков след пас на Ивайло Паргов, но право в ръцете на вратаря.

40' - след корнер Ивайло Петев засече добре. Даниел Белчев отново е неадекватен и избива лошо, но за радост няма играч на Любимец, който да овладее.

41' - Дончо Атанасов стреля с външен фалц от грануцата на наказателното поле, но топката минава слабо встрани от вратата.

43' - Здравко Илиев елиминира двама в центъра на терена с топка в крака. Стига до границата на наказателното поле и стреля, но кълбото минава на сантиметри от десния страничен стълб.

45' - една минута добавено време на първата част.

45'+1' - фаул за Берое на около 27 метра. Слави Жеков стреля, но топката минава на 30 сантиметра над вратата.

45'+1' - край на първото полувреме. Берое губи на почивката с 2:1 от Любимец след гол на Атанас Апостолов от дузпа и попадения на Павлин Тодоров и Ерай Салиф за гостите.

46' - начало на второто полувреме. Без смени в двата отбора.

49' - Атанас Апостолов излиза зад защитата, но топката му идва малко дълга и не успява да засече.

50' - жълт картон за Кирчо Крумов (Любимец) за задържане.

52' - центриране от корнер на Слави Жеков. Ивайло Паргов стреля с глава, но топката минава на 2 метра над вратата.

55' - смяна в отбота на Берое. 28. Атанас Атанасов е заменен от 17. Марко Илич.

57' - страхотен удар на Марко Илич към горния десен ъгъл на вратата от 23-метрова дистанция. С върха на пръстите си Кузманов избира в корнер.

60' - жълт картон за Стефан Ангелов (Любимец) за бавене на играта и препречване.

61' - смяна в отбора на Берое. 10. Костадин Видолов влиза на мястото на 21. Диан Генчев.

64' - контраатака за Любимец организира Салиф, но топката му избягва и той не успява да стреля.

65' - последна смяна в отбора на Берое. 26. Любомир Величков заменя 27. Атанас Апостолов.

67' - центриране от фаул на Слави Жеков. Иво Иванов остава под топката, но не успява да нанесе удар с глава.

70' - контраатака за гостите. Салиф стреля в дясно от вратата.

73' - смяна в отбора на Берое. 10. Ивайло Петев, който е и играещ старши-треньор е заменен от 21. Станислав Катранков.

77' - нова груба грешка на Белчев, който в наказателното си поле се опитва да лъже играч на гостите, но в крайна сметка опасността преминава.

79' - след центриране от дясно Дончо Атанасов стреля с глава от границата на наказателното поле право в ръцете на Кузманов.

81' - втора минута се превързва главата на Ивайло Паргов, който е получил някакъв удар.

до 83' - почти цялото второ полувреме гостите лежат на терена и се превиват, но досега нито един не се е контузил наистина сериозно от тях през тази втора част.

84' - остро центрира от дясно, но Дончо Атанасов не успява да играе с глава, а топката е изчистена в корнер. След изпълнението му и последвалото меле Илич стреля от 22 метра в тялото на бранител.

84' - жълт картон за Айхан Мехмед (Любимец) за бавене на играта.

85' - Белчев излиза разчетено напред при една контраатака за гоатите и този път успява да избие.

87' - Любомир Величков сваля с глава към Иво Иванов, но Кузманов излиза предвидливо напред и изпреварва с частица от секундата бранителя на Берое, който бе в наказателното поле на гостите.

89' - Анастас Петров сваля към Салиф, който стреля и топката минава на сантиметри от вратата.

90' - пет минути добавено време.

90'+1' - удар на Петър Колев от 19-20 метра, но вратарят Кузманов успява да избие.

90'+4' - червен картон за Иво Иванов (Берое) за изблъскване на противников играч с ръце.

90'+5' - червен картон за Айхан Мехмед (Любимец) за сблъскване.

90'+6' - край на мача. Берое загуби с 1:2 от Любимец.

beroe.eu

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Апр 2009 20:45 
South Boys
Аватар

Свиленград и Любимец пребориха Старозагорските отбори :)
Все пак нашата победа бе повече очаквана, но вие вече прекалявате според мен :D С този 16 коефициент който е бил за вас просто нямам думи :shock: Честита ви победа все пак Карпузи :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2009 21:55 

ей касаба :) owen20 не е само 1 турцин от Свиленград :) Ирфанчо Юсейнов какъв е ? Случайно не е българин :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Апр 2009 22:08 

Marin написа:
Салиф е от Турция, а Мехмед от Сопот, ако не се лъжа. Иначе поздравления на Любимец, очаквам някакви обективни наблюдения от мача, не очаквам да сме ги надиграли, но да чуем какво ще кажат хората. Още един път голямо БРАВО и БЛАГОДАРЯ на футболистите за тази радостна победа. Оуен, кой кого би и на колко точки сме вече от вас?! Като ще ни правите секано - да ви се връща, кур за Свиленград. Аз не виждам какво ще си идва на мястото - цял полусезон трупаме точки, изненадваме немалко отбори и сме общо взето сензацията на групата. Това, че ни бихте със стария ни треньор и измъкнахте щастлив Х не ви прави по-добри - това е първенство - играе се за точки, а не се гледат директни двубои. Иначе и там тази година ви опуфкахме - 2 години подред за купата му ядете главата точно от нас :)

Салиф не е от Турция от България е . Просто последните две години преди да дойде в Любимец е играл там :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 32 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения БЕРОЕ
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 38824 07 Май 2010 17:54
от фен
Преглежда непрочетените мнения Сайт на Берое
Anonymous 34318 04 Ное 2006 12:09
от Lorenco
Преглежда непрочетените мнения Стадион Берое
Anonymous 60453 10 Ное 2008 12:25
от bulgarche-to
Преглежда непрочетените мнения Левски (София) 3-0 Берое (Стара Загора)
Anonymous 49899 05 Ное 2006 23:20
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 2-2 Локомотив(София)
Lorenco 41129 29 Ное 2006 01:08
от bigfish