bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 15:50

Български клубове - Любимец 2007 (Любимец) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 46 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Спартак (Пд) - Любимец
МнениеПубликувано на: 03 Мар 2009 12:37 
Аватар

Отбор: Любимец 2007 (Любимец)
Ето, че дойде и първият мач от полусезона. Да пожелаем успех ма момчетата и да ни зарадват поне с Х. Лично мнение обаче остава 2ка :)

Съдийските назначения:
Спартак (Пд) - Любимец - Венцислав КОЗНИЧКИ (ВТ), Красимир Кандиларов (ВТ), Йорданка Корчева (ВТ), 4-ти Павлин Тютюнджиян (Хс)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Спартак (Пд) - Любимец
МнениеПубликувано на: 03 Мар 2009 13:05 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Тая Йорданка корчева не е ли данчето от Дебелец :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Мар 2009 13:14 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Аз ще се радвам ако паднат Любимец, но мисля че ще измъкнат Х :) Марине ще събираш ли панса да викате за Любимец :D

http://www.facebook.com/svilengrad1921

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Мар 2009 13:22 
Аватар

Отбор: Спартак-С 94 (Пловдив)
съжелявам, че ще ви го кажа, ама нямате шанс. нашите момчета са в отлична форма и са много надъхани, защото искат да си заслужат парите които им ги бавят толкова време и да покажат, че Спартак е голям клуб и не трябва да се оставя да затъва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Мар 2009 18:08 

Таран на Любимец отпада

За първия мач от пролетния дял срещу Спартак (Пд). Анастас Попов е с контузия на глезена. На облекчен режим тренират и халфовете Айхан Мехмед и Недко Миленов. Ръководството на тима няма да рискува и да ги пуска в игра, ако те не се възстановят напълно. Останалите са здрави.

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Мар 2009 18:09 

И аз мисля ,че мача е Х ама двойка ще е много по-добре :)

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Мар 2009 00:34 
South Boys
Аватар

Как ги мислите тия работи ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 05 Мар 2009 14:40 

gladiatori написа:
съжелявам, че ще ви го кажа, ама нямате шанс. нашите момчета са в отлична форма и са много надъхани, защото искат да си заслужат парите които им ги бавят толкова време и да покажат, че Спартак е голям клуб и не трябва да се оставя да затъва.

Шефът на Спартак хвърли кърпата ;)
Силният човек в управата на Спартак (Пд) Крум Мандуров обяви окончателно, че се оттегля от финансирането на отбора. Пловдивският бизнесмен бе намекнал за това още преди няколко месеца, но досега изчакваше да види дали общината в града ще предприеме действия за пускане на процедура по отдаването на концесия на стадион "Тодор Диев".
- Писна ми да чакам вече четири мандата някой от градската управа да се сети и да задвижи въпроса - заяви Мандуров. - Само ни залъгват с празни обещания. А аз съм на 64 години и няма закога да чакам да оправяме базата и тепърва Спартак да атакува "А" група.
След оттеглянето на Мандуров синьо-белите ще бъдат управлявани единствено от печатарския бос Георги Колев. Интересното е, че малко преди началото на настоящия сезон по същия начин от Спартак се оттегли и третият съсобственик на клуба Андрей Павлов. Тимът от Пловдив заема четвърто място в "А" група след изиграването на мачовете от есенния дял от първенството.
7dni sport :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 05 Мар 2009 14:49 
Аватар

m1m3t0_x написа:
gladiatori написа:

Шефът на Спартак хвърли кърпата ;)
Силният човек в управата на Спартак (Пд) Крум Мандуров обяви окончателно, че се оттегля от финансирането на отбора. Пловдивският бизнесмен бе намекнал за това още преди няколко месеца, но досега изчакваше да види дали общината в града ще предприеме действия за пускане на процедура по отдаването на концесия на стадион "Тодор Диев".
- Писна ми да чакам вече четири мандата някой от градската управа да се сети и да задвижи въпроса - заяви Мандуров. - Само ни залъгват с празни обещания. А аз съм на 64 години и няма закога да чакам да оправяме базата и тепърва Спартак да атакува "А" група.
След оттеглянето на Мандуров синьо-белите ще бъдат управлявани единствено от печатарския бос Георги Колев. Интересното е, че малко преди началото на настоящия сезон по същия начин от Спартак се оттегли и третият съсобственик на клуба Андрей Павлов. Тимът от Пловдив заема четвърто място в "А" група след изиграването на мачовете от есенния дял от първенството.
7dni sport :)

нещо смешно ли виждаш в това!!!! оттеглянето на г-н Мандуров не пречи пак да ви бием. след мача ще си говорим. футбола не се играе с пари, а с крака. доказахме, че сме добър отбор още есента, победихме ви на вашия терен и сега ще го направим.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Мар 2009 21:45 
South Boys
Аватар

Май ще има сблъсъци на Тодор Диев.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Мар 2009 23:50 
South Boys
Аватар

М-м-м...според мен Марин ще забере верната дружина и ще атакуват момчетата от Спартак . Иначе за мача , твърда единица , щом и Таско няма да играе...даже може да стане не единица ,а четворка ;)

"Щастливи сме със спортната си слава,единни сме чрез футболния тим.Това,което всички ни сближава е порива красив да победим!О, Свиленград историята помни фиестите по спортното поле,а днес е юбилей на стадиона клуб Свиленград за футбола ОЛЕ!!!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2009 16:58 

28 минута Спартак Пд – Любимец 0:2 (0:1 Емил Петков '9, 0:2 Павлин Тодоров) :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first: :first:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2009 18:01 
South Boys
Аватар

2:2, 70-та минута :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2009 19:26 
Аватар

краен резултат 2:2. :first: :first: :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2009 19:57 
South Boys
Аватар

браво за равния

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Мар 2009 22:03 
Аватар

браво на вас. заслужено спечелихте точката. направо ни заковахте с тези два гола в началото. после всичко си дойде в реда и изравнихме, накрая и двата отбора можеха да победят, но изпуснаха чисти голови положения

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Мар 2009 16:04 

мача май ще се преиграва :sad:
Спартак иска преиграване на мача с Любимец, съобщи изпълнителният директор на клуба Людмил Божилов. Управата на „гладиаторите” има претенции за отменения втори гол на Красен Трифонов в продължението и за формално нарушение, извършено от рефера Венцислав Кознички. Съдията сгафи още веднъж в края на двубоя, когато вдигна втори жълт картон на Мурад Ибраим от Спартак, но „забрави” да изгони защитника от терена. Мачът завърши 2:2 на стадион „Тодор” Диев”.
Зам. председателят на Съдийската комисия Коце Гергинов бил потресен от фалшивата свирка на Кознички, довериха очевидци. Гергинов гледал мача инкогнито от страничните трибуни на стадиона в „Кючук Париж”.
„Пускаме жалба срещу главния съдия. Ще спазим 3-дневния срок, предвиден от правилника за подаването на жалбата”, каза Людмил Божилов (на снимката). Той ще изпрати в БФС – София и пълен видеозапис на мача, включващ уникалните издънки на рефера от Велико Търново Венци Кознички.
Тайно мача Спартак - Любимец наблюдаваха и двама италиански мениджъри. Те работят за клубове от Серия В на Ботуша.

football24.bg

Два отбора искат преиграване

Спартак (Пд) и Любимец искат преиграване на мача помежду им. Срещата завърши 2:2, а съдията Венцислав Кознички допусна груба грешка. Той показа два жълти картона на Мурад Ибрахим от Спартак, но не го изгони и така допусна формално нарушение на правилника.
- Спартак ще подаде жалба - съобщи изпълнителният директор на пловдичани Людмил Божилов.
В протокола Кознички е написал, че единият картон е на капитана Тодор Симеонов.
- Изпращаме пълен запис. На него ясно се вижда, че вдига картона на Мурад, а Симеонов е повече на 5 метра от него - каза още Божилов.
- Съдията обаче ни ощети през второто полувреме. Кознички си затвори очите, когато в спор за една топка Павлин Тодоров бе буквално туширан в пеналта - заявиха пък от Любимец.
7dni sport

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Мар 2009 16:12 
South Boys
Аватар

Този път ще ядете к*ра в Пловдив :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2009 21:33 
Аватар

Тоя Людмил Божилов като говорише в канал 3 само каде не се разрева,много бил афектиран тва онва,никво преиграване няма да има ако ставаше така всеки кръг поне по няколко мача трябва да се преиграват!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2009 22:27 
Аватар

Едва ли наистина ще се преиграе мача, то така цялата история на футбола щеше да се промени, ако всеки искаше за 1 дузпа, гол от засада или т.н. то нямаше да е футбол. За добро или зло това е част от играта и трябва да го приемем.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2009 22:40 
Аватар

Marin написа:
Едва ли наистина ще се преиграе мача, то така цялата история на футбола щеше да се промени, ако всеки искаше за 1 дузпа, гол от засада или т.н. то нямаше да е футбол. За добро или зло това е част от играта и трябва да го приемем.

съгласен съм с теб. вашият отбор заслуваше точката и я спечели, а можеше и с повече да си тръгне. в края на мача наистина имаше два отменени гола за нашите, но не мога да говоря, защото бях на срещуположната врата. нашите започнаха мача пренебрежително и си поеха заслужено двата гола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Мар 2009 15:18 

мача ще се преиграва :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Мар 2009 17:24 
Аватар

Да, 100% е сигурно вече!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Мар 2009 09:05 

в петък Любимец ще преиграват със Спартак.. :)
Успех Любимец и дано да не загубим спечелен мач :) :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Мар 2009 14:12 
Аватар

В петък, в Пловдив ли? От колко часа?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 46 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132961 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138424 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения СЪСТОЯНИЕТО НА ЛОКО ПД
Форум: Локомотив 1926 (Пловдив)
Fabio_Cannavaro 9434 01 Фев 2007 17:57
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения От Спартак (Вн) обявиха: Участие в Купата на УЕФА през 2008
Форум: Спартак 1918 (Варна)
Anonymous 36688 19 Фев 2008 18:55
от 1918[<3]
Преглежда непрочетените мнения ЛОКО ПД-ВИХРЕН ЗА КУПАТА
Форум: Локомотив 1926 (Пловдив)
Fabio_Cannavaro 24145 05 Фев 2007 01:05
от Hose`SS