bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 00:31

Български клубове - Любимец 2007 (Любимец) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 51 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Зимна подготовка и всичко около Любимец за сезон 2008/2009
МнениеПубликувано на: 18 Дек 2008 17:55 

Утре в Любимец Весела Лечева ще награждава ДЮШ и Голмайстора на отбора на Любимец Анастас Попов :)

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Дек 2008 21:56 

Марица уреди контрола с Любимец

Марица уреди контрола с Любимец, съобщиха от пловдивския клуб. Двубоят е насроен за 4 февруари следващата година, като мястото на провеждането му ще се определи допълнително. Старши треньорът на маричани Манол Георгиев все още обмисля къде да бъдат двата подготвителни лагера за играчите му. Той иска да бъдат на места, където се подготвят повече отбори, за да може да уреди контроли с тях.

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Дек 2008 13:55 
Аватар

Отбор: Любимец 2007 (Любимец)
Ееее сериозно ли Мариян Огнянов бе, бахти... за какво от Литекс не си преотстъпват юношите, че трябва на говедата да им ги взимаме...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Дек 2008 17:06 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Тасо наградиха ли го че халахойди по центъра...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Дек 2008 21:09 

нееее Таско не го наградиха :D :D :D Наградиха Капитана на Юношите Марин Радев Капитана на Децата Велин Иванов,Трениора на мъжете Ивайло Петев,Борците,Шахматистите и Волейболния Отбор ( :razz:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Дек 2008 21:41 
Аватар

Ивайло Петев е на 16-то място в класацията за футболист на България!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Дек 2008 11:14 

Четири контроли уреди Любимец за зимната подготовка. Новакът в Източната "Б" група ще мери сили с аматьорите от Стамболово, Локомотив (Пд), Марица и Хюндай (СтЗ).
by 7 дни спорт :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Дек 2008 16:51 
South Boys
Аватар

Пробвайте с Ауди(Лозен) и Мерцедес(Малко градище) имам информация че търсели съперник за контроли ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Дек 2008 20:20 

Отбор: Берое (Стара Загора)
:first: Не по добре с Трабант Гебран

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Яну 2009 19:36 
Аватар

Мисля, че във вестника са допуснали малка грешка. Чувал съм за Хюндай (Чирпан) и вероятно е този отбор. А за Локомотив (Пловдив) - това представилния тим ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 01 Яну 2009 19:40 
South Boys
Аватар

Marin написа:
Мисля, че във вестника са допуснали малка грешка. Чувал съм за Хюндай (Чирпан) и вероятно е този отбор. А за Локомотив (Пловдив) - това представилния тим ли е?

Най-вероятно пак ще ходят на лагер в Турция и ще се отбият на връщане до Любимец за контролата както беше миналата година със Свиленград.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Яну 2009 22:41 

В сайта на любимец можете да видете интервюта с футболисти :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2009 14:45 

Нападателят на Локомотив (СтЗ) Здрaвко Тодоров обмисля предложения от Свиленград и Любимец.
7 ДНИ спорт

Лятото здравко също бе за малко в любимец.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2009 17:34 

Иван Георгиев в Любимец :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2009 21:57 
South Boys
Аватар

Тъпи селяни....за нищо не ставате....УУУУУУ.....и в селото ви да беше контролата пак щяхме да ви размажем , както на терена така и по трибуните. Мама ви селскаааааааа , ама все пак ще дойдете вие на нашето стадионче (devil)

"Щастливи сме със спортната си слава,единни сме чрез футболния тим.Това,което всички ни сближава е порива красив да победим!О, Свиленград историята помни фиестите по спортното поле,а днес е юбилей на стадиона клуб Свиленград за футбола ОЛЕ!!!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2009 22:07 
South Boys
Аватар

Чудо: Свиленград кани Любимец за контрола, те се дърпат и отказват

Сензационната на пръв поглед и налудничева по смисъл контрола за която вчера загатнахме нямаше да изправи Свиленград 1921, срещу някои от грандовете в българския футбол, както си помислиха мнозина, а щеше да срещне местния тим с регионалния му съперник Любимец. Този спаринг обаче няма де се състой, стана ясно днес. Причината е категоричният отказ на любимчани да се изправят срещу южняците малко повече от месец преди шампионатния двубой. Ръководството на съседите все пак имаше време за размисъл близо 24 часа. В сряда по обяд лично клубния бос Наско Сталев обаче отсече-никакъв мач със Свиленград. Затова и спортно-техническия щаб е отказал контролата. Така и двата отбора ще търсят други варианти за съперник през уикенда.
Всъщност много интересно е как неволята за малко да срещне регионалните съперници и отявлени врагове в приятелска среща, при това малко преди официалния двубой които те трябваше да изиграят. Още в началото на седмицата и Стамен Белчев, и колегата му от Любимец Ивайло Петев усилено започнали да търсят съперници са уикенда. Навсякъде обаче удряли на камък, тъй като малкото класни отбори останали в този етап на подготовката си у нас имали предварителни договорки. Първата крачка направил Стамен Белчев. Опрян до стената в търсенето на качествен опонент, той прибягнал до странния на пръв поглед ход и звъннал изненадващо на колегата си Ивайло Петев, научи Хасковска Марица. Играещият наставник на Любимец, пък първоначално помислил, че някои си прави шега с него и недоверчиво решил да изслуша старшията на свиленградчани. След като се убедил, че наистина Белчев стой от другия край на слушалката Петев също споделил своите неволи в търсенето на добър отбор за събота и в предварителния разговор двамата почти били постигнали договорка за контролен мач през уикенда. Белчев и Петев били категорични, че местните тимове просто няма какво да крият един от друг, познават се достатъчно добре, още повече че смениха по няколко футболисти през зимата, така че един спаринг, нямало да навреди на никой. Още повече, че той щял да се превърне в празник за феновете от Любимец и Свиленград в скучните за най-популярната игра зимни месеци. Въпреки предварителното одобрение Петев поискал кратък срок и най-вече време за да синхронизира с ръководството на клуба този вариант. Още след като е чул обаче боса Наско Сталев категорично се изсмял и отхвърлил варианта, разказаха запознати. Президентът на любимчани не размислил дори и над предложението мача да се играе в Любимец и той да избере съдията на двубоя. Той категорично направил идеята персона нон грате и дори забранил да се говори за нея.Така едно нагорещяващо регионално дерби пропадна също толкова бързо, колкото и възникна идеята за него. Сега двата отбора ще продължат да си търсят качествени съперници за събота, които най-вероятно няма да намерят. Очаква се Свиленград 1921 да се изправи срещу Левски /Карлово/ или Брестник, а любимчани да срещнат някои измежду пловдивските тимове, състезаващи се по-долните дивизии.
В същото време лагера на южняците в Минерални бани /Хасковско/ пропадна заради лош терен в градчето. Идеята бе свиленградчани да отскочат за няколко дни до там и наред с тренировки, да проведат и активно възстановяване в комплекса. На практика обаче стадиона в баните бил по зле и от Гебран и това принудило ръководството на Свиленград 1921 да остане на местна почва. Все пак Стамен Белчев загатна, че на по-късен етап може да се прибегне до направата на няколко дневен лагер там, тъй като и турнето в Зейтинбурну пропадна.

http://svilengrad1921.com/

http://www.facebook.com/svilengrad1921

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009 14:51 
South Boys
Аватар

ОМГ :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009 15:34 

Много ясно че Сталев няма да иска....Все пак сте една класа под нас :wink: :wink: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009 20:29 
South Boys
Аватар

Нали ви бихме насред ултра модерния ви стадион...Успех е да вземеш дербито не да се класираш с 3 точки повече от съперника :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009 19:04 
Аватар

owen20 написа:
Нали ви бихме насред ултра модерния ви стадион...Успех е да вземеш дербито не да се класираш с 3 точки повече от съперника :)

Ние го взехме, когато трябва - за купата. Не виждам какъв успех е толкова да вземеш дербито в шампионата, при положение, че никой от отборите ни не се бори за нищо! Сигурен съм, че ако вие водихте с 3 точки на полусезона, щеше да говориш - "Еее, то вие взехте шампионатния мач, ама представянето ни е по-добро от вашето - с 3 точки ви водим" :) Но нека не влизаме в препирни още от началото...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009 19:20 
South Boys
Аватар

Marin написа:
owen20 написа:

Ние го взехме, когато трябва - за купата. Не виждам какъв успех е толкова да вземеш дербито в шампионата, при положение, че никой от отборите ни не се бори за нищо! Сигурен съм, че ако вие водихте с 3 точки на полусезона, щеше да говориш - "Еее, то вие взехте шампионатния мач, ама представянето ни е по-добро от вашето - с 3 точки ви водим" :) Но нека не влизаме в препирни още от началото...

Казваш че никой от двата отбора не се бори за нищо така ли ? :a006: А да си чул че тази година може да изпадат 4 отбора от Източна Б група ? Все пак да изчакаме заседанието на БФС на 18 февруари да видим какво ще решат :wink:

http://www.facebook.com/svilengrad1921

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009 19:23 
South Boys
Аватар

Защо да е когато трябва.Нима се борите за финала на Купата на България.И двамата знаем че този турнир е колкото за протокола.Лично в моите очи е по добре да вземеш дербито в този случай ;) на 14.03 е дербито и подготвяме доста сериозна хореография само да не ни мине черна котка на пътя.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009 19:55 
Аватар

Турнира за купата за малките отбори определено е събитие и е нещо, за което е добре да се борят - нима Ботев Криводол не се прочуха из цялата страна с доброто си представяне там. Да доведеш големите отбори или поне посредствени отбори от А група си е постижение за отбори от чергата на Любимец и Свиленград, така че не виждам защо да е безмислен турнира. Най-малко става празник за всички фенове на футбола в някой край на България!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Фев 2009 20:47 
South Boys
Аватар

Тъй като май не разбирате на български , ще ви го обясня на Люумчански : А бре вий у ващо село сам Уефки и ЦЕЦЕКА ли искате да глеати . Радвайти са че отбори кат Свиленград дойдъха на вашия бустан и играха и въпреки всичко въ бихъ . Просто го разберети , че сте по слаби . И сега кат дойдити на Колодрума пак къв ша го ядети...малиииии . Дано сам куките да въ отделят от свиленградската публика да сте ни по - лесни :D

"Щастливи сме със спортната си слава,единни сме чрез футболния тим.Това,което всички ни сближава е порива красив да победим!О, Свиленград историята помни фиестите по спортното поле,а днес е юбилей на стадиона клуб Свиленград за футбола ОЛЕ!!!"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2009 20:54 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
Свиленград 1921 написа:
Marin написа:
owen20 написа:

Казваш че никой от двата отбора не се бори за нищо така ли ? :a006: А да си чул че тази година може да изпадат 4 отбора от Източна Б група ? Все пак да изчакаме заседанието на БФС на 18 февруари да видим какво ще решат :wink:

от тея б-групи в тоя им вид тряя да изпадат последните 8

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 51 мнения ]  Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 193554 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 202768 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 238621 19 Окт 2009 22:34