"Родопа" победи "Любимец" с 1:0 в не толкова качествен мач. Мачът започна добре за смолянчани, като още във 2-та мин. Русев излезна сам срещу вратаря, но пропусна. В средата на полувремето едно добро влизане по фланга на Станков и брилянтно центриране е засечено с глава от Е. Стоев, аут. В 29-та мин. Д. Русев поема топката и напредва, Гинев от гостите го застига и поваля в наказателното поле - дузпа за "Родопа". Жълт картон за Гинев, а Русев изпълнява перфектно наказателния удар и 1:0 за смолянчани. "Любимец" извършва първата си смяна в 31-та мин., излиза Н. Миленов влиза С. Ангелов. Е. Стоев се откъсва сам срещу вратаря в 36-та мин., той излиза и го поваля пред наказателното поле, жълт картон за В. Кузманов. В продължението на полувремето Д. Русев изпуска сам в наказателното поле, като стрела в ръцете на вратаря. Второто полувреме започна с опасност пред вратата на домакините, като Й. Василев стреля опасно в 47-та мин. През това полувреме не се откриха много положения пред "Родопа" за гол, като единственото по сериозно бе удар с глава на Д. Русев в 59-та мин. Шест минути по-късно гостите изпускат най-сериозното си положение в мача, резервата С. Ангелов излиза сам срещу Арсов, но вратаря спасява. От тук до края на мача ще се запомнят само четирите смени в двата отбора, за "Любимец": Й.Василев( 66'-Е. Салиф) и Пл. Тодоров ( 78'- А. Попов), за "Родопа": Ст. Тодоров ( 71'- Ф. Чипчев) и Любенов ( 81'- Л. Киров).
Мачът ще се запомни с "подкрепата" на публиката! Да в кавички, защото колкото и зле да играе отбора затова са феновете да ги подкрепят и да им дадат заряд за игра. "Родопа" днес игра като гост, да така се чуствах и аз на трибуните, а представям си какво им е било на футболистите. Така няма да стане, пенсионери за по левче влизат на стадиона и почват да ругаят по нашият отбор! Така че когато се организират екскурзии занапред ръководството да има предвид това, а не те да са на първа линия! Лошото е и друго те мачкат и младите които се опитват да подкрепят отбора, не им дават да викат, а те продължават да си чоплят слънчогледа! Вярно, е че днес не вървеше играта на момчетата, но днес е така, утре може да е друго. Така е във футбола има и спадове в играта, но всички знаем как сме печелили срещу силните и как са се раздавали момчетата. А сега предлагам истинските фенове да отидем в Пловдив и да подкрепим отбора в неделя срещу Марица (Пд)!
"Родопа" започнаха в състав: Арсов, Любенов (81'- Л. Киров), Ралчовски, Софрониев (к), Станков, Калчев, Димитров, Ст. Тодоров (71'- Ф. Чипчев), М. Стоев, Е. Стоев и Русев.
"Любимец": Кузманов, Крумов, Гинев, Скерлев, Йорданов, Добриков, Петков, Миленов (31'- Ангелов), Петев (к), Василев (66'- Салиф) и Тодоров (78'- Попов).
_________________ ★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★
|