bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 30 Юни 2025 23:29

Български клубове - Любимец 2007 (Любимец) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 36 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2008 12:15 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Яко весел форум :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Родопа - Любимец 20.09.2008 17:00
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2008 12:38 

Мое лично мнение е, че Любимец могат да спънат доста отбори, които са водещи в групата! Прогнозата ми за двубоят е 2-0!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2008 22:48 
Аватар

Отбор: Любимец 2007 (Любимец)
arro написа:
chypi Ти наистина се извъди див селянин ве аз отначало си мислех друго за теб ама ти направо ме разби с твоите историй хаха :arrow:

ми от село съм бе педи,как искаш да се държа!!?разбира се че като див селянин!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 00:11 

"Родопа" победи "Любимец" с 1:0 в не толкова качествен мач. Мачът започна добре за смолянчани, като още във 2-та мин. Русев излезна сам срещу вратаря, но пропусна. В средата на полувремето едно добро влизане по фланга на Станков и брилянтно центриране е засечено с глава от Е. Стоев, аут. В 29-та мин. Д. Русев поема топката и напредва, Гинев от гостите го застига и поваля в наказателното поле - дузпа за "Родопа". Жълт картон за Гинев, а Русев изпълнява перфектно наказателния удар и 1:0 за смолянчани. "Любимец" извършва първата си смяна в 31-та мин., излиза Н. Миленов влиза С. Ангелов. Е. Стоев се откъсва сам срещу вратаря в 36-та мин., той излиза и го поваля пред наказателното поле, жълт картон за В. Кузманов. В продължението на полувремето Д. Русев изпуска сам в наказателното поле, като стрела в ръцете на вратаря.
Второто полувреме започна с опасност пред вратата на домакините, като Й. Василев стреля опасно в 47-та мин. През това полувреме не се откриха много положения пред "Родопа" за гол, като единственото по сериозно бе удар с глава на Д. Русев в 59-та мин. Шест минути по-късно гостите изпускат най-сериозното си положение в мача, резервата С. Ангелов излиза сам срещу Арсов, но вратаря спасява. От тук до края на мача ще се запомнят само четирите смени в двата отбора, за "Любимец": Й.Василев( 66'-Е. Салиф) и Пл. Тодоров ( 78'- А. Попов), за "Родопа": Ст. Тодоров ( 71'- Ф. Чипчев) и Любенов ( 81'- Л. Киров).

Мачът ще се запомни с "подкрепата" на публиката! Да в кавички, защото колкото и зле да играе отбора затова са феновете да ги подкрепят и да им дадат заряд за игра. "Родопа" днес игра като гост, да така се чуствах и аз на трибуните, а представям си какво им е било на футболистите. Така няма да стане, пенсионери за по левче влизат на стадиона и почват да ругаят по нашият отбор! Така че когато се организират екскурзии занапред ръководството да има предвид това, а не те да са на първа линия! Лошото е и друго те мачкат и младите които се опитват да подкрепят отбора, не им дават да викат, а те продължават да си чоплят слънчогледа! Вярно, е че днес не вървеше играта на момчетата, но днес е така, утре може да е друго. Така е във футбола има и спадове в играта, но всички знаем как сме печелили срещу силните и как са се раздавали момчетата. А сега предлагам истинските фенове да отидем в Пловдив и да подкрепим отбора в неделя срещу Марица (Пд)!

"Родопа" започнаха в състав: Арсов, Любенов (81'- Л. Киров), Ралчовски, Софрониев (к), Станков, Калчев, Димитров, Ст. Тодоров (71'- Ф. Чипчев), М. Стоев, Е. Стоев и Русев.

"Любимец": Кузманов, Крумов, Гинев, Скерлев, Йорданов, Добриков, Петков, Миленов (31'- Ангелов), Петев (к), Василев (66'- Салиф) и Тодоров (78'- Попов).

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 00:23 
[
Мачът ще се запомни с "подкрепата" на публиката! Да в кавички, защото колкото и зле да играе отбора затова са феновете да ги подкрепят и да им дадат заряд за игра. "Родопа" днес игра като гост, да така се чуствах и аз на трибуните, а представям си какво им е било на футболистите. Така няма да стане, пенсионери за по левче влизат на стадиона и почват да ругаят по нашият отбор! Така че когато се организират екскурзии занапред ръководството да има предвид това, а не те да са на първа линия! Лошото е и друго те мачкат и младите които се опитват да подкрепят отбора, не им дават да викат, а те продължават да си чоплят слънчогледа! Вярно, е че днес не вървеше играта на момчетата, но днес е така, утре може да е друго. Така е във футбола има и спадове в играта, но всички знаем как сме печелили срещу силните и как са се раздавали момчетата. А сега предлагам истинските фенове да отидем в Пловдив и да подкрепим отбора в неделя срещу Марица (Пд)!

Ти на кои отбор си фен-на родопа ли? а защо пишеш че ли от любимец

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 12:49 

gowedoto написа:
[

на Любимец...това го взех от 1 сайт не съм го писала аз :)

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 15:01 
Аватар

Отбор: Светкавица 1922 (Търговище)
брао родопа 1-0

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 16:40 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
m1m3t0_x написа:
gowedoto написа:
[

на Любимец...това го взех от 1 сайт не съм го писала аз :)

То е ясно че си на Любимец но и явно личи че не си чела статията щото статията е писана от фен на Родопа и щеше да е добре да я прочетеш преди да я постнеш във форума и да и направиш леки промени ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 17:42 
таз седмица идваме в любимец и вземаме 3те точки оставете със здраве

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 18:09 
Аватар

Отбор: Берое (Стара Загора)
NAPREEEEEEEEEEEEEEEEEEED KYM LIUBIMEC !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2008 19:04 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
m1m3t0_x написа:
TRG_SVETKAVICA написа:
ама няма да стане единия кандиат за В група това сте вие.

Що не д.хаш ??? ще видеш кой ще е кандидата за В група и кой е кандидата за напускане на форума на Любимец :_ban: :_ban: :_ban: :redcard: :evil:

Спокойно тия от Светкавицята само се заядат не им обръщайте внимание :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 36 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Състав на отбора за сезон 2007/2008
Форум: Сезон 2007/2008
parmalat 80252 18 Май 2008 14:18
от [AS Roma]Gu73v
Преглежда непрочетените мнения 17.11.1993 ГООООООООООООООООЛ
Форум: Национален отбор
Anonymous 36161 29 Ное 2006 23:01
от Forever-Zeleni
Преглежда непрочетените мнения Има ли шанс Родопа да оцелее?
Форум: Родопа (Смолян)
DUNAV-RUSSE 51873 01 Юни 2007 14:14
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения От Спартак (Вн) обявиха: Участие в Купата на УЕФА през 2008
Форум: Спартак 1918 (Варна)
Anonymous 37095 19 Фев 2008 18:55
от 1918[<3]
Преглежда непрочетените мнения Зимна Подготовка 2007/2008
Форум: Беласица (Петрич)
Fabio_Cannavaro 9779 20 Яну 2008 11:16
от TOTTI10