bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 15 Юни 2025 00:18

Български футбол GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 36 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2009 20:21 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
owen20 написа:
Има си хас да не си съгласен

всеки си има право на мнение , аз съм гледал б-групата в един вид в който нямаше селски отбори гледам я и сега разликата е огромна , но ще ти кажа ,ч е много скоро всичко ще си дойде на мястото

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Фев 2009 20:23 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
owen20 написа:
Има си хас да не си съгласен

ami ti kato si suglasen s tvoq priqtel ot svilengrad da ne bi da e slu4aino

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Фев 2009 22:05 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Ако говориш за несъгласието с мнението на Фабио Канаваро то не само аз съм несъгласен.Общо взето като гледам из форума кой какво пише вие от Габрово се борите за някаква нереална кауза.Отпаднахте от Б и това е реалноста нито Драганица нито Берковица нито Свиленград нито Каварна са ви виновни че нямате пари.Като нямате пари във В група.Който има ще играе по нагоре.Това е положението не го приемайте като подигравка или заяждане просто това е истината която се вижда с просто око друг е въпроса дали се иска на всеки да я приеме.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2009 16:58 
Аватар

Отбор: Левски (София)
Fabio_Cannavaro написа:
много скоро всичко ще си дойде на мястото

Така е много скоро много отбори ще Фалират! И този отбор, който няма пари а е на издръжка от общината няма да има повече Футбол в този град! А според новите изисквания на УЕФА, през новият сезон А и Б групите ще останат служебно с по 8 отбора! Да видиш като толкова искахте по 20! Сега служебно ще се намалят отборите и ще участват само тези отбори, които имат Стадион с модерен терен, за пример Герена, Бургас и Мездра, Осветление, Козирка, за седалки няма какво да говорим то е ясно, табла, тоалетни и всички други изисквания!
Този път няма да има 5-6 - Наесен в А-група ще има не повече от 8 отбора - помнете ми думата!

Левски е най-добрият български отбор по Футбол след комунизма, достигнал 1/4 Финал в УЕФА и участвал в Шампионската лига през 2006 година. В България през този период е бил 9 пъти Шампион(1993,1994,1995,2000,2001,2002,2006,2007,2009),4 пъти е правил Дубъл(1994,2000,2002,2007),9 пъти носител на Купата(1991,1992,1994,1998,2000,2002,2003,2005,2007) и 2 пъти носител на СуперКупата(2005и2007).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Фев 2009 18:37 
Аватар

Отбор: Спартак-С 94 (Пловдив)
Keanu^Reeves написа:
Fabio_Cannavaro написа:
много скоро всичко ще си дойде на мястото

Така е много скоро много отбори ще Фалират! И този отбор, който няма пари а е на издръжка от общината няма да има повече Футбол в този град! А според новите изисквания на УЕФА, през новият сезон А и Б групите ще останат служебно с по 8 отбора! Да видиш като толкова искахте по 20! Сега служебно ще се намалят отборите и ще участват само тези отбори, които имат Стадион с модерен терен, за пример Герена, Бургас и Мездра, Осветление, Козирка, за седалки няма какво да говорим то е ясно, табла, тоалетни и всички други изисквания!
Този път няма да има 5-6 - Наесен в А-група ще има не повече от 8 отбора - помнете ми думата!

къде си ги чул тия работи бе. и кой ти е казал, че служебно ще се намалят групите. тва са някакви измислици. ако нещо подобно стане, това ще е тоталния край на българския футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Фев 2009 21:41 
Аватар

Не е никаква измислица и ще стане. Само почакай докрая на сезона и ще видиш на Лято какво ще се случва. И не си го измислям този път Аз.
Който иска да има отбор в А-група има на разположение 6 месеца да си построи нов стадион(това граничи с Фантастиката, така, че няма да има повече от 7-8 удобрени стадиона). Ловеч, Левски, Мездра и Бургас - стадионите със сигурност ще бъдат удобрени за новия сезон, за другите отбори незнам. Но положението е много мрачно, при положение, че дори много от отборите, които спечелиха пари от ТВ-правата не са инвестирали нито един лев, и може да не си получат парите от баницата.
Та така е, опитвам се да кажа, че който няма пари - няма Футбол!

Левски е най-добрият български отбор по Футбол след комунизма, достигнал 1/4 Финал в УЕФА и участвал в Шампионската лига през 2006 година. В България през този период е бил 9 пъти Шампион(1993,1994,1995,2000,2001,2002,2006,2007,2009),4 пъти е правил Дубъл(1994,2000,2002,2007),9 пъти носител на Купата(1991,1992,1994,1998,2000,2002,2003,2005,2007) и 2 пъти носител на СуперКупата(2005и2007).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Фев 2009 21:23 
Аватар

Keanu^Reeves написа:
Не е никаква измислица и ще стане. Само почакай докрая на сезона и ще видиш на Лято какво ще се случва. И не си го измислям този път Аз.
Който иска да има отбор в А-група има на разположение 6 месеца да си построи нов стадион(това граничи с Фантастиката, така, че няма да има повече от 7-8 удобрени стадиона). Ловеч, Левски, Мездра и Бургас - стадионите със сигурност ще бъдат удобрени за новия сезон, за другите отбори незнам. Но положението е много мрачно, при положение, че дори много от отборите, които спечелиха пари от ТВ-правата не са инвестирали нито един лев, и може да не си получат парите от баницата.
Та така е, опитвам се да кажа, че който няма пари - няма Футбол!

ще стане футболното първенство като хандбалното с 5 отбора , и 3-ма зрители на мач

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Фев 2009 21:43 
Аватар

Fabio_Cannavaro написа:
ще стане футболното първенство като хандбалното с 5 отбора , и 3-ма зрители на мач

За тебе може да стане така, защото ми се струва, че твоя отбор скоро няма да го има повече на футболната карта и ще ходиш да ореш картофената нива!
Недей завижда!
ЛЕВСКИ е вечен и ще го има Винаги, защото носи името на най-великия Българин и ще прославя България!
Наесен, когато ЛЕВСКИ играе в Шампионската лига, просто недей да се домъкваш в столицата, ти си излишен!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2009 21:55 
Аватар

хахахах тоя дето ходел на мачове само когато са на първо място, сега се пишел на Левскар , щото му свиди 1 лев да иде до подуене , хухауа , имаш 1 мач тая есен бе на 150 метра от у вас на стадион Локомотив , що па за Левскар си ти , ай прави се на интересен на някой друг защото на нас си ни ясен

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2009 00:03 
Аватар

Отбор: Бдин (Видин)
Начетох се на вашите мнения сега ще си дам и аз мойто :)
Значи първо за броя мисля ,че сега А група и двете Б групи си ни е идиално и ще оточня защо смятам така.
1.А група- 16 отбора- ние сме малка държава и нямаме достатъчно потренциал за повече така конкуренцията е идиална в А група има отбори
които се сменят и няма само едни и сащи отбори да се сменят през сезон това се постига с двете Б групи
2.Двете Б групи-по 16 отбора всяка както казах и по горе така има разнообразие от една страна от друга се намаляват разходи на отборите защото нали знаете че колко по далече са отборите толкос повече разходи имат а тези разходи могат да ги инвестират в отбора :)
така дотук добре
там кадето според мен трябжа да доидат промените са в В групите говоря сега за броика после ще говоря и другите промени ;)
в момента имаме на разположение 4 групи СЗ,ЮЗ,СИ и ЮИ
ако не ме лаже памета са по 16 до 18 отбора зависи от групата
споредмен трябва да се направи ново разделение на аматиорските отбори а имено да се появят централна северна и централна южна девизи всичко да е с по 16 отбора така ще са съкратени разходите на отборите а също така ще има повече дербита според мен несъм сигурен но след това мисля че ще останат отбори те да са в група Г и тя да е разделена също на 6 там под групи или както се казват ;)
и като допалнение да се поканят да си направят отбори аматиорски просто за самото удоволствие за спорта фирмени отбори които фирми желаят.това е за броя.
мисля си за подобряването първенството да има такова правило можеш да хваляш толкова пари за чужденци колкото си дал за ДЮШ на съответния отбор.мисля си че купата на българия трябва да бъде променена като да бъде позволено на всички било то аматиорски или професионални да играят за купата така ще има много повече мачове и може големите тимове да играят с малки такива това ще придаде повече интерес към дадени срещи.мисля си че една групова фаза на купата на България еденични мачове без реванши ще е добре да се направи апък пулофиналите да бъдат на неотрален терен :) ....
това е за купата.Смятам че трябва да има национална спортна телевизия която да предава мачове не само от А но и от двете Б групи.
Смятам че трябва да се търсят начини за популялизирането на първенството така че да бъдат купувани правата за мачовете не само от
Българските телевизи а да се търсят държави където то да варви всичко това може да се постигне чрез стратеги ческо копуване на играчи от нашите отбори даречеме от казакстан,китай,япония и други които биха зели техни телееизи права само зада гледат техни играчи които играят в нашето парвенство помислете англия германия и други даржави прилагат много успешно този трик.имам още идеи ама ме заболяха ръцете да пиша можеби друг път ако има интерес за тях :f453:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2009 14:52 
Аватар

Отбор: Нефтохимик 1962 (Бургас)
всичко трябва да се промени...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 36 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Започна ли Шумен да продава мачове?
Форум: Сезон 2007/2008
DUNAV-RUSSE 44032 01 Яну 2007 16:11
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения До 2-3 години Литекс се мести в София
Форум: Ловеч (Ловеч)
Anonymous 61048 30 Юни 2007 11:55
от S.F.L.T.
Преглежда непрочетените мнения По коя телевизия предпочитате да гледате мачове
Форум: Спортни медии
Anonymous 62972 12 Фев 2011 22:58
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Има ли шанс Родопа да оцелее?
Форум: Родопа (Смолян)
DUNAV-RUSSE 51169 01 Юни 2007 14:14
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Какво става с градския стадион във Варна
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 90930 10 Окт 2011 14:43
от georgirumenov