bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 15:15

Странджа Агрокорн (Средец) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 25 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Няма бъдеще...
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2008 12:24 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Няма бъдеще за Странджа-Металург. До мен стигна сигурна информация, че до 1 месец ще се състои среща на която ще се реши дали отборът да продължи участието си в първенството. Почти сигурно е, че ще се реши мъжкият състав и старшата възраст да се закрият както стана и преди 10 години. Тогава защо въобще стартирахме първенството? Имаше ли смисъл? Проблемите били от финансово естество. Някъде се губят парите, къде никой не знае, но явно или не се отпускат от общината или някой ги гълта. Отбора ще се разпусне, след 3-4 години отново ще се появи, защото ДЮШ-а работи и вади кадърни момчета. И като пак се появим пак ще се изкачим във В група, ще кретаме 3-4 сезона и пак ще се закрием. Затова ми е болно. Не ме интересува къде ще играе отбора, аз ще съм зад него. Проблема е че на никой не му пука за този отбор. А футболни традиции има в Средец. Футбол вече има от 60 години, вярно не на високо ниво, но го има. Не е да кажеш, че отбора е на 5 години и е нормално никой да не се интересува от него. Но явно в момента положението е такова. Жалко за приличната база, че ще пустее, докато форума на отбора е в раздела "несъществуващи отбори". Аз оставам зад Странджа, независимо дали ни има или не. Надеждата за по-добри времена винаги ще я има, макар че сега светлина в тунела няма.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Няма бъдеще...
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2008 20:31 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Жалко! Много тъжно ми става като чета подобни новини. Дано все пак да се намери някакво решение на въпроса с финансирането. Все пак надеждата умира последна...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Сеп 2008 02:07 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
Наистина много жалко. Но какво да се прави, докато живеем в Абсурдистан, някои отборчета, които съвсем скоро са се появили, ще ги бутат за професионалния футбол и "А" група, а отбори с традиции и история, ще се закриват и унищоват. :evil: :evil: Примери много. Нарочно няма да давам, да не се обидят някои привърженици. Но всички много добре се досещате, за какво говоря.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2008 01:36 
Аватар

Няма какво да кажа, даже не се и изненадвам.
Няма смисъл да си тровиш нервите да се надяваш на истински честен футбол, поне за близкото бъдеще. Трябва да минат още много години...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2008 11:34 
Аватар

Честен футбол има точно при нас, защото няма пари...Проблемът е че като няма пари в скоро време и футбол няма да има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Сеп 2008 11:43 
Наистина много жалко :kopfshuettel:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2008 15:36 
Аватар

Получих информация, че са преведени най-малко 13 000 лева и отборът ще продължи участието си. Отделно ще се говори с кмета да се отпуснат средства за стадоина и "триъгълниците" зад вратата които сега са в треволяци да се асфалтират.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2008 10:59 
kyynadd написа:
Получих информация, че са преведени най-малко 13 000 лева и отборът ще продължи участието си. Отделно ще се говори с кмета да се отпуснат средства за стадоина и "триъгълниците" зад вратата които сега са в треволяци да се асфалтират.

:002: :party048: :002:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2008 13:43 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Дано, дано! Този отбор трябва да съществува. Средец не е толкова малък и беден град, че да не може да си позволи да издържа поне отбор във В група.
Успех!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2008 13:57 
Аватар

Навярно мачът с Поморие ни бе последния, за незнаен период от време. Тези 13 000 лева не стигнаха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2008 14:18 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Дано не си прав! :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2008 18:24 
Аватар

Следващата седмица ще се проведе среща на общинския съвет на която ще се реши ще се дават ли пари за отбора и ще продължаваме ли участието си. Стискам палци в седмицата, в която се чества празника на града да празнувам по повод оцеляването ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2008 21:42 
Аватар

Вече сме история момчета и момичета. Другата седмица трябваше да има заседание, но не се ли явим следващия кръг на мача ще ни извадят. А пари за да се явим няма. Е всичко свърши. Три сезона наред писах в този форум за отбора, за мачовете, за футболистите, за града. Е всичко това вече няма да е така, никой не знае за колко време. Може за година, две, пет, десет, нищо не се знае. Този форум от следващата седмица ще е до този на "Локомотив" (Русе) и ще бъде умрял, ще бъде един голям архив на последните ни 3 сезона в които се отвърдихме във В група като един корав и непродажен отбор. Лично на мен ми е много трудно да си представя без Странджа нещата, нито сайт, нито форум, нито мачовете, нищо, всичко свърши. Успех на Цъцъров, Атанасов, Коджуклиев, Царев и всички други момчета. Те са добри и ще намерят нови отбори.
Ами това беше. :a006:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2008 22:25 
Ако това е така-наистина много жалко,но до следващото ви гостуване има още 2 седмици,така че има надежда нещата да се променят.Чудя се толкова ли няма спонсори при вас,след като сте на една крачка от морето,а се знае къде са парите.Тоя вашия кмет и общинари толкова ли не могат да осигурят средства за издръжката на отбора,за да не се стига до тоя тъжен край.Все пак,мисля че нещата ще се оправят и ще продължите участието си в групата.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Сеп 2008 22:29 
Аватар

Те може и да могат, обаче дали искат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2008 01:05 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Добре, тогава защо въобще започнахте подготовка и т.н.?! Ако още тогава се е знаело, че ще се стигне до това положение, защо въобще започнахте първенството, за да се откажете?! Според мен, без да съм запознат със ситуацията, ще изкарате до края на първенството, а просто сега се вдига този шум, за да могат да се намерят свежи пари от някъде! Дано да се окажа прав и продължите със с участието си в първенството. Лошото е, че това ще е само закърпване на положението. :? Но по-добре от нищо. Но пак ще се повторя, не вярвам така да приключи всичко!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2008 22:52 
Аватар

Програмата ни помогна. Имаме още 1 седмица да се намерят тези пари. Аз няма да се примиря с това полжоение и започвам опитите да въздействам на кмета и общината. Писах на Добромир Добрев с молба за помощ. Надявам се да се съгласи и да зададе някои интересни въпроси на кмета от името на 7 дни спорт. Само пластмасовите изделия (www.plizdelia.com) могат да ни вкарат в Б група според мен. Отделно и Промет Стийл (украинци смятат да налеят в завода 1.5 милиарда евро и да стане основен производител на стомана, но по нови, възможно най-безвредни технологии) също могат да помогнат. Те досега осигуряваха транспорта на отбора, но явно и те са се махнали. И накрая и общината не е от най-бедните, би трябвало да се намерят тези "огромни" суми и да продължим да участваме. Затова аз ще направя всичко възможно тези мои въпроси да достигнат до общината и дано тя се замисли малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2008 08:49 
Аватар

Успех, Ванка! Ще ти трябва много инат да се пребориш за това, което си замислил. Дано чугунените глави в общината да проумеят, че футбола е едно от редките забавления в малкия град и ако има помощ от общината, по този начин се прави реклама и на самото управление. Стискам палци!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2008 15:25 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

И сам войнът е войн. :first: Дано наистина да успееш Ванка. Най-лошото е, че май само на тебе ти пука за отбора. :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2008 15:09 
Аватар

Уредихме работата. Добромир Добрев се съгласи. Сега ще му звънна да се доразберем и в близките дни очаквайте подробности лично от кмета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2008 01:52 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Ти се оказа месията за Странжда. :first: Браво, дано отборът да продължи участието си!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Окт 2008 16:06 
Аватар

Всичко в клуба е наред, ще пътуваме до Гълъбово и всеки ден вече си тренираме. :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2008 19:16 
Аватар

Новината наистина е супер. И откъде се появиха пари?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2008 01:32 
Аватар

Незнам. Важното е че се намериха. Сега трябва да си върнем добрата форма от началото на сезона, че бая сме затънали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2008 14:36 
Аватар

Завърши един трагичен полусезон за нас. Най-слабия от както влязохме във В група преди 3 години и половина. Финишираме на последното място. Не е там проблема обаче. Знаем колко са малки разкилите, още нищо не е свършило, но положението в отбора е трагично. Преди да почна да пиша нещо ще ви дам два цитата от коментари на потребители в Бургас Футбол под новината която написах за мача с розите.

Цитат:
Аре е момчета, аре е. Изпадайте и тва е. Спрете с излагацията. К`во като няма пари? Стига гърч де. Слезте по-добре една група по-надолу, където да можете да си изкарате сезона с 10 бона, отколкото да се чудите откъде да извдите 100 такива. Кадърните да бягат към Созопол и Равда. Другите, по-малките да се учат и като му дойде времето прав им път. Знаем как ще е през зимата - старата песен на нов глас. Пак до последно няма да се знае дали ще се събере отбора.

Цитат:
Ганди, може да си на 36 години, обаче в теб има още много футбол, дори за професионалните етажи. Не се отказвай да играеш, но си смени отбора. Нали Ямбол те искаха? Стягай куфарите и бягай от Средец. Футболът там умира. Нищо не зависи от теб. Ако ще ставаш треньор, намери си отбор със стабилно финансово положение, а не такъв, който постоянно да е пред колапс. Ставай и заминавай! Отивай в Несебър ако трябва. Там винаги си приемали с отворени обятия футболистите в напреднала футболна възраст. Зарежи отбора, намери си правилни хора!

За огромно мое съжаление и двата коментара са пълни с много истина. Футбола в Средец умира. Не виждам кой може да го спаси. Шефът, Иван Мирчев показа, че явно или няма възможностите или няма желанието да помогне достатъчно, за кмета се отнася същото. Даже голямата вина е в кмета, тъй като отбора е ОФГ, а той не може да извади колосалните пари за средняк във В група. Излишно е да казвам, че играчите ни са добри, мисля че всеки който ги е гледал ще го потвърди. Всички момчета от 3-те сезона във В сега са или в Поморие, или в Черноморец или в Несебър. Ние играеш с юноши и 3-4 опитни момчета, но пак не са за последното място.
Обикновено чаках тези почивки с много надежди. Но сега единственото ми желание е да стратираме пролетта, нещо което изглежда много трудно към днешна дата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 25 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Георги Василев: Аз съм човекът, но няма да ме викнат
Форум: Национален отбор
Anonymous 8492 15 Апр 2007 16:22
от spartak forever
Преглежда непрочетените мнения Няма лиценз за Нафтата
Форум: Архив
TOTTI10 4026 10 Авг 2007 15:39
от ultrasmilan
Преглежда непрочетените мнения С цензуриране на форума няма да спрете истината
Форум: Сезон 2007/2008
LOKOFAN 17299 14 Дек 2007 14:56
от ultrasa
Преглежда непрочетените мнения Черноморец няма атака за контрола