Нямам думи за пореден път съм разочарован... Пак загуба в последните минути, това незнам вече кой мач е отккакто се завърнахме в Б група, който губим в последните минути

не бях на мача понеже уча в софия, но се старя да имам пряка информация за отбора и да получавамм една реална представа за всеки мач. Не знам как я мислят момчетата но не вървим добре, не че трябва да газим всеки мач и д абием наред, ама и това нещо което е сега е направо отчайващо. Наистина когато нямаш огромен бюджет и не даваш големи заплати и премии не може и да изискаш да се играе на ниво, а и предвид факта че нямае добри условия за подготовка и тренировка това обясбява повечето неща, но все пак не ми се ще да е така. Направо ме е яд много и ми се къса сърцето когато ни бие един туристически отбор, който с нищо не ни превъсхожда, а допуснахме не една и две такива загуби......за съжеление. това че Спартак( Плевен) се отказа и единия изпадащ е ясен не мисля 4е трябва да ни кара да играем така 4е и ние да се озовем като втори, защото рано или късно Етър, Марек и Белите Орли ще се си вземат някой и друг мач и ние ще се озовем под чертата. Не искам да звуча песимистично и така че постоянно се оплюва отбора и се говори против него, а напротив че нещата всички искаме да се подобрят в положителна насока и да не се решава всичко ев последняи мач и не от нас, а съдбата ни да е в чужди ръце... И САМО ЧАВДАР, НАПРЕД И НАГОРЕ