bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 12:01

Български клубове - Сливен 2000 (Сливен) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 29 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Свиленград - Сливен
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 10:21 
Аватар

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
03 май 2008 (събота)
18.00 часа
Стадион "Колодрума" (Свиленград)

Труден мач, но задължителни 3 точки за Сливен.Остават 4 мача до края трябат 12 точки за да сме сигурни за "А" група.
Само СЛИВЕН !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 18:32 
Аватар

Тука ще е труден мач но ще бием,ако пък играем както играхме срещу Марица няма да имаме никакви проблеми.Мисля че мечката се завръща за този двубой и отбора се засилва още повече.
УСПЕХ ВОЙВОДИ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008 11:47 
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Ще има ли фенове които да пътувате до Свиленград,ние не сме враждебна агитка и с радост ще пийнем по една бира.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008 16:13 
Аватар

Georgi D. написа:
Тука ще е труден мач но ще бием,ако пък играем както играхме срещу Марица няма да имаме никакви проблеми.Мисля че мечката се завръща за този двубой и отбора се засилва още повече.
УСПЕХ ВОЙВОДИ

Абе,сега като се сетя,как онова момче с номер 9 от Марица изтърваше положение,след положение,хич не ми се ще да играем по същия начин,виж за резултата съм навит. :wink:
Ами,хора от Сливен ще има и то доста,ама за агитка е трудно да се говори.Ако има ще се види,ако не-не. :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008 16:24 
Аватар

ultra_voin написа:
Georgi D. написа:
УСПЕХ ВОЙВОДИ

Абе,сега като се сетя,как онова момче с номер 9 от Марица изтърваше положение,след положение,хич не ми се ще да играем по същия начин,виж за резултата съм навит. :wink:
Ами,хора от Сливен ще има и то доста,ама за агитка е трудно да се говори.Ако има ще се види,ако не-не. :D

То хора от Сливен на всяко гостуване има въпросът е, че повечето се смесват с публиката на домакините и в клетката отиват по-малко хора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008 16:28 
Аватар

VoevodiSliven написа:
ultra_voin написа:
Georgi D. написа:
УСПЕХ ВОЙВОДИ

То хора от Сливен на всяко гостуване има въпросът е, че повечето се смесват с публиката на домакините и в клетката отиват по-малко хора.

Да ти кажа,честно,аз досега където съм бил не съм видял хора в клетката на гостуване на Сливен,може и да се баркам,ама не ми се вярва.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008 16:28 
Аватар

Съдийте за мача.
СВИЛЕНГРАД - СЛИВЕН
(Христо Ристосков, Стоилов, Ангелов)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008 16:53 
Аватар

Е как ?!? Раднево,Бяла,Каварна...не те разбрах точно какво искаш да кажеш, че не се ходи по гостувания ли ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008 18:32 
Аватар

ultra_voin написа:
Georgi D. написа:
УСПЕХ ВОЙВОДИ

Имам предвид за първото полувремие най вече,защото нашите като поведоха с 4 гола разлика е нормално да се отпуснат през второто,а за изтърванията на 9 на Марица голяма заслуга има също и Евгени Караманов който спасяваше положенията по блестящ начин браво за което и да продължава във същия дух да варди :D .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2008 01:52 
Аватар

VoevodiSliven написа:
Е как ?!? Раднево,Бяла,Каварна...не те разбрах точно какво искаш да кажеш, че не се ходи по гостувания ли ?

Бих добавил и Пловдив и Търговище и Бургас.Ама,ако аз не се наема да организирам нещо хич няма да стане,както и да е.В Свиленград май няма да имаме агитка,а само публика.Дано да бием,поне.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2008 02:39 
South Boys
Аватар

ultra_voin написа:
VoevodiSliven написа:

Бих добавил и Пловдив и Търговище и Бургас.Ама,ако аз не се наема да организирам нещо хич няма да стане,както и да е.В Свиленград май няма да имаме агитка,а само публика.Дано да бием,поне.

Е нали все пак някой трябва да го направи :) За някои отношения (извън футбола) аз съм будалата :) винаги има прецакани неможе иначе :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2008 12:21 
Аватар

owen20 написа:
ultra_voin написа:
VoevodiSliven написа:

Е нали все пак някой трябва да го направи :) За някои отношения (извън футбола) аз съм будалата :) винаги има прецакани неможе иначе :)

Да,така е.Даже днес се разбра,че ние няма да идваме на мача и нашия отбор ще бъде подкрепен от шлюп,шлюп.Абе,каквото такова.Важното е да бием.Успех и на Свиленград,аз съм убеден,че няма да изпаднете,за разлика от Хасково и Бяла.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2008 16:13 
Аватар

Голмайсторът на Сливен се контузи

Миндев отпадна за гостуването на Свиленград, под въпрос за Несебър

Голмайсторът на Сливен и на Източната "Б" група Мирослав Миндев (с 21 гола) получи контузия по време на тренировка и няма да може да вземе участие в гостуването на Свиленград, което е в събота от 18,00 часа.

Според думите на изпълнителния директор на клуба Георги Кирилов, въпреки контузията на Миндев и на още трима състезатели, отборът на Сливен ще излезе срещу Свиленград с едничката цел - да си тръгне с трите точки.

Само тогава Драголюб Симонович и момчетата му ще са спокойни за мача в сряда с Несебър, който ще се играе на стадион "Хаджи Димитър". В щаба на "войводите" се надяват Мирослав Миндев да бъде вдигнат на крака за дербито с "делфините".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Май 2008 21:54 
Аватар

Свиленград 1921 2 : 3 Сливен 2000

0:1 Иван Стоянов 25'
0:2 Иван Стоянов 30'
1:2 Иван Дончев 55'
1:3 Иван Стоянов 56' [д]
2:3 Светлин Йочев 90'+4'[д]
ст. "Колодрума". Свиленград; 1000 зрители

Последна промяна Georgi D. на 04 Май 2008 15:49, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Свиленград - Сливен
МнениеПубликувано на: 04 Май 2008 01:28 
Аватар

Сливен продължи уверено след 3:2 в Свиленград

Лидерът в Източната "Б" група Сливен 2000 сломи с 3:2 като гост Свиленград 1921 в среща от 23-ия кръг на втория ешелон. Племенникът на Йордан Лечков - Иван Стоянов, отбеляза хеттрик с попадения в 25-ата, 30-ата и 57-ата (дузпа) минути. Иван Дончев намали на 1:2 десет минути след почивката, но точно изпълнена дузпа от Стоянов направи 3:1 в полза на водача на Изток. В 92-рата минута Свиленград вкара втори гол след реализирана дузпа за крайното 3:2 за Сливен. След 23-тия кръг момчетата на Драголюб Симонович водят с точка пред Родопа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2008 01:33 
Аватар

Сливен, Родопа и Калиакра с победи, Несебър се издъни

Звездата на Сливен Иван Стоянов донесе победата при гостуването на Свиленград, след като реализира 3 гола.

Племенникът на Лечков с хеттрик за "войводите

Три от кандидатите за "А" група записаха победи в мачовете си от 23-ия кръг на Източната "Б" група. Сливен, Родопа и Калиакра прибавиха поредните си три точки в сметките си, докато Несебър се издъни при домакинството си на Нафтекс, завършвайки 2:2.

Лидерът в групата Сливен се наложи с 3:2 при визитата си на Свиленград, като и трите попадения реализира Иван Стоянов - в 25-ата, 30-ата и 56-ата минути. Племенникът на Йордан Лечков не спира да бележи през пролетта, като вече има 12 попадения в сметката си. След този успех "войводите" продължават да са на върха, но вече с 51 точки.

Вторият Родопа (с 50 точки) се наложи трудно с 1:0 над Дунав в Смолян, като победното попадение в срещата реализира Десислав Русев от дузпа в 77-ата минута.

Третият Калиакра вече е с 47 точки, след като днес би с минималното 1:0 Бенковски при гостуването си в Бяла. Единственото попадение вкара Георги Станчев в 24-ата минута.

Несебър също е с 47 точки, но с по-лоша голова разлика от каварненци. Днес възпитаниците на Николай Русев-Джангъра извъртяха 2:2 срещу Нафтекс и пропуснаха да се доближат до 2 точки от лидера Сливен. На стадиона в Несебър "шейховете" изненадващо поведоха с 2 гола още до почивката. В 28-ата Велин Дамянов откри за гостите, а в 45-ата голмайсторът Деян Христов покачи на 2:0 за бургазлии.

В последните 20-ина минути "делфините" се вдигнаха на финален щурм и в крайна сметка вкараха два гола. Първо в 70-ата Любомир Величков намали на 1:2, а в 86-ата Петър Колев оформи крайното 2:2.

Битката в Източната "Б" група обещава да е интересна до край, след като в нея са замесени 4 отбора, които имат реални шансове за директно влизане в елита. До края на първенството остават 3 кръга.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 04 Май 2008 10:32 
Аватар

Georgi D. написа:
Свиленград 1921 2 : 3 Сливен 2000

0:1 Иван Стоянов 25'
0:2 Иван Стоянов 30'
1:2 Иван Дончев 55' [д]
1:3 Иван Стоянов 56'
2:3 Пламен Стоянов 90'+4'[д]
ст. "Колодрума". Свиленград; 1000 зрители

не вкара дузпата пламен,а светлин йочев :)

Преминахме през шеметни години,
но спортната ни слава устоя!
Любимците ни вкарваха голове
с червения екип на ЦСКА!
В историята ще останат вечно
победите над Интер и Аякс!
А Ливърпул и славния Ювентус
завинаги ще помнят ЦСКА!
Пак гол след гол вратите ще разтърсва
щом феновете дават ни крила!
И нека в следващите 60 години шампион да бъде само ЦСКА!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2008 15:52 
Аватар

Оправено е в Лайвскора така го бяха изписали,а аз съм го копирал от там благодаря за поправката :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2008 16:11 
Аватар

Доста добър мач се получи.Дойдохме,видяхме и победихме.На Свиленград стадиона им е много добър,само требе си направите клетка за гости,че ако дойде някоя по-голяма агитка ще стане мазало.Иначе за мача,какво може да се каже.На стадиона хората говореха,че е уговорен,а някои,че домакините толкова си могат.Съдията е супер смешник и само изнерви и мача и хората с дузпата за Сливен и после да компенсира или и аз не знам за какво,даде и на тях.Според мен домакините играха добре,но се пазеха за мача с Хасково в сряда,който за тях е по-важен и може би ще се окаже и по-лесен.
За тъпото беше,че някав пиян дядка се опита да ни скъса знамето,ама нещо не можа и някъв дебел селянин,за да се направи на мъж пред две сперми размахваше пръсти и псуваше,ама като трагнаха две момчета от наще,яко запали.После от колата го видяхме и спряхме,ама тогава,той не се направи,щото беше без спремите и си плю.Иначе,хората бяха симпатяги.А в тоя град и на стадиона имаше само яки курволя с хубави дупета и доста поддържани. :0031:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Май 2008 15:08 
Аватар

Отборът на Сливен направи важна стъпка към завръщането си в "А" група, побеждавайки като гост Свиленград с 3:2, а с хеттрик се отличи Иван Стоянов. "Войводите" поведоха с 2:0 още до 30-ата минута, след като Стоянов се възползва от грешки в отбраната на домакините, в 55-ата минута Дончев намали резултата за Свиленград, но още в следващата минута "десятката" на Сливен реализира от дузпа за 1:3. В добавеното време на срещата Светлин Йочев оформи окончателното 2:3, също от дузпа. Останалите резултати: Несебър - Нафтекс 2:2, Спартак (Пловдив) - Волов 2:3, Светкавица - Миньор (Раднево) 2:0, Родопа - Дунав 1:0, Бенковски - Калиакра 0:1, Марица - Хасково 2:1.
През следващата седмица на Сливен предстоят поредни домакинства на Несебър (сряда) и Нафтекс (неделя), като две победи в тези срещи и вероятната загуба на Родопа в Каварна ще гарантират първото място на Сливен кръг преди края. Така само след 7 дни "войводите" може да се завърнат и на теория в "А" група, след дълга и мъчителна пауза от 15 години

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2008 11:58 
South Boys
Аватар

ultra_voin написа:
Доста добър мач се получи.Дойдохме,видяхме и победихме.На Свиленград стадиона им е много добър,само требе си направите клетка за гости,че ако дойде някоя по-голяма агитка ще стане мазало.Иначе за мача,какво може да се каже.На стадиона хората говореха,че е уговорен,а някои,че домакините толкова си могат.Съдията е супер смешник и само изнерви и мача и хората с дузпата за Сливен и после да компенсира или и аз не знам за какво,даде и на тях.Според мен домакините играха добре,но се пазеха за мача с Хасково в сряда,който за тях е по-важен и може би ще се окаже и по-лесен.
За тъпото беше,че някав пиян дядка се опита да ни скъса знамето,ама нещо не можа и някъв дебел селянин,за да се направи на мъж пред две сперми размахваше пръсти и псуваше,ама като трагнаха две момчета от наще,яко запали.После от колата го видяхме и спряхме,ама тогава,той не се направи,щото беше без спремите и си плю.Иначе,хората бяха симпатяги.А в тоя град и на стадиона имаше само яки курволя с хубави дупета и доста поддържани. :0031:

Батка на пенсията дето вие дърпал знамето не му е първа изцепка,преди години заби 2 юмрука на съдията в тунела след мача с Рилски Спортист (0:2 за Рилецо)не си правете заключения за всички по него :) Все пак нямах честта да гледам мача и не искам да коментирам изцепките на стадиона.Че сме пичове такива сме не сме от хората които си търсят проблеми :) А и тъй като беше на мача искам да кажеш видя ли човек който да носи фес,забрадка или чу ли турска реч на стадиона тъй като някои хора от форума приказват без да са идвали до Свиленград през живота си :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2008 12:04 
Аватар

Аз не съм казал,че всички са селяни,само тия двамта,иначе хората се държаха много добре с нас,даже ни се чудиха,как може 3-ма души,да бият пътя за такув мач.Иначе за фесове,не видях,ама имаше няколко човека,които си бяха сложили шаловете на Цска,не знам,защо Цска не играеха. :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2008 12:13 
South Boys
Аватар

ultra_voin написа:
Аз не съм казал,че всички са селяни,само тия двамта,иначе хората се държаха много добре с нас,даже ни се чудиха,как може 3-ма души,да бият пътя за такув мач.Иначе за фесове,не видях,ама имаше няколко човека,които си бяха сложили шаловете на Цска,не знам,защо Цска не играеха. :shock:

Не аз говоря като цяло не конкретно за селяния щото тя си я има на всякаде.Колкото до тия с шаловете на ЦСКА ги знам кои са те са си странни птички още от самото им излизане на бял свят както и да е няма да ги коментирам.Радвам се че останахте с добри впечатления от малкото което сте видяли :) :0066: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2008 12:31 
ей Свиленград що така се дъните с Хасково бе ??? :shock: :shock:
май изпадате а ... баси а сте симпатичен отбор
но ние така или иначе повече няма да играем заедно
:002: :002:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 08 Май 2008 12:53 
South Boys
Аватар

Щото нямаше кой да вкара гол за това.Ако Иван Стоянов играеше при нас резултата щеше да е 1:3 1:4 но нищо така е във футбола :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 29 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Тасев мести Локо в Сливен
Форум: Локомотив 1926 (Пловдив)
Anonymous 8346 01 Апр 2007 22:57
от RoNaldO07
Преглежда непрочетените мнения ДУНАВ-Сливен 2000
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 33894 25 Мар 2007 18:53
от CFC
Преглежда непрочетените мнения Сливен - Локомотив (СтЗ)
Форум: Локомотив (Стара Загора)
studentarator 8334 09 Апр 2007 20:08
от studentarator
Преглежда непрочетените мнения 12.05.07 ОФК Миньор - Сливен
Форум: Миньор (Раднево)
denis4o 10408 08 Сеп 2008 10:16
от TRG_SVETKAVICA
Преглежда непрочетените мнения Марица Пд - Сливен
Форум: Марица 1921 (Пловдив)
Anonymous 5809 25 Май 2007 16:12
от FCDunavRuse