bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 04:54

Български клубове - Сливен 2000 (Сливен) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 33 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сливен-Несебър
МнениеПубликувано на: 08 Май 2008 15:45 
Аватар

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
pecata написа:
Georgi D. написа:
И в какво по точно са ни помогнали съдиите,че не дадоха червен картон на играч на Несебър който счупи носа на Владо Зафиров пред очите ми.колко засади ни вдигна първото страничния които не съществуваха бях точно на една линия със съдията когато ги свиреше ама айде и мача въобще не беше равностоен надиграхме Несебър по всички параграфи. В началото на мача имаха една възможност която не вкараха тогава вратаря ни направи грешка,и гола който вкараха и то след като ни контузиха централния защитник и бяхме с човек по малко на терена и толкова.След това ако не си гледал твой проблем мачкане докрая въпреки барикадирането което бяха направили с 11 човека в тяхното поле им вкарахме напълно заслужени три гола. :)
Кажи ми за 2 и 3-ия гол, който бяха от абсолютни засади!!! Гледах го мача и Генов доста явно ви подпираше.Имате 1 читав футболист-Иван Стоянов, а другото си е пълнеж :wink: Добре, че е Лечков иначе....

За засади неможеш да кажеш нищо защото по телевизията нищо не си видял аз ще си замълча когато го дадат по Канал 3 репортажа довечера тогава ще приказваме ако наистина има ОК ще си замалча, но ако няма нямаш право да приказваш, а за играчи също май забрави кой е голмайстора на двете Б групи а не те знам от Спартак ли си ама ако си от тях също нямаш право да приказваш за купени мачове видях какво стана на мача ви с Пирин по разбран не може и да бъде и други ама така е в Бг футбола който може ще купува нищо против теб нямам и против Спартак даже се радвам че не изпаднаха ама ме дразни това че постоянно плюеш и обиждаш и най вече че сме имали само един играч пак ти казвам виж хубаво състава от миналата и от тази година имаме 8 нови играчи.Аиде със здраве и стига с тази злоба това е една от най лошите черти на човека за мен :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2008 16:05 
Georgi D. написа:
pecata написа:
Georgi D. написа:
И в какво по точно са ни помогнали съдиите,че не дадоха червен картон на играч на Несебър който счупи носа на Владо Зафиров пред очите ми.колко засади ни вдигна първото страничния които не съществуваха бях точно на една линия със съдията когато ги свиреше ама айде и мача въобще не беше равностоен надиграхме Несебър по всички параграфи. В началото на мача имаха една възможност която не вкараха тогава вратаря ни направи грешка,и гола който вкараха и то след като ни контузиха централния защитник и бяхме с човек по малко на терена и толкова.След това ако не си гледал твой проблем мачкане докрая въпреки барикадирането което бяха направили с 11 човека в тяхното поле им вкарахме напълно заслужени три гола. :)
Кажи ми за 2 и 3-ия гол, който бяха от абсолютни засади!!! Гледах го мача и Генов доста явно ви подпираше.Имате 1 читав футболист-Иван Стоянов, а другото си е пълнеж :wink: Добре, че е Лечков иначе....

За засади неможеш да кажеш нищо защото по телевизията нищо не си видял аз ще си замълча когато го дадат по Канал 3 репортажа довечера тогава ще приказваме ако наистина има ОК ще си замалча, но ако няма нямаш право да приказваш, а за играчи също май забрави кой е голмайстора на двете Б групи а не те знам от Спартак ли си ама ако си от тях също нямаш право да приказваш за купени мачове видях какво стана на мача ви с Пирин по разбран не може и да бъде и други ама така е в Бг футбола който може ще купува нищо против теб нямам и против Спартак даже се радвам че не изпаднаха ама ме дразни това че постоянно плюеш и обиждаш и най вече че сме имали само един играч пак ти казвам виж хубаво състава от миналата и от тази година имаме 8 нови играчи.Аиде със здраве и стига с тази злоба това е една от най лошите черти на човека за мен :D
Както виждаш не аз започнах да обиждам :wink: Злоба за кое??Мача с/у Славия може и да е имало нещо, ама защо със Пирин който се борят за Интертото и 2 пъти ги бихме?Мача го гледах пряко по Еврокома и там се видя.Ако си прочел казах, че от всички кандидати, вие заслужавате да влезете, защото имате диря във футболното пространство :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 08 Май 2008 16:17 
Аватар

Ами нито пък аз съм започнал да обиждам защото мразя обидите, няма смисъл от тях само се осира форума, а злоба затова че постоянно обиждаш със цигани и т.н. е няма такова място в Бг където не живеят цигани то така излиза че на всяко населено място трябва да се вика цигани, не признаваш че направихме добра селекция не казвам, че в А група може да се играе с нея но е доста добра за Б група и съответно да се атакува влизането в А група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2008 16:22 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
Честито, пожелавам ви успех в "А" група!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Май 2008 16:27 
Аватар

Мерси аз пък много искам Калиакра да играят бараж и да го спечелят заслужавате повече от колкото Родопа или Несебър. Успех :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Май 2008 02:47 
Поздрави за Каварна и от мене И КУР ЗА ВИЛИ СЕЛЯНИНА ОВЧАТА ПАЧА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 09 Май 2008 02:48 
АЙДЕ ВОЙВОДИИИИИИИИИИИИиииииииииииииииииииииии

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 09 Май 2008 13:22 
Аватар

Кой бил селянин,кой бил гражданин,кой бил катунар или не знам си къв,кой бил богат или беден а ЛИЧНИ,НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ВИ ЧЕТЕ КОМПЛЕКСИТЕ И ГЛУПОСТИТЕ.
ВОЙВОДАТА-Писна ми да ти трия мненията и да си губя времето.
Тази тема се заключва,при всяка друга направо ги трия. :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 33 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Град Несебър
Форум: Несебър (Несебър)
speedbreaker 44692 04 Сеп 2009 12:00
от Свиленград 1921
Преглежда непрочетените мнения Несебър през сезон 2006/07
speedbreaker 28750 25 Дек 2006 02:23
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Градски стадион Несебър
speedbreaker 37611 27 Сеп 2009 19:21