Georgi D. написа:
pecata написа:
Georgi D. написа:
И в какво по точно са ни помогнали съдиите,че не дадоха червен картон на играч на Несебър който счупи носа на Владо Зафиров пред очите ми.колко засади ни вдигна първото страничния които не съществуваха бях точно на една линия със съдията когато ги свиреше ама айде и мача въобще не беше равностоен надиграхме Несебър по всички параграфи. В началото на мача имаха една възможност която не вкараха тогава вратаря ни направи грешка,и гола който вкараха и то след като ни контузиха централния защитник и бяхме с човек по малко на терена и толкова.След това ако не си гледал твой проблем мачкане докрая въпреки барикадирането което бяха направили с 11 човека в тяхното поле им вкарахме напълно заслужени три гола.

Кажи ми за 2 и 3-ия гол, който бяха от абсолютни засади!!! Гледах го мача и Генов доста явно ви подпираше.Имате 1 читав футболист-Иван Стоянов, а другото си е пълнеж

Добре, че е Лечков иначе....
За засади неможеш да кажеш нищо защото по телевизията нищо не си видял аз ще си замълча когато го дадат по Канал 3 репортажа довечера тогава ще приказваме ако наистина има ОК ще си замалча, но ако няма нямаш право да приказваш, а за играчи също май забрави кой е голмайстора на двете Б групи а не те знам от Спартак ли си ама ако си от тях също нямаш право да приказваш за купени мачове видях какво стана на мача ви с Пирин по разбран не може и да бъде и други ама така е в Бг футбола който може ще купува нищо против теб нямам и против Спартак даже се радвам че не изпаднаха ама ме дразни това че постоянно плюеш и обиждаш и най вече че сме имали само един играч пак ти казвам виж хубаво състава от миналата и от тази година имаме 8 нови играчи.Аиде със здраве и стига с тази злоба това е една от най лошите черти на човека за мен

Както виждаш не аз започнах да обиждам

Злоба за кое??Мача с/у Славия може и да е имало нещо, ама защо със Пирин който се борят за Интертото и 2 пъти ги бихме?Мача го гледах пряко по Еврокома и там се видя.Ако си прочел казах, че от всички кандидати, вие заслужавате да влезете, защото имате диря във футболното пространство