bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 11:34

Български клубове - Сливен 2000 (Сливен) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 31 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 21:29 
Аватар

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
Del_Pi3ro написа:
marto petrov написа:
Ама мисля,че по-добре ние,отбор с традиции и име,от колкото Цонко ФК. :8)
А защо е по-добре да сте вие? :roll: Добре, вярно е че сте отбор с минало, традиции и т.н. но ако ние имаме добър отбор, който може да се противопоставя защо да не влезем. Вярно е традициите са нещо важно, но е по добре да гледаш в настоящето. ;) Айде успех Лечков ОФК. :lol:

Виж,против това съм,защото такива еднодневки просто нямат нищо.Те са от днес до утре.Нямам нищо против вас,но такива градове,като Добрич,Плевен,Габрово,Търново и още само губят имената си за сметка на вас.Просто при отбори,като вашия всичко е временно.Просто за момента се перат нечий пари.А от това отбори с традиции си губят от публиката.Да,вярно е че във футбола има място за всички,ама вас дори ви нямаше до преди години.Никой не ви знаеше,не че нас ни значт,ама....оф и аз не знам.То по тази тема,няма смисъл да се спори.Всеки е прав за себе си.
А това за Лечков ОФК беше добро :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 21:45 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
ultra_voin написа:
Del_Pi3ro написа:
marto petrov написа:
Ама мисля,че по-добре ние,отбор с традиции и име,от колкото Цонко ФК. :8)
А защо е по-добре да сте вие? :roll: Добре, вярно е че сте отбор с минало, традиции и т.н. но ако ние имаме добър отбор, който може да се противопоставя защо да не влезем. Вярно е традициите са нещо важно, но е по добре да гледаш в настоящето. ;) Айде успех Лечков ОФК. :lol:

Виж,против това съм,защото такива еднодневки просто нямат нищо.Те са от днес до утре.Нямам нищо против вас,но такива градове,като Добрич,Плевен,Габрово,Търново и още само губят имената си за сметка на вас.Просто при отбори,като вашия всичко е временно.Просто за момента се перат нечий пари.А от това отбори с традиции си губят от публиката.Да,вярно е че във футбола има място за всички,ама вас дори ви нямаше до преди години.Никой не ви знаеше,не че нас ни значт,ама....оф и аз не знам.То по тази тема,няма смисъл да се спори.Всеки е прав за себе си.
А това за Лечков ОФК беше добро :lol:

Така си е има и отбори явления, но мисълта ми беше че е добре да има силни отбори (независимо дали са с фенове и традиции), които да могат да взимат точки на Левски и Цска. Не казвам примерно, че ние можем да им вземем, но в Мездра си имат парите и организацията да го направят. И преди 5 и преди 20 години е имало Калиакра, независимо че са играли във "В" група. Просто сега имаме пари и някакви цели. А при отборите, издържани от общините нищо сигурно няма. :? :lol:

П.П. Спирам да пиша, че яко разводнихме темата. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 22:31 
samo starokin! :D

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2007 23:31 

Отбор: Нефтохимик 1962 (Бургас)
sexxy lady написа:
samo starokin! :D

ее ае спри вече разбрахме го тва

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 01:56 

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
ultra_voin написа:
marto petrov написа:
ти първо се научи да пишеш, а че Сливен са първи ами заслужено са си първи ,какво толкова купували еми кАто могат купуват,щом няма кой да им пречи да го правят ше купуват.

Прав си.Като няма кой да каже ще купуваме.както цска и Левски,както и много други преди нас.Макар,че аз не знам до сега да сме купили някой мач,както мисля и че вие не знаете,защото,ако се знаеше щеше да се разуче.Ама мисля,че по-добре ние,отбор с традиции и име,от колкото Цонко ФК. :8)
И за момчетата от Русе-ако тая година сме ние,то след това сте вие :wink:

Ами Сливен влизат като първи и ние през Бараж и готово.Аз предпочитам някой между Сливен ,Дунав,Родопа и нафтякса да влезе,а също и спартак пд въпреки че са назад с точките.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 09:14 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Ние все влизаме следващия сезон, ама следващия сезон може и отбор "Дунав" да няма...абе ебало си е майката :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 31 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Тасев мести Локо в Сливен
Форум: Локомотив 1926 (Пловдив)
Anonymous 8346 01 Апр 2007 22:57
от RoNaldO07
Преглежда непрочетените мнения ДУНАВ-Сливен 2000
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 33894 25 Мар 2007 18:53
от CFC
Преглежда непрочетените мнения Сливен - Локомотив (СтЗ)
Форум: Локомотив (Стара Загора)
studentarator 8334 09 Апр 2007 20:08
от studentarator
Преглежда непрочетените мнения 12.05.07 ОФК Миньор - Сливен
Форум: Миньор (Раднево)
denis4o 10408 08 Сеп 2008 10:16
от TRG_SVETKAVICA
Преглежда непрочетените мнения Марица Пд - Сливен
Форум: Марица 1921 (Пловдив)
Anonymous 5809 25 Май 2007 16:12
от FCDunavRuse