bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 00:39

Български клубове - Свиленград 1921 (Свиленград) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 152 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Свиленград1921 - Панайот Волов (Шумен) 04.10 , 16:00ч
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 00:45 
South Boys
Аватар

Отбор: Свиленград 1921 (Свиленград)
Спрете да се обиждате.Който напише още една обида без значение към кого е насочена му обещавам,че няма да може да пише повече.И момичета от Свиленград,спрете да се заяждате с другите хора.Вие пораждате скандала.Накрая аз ще ви напляскам всичките.Моля ви престанете да се обиждате!

"Щастливи сме със спортната си слава,единни сме чрез футболния тим.Това,което всички ни сближава е порива красив да победим!О, Свиленград историята помни фиестите по спортното поле,а днес е юбилей на стадиона клуб Свиленград за футбола ОЛЕ!!!"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 11:50 
Аватар

MaLkAtA_VeSi написа:
_Genov_ написа:
Football_fenka написа:
van4o levskar4o написа:
Много хвърчите във вятъра с това подкрепяне бее.Като дойде мача да не се скриете някъде и да люпите семки...

1. не люпим семки .. :mrgreen:
2.защо да хвърчим във вятъра... Казали сме,ще ги подкрепиме.. Трябва да спечелят,по-добре ние да ги подкрепиме,от колкото ония чичковци дето все се карат :mrgreen: :mrgreen:

Момичета , като гледам от доста време пишете из форума ,че ще подкрепяте отбора ... като идея е добра но засега нямате никаква ефективност и като гледам и на тоя мач ще е така :lol: ,поне като казвате нещо го изпълнявайте :razz: :razz: :razz:

Генов ти ебаваш ли се или кво?

:lol: :lol: :lol: Моето момиче ,спокс още не съм започнал да се ебавам , просто казвам истината. Кажи ми сега честно ти освен да ближеш близалка и да си играеш с кученцето правиш ли нещо друго на мачовете :razz: :razz: :razz: Айде със здраве и другия мач очаквам да ме опровергаеш :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 12:19 
filkata написа:
Спрете да се обиждате.Който напише още една обида без значение към кого е насочена му обещавам,че няма да може да пише повече.И момичета от Свиленград,спрете да се заяждате с другите хора.Вие пораждате скандала.Накрая аз ще ви напляскам всичките.Моля ви престанете да се обиждате!

еми разбери се някой момченца тука в то форум кво толкова имат против нас.. и няма да ги псуваме и да се караме.. Сори,ама на мене ми втръсна да се заяждат вече..Като имат проблеми,ще си ги разрешаваме така явно!..да не мислиш,че на мен ми харесва

Последна промяна Football_fenka на 05 Окт 2008 14:46, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 13:11 
Аватар

_Genov_ написа:
MaLkAtA_VeSi написа:
_Genov_ написа:
Football_fenka написа:
van4o levskar4o написа:
Много хвърчите във вятъра с това подкрепяне бее.Като дойде мача да не се скриете някъде и да люпите семки...

1. не люпим семки .. :mrgreen:
2.защо да хвърчим във вятъра... Казали сме,ще ги подкрепиме.. Трябва да спечелят,по-добре ние да ги подкрепиме,от колкото ония чичковци дето все се карат :mrgreen: :mrgreen:

Момичета , като гледам от доста време пишете из форума ,че ще подкрепяте отбора ... като идея е добра но засега нямате никаква ефективност и като гледам и на тоя мач ще е така :lol: ,поне като казвате нещо го изпълнявайте :razz: :razz: :razz:

Генов ти ебаваш ли се или кво?

:lol: :lol: :lol: Моето момиче ,спокс още не съм започнал да се ебавам , просто казвам истината. Кажи ми сега честно ти освен да ближеш близалка и да си играеш с кученцето правиш ли нещо друго на мачовете :razz: :razz: :razz: Айде със здраве и другия мач очаквам да ме опровергаеш :twisted:

щом толкова искаш да видиш какво правим каде беше на вчерашния мач? аз смятам,че бяхме по-активни от преди...а и немога да разбера какво толкова се очаква от нас да направим?Да крещим с цяло гърло уууууу съдията е г*й или нещо такова ли?Смятам,че дори самото ни присъствие е вид подкрепа,а и не стоим и да малчим само.... :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 14:17 
Аватар

Отбор: Шумен 2010 (Шумен)
ела ти в шумен и ще видиш кой е безпомощен :) майка ти селска да еба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 18:10 
QkA_GlEzLi4kA написа:
Lyub0mir написа:

нашите фенки и плакати и шалчета и тениски и всичко осигуриха а за вас мога да кажя че разхождате 1 помиарче на стадиона и се правите на фенки хахаха

abe sme6lio kaf ti e problema na teb s ku4eto mi???????? aide zemi po hubavo se skrii nqkade iz bustanite si i mlakvai.... aaa i az kvo sam vinovna 4e va6ite fenki sa tapi,sme6ni,debelo gazi svin4eta i 4e si pravqt nqkvi marlqvki plakat4eta i 6al4eta...... nie sme prekaleno nad tqh da se prinizim do nivoto im :lol: :lol: :lol: :lol:

aма пикло клиощава ..кучетото ти няма вина че има такава тъпа сопственичка. и нашите фенки поне викат за отбора си не са като вас да разкарват някво тъпо кученче и да не разбирате от мач...Вие не сте фенки а курви :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 19:22 
Аватар

Искам да се извиня от името на всички фенове на Свиленград 1921 на момчетата от шумен , любимец и др. които бяха обиждани от нашите фенки! Нека сме противници само на стадионите ,а не и през останалото време!

П.С. Мишо когато влезеш във форума изтрий ненужните коментари и заключи тая тема че стана голяма неразбория !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 19:48 
_Genov_ написа:
Искам да се извиня от името на всички фенове на Свиленград 1921 на момчетата от шумен , любимец и др. които бяха обиждани от нашите фенки! Нека сме противници само на стадионите ,а не и през останалото време!

П.С. Мишо когато влезеш във форума изтрий ненужните коментари и заключи тая тема че стана голяма неразбория !

тук си много прав :)..

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 20:26 

Има много кафенета в града, където може да се съберете на сладки приказки и свалки и хиляди сайтове в които да се обиждате, тук до колкото знам се обсъжда отбора ни и футбола и не е нужно всички да четат частни разговори и обиди, така че най-добре е наистина да се заключи темата и повече да не се пише какво да е и от кой да е.... :) :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 20:34 

Има много кафенета в града, където може да се съберете на сладки приказки и свалки и хиляди сайтове в които да се обиждате, тук до колкото знам се обсъжда отбора ни и футбола и не е нужно всички да четат частни разговори и обиди, така че най-добре е наистина да се заключи темата и повече да не се пише какво да е и от кой да е.... :) :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 20:40 
Съгласен съм

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 21:47 
Аватар

ами аз доста отдавна предложих да я заключат,мача мина и замина и всичко около него се изговори...а който има проблем с QkA_GlEzLi4kA (момичето с кученцето) или с някой друг нека иде и си и го каже лично не тук! а отностно фена на Лз,който несправедливо ни обвини в това че сме "курви" нека първо да научи значението на тази дума и да се научи да избира правилните определения за хората и после да обижда...
Това е по темата...вече може да бъде заключена

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 22:46 
MaLkAtA_VeSi написа:
ами аз доста отдавна предложих да я заключат,мача мина и замина и всичко около него се изговори...а който има проблем с QkA_GlEzLi4kA (момичето с кученцето) или с някой друг нека иде и си и го каже лично не тук! а отностно фена на Лз,който несправедливо ни обвини в това че сме "курви" нека първо да научи значението на тази дума и да се научи да избира правилните определения за хората и после да обижда...

1-во вие започнахте да се заяждате с нашите фенки..
2-ро не съм фен на любимец а Футболист от Любимец има голяма разлика :8) :razz:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 22:50 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
stiga s teq fludove ne vi li pisna be, kakvi sa teq fenki q gi slojetye tuka pone da gi vidim

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Окт 2008 23:26 
Аватар

Kircho_Krumov написа:
MaLkAtA_VeSi написа:

1-во вие започнахте да се заяждате с нашите фенки..
2-ро не съм фен на любимец а Футболист от Любимец има голяма разлика :8) :razz:

няма да коментирам повече този въпрос!Мисля,че бях достатъчно ясн0 футболист или фен това не ти дава право да ни наричаш така особенно ако не си наясно със значенията на думите.Повече нямам намерение да обсъждам...който разбрал-разбрал :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 04:42 
Този мач срещу VolOFF стана най одумвания.Гледам са изписани 6 страници,малееее.То най интересен ни беше мача срещу Любимец,но толкова много коментари е нямало.Ама то половината коментари не се отнасят за мача,а някакви простотий.Давам пример:Оная била курва,другия бил селянин,трети за някво куче спорят.

СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ПPОСТОТИИ :_ban: :_ban: :_ban:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 14:46 
South Boys
Аватар

Ебах му мамицата.2 дена ме няма пред компютъра и това тука го превърнахте в Скайп.

1-во Това не е скайп,нито мирка,нито абв чат,нито някакъв друг вид чат.В тази тема мисля че е уместно да се обсъжда само и единственно отбора и по точно мача.

2-ро Мен не ме интересува кой какво куче имал и кой какво казал за кучето че да се изписват 30-40 излишни мнения за кучета,курви,кой град какъв бил.

3-то Вие пък от Любимец кои бяхте бе?Имате 4 пубера с 2 плаката в ръката и това е.Къде са ви момчетата дето толкова се хвърляю господин футболиста?Или пък да те попитам къде се е чуло и видяло да се поръчват 2 шала от фирма която работи с големи бройки.Няма значение по този параграф тоста има да ядете че да ни стигнете.

Като за край ви казвам спрете да заливате форума с ненужна и излишна информация.Сега пиша от скапаната библиотека на универса ама утре си пускам нета в квартирата и ако трябва цели теми ще се трият.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 16:31 
Аватар

Отбор: Любимец 2007 (Любимец)
owen20 написа:
Ебах му мамицата.2 дена ме няма пред компютъра и това тука го превърнахте в Скайп.

1-во Това не е скайп,нито мирка,нито абв чат,нито някакъв друг вид чат.В тази тема мисля че е уместно да се обсъжда само и единственно отбора и по точно мача.

2-ро Мен не ме интересува кой какво куче имал и кой какво казал за кучето че да се изписват 30-40 излишни мнения за кучета,курви,кой град какъв бил.

3-то Вие пък от Любимец кои бяхте бе?Имате 4 пубера с 2 плаката в ръката и това е.Къде са ви момчетата дето толкова се хвърляю господин футболиста?Или пък да те попитам къде се е чуло и видяло да се поръчват 2 шала от фирма която работи с големи бройки.Няма значение по този параграф тоста има да ядете че да ни стигнете.

Като за край ви казвам спрете да заливате форума с ненужна и излишна информация.Сега пиша от скапаната библиотека на универса ама утре си пускам нета в квартирата и ако трябва цели теми ще се трият.

Ти пък кво се правиш на много оборотен. Какъв ти е проблема кой колко шалчета поръчва. Не вярвам първата ви поръчка на шалчета да е била над 10. Нашият град е много по-малък от вашия, в крайна сметка всеки с възможносите си. Сформиране на агитка не се прави от ден за два, друг е въпроса защо ти си толкова заинтересован за нашите "проблеми" около основаване на фенклуб и тем подобни. Всеки си харесва и подкрепя отбора, независимо колко човека са - 5, 20, 1000, милиони и т.н. Ще си подкрепям отбора независимо какво мислиш ти и дали ще обиждаш я агитка, я фенки, я футболисти!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 17:14 

Ами в грешка си. Виж в архива и темата -шалчета за феновете. Ако не се лъжа първата ни поръчка беше за 40 шала. Аз идвам често на вашия стадион, ама наистина тея мацки с плакатите правени в час по трудово са много смешни. Такова нещо няма никъде, по-добре да не го правят. Само се излагат. Сам виждаш какво е агитка. Визирам ти Берое. Те бяха страшни, без някакви семпли плакатчета, без истерични 12-годишни гласчета, агитка и то каква. Затова че както Вие, така и ние имаме много да се учим в това отношение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 17:26 
South Boys
Аватар

Миналата година за отбор борещ се за оцеляване в Б група смея да твърдя,че успявахме да подкрепим отбора си както в Свиленград,така и в Пловдив,Хасково,Раднево и на гостуванията не помня да е имало по-малко от 15-на фена(казвам фенове,а не бунаци и някви фантастични).Все пак за отбор като нашия тогава това бе даже страхотно бих казал.С помощта на кмета и общината разбира се имахме и фенски атрибути(шалове,знамена,тромби,тъпани).Така,че фенове на Любимец:"Какво знаете вие и какво се опитате да успорите?"Ние се опитвахме да ви дадем няколко съвета,въпреки че бяха под формата на шега,ако бяхте обърнали внимание щяхме да ви насочим в правилната посока,но вие не искате пример да вземете от патило.Правете каквото си искате!

П.П. Не искам след моя коментар да има коментари от фенове на отбори със значително по-големи традиции във футбола.(визирам Дунав,Берое,Родопа,Нафтекс,Калиакра,Несебър,Раднево,Волов......които не съм споменал да не се чувстват засегнати)

"Щастливи сме със спортната си слава,единни сме чрез футболния тим.Това,което всички ни сближава е порива красив да победим!О, Свиленград историята помни фиестите по спортното поле,а днес е юбилей на стадиона клуб Свиленград за футбола ОЛЕ!!!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 17:41 
South Boys
Аватар

Marin написа:
Ти пък кво се правиш на много оборотен. Какъв ти е проблема кой колко шалчета поръчва. Не вярвам първата ви поръчка на шалчета да е била над 10. Нашият град е много по-малък от вашия, в крайна сметка всеки с възможносите си. Сформиране на агитка не се прави от ден за два, друг е въпроса защо ти си толкова заинтересован за нашите "проблеми" около основаване на фенклуб и тем подобни. Всеки си харесва и подкрепя отбора, независимо колко човека са - 5, 20, 1000, милиони и т.н. Ще си подкрепям отбора независимо какво мислиш ти и дали ще обиждаш я агитка, я фенки, я футболисти!

"Marin"-е,
1.Не смятам,че града ви е "много по-малък" от нашия(по-последни статистики вашия град има около 12 000 жители,а нашия около 18 000)
2.Повярвай,че първата ни поръчка на шалове бе доста над 10(освен ако броим първия шал на Мишо оплетен лично от баба му :lol: ,но той бе само за него и той си го носеше постоянно и ще се радвам ако ми даде да се снимам с него(стига че се отплеснах) :)
3.Прав си,че сформирането на агитка не става за ден два,но все пак добре ще е да се наговорите веднъж да се съберете поне,да започнете от някъде,защото като ви гледам май скоро няма да направите нищо.
4.Никой(от мъжки пол) не е убидил ваш "фен",футболист или "агитката" ви.Това,че има няколко разглезени момиченца,които няма какво да правят цял ден и само търсят да си чатят с някого аз нямам вина и ще се опитам да говоря с тях да спрът виртуалните си хулиганства,за да не патим ние после.
И накрая като заключение ще добавя:"И все пак вие сте от Любимец и ние трябва да ви плюем за всяка казана дума".Просто ми доставя удоволствие да дразня "големия" претендент в групата. :)

П.П. Не харесвам двойните фенове и споделих това с една ваша фенка,която ме послуша и се оправи,за което я похвалвам,дано и ти оправиш грешката.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 18:04 
Адаш тука грешиш много.Свиленград има население от около 19500 души.А Любимец има около 8000

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 19:01 

Филка, пак си неподготвен. Както на терена, така и във форума :lol: . Давам ти данни, които може да провериш в интернет. По избирателни списъци, тоест жители на общината имаши право на глас на последните местни избори тук са били 21 354. Това пак ти казвам са хора на възраст над 18 години. Значи реално цялата община има около 24 хил.жители. Предвид факта, че в училищата в Свиленград има записани, ако не се лъжа над 2 500 ученика
Сега виж как стой положението с Любимец. Там с право на глас на местните избори са били точно 9017 лица, пак става въпрос и за селата. Заедно с учениците и всички други лица под 18 едва ли цялата община има 11 хиляди души. Пак знаеш че само 800 човека живеят в Малко градище, 200 в Лозен и също толкова в Белица. Затова, че сам си направи сметката и виж колко жители има Любимец. Филка и се бъди по подготвен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 20:15 
ivankolev написа:
Ами в грешка си. Виж в архива и темата -шалчета за феновете. Ако не се лъжа първата ни поръчка беше за 40 шала. Аз идвам често на вашия стадион, ама наистина тея мацки с плакатите правени в час по трудово са много смешни. Такова нещо няма никъде, по-добре да не го правят. Само се излагат. Сам виждаш какво е агитка. Визирам ти Берое. Те бяха страшни, без някакви семпли плакатчета, без истерични 12-годишни гласчета, агитка и то каква. Затова че както Вие, така и ние имаме много да се учим в това отношение

а бе Колев ти какво имаш против нашите фенки ние си ги харесваме такива каквито са ..и мога да ти кажя че не са на 12 години..Няма човек във отбора който да не ги познава.Това са момичета които всеки ден са на стадиона и следят развитието на отбора.Като не ви харесват не ги гледайте :redcard: :lol!:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2008 20:43 

Не бе нищо против нямам. Аз познавам някои от тях. Няма лошо. Само и казвам, че с тея плакатчета са малко смешни, все едно на на селска спартакиада. Ти самият си ходил на доста стадиони и признай, че такова нещо няма никъде. Затова че се излагат. По добре тези транспаратни да ги махнат.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 152 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Започна ли Шумен да продава мачове?
Форум: Сезон 2007/2008
DUNAV-RUSSE 44142 01 Яну 2007 16:11
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения Това е професионален футболен клуб ВОЛОВ
Форум: Шумен 2010 (Шумен)
skycycle 32338 17 Авг 2007 19:44
от The Black Swan
Преглежда непрочетените мнения Черноморец - Шумен
Форум: Сезон 2007/2008
skycycle 31240 13 Ное 2006 15:19
от skycycle
Преглежда непрочетените мнения Л.Академик 82:79 ЦСКА (15:16, 22:17, 20:24,25:22)
Форум: Български баскетбол
r.h. 37388 05 Фев 2007 01:16
от CarlosNavaro
Преглежда непрочетените мнения 1/16 Финали на УЕФА
Форум: Евротурнири
HEBAR_HOOLS 17487 23 Фев 2007 00:57
от r.h.