bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 18:22

Български клубове - ЦСКА (София) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Стойчо Младенов разтрогва договора си?
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2008 15:41 
New Iskar HOOLS
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Цитат:
БТА: МЛАДЕНОВ ПОДАДЕ МОЛБА ЗА РАЗТРОГВАНЕ НА ДОГОВОРА СИ
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов внесе молбата си за разтрогване по вина на клуба до Арбитражната комисия на БФС.
Младенов отдавна намеква, че смята да напусне Борисовата градина заради финансовите неуредици и липсата на стройна организация.
Освен това, колапсът в клуба принуди ръководството да продава при всякакви оферти водещите футболисти без до момента да има кой знае какви качествени нови играчи.
Последното заседание на Арбитражната комисия за летния трансферен прозорец у нас беше на 3-и юли, но могат да бъдат свикани и извънредни заседания, ако се съберат определен брой молби.
Засега няма яснота на коя дата ще се събере такава комисия, за да разгледа искането на Младенов за напускане.
Според запознати, Стойчо Младенов има да получава над 300 хиляди лева от клуба под формата на заплати и премии.

Само това липсваше :!: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Стойчо Младенов разтрогва договора си?
МнениеПубликувано на: 07 Юли 2008 15:53 
Аватар

нормална постъпка на Стойчо защото хората от ръководството буквално го правят на идиот :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Юли 2008 10:02 
New Iskar HOOLS
Аватар

Цитат:
СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ДАВА ОТГОВОР НА ИРАН ДО ДНИ

Изображение
Напусналият ЦСКА Стойчо Младенов е на път до дни да си намери нова работа.
Вече бившият наставник на шампионите трябва до броени дни да даде отговор на Иранската футболна федерация, дали е съгласен да поеме националния тим на азиатската държава. Предложението към него е официално.
По-рано тази годината легендата Али Даеи пое „персите”, но бързо влезе в конфликт с ръководни фактори от федерацията и в момента му се търси заместник. Стойчо Младенов трябва да даде своя отговор до края на тази седмица.
В същото време той е бил посетен от шефа на Националния „червен” фенклуб Димитър Ангелов на Боровец. Той е увещавал Младенов да не напуска, но в крайна сметка не е успял в акцията си.
Утре се очаква след края на първата предсезонна контрола на ЦСКА срещу Рилски спортист, Младенов да отговоря на журналистически въпроси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Юли 2008 16:24 
Аватар

Вече бившият наставник на шампионите Стойчо Младенов окончателно обяви своето решение публично пред медиите за напускането на своя пост. Това стана минути след първата контрола на червените завършила с победа 3:1 над Рилски спортист.

„На този етап искам по-малко неща да коментирам. Просто обявявам, че днес бе последният ми работен ден в ЦСКА. Може би след като се разделим взаимно и цивилизовано, като бели хора, както аз искам ще дадем обща пресконференция. Тъжно ми е, но няма как", заяви Младенов.

'На този етап нямам оферти, дай Боже от утре да има, тъй като трябва да храня семейството си. Благодаря на феновете, видях плакатите на стадиона, които ме приканваха да променя решението си, но те е категорично. Аз го обявих още в неделя на ръководството. Исках да съм коректен, за да могат те да имат време да намерят нов треньор и да има време да се подготви отбора", продължи специалистът.

"Чувам, че някои се вживяват в ролята на спасители и говорят за някакви потъващи кораби. Аз обаче оставям отбор шампион, а не потъващ кораб. Така, че питайте тези, които говорят подобни неща, какво има да спасяват. В спортно техническо отношение нищо не потъва”, допълни още Стойчо.

Относно това дали главната причина за решението му е разпродажбите в отбора, Младенов заяви, че на този етап не желае да коментира, но за трансферните дела в клуба, той винаги е бил „безгласна буква”.

източник gong.bg
----------------------------------------------------
Стойчо Младенов завинаги един от нас :icon_cska: и вярвам,че след време пак ще дойде на Армията и ще ни направи за пореден път ШАМПИОНИ :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 4 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Вече май не си сам
Форум: Странджа Агрокорн (Средец)
DUNAV-RUSSE 37154 02 Окт 2007 20:41
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Вратарят на Ливорно носи точка на тима си срещу Партизан
Форум: Евротурнири
Anonymous 27240 08 Ное 2006 19:05
от kyynadd
Преглежда непрочетените мнения Трима наши алпинисти намериха смъртта си в Швейцария
Форум: Зимни спортове
spartak forever 5396 31 Яну 2007 00:24
от spartak forever
Преглежда непрочетените мнения Стойчо се върна!
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 9203 08 Апр 2007 16:47
от EMO ULTRAS
Преглежда непрочетените мнения Люпко: Ако отборът играе срещу мен, си тръгвам
Форум: Ловеч (Ловеч)
Accrington 4872 15 Апр 2007 12:09
от Malak`HoolS