bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 15:58

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 26 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: България !
МнениеПубликувано на: 09 Яну 2009 21:01 
Аватар

излезе това в спортал(поне аз там го четох)

Уважаеми Господа,

По повод материала озаглавен "Фенове от Левски, ЦСКА, Ботев и Локо плашат с масови безредици в София на 14 януари", публикуван днес, Ние привържениците на ЦСКА от следните ораганизации на привърженици:
"USF 1997", "Горди", "14", "Банда Север", "Клуб на привържениците на ЦСКА", най-категорично отказваме да бъдем замесвани в полза на тясно партийни, оцветени в "люлинско" тъмно синьо, интереси. Феновете на ЦСКА са граждани обичащи своята Родина и защитаващи интересите на страната. Ние заставаме зад всеки един справедлив протест. Ние бяхме десетки пъти пред "Либийското посолство" (за съжаление сами), бяхме заедно с учители, студенти и фермери, но не можем да бъдем заедно с Господата откраднали нашия трансперант "Нищо не е забравено, нищо не е простено", издигнат от нас през 2006г., по повод съмнително спечелената титла от Пощенци.

и сега вие от левски излизате, че сте добрите и че идеята е "ваша"... има ли значение на кой е идеята за този протест?!?! според мен няма...
Николай не е казал нищо по особено, но ми хареса това, че е готов на КОМПРОМИС!(даже май това не е точната дума) и не му пречи да излезе на протеста заедно с фенове на цска... обаче за цскарите има значение... може би не за всички.. според мен най-доброто, което може да се постигне на този протест е ОБЕДИНЕНИЕ НА НАРОДА! защото в трудно време точно това ни е нужно! без значение от кой град си, за кой футболен отбор или какви дрехи носиш.... не трябва да има разделение!
преди да сме фенове, ние сме хора!!!

п.с. нямам нищо против нитоцска, нито против левски, нито против феновете на двата отбора... поне лично за мен няма значение от кой отбор е човека- с всеки мога да си пия бирата, стига да е човек!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 26 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141542 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения България - Албания
Форум: Национален отбор
speedbreaker 71693 05 Апр 2007 15:12