bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 01:49

Български клубове - Тунджа (Ямбол) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 134 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Лятна подготовка и трансфери
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2011 19:13 

Отбор: ЦСКА (София)
Тунджа среща поморийските акули в Стралджа

Футболистите на Тунджа 1915 излизат в поредната си контрола утре.От 18 часа на терена в Стралджа съставът на ямболския клуб приема в мач от хода на подготовката си за новия шампионат в първенството на югоизточната В аматьорска футболна група тима на Черноморец-Поморие.Нека припомним ,че отборът на съперника е много силен.Поморийци дори взеха промоция за А групата ,но неуредици с лиценза им им отредиха отново да се състезават в първенството на източната Б група.мачът с толкова силен съперник ще е добра възможност за спортно-техническото ръководство на ямболския клуб да изпробва наличния си игрови потенциал и да продължи да отсява подходящите изпълнители за отбора за предстоящия шампионат

http://www.yambolsport.net/2011/07/14/t ... -straldja/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2011 23:02 

Контрола:

Тунджа (Ямбол) - Черноморец (Поморие) 2:2

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 17:35 
Аватар

Отбор: Тунджа 1915 (Ямбол)
Ще мачкаме то се видяло. Днес е контроилата със "Мастер" Боргаз :)

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 20:12 
Аватар

Мастер (Бургас) 0-2 Тунджа (Ямбол)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 20:16 

Отбор: Несебър (Несебър)
Да, сравнително равностоен мач, две грешки на вратарите на Мастер, които са на проби и два гола...особено единия – няма такова изпускане в малкото поле

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 21:02 

http://www.yambolsport.net/2011/07/17/t ... burgazlii/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 21:17 

Отбор: Левски (София)
ехе Свилен го искали в Монтана... много е впечатлил значи... добро бъдеще го чака

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2011 23:35 
Аватар

izumrud_fc написа:
Да, сравнително равностоен мач, две грешки на вратарите на Мастер, които са на проби и два гола...особено единия – няма такова изпускане в малкото поле
ти футболист ли си в отбора прави ми впечатление че и за гостуванията даваш информация как е било.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011 09:44 

Отбор: Несебър (Несебър)
това момче Свилен Сашев го видях за първи път в контролата с гълъбово. Не го искаме, със сигурност
Просто някой иска да го вдига или надува..Повече ми харесва Иван Жечев, ако трябва да съм честен..но той беше при нас и отпадна по не-футболни причини
За какво ми е някакъв Сашев, при условие, че може да вземем Пламен Димов - младежки национал!!!!
След 2-та мача на Ямбол, които гледам, мога да кажа, че има петима футболисти на ниво Б група, което за В група не е малко...Н Жечев, Иван Жечев, Марков, Гончев и дясното крило. За останалите постове може да се търсят от сега нови попълнения, ако ще става въпрос за Б група

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011 09:54 
Аватар

Вратаря също е много добър , аз го гледах срещу Хасково когато игра за Роза. Много добре се справи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011 11:22 

Отбор: Левски (София)
izumrud_fc написа:
това момче Свилен Сашев го видях за първи път в контролата с гълъбово. Не го искаме, със сигурност
Просто някой иска да го вдига или надува..Повече ми харесва Иван Жечев, ако трябва да съм честен..но той беше при нас и отпадна по не-футболни причини
За какво ми е някакъв Сашев, при условие, че може да вземем Пламен Димов - младежки национал!!!!
След 2-та мача на Ямбол, които гледам, мога да кажа, че има петима футболисти на ниво Б група, което за В група не е малко...Н Жечев, Иван Жечев, Марков, Гончев и дясното крило. За останалите постове може да се търсят от сега нови попълнения, ако ще става въпрос за Б група

Сигурно имаш предвид Иван НАЧЕВ, така му е фамилията, а не Жечев...Начев, до колкото знам, е бил за кратко в школата на Левски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011 11:58 

Имам чувство че някой коментират само да си намират работа каква грешка на вратаря при гола на Свилен Сашев видя не разбрах . Пробив на Г.Георгиев от ляво центриране Свилен плонжира засече топката и ГОЛ. Огледален гол като на Лечков срещу Германия в САЩ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011 16:46 

Отбор: Ботев (Враца)
Браво дано скоро влезете в Б група стабилни сте и успех!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011 17:24 
Аватар

дано още през идния сезон да стане точно сега е удобен момента.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2011 23:49 

Много отбори имаха шансове за Б група още миналия сезон,но не е била тяхна цел,а само оставане във В група.Те са от градове,които имат отбори по А и Б група.Затова мисля,че е време и Ямбол да има поне един отбор в Б,а защо не и в А група.Така че явно ръководството ви и треньорския щаб имат амбицията и желанието,дано да го осъществят.Трудно може да съберете цял отбор отлични футболисти,но и повечето да са школувани и обиграни ще е добре.Информацията,която се дава по сайтовете показва,че всички отбори търсят най-добрите трансфери,защото са наясно,че СпартакПд,Съединение и Брестник не са за подценяване.Обаче трябва да не се забравя,че те освен,че са добри,сигурно също ще търсят още по-добри попълнения в отборите си.Така че чакат ни емоции и мачове,които ще пълнят стадионите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2011 00:57 
Аватар

Определно новия сезон ще бъде по-интересен. Не е изключено 3-4 отбора до последно да се борят за промоцията. Ясно е ,че Брестник и Спартак могат да объркат сметките на всеки един отбор , но е ясно също ,че те нямат намерение да се връщат в Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2011 08:53 

Нищо ясно няма.Локомотив Пд изпраща поредния си играч в Брестник.Възможно е Брестник да получи спонсорство от Динев и да стане сателит на Локото.Тогава едва ли ще откажат влизане в Б.Всички отбори се презастраховаха за новия сезон и играта ще е оспорвана.Но пак казвам,много от градовете си имат отбори в елитните групи,време е и Ямбол да има един представителен отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2011 12:17 
Аватар

Запознат съм с положението в Локо Пловдив , все пак в Пловдив живея на квартира и познавам някой футболисти , няма такова нещо ,защото целта на Коко Динев е да вкара Локо Плд в евротурнирите и едва ли му се дават пари и за друг отбор. Ще попитам все пак може и да си прав ,но не го вярвам , на този етап коко издържа изцяло Локо и сега остава и Брестник да оправя. Иска ми се да не е истина това ,защото Брестник не е никакъв отбор!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2011 13:22 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
По-скоро В.М. е фен на Локо. На Коко ако му трябваше сателит нямаше да остави родния Вихрен да фалира.На тоя етап не мисля, че Брестник и Спартак ще се борят за Б група, за там се натискат католиците.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2011 14:54 

Вчера В.М. официално си самоиздигна кандидатурата за кмет на община Родопи и поне до края на октомври парите му ще се насочат в тази посока. Виж, ако спечели, тогава към "Беркут" ще потекат и общински пари и за останалите кандидати за Б група може да стане страшно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2011 00:48 
Аватар

като каза Бекрут се сещам за Бресник. Не ми напомняй за тези селяни. Мисля,че сме на едно мениние по този въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Юли 2011 09:54 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Ами, той човека точно за Брестник си говори, а пък В.М. е господин Маринов (както го наричаха негови почитатели във форума на Асеновец) или по-точно сайбията на Брестник...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2011 10:46 
Аватар

оле колко кодирано ми звучи това ...образовайте ме малко ,че нищо не ми говори това.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2011 11:46 

Всяко съвпадение на лица и събития е случайно!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2011 15:52 

Някой знае ли следващата контрола срещу кого ще е и кога?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 134 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108732 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 69772 28 Яну 2008 22:04
от Liuby
Преглежда непрочетените мнения Трансфери
Форум: Черно море (Варна)
Anonymous 66050 23 Юни 2008 21:36