bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 09 Май 2025 20:49

Български клубове - Черноломец 04 (Попово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 24 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: XXVII кръг - Черноломец'04 vs Добруджа (Добрич) 0:3
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008 11:07 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
Дата: 4 май 2008 г. (неделя)
Час: 17h
Място: Градски стадион, гр. Попово

Не очаквам да разгневим боговете :) Тоя мач си е 2-ка

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008 11:15 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
Абе и аз си мисля, че ще бием, само че много се дразня съдиите като вземат да ни помагат. Може и 1 път да е, но ме дразни, щото после някои си мислят, че сме били зареди съдиите. :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008 11:20 
Аватар

Разбирам те напълно...
Нека да има добро и безпристрастно съдийство, пък другото - каквото стане :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2008 10:03 

Тази вечер ще гледам предаването футболна мозайка по телевизия Добруджа и утре или по-късно през вечерта ще напиша какво са казали двамата треньори за предстоящия мач, както и подробности от двата лагера. Най-вероятно ще е взето и интервю от президента ви. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2008 10:26 

South^Front-d4 написа:
Тази вечер ще гледам предаването футболна мозайка по телевизия Добруджа и утре или по-късно през вечерта ще напиша какво са казали двамата треньори за предстоящия мач, както и подробности от двата лагера. Най-вероятно ще е взето и интервю от президента ви. ;)

В колко почва?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2008 10:47 
Аватар

Отбор: Черноморец (Балчик)
5-0 за добруджа

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2008 18:35 

Всеки момент трябва да почне футболна мозайка... по принцип е от 18 часа, но някой път започва в 18:30 или 19...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2008 18:59 
Аватар

South^Front-d4 написа:

Последното, което се знаеше за президента ни, беше че е изчезнал безследно с парите за отбора :lol: Но ми е интересно да разбера очакванията на треньорите за срещата :)
Дано догодина медиите обръщат такова внимание на Доростол и Разград, както сега на вас :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2008 19:03 

Cheers написа:
South^Front-d4 написа:

Последното, което се знаеше за президента ни, беше че е изчезнал безследно с парите за отбора :lol: Но ми е интересно да разбера очакванията на треньорите за срещата :)
Дано догодина медиите обръщат такова внимание на Доростол и Разград, както сега на вас :)

Ъм не знам, на нас тв Добруджа ни обръща внимание щото си е нашата телевизия... дават всички мачове на клуба, има предавания като футболна мозайка специално за предстоящите срещи,а предаването се състои в това да се чуе мнението на двамата треньори, зрителите могат да се обаждат директно в ефир, винаги се взима интервю от двама играчи на клуба и тн и тн. :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Май 2008 21:07 
Аватар

Е, то и в Попово има телевизия, но изобщо не се занимава с отбора. Ако амбициите ни се доближаваха до вашите, може би щеше да е по-различно положението. А догодина се очертава по-горе споменатите от мен отбори (заедно с още 2-3) да се борят за промоция, ще им се обръща по-голямо внимание, отколкото сега. А за Добруджа често се пише и по вестници...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Май 2008 07:57 

South^Front-d4 написа:
Cheers написа:
South^Front-d4 написа:

Ъм не знам, на нас тв Добруджа ни обръща внимание щото си е нашата телевизия... дават всички мачове на клуба, има предавания като футболна мозайка специално за предстоящите срещи,а предаването се състои в това да се чуе мнението на двамата треньори, зрителите могат да се обаждат директно в ефир, винаги се взима интервю от двама играчи на клуба и тн и тн. :)

Футболна мозайка не трябваше ли да я дават снощи? Защото аз гледах,но не видях да го дават то предване ? Да не е в Събота ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Май 2008 08:06 

DDFC_Online написа:
South^Front-d4 написа:
Cheers написа:
South^Front-d4 написа:

Футболна мозайка не трябваше ли да я дават снощи? Защото аз гледах,но не видях да го дават то предване ? Да не е в Събота ?

Да бе и аз тва се чуда, снощи гледох, но не даваха ФМ, може вече от четвъртак да го дават, както и да е днес от 10 е повторението, ще гледам и ще пиша. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Май 2008 10:16 

Cheers, не знам какво става, ама нито вчера имаше предаване, нито днес повторение..ще оставя тв-то пуснато, може да е по-късно, макар че силно ме съмнява..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: XXVII кръг - Черноломец'04 vs Добруджа (Добрич)
МнениеПубликувано на: 04 Май 2008 10:05 

Днеска няма да има наши хора на мача..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2008 14:40 
Аватар

South^Front-d4 написа:
Днеска няма да има наши хора на мача..

Е, нищо... След мача ще ви информирам накратко за по-интересните събития ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2008 14:42 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
С интерес чакам резултата и подробностите от този мач :) Успех и на двата отбора и най-добре май да развършите Х , че да няма сърдити :P
Този кръг се очертава един от най-интересните!

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2008 14:43 
Аватар

dorostol2003 написа:
С интерес чакам резултата и подробностите от този мач :) Успех и на двата отбора и най-добре май да развършите Х , че да няма сърдити :P
Този кръг се очертава един от най-интересните!

Ако завършим X, успехът ни ще е по-голям от победата срещу Аксаково есента :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2008 18:58 
Аватар

Краен резултат 0:3.
0:1 №9 в 24 минута, 0:2 №7 в 26 минута, 0:3 №11 в 57 минута
повече подробности малко по-късно :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2008 20:11 
Аватар

Домакините започнаха с идеята да бранят нулевото равенство или поне да допуснат възможно най-малък брой голове. Схемата на игра приличаше на 8-0-2, като се трансформираше в 4-2-2-2 с двама 15-годишни нападатели (Дамян Руменов и Арсой Абил). Пърото по-сериозно положение дойде в 10 минута, когато №9 от Добруджа се озова в съвсем чиста позиция, но стреля в тялото на вратаря. Минута по-късно №14 пропусна да накаже въпросният страж за едно неумело излизане, като не успя да насочи топката в опразнената врата. Същият този №14 беше много грубо фаулиран малко след това от Ивайло Иванов, но съдията показа само жълт картон. Осезаемият натиск на гостите даде резултат, като в 24 минута №9 успя да оползотвори една от атаките, като от 2 метра промуши топката във вратата. Две минути след това №7 от Добруджа бе изведен в чудесна "чешка уличка" и успя да направи "мрежичка" на вратаря, за да удвои резултата. До края на полувремето се изредиха доста атаки към вратата на Черноломец, но ударите минаваха встрани, а на два пъти вратарят им прояви класа след удари на №14. Домакините опитаха няколко центрирания, които не представляваха никакъв проблем за вратаря на Добруджа.
През второто полувреме Черноломец бяха далеч по-мотивирани и тръгнаха напред, търсейки гола. В 52' Диян Милчев получи топката в наказателното поле, завъртя се и стреля силно с левия крак, но топката профуча покрай горния десен ъгъл на вратата, пазена (предполагам) от Ники Радомиров. В 57' една грешка на левия бек Мехмед Рюстямов позволи на №7 да отнеме топката, да подаде на неохраняемия №11, който с много красиво изпълнение прати топката в горния десен ъгъл на вратата. Две минути по-късно вратарят на Добруджа излезе напред, за да предотврати една атака на домакините, като след неговото изчистване и атака отдясно, топката попадна у №17 (който ми се струва, че на полувремето влезе на мястото на №9), но той от около 3 метра стреля в аут. Започнаха да се редят атаки към двете врати, като тези на Черноломец свършваха на около 30 метра от целта, а тези на Добруджа завършваха с удар от 20-тина метра в аут. Гол за Добруджа беше отменен за засада, след като нашият вратар отрази с чудесен рефлекс удар с глава на №17 и там футболист в жълто-зелен екип я довкара, струва ми се правилно отсъдена засадата. Погледахме още 10-тина удара към вратата на домакините, които наистина се опитваха да променят нещо, но така и не се стигна до положения.
Като цяло не беше груб мач, нямаше много нерви. Честита победа на Добруджа :!: След загубата обаче, отборът на Черноломец е сериозно застрашен от изпадане :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2008 20:14 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Нормален резултат преди състоянието и на двата отбора :? Иначе Черноломец няма изпаднат на 100% :!: Колко публика имаше на мача? Повече ли от обичайно?

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2008 20:15 

Мерси за коментара, след малко от 21 часа ще гледам мача на запис, та да видя и аз как са играли нашите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Май 2008 20:18 
Аватар

А да, благодаря, че ми напомни. Беше доста дъждовен ден, затова имаше не повече от 150 души... Със спирането на дъжда падна първия гол и повече не валя. В началото на второто полувреме леко се увеличи публиката, но към края на срещата бяха останали не повече от 60-70 души ...

П.П. Извинявам се на dorostol2003 за грешката, не мога още да свикна с правата :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Май 2008 01:28 
Cheers написа:
Домакините започнаха с идеята да бранят нулевото равенство или поне да допуснат възможно най-малък брой голове. Схемата на игра приличаше на 8-0-2, като се трансформираше в 4-2-2-2 с двама 15-годишни нападатели (Дамян Руменов и Арсой Абил). Пърото по-сериозно положение дойде в 10 минута, когато №9 от Добруджа се озова в съвсем чиста позиция, но стреля в тялото на вратаря. Минута по-късно №14 пропусна да накаже въпросният страж за едно неумело излизане, като не успя да насочи топката в опразнената врата. Същият този №14 беше много грубо фаулиран малко след това от Ивайло Иванов, но съдията показа само жълт картон. Осезаемият натиск на гостите даде резултат, като в 24 минута №9 успя да оползотвори една от атаките, като от 2 метра промуши топката във вратата. Две минути след това №7 от Добруджа бе изведен в чудесна "чешка уличка" и успя да направи "мрежичка" на вратаря, за да удвои резултата. До края на полувремето се изредиха доста атаки към вратата на Черноломец, но ударите минаваха встрани, а на два пъти вратарят им прояви класа след удари на №14. Домакините опитаха няколко центрирания, които не представляваха никакъв проблем за вратаря на Добруджа.
През второто полувреме Черноломец бяха далеч по-мотивирани и тръгнаха напред, търсейки гола. В 52' Диян Милчев получи топката в наказателното поле, завъртя се и стреля силно с левия крак, но топката профуча покрай горния десен ъгъл на вратата, пазена (предполагам) от Ники Радомиров. В 57' една грешка на левия бек Мехмед Рюстямов позволи на №7 да отнеме топката, да подаде на неохраняемия №11, който с много красиво изпълнение прати топката в горния десен ъгъл на вратата. Две минути по-късно вратарят на Добруджа излезе напред, за да предотврати една атака на домакините, като след неговото изчистване и атака отдясно, топката попадна у №17 (който ми се струва, че на полувремето влезе на мястото на №9), но той от около 3 метра стреля в аут. Започнаха да се редят атаки към двете врати, като тези на Черноломец свършваха на около 30 метра от целта, а тези на Добруджа завършваха с удар от 20-тина метра в аут. Гол за Добруджа беше отменен за засада, след като нашият вратар отрази с чудесен рефлекс удар с глава на №17 и там футболист в жълто-зелен екип я довкара, струва ми се правилно отсъдена засадата. Погледахме още 10-тина удара към вратата на домакините, които наистина се опитваха да променят нещо, но така и не се стигна до положения.
Като цяло не беше груб мач, нямаше много нерви. Честита победа на Добруджа :!: След загубата обаче, отборът на Черноломец е сериозно застрашен от изпадане :?

Поздравявам те за обективния коментар, на 100% това, което си написал съвпада с това, което видях и аз. Радвам се, че прочетах мнението ти, за да не оставам с погрешни впечатления от публиката в Попово. Поне тези, които бяха около мен, бяха убедени, че отборът Ви е напълно равностоен на "Добруджа" и единствената причина за загубата са съдиите. И ми говориха колко сме слаби и как щели да ни бият догодина в Търговище и в Каварна и ще на съм кажел, че съдията е купен, докато аз коментирах мача за добричката телевизия.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 05 Май 2008 01:42 
Аватар

dimo написа:
Поздравявам те за обективния коментар, на 100% това, което си написал съвпада с това, което видях и аз. Радвам се, че прочетах мнението ти, за да не оставам с погрешни впечатления от публиката в Попово. Поне тези, които бяха около мен, бяха убедени, че отборът Ви е напълно равностоен на "Добруджа" и единствената причина за загубата са съдиите. И ми говориха колко сме слаби и как щели да ни бият догодина в Търговище и в Каварна и ще на съм кажел, че съдията е купен, докато аз коментирах мача за добричката телевизия.

Да, аз бях точно до въпросните хора, на 10-15 метра от теб :) На всяко домакинство подхождат така към съдията, дори да сгреши при едно-единствено отсъждане. В този мач, струва ми се, че сбърка 1-2 тъча, нищо повече. Доста говореха за засада при втория гол, обаче на "седмицата" абсолютно никаква засада нямаше. Добруджа играха грамотно, но догодина не им пожелавам да изпускат толкова много изгодни положения, защото това може да им струва твърде скъпо.

п.п. Ако аз бях съдия, щях да покажа директен червен на десния бек (гологлавия) Ивайло Иванов в началото на мача, понеже подобни влизания не трябва изобщо да бъдат допускани. А пропуснах да отбележа, че през второто полувреме той извърши още 1-2 нарушения и трябва да е доволен, че остана на терена докрая.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 24 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ПФК "Добруджа"
Форум: Добруджа 1919 (Добрич)
Anonymous 37676 21 Апр 2025 17:55
от фен
Преглежда непрочетените мнения Убиха полицай, 22 кръг е отложен
Форум: Италиански футбол
r.h. 58663 06 Фев 2007 08:37
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 20 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 40288 06 Фев 2007 00:45
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 21 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 54252 11 Фев 2007 23:19
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения 20 кръг (мъже)
Форум: Български баскетбол
r.h. 34687 13 Фев 2007 22:51
от lms_X