bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 16:01

Български клубове - Розова долина (Казанлък) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 14 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Розова долина - Левски (Стара Загора)
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 21:50 
Ами какво може да се каже освен 100 % победа,миналият мач до колкото знам ги бихме служебно,тогава отбора от Ст З играеше много грубо и сега ще има ВЕНДЕТА :twisted:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 22:34 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Жалко, че мачът е в работен ден и сигурно този път няма да има толкова публика. Иначе аз вярвам, че момчетата и този път ще постигнат успех. Дано този път Горския да играе по-добре от мача с Металик (според мен в него беше един от най-слабите на терена). Аз, лично, виждам в него новия лидер на отбора при отсъствието на Щерьо. Айде, рози!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Мар 2008 13:32 
Аватар

Наистина публиката сигурно ще бъде по-малко от обикновено заради работния ден.Аз също няма да мога да гледам мача защото съм на работа,но не се съмнявам в победата.
Не знам дали хората организирали агитката за мача в неделя четат този форум,но се надявам тя да присъства на всеки домакински мач,да става по-голяма,а и защо не да се ходи и на гостуванията на "розите".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008 14:32 
Аватар

Айде, време е вече да се стягаме да тръгваме за стадиона! Успех на розите днес и дано да ни зарадват с добра игра!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008 18:13 
Аватар

"Розова долина" - "Левски" (Стара Загора) 0:0...
Срам!!! :evil:
Нашите въобще не желаеха топката за влезе във вратата?! При това излизаха 4 пъти сами срещу вратаря на гостите. Иначе - червен картон за Миро Стаматов - отбеляза гол с ръка и това му беше втори жълт.
Евала на агитката. Жалко само, че футболистите така се подиграха с нея и с публиката (или пък шефовете???). Така няма да се върнат хората на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2008 21:44 
Аватар

Не бях на мача ,но от това което чета става ясно ,че са се представили коренно противоположно в сравнение с мача в неделя.Не е срамно,че са завършили 0:0 ,а липсата на желание,мотивация или и аз не знам каква е причината.
Иначе имаше ли много хора на стадиона?Хубаво,че агитката е била там,но след този резил на следващия мач може и да ги няма.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 10:08 
Аватар

ggeorgiev написа:
Не бях на мача ,но от това което чета става ясно ,че са се представили коренно противоположно в сравнение с мача в неделя.Не е срамно,че са завършили 0:0 ,а липсата на желание,мотивация или и аз не знам каква е причината.
Иначе имаше ли много хора на стадиона?Хубаво,че агитката е била там,но след този резил на следващия мач може и да ги няма.
Имаше около 300 човека. Аз, още като гледах интервютата преди мача, нещо ми се струваше, че ще става в този мач, ама се надявах, че бъркам... Ами джуджето директно си го каза като го попитаха - трудно се печелили две домакинства поред. Да бе, да - че те Левски бяха с три класи под Сопот. Само, че и нашите все едно не бяха същия отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 12:24 
Аватар

Отбор: Металик (Сопот)
може и да е имало нещо защото ние тези левски стара загора тук в сопот ги убихме победихме ги 3-0

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 21:21 
Ами имаше около 200-300 зрители,пак имаше агитка за наще,само че отбора показа коренно различна игра от мача в неделя,нз просто пак се почна като миналата година така вървят нещата нз,4 пъти доколкото видях аз сами срещу вратаря не можаха да вкарат.Вратаря на гостите беше някакъв юнош който се представи добре,а наще 4 пъти срещу 19-20 годишех уж вратар нз,наи големия пропуск беше на някакъв 18-19 годишен през първото полувртеме,сам срещу вратаря шутира ама .....аут..............а се канех да въря на гостуване на розите......ХА :P

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Мар 2008 21:26 
Само забравих да добавя,тоя Венко или Венков то този човек ако се води футболист то аз се казвам Бекам :lol: .Тоз забол главата надолу и айде ще вкарам гол,1 на 1 той не може да бяга,2 на 2 изтърва най много положения от всички,3 на 3 да въри на играе в областната от него никакъв ХУ...... не става само проваля отбора и себе си............той не е за розите :evil: :!:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 10:00 
Аватар

georgigeorgiev написа:
Само забравих да добавя,тоя Венко или Венков то този човек ако се води футболист то аз се казвам Бекам :lol: .Тоз забол главата надолу и айде ще вкарам гол,1 на 1 той не може да бяга,2 на 2 изтърва най много положения от всички,3 на 3 да въри на играе в областната от него никакъв ХУ...... не става само проваля отбора и себе си............той не е за розите :evil: :!:
Смея да твърдя, че Венко е най-стойностния футболист на розите. Обаче има нещо, което не е наред в момента - или формата му е трагична или не му се играе в розите. "18-19 годишният" дето пропусна през първото полувреме се казва Николай Стоичков и според мен от него ще стане много добър футболист - просто му трябва време да поиграе.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 10:04 
За Стоичков ОК,той все още е млад,ама Венко....срещу Металик пак не направи нищо,тоз също,прая си може да е добър да,ама тези 2 мача не показа нищо.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 10:13 
тия ги биеме

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Мар 2008 21:27 
Аватар

ReNauLt написа:
тия ги биеме

Не ги биеме щото свърши 0-0 .....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 14 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90406 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Левски 0 - 3 Вердер Бремен
monibgole 42630 06 Ное 2006 09:29
от alibaba
Преглежда непрочетените мнения Левски (София) 3-0 Берое (Стара Загора)
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 49813 05 Ное 2006 23:20
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Берое (Стара Загора) 2-2 Локомотив(София)
Форум: Берое (Стара Загора)
Lorenco 41059 29 Ное 2006 01:08
от bigfish
Преглежда непрочетените мнения Левски - Локо Сф
Anonymous 30987 13 Дек 2006 08:14
от tridant