bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 22 Дек 2024 07:13

Български клубове - Аристон (Русе) GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 46 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 22:34 
Аватар

Отбор: Аристон (Русе)
Аве чупи си глаата е селяк !

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 22:38 
bulgarian-football.com
Аватар

AxL написа:
...пък и на стадиона нямаше никой от радио темпо по телефона само за головете
казват

Човека ти каза че е чул по радиото на живо изравнителния гол. Значи е имало човек на стадиона от радио Темпо :lol:

Съжалявам за Аристон - но от тази загуба няма как да се върнат. Явно Добруджа са си Добруджа. А Гавран Иван е терминатор ей.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 22:40 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
Вие май и в последния кръг искате да паднете :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 22:42 
Аватар

LOKOFAN написа:
AxL написа:
казват

Човека ти каза че е чул по радиото на живо изравнителния гол. Значи е имало човек на стадиона от радио Темпо :lol:

E съдба. . . Ама това за гола много ме изнерви ако не го бяха отменили ги биехме не бяха по добри !

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 22:46 
Аватар

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Внимавайте как пишете !!! все пак тука съм модератор :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 22:50 
Аватар

Аристон - ДОБРУДЖА 1:2

"Добруджа" обърна "Аристон" в картофената нива

Дербито между "Аристон" и "Добруджа" се изигра на терен, който повече би подхождал на водната топка отколкото на футболната игра. От щаба на добричлии изразиха съмнение, че игралното поле на стадион "Дунав" в Русе е послужило за отглеждане на картофи, които са били извадени непосредствено преди мача.

Срещата започна с гол от съблекалнята за домакините. Още в първата минута Владимир Панайотов от "Аристон" изпълни пряк свободен удар от малък ъгъл, при който топката прелетя над купа от играчи в наказтелното поле на гостите и без никой да играе с нея влетя във вратата на "Добруджа". Жълто-зелените упражниха натиск към вратата на русенци, но опитите им за комбинативна игра се осъщестяваха трудно на разкаляния терен. Домакините пък разчитаха главно на контраатаки. Добружданци намериха пътя към вратата на "Арситон" чак в средата на втората част. В 70 м. удар на Кирил Божанов със задна ножица бе отразен от вратаря на домкините Петков, но Гавран Иван бе заел правилна позиция и довкара отбитата топка. Сръбският таран реализира и победния гол само 4 минути след това, като засече с глава топката, след брилянтна асистенция на изключително активния и в този мач Георги Костадинов.

Срещата се игра пред около 50 зрители, като феновете на двта отбора бяха почти по равно. Отново на висота бе агитката на добричлии, която последва любимците си и при това най-далечно гостуване за това първеснтво. С тази победа добруджанци напрактика отложиха афишираните амбиции на "Аристон" за промоция в професионалния футбол с поне още един сезон, защото разликата между двата тима вече набъбна на 13 точки.

Аристон - Добруджа 1:2
1:0 - Владимир Панайотов (1)
1:2 - Гавран Иван (70, 74)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 22:50 

Ultras`Dunav написа:

аз тъкмо щях да попитам къде е модератора - като гледам един човек си позволява да обижда потребителите наляво надясно - това ако стане във форума на Черноломец няма да има прошка :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 22:55 
Аватар

LafVegas написа:
Ultras`Dunav написа:

аз тъкмо щях да попитам къде е модератора - като гледам един човек си позволява да обижда потребителите наляво надясно - това ако стане във форума на Черноломец няма да има прошка :evil:

Всичко е под контрол спокс :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 22:56 
Аватар

Как няма да обиждам като хора ,които не са били на стадиона и незнаят какво е станало говорят пълни глупости . . .

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 23:01 
Аватар

"Добруджа" обърна "Аристон" в картофената нива

Дербито между "Аристон" и "Добруджа" се изигра на терен, който повече би подхождал на водната топка отколкото на футбола. От щаба на добричлии изразиха съмнение, че игралното поле на стадион "Дунав" в Русе е послужило за отглеждане на картофи, които са били извадени непосредствено преди мача.

Срещата започна с гол от съблекалнята за домакините. Още в първата минута Владимир Панайотов от "Аристон" изпълни пряк свободен удар от малък ъгъл, при който топката прелетя над купа от играчи в наказтелното поле на гостите и без никой да играе с нея влетя във вратата на "Добруджа". Жълто-зелените упражниха натиск към вратата на русенци, но опитите им за комбинативна игра се осъщестяваха трудно на разкаляния терен. Домакините пък разчитаха главно на контраатаки. Добружданци намериха пътя към вратата на "Арситон" чак в средата на втората част. В 70 м. удар на Кирил Божанов със задна ножица бе отразен от вратаря на домкините Петков, но Гавран Иван бе заел правилна позиция и довкара отбитата топка. Сръбският таран реализира и победния гол само 4 минути след това, като засече с глава топката, след брилянтна асистенция на изключително активния и в този мач Георги Костадинов.

Срещата се игра пред около 50 зрители, като феновете на двта отбора бяха почти по равно. Отново на висота бе агитката на добричлии, която последва любимците си и при това най-далечно гостуване за това първеснтво. С тази победа добруджанци напрактика отложиха афишираните амбиции на "Аристон" за промоция в професионалния футбол с поне още един сезон, защото разликата между двата тима вече набъбна на 13 точки.

1:0 - Владимир Панайотов (1)
1:2 - Гавран Иван (70, 74)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 23:06 

AxL написа:
Как няма да обиждам като хора ,които не са били на стадиона и незнаят какво е станало говорят пълни глупости . . .

винаги можеш да изкажеш мнение/протест без да обиждаш , аз знам какво е съдията да те заколи ( не съм бил на мача не знам ) , ама и аз бях бесен от това което стана миналата сряда в Балчик , съдията ни поряза жестоко ама какво - да почна да попържам всекиго като каруцар ли :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 23:08 
Аватар

НО това не е само този мач това е всяко гостуване пък сега почнаха и в Русе ...каква Б група да гоним като съдиите ни режат така . ..

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2007 23:12 

AxL написа:
НО това не е само този мач това е всяко гостуване пък сега почнаха и в Русе ...каква Б група да гоним като съдиите ни режат така . ..

за жалост това е действителността в България ( аз не искам да говоря без да съм бил на мача ) , но виждаш какво става - ето на Уецки днес пак им свирнаха несъществуваща дежурна дузпа , а после плачем като ни бият разни биатлонисти , така не става със съдии е до време ... ама пак казвам , на вашия мач с Добруджа не съм бил и не мога да кажа нищо

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 08:53 
AxL написа:

Стига си писал глупости в форума :!:
Щом съдията вдигна засада явно я е имало.Ти какво искаш играч който е зад останалите играе с топката и да няма засада,така ли?!Друг е въпроса,че можеше да бъде и отсъдена дузпа за Добруджа,но никой не реве като теб.На този терен не трябва да се ираят мачове,все съм виждал лоши терени,но този беше уникален.Добруджа победи,резултата е 1-2 приеми го това... :8)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 09:52 
...И те така...

AxL написа:
LOKOFAN написа:
AxL написа:
казват

E съдба. . . Ама това за гола много ме изнерви ако не го бяха отменили ги биехме не бяха по добри !

AxL, човека на радио "Темпо" от стадион "Дунав" беше ИВО НЕДКОВ, който на почивката каза и съставите и всичко както си ми трябва :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 09:54 
...И те така...

dorostol2003 написа:
AxL написа:
Аве ей ташак удари се от вътрешната страна на гредата и се върна и я довкараха !
И пак отмениха гола заради засада която няма как да я има ! гледай канал 3 ! и ще видиш камерата им беше то4но от тази страна '!

Ей лайно малко внимавай как говориш наляво надясно :!: Ебал съм ти и гредите.Ти крайния резултат виждаш ли го-аристон-Добруджа 1:2!

Я без обиди.... :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 22:19 
Аватар

Аве топката беше влязва веееееееееееееее !!!! гледах канал 3 !1 видя се
е

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 22:25 
Аватар

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 22:36 
Аватар

Ultras`Dunav написа:

Аве ей спреляк видя се как топката беше влязла не си прай ташак с мене !@!!!! :@ :@ :@
А и разбрах кой е бил тоя репортер ве аз незнаех че е репортер и той говори с Диков :evil: :evil: :evil: :evil:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 22:45 
Аватар

AxL написа:
Ultras`Dunav написа:

Аве ей спреляк видя се как топката беше влязла не си прай ташак с мене !@!!!! :@ :@ :@
А и разбрах кой е бил тоя репортер ве аз незнаех че е репортер и той говори с Диков :evil: :evil: :evil: :evil:

Абе ей лайно грозно не ме карай да те издиря и да те убия от бой !!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Ное 2007 22:31 
Аватар

„Аристон” губи с 1:2 у дома от „Добруджа”

Отборът на „Аристон” загуби с 1:2 от водача във временното класиране на „В” АФГ група – „Добруджа”, в двубой изпъстрен с доста единоборства и голови ситуации.

Мачът се игра на „картофената нива” на стадион Дунав при изключително тежки условия, като червените имаха шанса да поведат още в първата минута. След центриране на Борислав Дяков от фаул, Владимир Панайотов се оказа най-съобразителен в наказателното поле на гостите и с глава отклони топката в долния ляв ъгъл на вратата на „Добруджа”.
След отбелязания гол двата отбора се хвърлиха в люта битка, като преобладаваха единоборствата най-вече в средата на терена. За втори път тази седмица русенци бяха ощетени от главния съдия, който в 35 минута на срещата отмени чист гол за червените. След изпълнен пряк свободен удар Беадиров прати топката в напречната греда и тя тупна на гол линията, откъдето притичалият Петър Нанев я насочи в мрежата. За изненада на всички на стадиона страничният съдия незнайно защо вдигна флага си и отмени напълно редовен гол.

През второто полувреме, изнервени от отсъжданията на рефера, домакините приеха играта в своята половина и в рамките на 15 минути допуснаха два гола, като автор и на двете попадения бе централният нападател на „Добруджа” сърбина Гавран Иван.

След срещата треньорът на червените Драгомир Григоров сподели, че е останал доволен от себераздаването на момчетата, като особено през първата част на тежкия терен „Аристон” игра равностойно на лидера в групата. За съжаление за втори пореден път в рамките на 5 дни отборът е ощетен от съдийски отсъждания и ако беше зачетено второто попадение, мачът щеше да се развие в съвсем друга посока. През второто полувреме незнайно защо футболистите отпаднаха физически и съвсем закономерно допуснаха два гола.

„Аристон” излезе в състав: Любомир Петков, Симеонов, Маринов, Нанев, Иванов, Дяков, Пенев, Караосман, Беадиров, Ангелов, Панайотов, като през второто полувреме в игра се появиха: Илиев, Цанков и Калоян Петков.

/ФК "Аристон"/

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 46 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Спортната база в Русе
Форум: Дунав (Русе)
DUNAV-RUSSE 78606 25 Окт 2009 01:37
от dobrudja1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 126954 17 Авг 2011 16:27
от mainata89
Преглежда непрочетените мнения ПФК "Добруджа"
Форум: Добруджа 1919 (Добрич)
Anonymous 34613 12 Сеп 2015 17:05