bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 22:44

Български клубове - Бдин (Видин) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 86 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2007 19:12 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Никъде нищо не се изписа за тоя мач еби му майката значи,писна ми от шуробадженавщина.Все едно Видин и Враца са някакви села,а КАЗАН-ЛЪК и места(или Неста) са по голями от тях.При положение,че Бдин е водач в групата никой нищо не изписа за тоя мач,а и всеки знае,че това е дерби.

МАУМНА РАБОТА

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2007 00:08 
Бригада Враца

Отбор: Ботев (Враца)
Нарушил си т.2 от правилата!!!
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2007 12:25 

На мача с Враца са били продадени около 800 билета, като прибавим учениците които влизат безплатно и тези които влизат през съблекалните се получава една нелоша бройка от 900-950 върли видинчани готови на всичко за любимия Бдин.Ако продължаваме така скоро ще минем хилядарката. От малък гледам Бдин и ми е направило впечатление, че когато почнеме да се събираме в по-големи количества почват и проблемите на стадион Бенковски.Дано не се окажа прав, но още са ми пред очите екшъните преди няколко сезона със Севлиево, за които отнесохме 3 мача, а преди това на мача със Самоков когато публиката нахлу на терена и наплеска и съдии и гости и хоп 6 мача, на мача с Габрово същата картинка, даже тогава обърнаха на главния съдия и колата с точилата нагоре.На баскетбол са доста повече инцидентите, но понеже има видинчани във федерацията затова ни наказват само парично. Големи веселби стават понякога в нашия мил и роден Видин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2007 12:46 
Сами срещу всички
Аватар

vd написа:
На мача с Враца са били продадени около 800 билета, като прибавим учениците които влизат безплатно и тези които влизат през съблекалните се получава една нелоша бройка от 900-950 върли видинчани готови на всичко за любимия Бдин.Ако продължаваме така скоро ще минем хилядарката. От малък гледам Бдин и ми е направило впечатление, че когато почнеме да се събираме в по-големи количества почват и проблемите на стадион Бенковски.Дано не се окажа прав, но още са ми пред очите екшъните преди няколко сезона със Севлиево, за които отнесохме 3 мача, а преди това на мача със Самоков когато публиката нахлу на терена и наплеска и съдии и гости и хоп 6 мача, на мача с Габрово същата картинка, даже тогава обърнаха на главния съдия и колата с точилата нагоре.На баскетбол са доста повече инцидентите, но понеже има видинчани във федерацията затова ни наказват само парично. Големи веселби стават понякога в нашия мил и роден Видин.
Еми Ушев затова седи на стадиона,за да няма безредици,а не само да люпи семки.Мача със Севлиево си го спомням може да се каже,че и нашата групичка имаше дейно участие в екшъна,но ме изкефи как разбиха носа на един играч от гостите.

:lol: :lol: :lol:

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2007 12:47 
Сами срещу всички
Аватар

Даже на един мач с/у враТСа имаше пак екшън след мача,но от тия дето пишат във форума им едва ли някой е бил.Все пак нали са ултарси по на 15 години.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2007 13:29 
Добър приятел на сайта
Аватар

За коя година става въпрос?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2007 13:35 
Сами срещу всички
Аватар

r.h. написа:
За коя година става въпрос?
еми мача беше в Б група,но като година не мога да ти дам точни сведения.Може да се кажа 4/5 години.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2007 14:07 
Добър приятел на сайта
Аватар

Хе, хе! И на кое точно викаш екшън??? :D
На това, че някакъв пиян дядка изкърти една дървена летва и тръгна към агитката на Ботев ли? Пак че го спряха полицаите иначе ако беше дошъл не искам да си представям какво щеше да му се случи.

Аз лично не си спомням агитка на Бдин тогава, освен някакви дечица със пиратки в джоба.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2007 14:18 
Сами срещу всички
Аватар

r.h. написа:
Хе, хе! И на кое точно викаш екшън??? :D
На това, че някакъв пиян дядка изкърти една дървена летва и тръгна към агитката на Ботев ли? Пак че го спряха полицаите иначе ако беше дошъл не искам да си представям какво щеше да му се случи.

Аз лично не си спомням агитка на Бдин тогава, освен някакви дечица със пиратки в джоба.
Е за това не съм знаел.Аз ти говорех след края на един мач излязохме от стадиона и започнахме да хвърляме камъни по агитката ви,а вие бяхте вътре и ушевия докато се осъзнае ние вече си тръгнахме.Случая с дядката не го знам.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Сеп 2007 15:52 
Добър приятел на сайта
Аватар

Liuby написа:
[Е за това не съм знаел.Аз ти говорех след края на един мач излязохме от стадиона и започнахме да хвърляме камъни по агитката ви,а вие бяхте вътре и ушевия докато се осъзнае ние вече си тръгнахме.Случая с дядката не го знам.

Е, браво, че поне си признаваш колко сте "смели". :lol:
Пак че не ви е набарал някой от агитката, че доста шамари да сте отнесли.

Това с дядката дори не заслужава кой знае какъв коментар. Някакъв се ядоса, че мача свърши с победа за нас и откърши една летва от седалките. Почна да я размахва над главата си и едвам не се преби сам. Човека беше много пиян и не знаеше какво прави. Може само да се радва че не се доближи до сектора с фенове на Ботев.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2007 00:53 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Liuby написа:
Никъде нищо не се изписа за тоя мач еби му майката значи,писна ми от шуробадженавщина.Все едно Видин и Враца са някакви села,а КАЗАН-ЛЪК и места(или Неста) са по голями от тях.При положение,че Бдин е водач в групата никой нищо не изписа за тоя мач,а и всеки знае,че това е дерби.

МАУМНА РАБОТА

ето:

Бдин победи и Ботев (Враца)

Бдин (Видин), продължи победния си ход и в шестия кръг от първенството на "В" АФГ. В неделя на своя стадион той срази и силния някога тим на Ботев (Враца). Но за мач с такъв именит противник като врачанския Ботев зрителите бяха обидно малко - не повече от 900 души.

Видинчани поведоха още в 21 минута чрез гол на Сашо Виолинов. До края на първото полувреме те можеха да отбележат още два гола, но атаките им така и не завършваха с точно попадение. Гостите хвърлиха всички сили за изравнителен гол, но не успяха. Надяваха се на дузпа, но съдията от Плевен Румен Христов не им я даде. Той отмени и втория гол на видинчани, тъй като видял засада.

По всичко личеше, че врачани са дошли за победа, тъй като те са били победители с 2:1 в дербито с Бдин през пролетта. Но не им се удаде, а и единствените два жълти картона бяха извадени за техни играчи. Бдин продължава да побеждава, от началото на първенството досега няма дори и равен мач, не знае и вкуса на загубата. Тимът води във временното класиране с 18 точки, следван от Ботев (Криводол) с 16, и Ком (Миньор) с 15 т. Врачанският Ботев е на шесто място с 9 точки.

http://bgsever.info/

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 86 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90042 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Ботев (юноши ст.възраст) - сезон 06/07
r.h. 205447 12 Сеп 2007 15:55
от vankata
Преглежда непрочетените мнения Ботев (младша и деца) - сезон 06/07
r.h. 236402 21 Окт 2011 21:22
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Ботев Кр - Ботев Вр 1:2
r.h. 45704 01 Ное 2006 02:07
от r.h.
Преглежда непрочетените мнения Женски футболни клубове във Враца!
Форум: Ботев (Враца)
r.h. 10151 01 Юни 2010 08:43
от sashitop