bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 14:37

Български клубове - Янтра 1919 (Габрово) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 457 мнения ]  Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Следваща

Какво очаквате от Янтра през сезон 2007-2008
1. Ще изпаднем във В гр 50%  50%  [ 33 ]
2. Ще завършим над чертата 47%  47%  [ 31 ]
3. Ще бъдем един от водещите отбори 3%  3%  [ 2 ]
Общо гласове : 66
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 17:01 
Аватар

Отбор: Янтра Габрово (Габрово)
kibeto написа:
Моята информация е,че Генади стана голмайстор на Северозападната "В" група с 31 гола!

31 гол беше първия във вратата на гара Левски, последваха още 4 или 5. Колко стават? :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 20:03 
Аватар

Denis написа:
Е чак пък в Ерготелис(о.Крит) е на проби :). Генади колко гола отбеляза този сезон ?

П.С Неговата фамилия не е ли гръцка ?

Да, той е грък, както и баща му и президента ;)
В Габрово има гръцко малцинство.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2007 21:50 
Аватар

Абе хора, какво стана с тоя мач? Днес не можах да дойда да го гледам и разчитах, че тук ще намеря коментари и отзиви от срещата. Толкова ли много ни биха, че никой не смее да обади резултата? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 00:21 
Аватар

Отбор: Янтра 1919 (Габрово)
Янтра-Миньор 1:3.През целия мач гостите стояха по-добре на терена и заслужено победиха.Първото полувреме горе-долу беше равностойно,както и резултата от него-1:1,но второто никакви ни нямаше,направо супер зле.Льонката бе сменен заради контузия,но май не е сериозна.Доктора е 99% играч на Миньор Раднево,но днес не игра.Мача изгледа Ангел Станков,а също така и Асен Асенов :?: .Моето мнение е,че незабавно трябва да се взима треньор защото работата не е на добре а първенството чука на вратата.Просто играта ни е без никаква идея.
P.S.По-горе в темата чета как много бизнесмени помагали на отбора и как Дандис нищо не давал.Ами да ви питам къде бяха тези много габровски бизнесмени когато преди няколко годинки супер здрав отбор бе разбит и пратен във "В" група заради 20 000 лева.Чета и как ако не бил един човек нямало да има ДЮШ в Габрово.Ами защо тези бизнесмени не отделят по 2-3 хиляди лева на година и общо да съберат 30-те хиляди които иска Ангел Станков за да помогнат на отбора.Или пък човека заради който имаме ДЮШ развива млади футболисти,които догодина да играят във "В" група?Незнам,всеки има мнение,това е моето,но лошото е,че много хора имат интереси които пречат на отбора.Е аз нямам,аз искам просто да имаме стабилен отбор,който да е в средата на класирането и както беше преди години-пътят за "А" група да минава през Габрово!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 08:18 
Аватар

А горе долу какъв беше състава, защото предполагам 2-то полувреме сме поуснали резервите и не е толков афатално, че са ни вкарали 2 гола, защото имаме къса резервна скамейка.
А това за Доктора пък какво имаш предвид?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 08:49 
Аватар

Аз гледах само първото полувреме, и също съм безкрайно разочарован :cry: Имаше един пич с №14, едва ли знае какво прави в Янтра :!: Трябва да признаем, че ситуацията се отразява и на футболистите, нямат никаква мотивация /това личеше и на тренировката предния ден/ Станков беше на стадиона и си водеше записки. Които иска да работи в Янтра да започва и да го прави :x стига с тия Гелета, Доктори, мед. сестри и т.н. :evil: :twisted: :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 09:22 

Уникален непрофесионализъм цари във ФК Янтра. Некадърното е безхаберно ръководство държи клуба без ст. треньор от началото на подготовката. Футболистите тренират самоволно и хаотично, като сами си определят упражненията по време на заниманията. Няма привлечен нито един футболист с качества за Б ПФГ, а най - стойностните попълнения се указаха 16-17 годишните юноши на Янтра 2000 Ст. Василев, К. Илиев и Миро Косев, който е голмайстор на отбора до този момент. Вчера неподготвените физически и тактически футболисти на Янтра изнемогваха пред гостите от Раднево, като за 90 - мин реализираха само едно стойностно отиграване, при гола на М. Косев. Ръководството спекулира с името на А. Станков, представяйки нещата така, сякаш само този великан на аматьорския футбол ще спаси клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 10:34 
Аватар

Незнам какво имаш против Станков, но иманно треньор от неговия ранг може да "вдигне" отбора! Играчи като Лонката и Кирилов са се доказали в Янтра и сега им трябва нов стимул. Младите играчи пък трябва да се развиват, един Калоян Ангелов например, ако треньора си е на мястото след гола на Янтра трябваше да го накара до края на мача да върти обиколки, а другите да играят. Тук стигаме и до дисциплината на играчите и тук трябва да се работи. Така, че ръководството доста добре е преценило, какъв човек ни трябва, но времето тече.
Искам да попитам по запознати от мен, има един господин който винаги се води с Тасос на мачовете, кара БМВ. Той от ръководството на отбора ли е???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 10:38 
Аватар

Цитат:
ОФК Миньор Раднево постигна първата си победа в лятната подготовка. Жълто-черните спечелиха с 3:1 гостуването си в Габрово срещу местния Янтра.

Валентин Кьосев откри с глава за миньорите в 38-мата минута след изпълнение на корнер. Домакините от Янтра изравниха само 3 минути по-късно чрез Мирослав Кьосев, който също отбеляза след ъглов удар.

Радневци решиха мача с две безответни попадения през второто полувреме. Автор и на двата гола стана нападателят Борислав Иванов. Той се разписа в 67-мата и в 73-тата минута.

С клубът от Раднево вече тренира и бившият играч на Етър и Шумен Ивелин Драшков.

„Почти сигурно той ще подпише с нас”, каза пред Гонг наставникът на Миньор Ивко Ганчев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 11:55 
Аватар

С клубът от Раднево вече тренира и бившият играч на Етър и Шумен Ивелин Драшков.

Е това вече беше върха!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 12:08 
Аватар

Този с БМВ-то не го знам или поне не мога да се сетя за кого става въпрос,но ми е интересно Асен Асенов какво правеше на мача.Може би по-късно Зарко Гатев ще ни запознае с последните новини.Между другото наистина юношите са доста талантливи и бяха от най-добрите за нас,но си личи,че няма мотивация и дисциплина-както спомена "Янтра Гб" за случая с Калоян.Близнака се измори за 10 минути-най-много.Въобще липсата на треньор води до тази лоша дисциплина,лоша физическа подготовка и никаква мотивация!!!А времето върви!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 13:26 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
parmalat написа:

Е това вече беше върха!

Оппааааа и ква стана тя :shock: що ли съм толкова изненадан?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 13:52 

- Господин Станков, изгледахте втора контрола на „Янтра”. Мога ли да ви попитам, кога ще започнете работа в габровския отбор?

Все още имат да си изглаждат някой взаимоотношения в клуба там, иначе по принцип от моя страна няма никакви проблеми. За втори път гледам мач на отбора. Момчетата са добре, виждам че се движат добре по терена. Личи си обаче, че на повечето все още им липсва опит. Младостта до някъде им помага в движението, но им пречи в тактиката и избирането на позиция. Днес допуснаха и грешки при головете, както и в средата на терена. Малка е и ефективността в атака. Това са проблемите на отбора иначе, пак казвам, от моя страна проблеми почти няма, стига само да се решат нещата тук.

- До колкото знам, ръководството на „Янтра” иска от Вас още сега да започнете работа с отбора, въпреки че ситуацията около клуба се очаква да бъде напълно ясно, едва след сесията на общинския съвет на 26-ти. Вие съгласен ли сте на такъв вариант?

Ами това е малко трудна, защото аз се водя на работа във БФС и от там си получавам заплатата. Малко несериозно ще бъде да дойда да помагам тук, пък да се водя там на работа. В края на краищата след няколко дни може да дойде друг треньор, който ще каже, „Станков работи по един начин, а аз по друг. Той тренира в един стил, а аз в друг” и т.н. Това е малко несериозно и точно за това стана така, че не се показах до сега.

- Вие сте селекционер на националния аматьорски отбор и представителния тим по футзал. Ще Ви пусне ли федерацията ?

За сега няма проблеми. Мисля, че ще се реши този въпрос още повече, че моите взаимоотношения с федерацията са доста добри. Постигнах добри успехи и поне за сега няма проблеми.

- Не Ви ли притеснява все пак това, което видяхте в двете контроли. Имам предвид това, че ако поемете отбора, ще имате много малко време да коригирате играта и да направите това, което искате?

Все едно че започвам работа на тъмно, по простата причина, че не съм правил селекцията. След това нямам представа, какво са правили футболистите през подготвителния период и как са работили. Това е също нещо, което ми пречи. Видях, че тук две, три момчета се контузиха, което не говори добре за работата в подготвителния период, въпреки, че Илиян Василев е трудолюбив човек и добър треньор. Но това също е един сериозен пропуск и всичко това ще натежи доста върху моето име, моят авторитет и работата ми в последствие. Защото ако дойда тук и започна работа, всички ще искат от мен отбора да побеждава, да играе добър футбол, който да радва хората. Ще ми бъде много трудно, защото вече отборите се окомплектоваха, направиха си подготовката, вече са изградили съставите, избистрили са основния състав, който ще влиза в мачовете и т.н. Докато при мен всичко ще бъде много по-трудно.

- Това вероятно Ви разколебава?

Не, въпросът не е до разколебаване, а до това, че ще има много проблеми и ще трябва да работим два пъти повече, от колкото ако бях започнал по-рано.

- Ако поемете „Янтра” вероятно ще очакват от Вас да доведете и три, четири нови момчета, които да повдигнат нивото на отбора. Имате ли такива играчи в полезрението си, готови да дойдат тук?

Имах, но някой вече ги взеха в „А” и „Б” група. Това също е проблем. Изпуснах ги тъй като тук не беше сигурно, какво ще се реши. Сега трябва да търся други момчета и това най-вероятно ще бъдат млади играчи, които евентуално могат да помогнат, най-вече със силата си, с младостта си и с желанието си да се представят добре в един такъв професионален клуб, като „Янтра”. Да не забравяме обаче, че вече почти мина средата на подготвителния период и не може да се разчита на някакви класни попълнения. Ще бъде трудно в началото. Може би към средата на полусезона, ако успеем да направим една добра подготовка и поработим малко повече, ще намерим верния ритъм. Защото подготвителния период е най-важен. С физическите качества можеш да покриеш и да компенсираш част от техническите възможности. Айде, ще компенсираме с тактика, със схемите и начина на игра и с дисциплината вътре на терена, но физиката е важно нещо и ще бъде трудно.

- Усещам, че Ви се работи в клуб, за да сте постоянно близо до играта. Парите ли са пречката на този етап. Появиха информации, че искате някаква много сериозна сума на година?

Не, дори не съм поставял въпрос за финансите. Аз не знам, какво се тиражира. Нямам представа. Но не съм поставял никакви финансови условия. Въпросът беше, че тук Общината и клуба имаха някакви проблеми и така се замеси моето име. Иначе аз предполагам, че това, което ще бъде давано като заплати и премии в последствие, част от него ще бъде от Общината и всичко ще се знае. Аз искам да работя. Във федерацията, като селекционер трябва да обикалям цяла България и само наблюдавам. Аз не работя дефакто, а само селекционирам. И вече в предсъстезателния период за четири, пет дни трябва само да подредя правилно футболистите, които съм избрал. Всичко друго е плод на тренировъчния и игрови процес вътре в клубовете. Това не е най-доброто, което мога да правя. Аз повече време съм бил треньор и за това се съгласих. Имах и други предложения, но мисля, че Габрово е град с една добра база, с традиции във футбола и ако успея да направя нещо да се върне това, което беше едно време в Габрово, ще се радвам.

- Ясно е, че в голяма степен нещата не зависят от Вас. Тези хора, които днес бяха на стадиона обаче ви гледаха с интерес и за тях на-важният въпрос е, кога евентуално може да започнете да тренирате отбора?

Ако тук се подредят правилно нещата, в понеделник може би ще започна. Ако всичко е нормално. Дай боже да няма някакви проблеми в клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 13:53 
Аватар

ETARRAS написа:
parmalat написа:

Е това вече беше върха!

Ще опъваме и ние плакат за доктора, като този от форума на Ботев ВР :D :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 16:14 

Ангел Станков (известен още с прякора си Геле) е бивш български футболист, играл на поста нападател.

Играе в отбора на Левски (София) в периода 1977-1981 г. За отбора записва 82 шампионатни мача и 17 гола, 12 мача за националната купа и 6 гола, 41 международни срещи и 5 гола. Шампион и носител на купата на страната за 1979 г. За "А" националния отбор има 10 мача и 1 гол, а за младежкия национален отбор - 5 мача. Играл е още за Академик (София) и Спартак (Варна). Като треньор е работил в ДЮШ на Левски, Беласица (Петрич), ФК Кремиковци, Родопа (Смолян) и в Сирия. През пролетта на 1999 г. е старши треньор на Левски. За един полусезон постига с отбора 14 победи и един равен мач, които обаче не се оказват достатъчни за спечелването на шампионската титла.

В момента е треньор на аматьорския български отбор „Югоизточен регион“, с който през 2007 г. игра финал в турнира Купа на регионите (аматьорско европейско първенство).

Взето от „http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB_%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2“.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 19:23 
Аватар

янтра гб написа:
ETARRAS написа:
parmalat написа:

Е това вече беше върха!

В момента каквото и да се каже за Доктора ще е малко!Но нали знаем,че когато кораба започне да потъва,плъховете бягат първи.Значи може Льонката да се раздава,като за последно и миналия сезон да играе с контузия вместо да се оперира,Ичо Кирилов,Рижия,Виктор Венков и Илиян Василев да помагат с каквото могат а Доктора за 50-100 лева повече да отиде да я мачка в Раднево.Ебати пича,ебати човека!Лично аз не искам никога вече да го виждам с фланелката на "Янтра".Нека след време да завърши кариерата си във "Валекс" за бонус от безплатно използване на градския басейн!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 20:25 
Аватар

kibeto написа:
янтра гб написа:
ETARRAS написа:
parmalat написа:

Е това вече беше върха!

В момента каквото и да се каже за Доктора ще е малко!Но нали знаем,че когато кораба започне да потъва,плъховете бягат първи.Значи може Льонката да се раздава,като за последно и миналия сезон да играе с контузия вместо да се оперира,Ичо Кирилов,Рижия,Виктор Венков и Илиян Василев да помагат с каквото могат а Доктора за 50-100 лева повече да отиде да я мачка в Раднево.Ебати пича,ебати човека!Лично аз не искам никога вече да го виждам с фланелката на "Янтра".Нека след време да завърши кариерата си във "Валекс" за бонус от безплатно използване на градския басейн!

Така е. Аз не знам как не го е било срам да стои на Априлов по време на мача с екип на Раднево....
Добре, че не е влязъл в игра, защото щеше да изнерви публиката с наглостта си. Този прословут транспарант на Ботев(Враца) напълно се отнася за него. Това е, което мога да кажа

:x

Последна промяна parmalat на 19 Юли 2007 20:37, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 20:35 

Какво се възмущавате от някакъв олигофрен, който няма капка мозък и съвест !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 21:31 

Възмощават се защото разчитаха на него,да вкарва голове,а той излезе п***а..Ама пича от Търново постоянно си пвтаряше,че е такъв и да се очаква всичко от него!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2007 23:05 
БОЛЯРИ
Аватар

fantom_ls1914 написа:
Възмощават се защото разчитаха на него,да вкарва голове,а той излезе п***а..Ама пича от Търново постоянно си пвтаряше,че е такъв и да се очаква всичко от него!!

Пичът от Търново,се беше опарил вече-защото и той като вас го чакаше като месия,а той излезе п...ка.
Пармалат признаваш ли че бях прав?В събота ако идвате до Търново за контролата дайте да пийнем по бира и да опсъдим личноста на Доктора
:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007 07:56 
Аватар

kibeto, даже не прави сравнения м/у Дра$ков и Льонката :!: Знам, че щеше да помогне, но също знам, че при първото забавяне на премия ще скочи като ощипана девица :oops: Прав му път! Ако играем на изток, трябва да го посрещнем на "Христо Ботев" както му се полага :wink: всички заедно ДРАШКООООВ К```````````ВО :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007 09:19 
Аватар

ETARRAS написа:
fantom_ls1914 написа:

Пичът от Търново,се беше опарил вече-защото и той като вас го чакаше като месия,а той излезе п...ка.
Пармалат признаваш ли че бях прав?В събота ако идвате до Търново за контролата дайте да пийнем по бира и да опсъдим личноста на Доктора
:lol:

Прав си бе :wink:
Супер ще е да изпием по една бира в събота, но няма как да дойда поне аз, защото цял ден ще работя и пак ще пропусна поредна контрола на отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007 12:28 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Абе да ви питам тоя Илиян Василев да не същия, който ни беше вратар този сезон есента? Даже мисля се падаше някакъв близък роднина на Гочето /син или племенник беше-едно от двете/, а сега гледам, че акостирал при вас

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007 12:57 
Аватар

RUSE написа:
Абе да ви питам тоя Илиян Василев да не същия, който ни беше вратар този сезон есента? Даже мисля се падаше някакъв близък роднина на Гочето /син или племенник беше-едно от двете/, а сега гледам, че акостирал при вас

Да същия е! Незнам да е роднина на Гочето. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2007 12:57 
БОЛЯРИ
Аватар

RUSE написа:

Няма нищо общо с Гочето.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 457 мнения ]  Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 258160 24 Дек 2007 18:14
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132745 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения NBA 2006/2007
Форум: Световен баскетбол
Anonymous 54600 28 Сеп 2007 02:29