parmalat написа:
Хехехе
Май ти не помниш какво стана в средата на второто полувреме когато никой не играе от нашите и Генади пое инициативата. Не видя ли какво направи като стигна до точката за изпълнение за корнер,а

!? Тогава буквално навря топката в гъзовете на "най-добрата защита" и мина 3-ма от тях с лекота. По- дорба защита от тази на ЯНТРА(ГАБРОВО) в тази група никога няма да има. Все още имаме по- малко допуснати голове от вас, така че не знам откъде черпиш предпоставки за това убеждение, но истината е една: вашата защита е много далече от футболисти като Ицо Кирилов и Дидо Христов, които са най- добрата централна двойка в нашата група, както и от футболисти като Ковачев и Жабата и Денис, които често бележат голове. Айде кажи колко гола имат общо всичките ви защитници
П.С: Това кой съм аз не е от такова значение, ще ходя на стадиона с каквото си искам и ще викам каквото си искам. Важното е, че това което казвам не е пресилено и говоря верни неща, а не измислици.
Мерси за пожеланията, да ти се връща двойно

Ти с това положение на корнера го изкара,че е играл като Анри в най-добрите му мачове...играч с 1 положение в мач не се става мойто момче! И първо-ние играем 3ма отзад, и 2ро - наварза 2 халфчета от нашия отбор,така че явно наистина си измисляш...разбирам че искаш да изкараш корумпираното си слабо отборче най-доброто в групата,но пред фактите и боговете мълчат....Иначе Генади се опита нещо да направи,но и той беше обезличен...сега не почвай пак с това положение,защотото аз имам поне 2 такива как ние я завряхме на вашата прехвалена защита не в гъза, а в устата! Колкото до вашата 2ка защитници-те са опитни,но далеч не са най-добрите мойто момче..Христо Кирилов вече почва да сдава багажа постепенно,разбрах че в Дебелец е бил най-добрия от отбора на Бали...

Румен Иванов е изпуснал 4-5 гола...това говори колко добра защита имате... А това другото момче - партньора му, не игра нищо особено,направи няколко грешки... А този Денис,ако е момчето с Н3.... та той не е защитник бе човече...колко мачове съм гледал на Габрово-и на юношите и на мъжете,все дясно халфче си играе! Нашите защитници общо имат 4 гола този сезон!
Вас до края ще ви дупчат още много какво си мислиш? А и в момента мисля,че ние имаме по-добра голова разлика от вашата! От мача разбрах 2 неща-че вие не сте за Б група-ще изпаднете веднага,както и стана предната година...кой ви хване,ви мушка 5ца...Просто нямате отбор за там, а едва ли някой ще иска да играе в този отбор...говоря за момчета от други градове...Но накрая ще видим кой ще се смее и ще плюе последен...Разбирам да беше казал нещо по-умерено,по-безпристрастно,ама така да се излагаш,да ми викаш,че некъв Генади едва ли не е прибивал цял мач защитата на Враца...смешен си...а то именно нашата защита е призната от всички за най-добра,най-млада и най-перспективна...Вашите защитници са изпята песен! Айде успех за 2рото място !