bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 15 Юни 2025 19:58

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 32 мнения ]  1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Inter - Parma 3:2
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2008 12:06 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Изображение Изображение

Дата: 20.01.2008г.
Час: 21:30
Тв: ТВ7

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Последна промяна Liuby на 21 Яну 2008 00:26, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Яну 2008 12:12 
Сами срещу всички
Аватар

Чакам да завършим полусезона подобаващо.Това ще рече с една победа над Парма. :8)

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2008 16:42 
Сами срещу всички
Аватар

Групата за мача:

Goalkeepers: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.

Midfielders: 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelé, 31 Cesar.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2008 23:18 
1:1 за момента :roll:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2008 23:20 
Сами срещу всички
Аватар

Еми първото полувреме така свърши,но все пак има и 2-ро полувреме.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008 00:27 
Ей това Интер са най-големите нещастници :evil: Победата им е изключително незаслужена :!: Никаква дузпа за 2-2 ама абсолютно никаква просто. Ако не беше съдията Парма щяха да спечелят и щеше да е заслужено :!: А третия гол дойде при числено, преимущество от 2 човека, което е вследствие от дузпата. Абе просто ужас :!:
MERDA INTER

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008 00:28 
Сами срещу всички
Аватар

Победа с 3:2.Два гола на Ибра и един на Естебан,а и един отменен гол на Естебан.
Тая година требъл!!! :twisted:

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008 00:29 
Сами срещу всички
Аватар

ThE_DuKe написа:
Ей това Интер са най-големите нещастници :evil: Победата им е изключително незаслужена :!: Никаква дузпа за 2-2 ама абсолютно никаква просто. Ако не беше съдията Парма щяха да спечелят и щеше да е заслужено :!: А третия гол дойде при числено, преимущество от 2 човека, което е вследствие от дузпата. Абе просто ужас :!:
MERDA INTER

Айде почна се нямало дузпа да да.Ако си гледал вчерашните 2-ве на Фиорентина нямаше да пишеш сега.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008 00:56 
New Iskar HOOLS
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
дай да я види ме тая дузпа или ще чакаме бат Сашо утре :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008 11:58 
Сами срещу всички
Аватар

Martopetrovfen написа:
дай да я види ме тая дузпа или ще чакаме бат Сашо утре :roll:

Еми след малко ще се по разровя в нета и ще сложа репортаж от най-интересните ситуации в мача.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008 12:00 
Сами срещу всички
Аватар

Inter Parma 3 - 2 Serie A 20/01/08

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008 12:11 
Сами срещу всички
Аватар

Интер с инфарктна победа над Парма

"Нераздурите" запазват разликата с втория в подреждането

В последна среща от 19-ия кръг на Серия "А" Интер успя да спечели инфарктна победа с 3:2 над гостуващия тим на Парма.

Головете за победителите вкараха Камбиасо и Златан Ибрахимович, който реализира две попадения в последните минути на срещата. За гостите се разписаха Чигарини и Газбарони.

Срещата започна с лек териториален натиск от страна на домакините. Гостите играеха на контраатаки, но в началните минути това не даваше резултат.

В 30-ата минута на срещата Ибрахимович успя да спечели корнер, сред изпълнението му кълбото попадна в Камбиасо, който със силен шут с десния крак вкара първото попадение.

Все пак усилията на гостите да се доберат до попадение се увенча с успех. Лука Чигарини вкара своя първи гол в шампионата в 40-ата минута и възстанови равенството с красив премерен удар.

Така двата тима се оттеглиха на почивка при резултат 1:1.

През втората част гостите продължиха да атакуват и в 66-ата минута Фернандо Коуто стреля опасно, но кълбото се удари в гредата. Все пак само след три минути "пармалатите" поведоха в резултата.

Газбарони от пряк свободен удар даде преднина на гостите с перфектно изпълнение от малък ъгъл.

В 75-ата минута Бучи прояви невероятен рефлекс, избивайки в корнер, след като удар на Камбиасо с глава тръгна застрашително към голлинията. След изпълнението на корнера Камбиасо вкара попадение, но то бе отменено поради засада.

В последните минути на двубоя Интер натисна и това даде резултат. Фернандо Коуто игра с ръка в наказателното поле и съдията изгони португалеца и отсъди дузпа. зад топката застана Ибрахимович и реализира за 2:2.

Възпитаниците на Доменико ди Карло рухнаха в 93-ата минута, когато отново шведът Ибрахимович реализира победното попадение в срещата, след като овладя кълбото на гърди и стреля силно.

Така мач №200 за Интер под ръководството на Манчини завърши успешно, а Интер вкарва голове в 49 поредни срещи.

Топспорт.бг

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008 21:39 
леле вчера този съдия как ме ядоса...направо незнам защо толкова се ядосах при положение че интер са ми безразлични...

може в момента да сте най-добрият отбор в Италия но вчера бяхте най-смешният...а тоя съдия доживотно трябва да му се отнемат правата...

тия от топспорт да бяха гледали поне положението и тогава да коментират :evil:

бтв:след юве,милан, РОМъ сега и вие отивате към графата "съдийски отбори"

МЕРДА

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008 22:07 
Аватар

Тия ИНТЕР били големи МЪРШИ. В последните 2-3 години съдийте доста са ни рязали, особено миналия и по- миналия сезон, но за пръв път виждам такава гавра. Направихме ги на смешни и естествено корпуцията отново си каза думата. Мача беше Х2, но отново се изгавриха с по- бедния отбор. Аз ако бях на Коуто на тоя съдия щях да му размажа физиономията, пък след това ако трябва и цял сезон да не играя! Отбора, който заслужава да стане шампион е РОМА, а не такв смешен отбор като ИНТЕР.

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008 22:25 
Сами срещу всички
Аватар

parmalat написа:
Тия ИНТЕР били големи МЪРШИ. В последните 2-3 години съдийте доста са ни рязали, особено миналия и по- миналия сезон, но за пръв път виждам такава гавра. Направихме ги на смешни и естествено корпуцията отново си каза думата. Мача беше Х2, но отново се изгавриха с по- бедния отбор. Аз ако бях на Коуто на тоя съдия щях да му размажа физиономията, пък след това ако трябва и цял сезон да не играя! Отбора, който заслужава да стане шампион е РОМА, а не такв смешен отбор като ИНТЕР.
Ае ти пък сега на крив кур и вълната му пречи.За кура ли ме държа защитата на Парма в 92-та минута при гола на Ибра?Както хванаха Лацио,Милан,Юве и не знам си кой още нека така хванат и Интер и нека си получи заслуженото,но не ми говори само ,че сме нямали тим.Щото тая година никой от конкурентите не може да се похвали ,че ни е бил.

:idea:

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008 22:36 
GabrieleVIVE написа:
леле вчера този съдия как ме ядоса...направо незнам защо толкова се ядосах при положение че интер са ми безразлични...

може в момента да сте най-добрият отбор в Италия но вчера бяхте най-смешният...а тоя съдия доживотно трябва да му се отнемат правата...

тия от топспорт да бяха гледали поне положението и тогава да коментират :evil:

бтв:след юве,милан, РОМъ сега и вие отивате към графата "съдийски отбори"

МЕРДА

Абсолютно съм съгласен съм теб като изключим това, че Рома си ги причислим към съдийските отбори. Това наистина и нелепо! Нямаме нито един спорен мач, в който съдия да ни е помогнал! Ако съдиите бяха подкрепили Рома поне в един-два мача сега щяхме да сме първи, но те си подкрепят Интер и то страшно нагло както снощи. Това си беше брутална гавра!!! Аз ако бях на мястото на съдията сам щях да се откажа от съдийството. Просто така да срине труда на играчите на Парма, които наистина надиграха Интер и то отсякъде!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008 22:39 
Liuby написа:
parmalat написа:
Ае ти пък сега на крив кур и вълната му пречи.За кура ли ме държа защитата на Парма в 92-та минута при гола на Ибра?Както хванаха Лацио,Милан,Юве и не знам си кой още нека така хванат и Интер и нека си получи заслуженото,но не ми говори само ,че сме нямали тим.Щото тая година никой от конкурентите не може да се похвали ,че ни е бил.

Какво коментираш само тоя гол накрая!!! Ако я нямаше тази абсурдна дузпа Парма нямаше да са с двама играчи по-малко накрая и Интер щяха да си загубят безславно!!! Не ми е ясно ся кво се кефите ооо велика победа какъв обрат! Ако бях аз щях да си мълча от срам. След такава игра просто не знам какво се радвате. И моля ви поне си признайте, че съдията ви спаси, щото иначе е смешно.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2008 23:43 
Патриот до Гроб
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Parvo shte govorq po moi pristrastiq Az sam Za Roma Vchera inter me vbesiha skusaha mi nervichkite ako ne beshe toq sadia Inter go Lapaha i to qko no obache vashiq uvajavan prezident se e pogrijil da ne padate .... Az ako sam na fenovete na inter totalno shte se otkaja da sporq s drugite to se vidq che ne struvate bez sadiite Kvo za onq ibrahimovich dobar e ama kato pomagat sadiite i az sum dobur pri polojenie che kontuziha igracha na Parma i s 9 choveka na terena sadiqta dade 3 min produljenie to prosto se znaeshe che inter shte biqt oshte ot samoto nachalo . Drugo ako kazvate che ima duzpa prosto se skriite nqkude gledaite i pak gledaite povtorenieto nqma duzpa ako shte i ot kosmosa da se gleda !!! Forza Roma Merda inter

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2008 00:55 
Аватар

Добре бе, ето ви един клип с доста добро качество. Вижте хубаво момента с дузпата. ОТ много добър ъгъл се разглежда ситуацията. Трябва да си сляп за да не видиш, че Коуто играе там с глава. И не ми говорете за следващия гол, защото ако го беше там Коуто, Ibrahim-a-bitch въобще нямаше да овладее топката. Мача си беше двойка, но тва е- реферчето си свърши работата, за която Морати му е платил.
http://sportal.bg/video.php?video_id=3738

Love and Peace from the Stereo Crew

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2008 02:17 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
http://sportal.bg/video.php?video_id=3734 ето другото видео, първата ситуация "Коуто" е дадена отгоре, направете си стоп-кадър на 48 секунда и осма стотна и ще видите волейболно отиграване....
Коуто играе с глава и топката го докосва по ръката :roll: Дузпата не е абсурдна, а е спорна, правете разлика :!: Ако някой помни на ЕВРО 2000 единия полуфинал между Франция и Португалия, там имаше същата ситуация, 1 към 1 с тази. За дузпата от миналата седмица може да се каже, че е абсурдна, но при тази ситуация защо само плюете съдията, при положение, че той не може да гледа по 10 повторения от всякакви ъгли :?: Такова е видял, такова е свирил :roll:

Ако съдиите искаха да помогнат на Интер, нямаше да отменят гола от засада на Естебан :!:
Надявам се да няма повече такива ситуации, да видим тогава какво ще измислите, може би нещо различно от "къде бяхте в последните 20 години"...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2008 08:45 
Liuby написа:
parmalat написа:

Лацио искаха да ги изхвърлят заради тифозите си не заради "уредени" мачове :evil:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2008 09:53 
Cheers написа:
http://sportal.bg/video.php?video_id=3734 ето другото видео, първата ситуация "Коуто" е дадена отгоре, направете си стоп-кадър на 48 секунда и осма стотна и ще видите волейболно отиграване....
Коуто играе с глава и топката го докосва по ръката :roll: Дузпата не е абсурдна, а е спорна, правете разлика :!: Ако някой помни на ЕВРО 2000 единия полуфинал между Франция и Португалия, там имаше същата ситуация, 1 към 1 с тази. За дузпата от миналата седмица може да се каже, че е абсурдна, но при тази ситуация защо само плюете съдията, при положение, че той не може да гледа по 10 повторения от всякакви ъгли :?: Такова е видял, такова е свирил :roll:

Ако съдиите искаха да помогнат на Интер, нямаше да отменят гола от засада на Естебан :!:
Надявам се да няма повече такива ситуации, да видим тогава какво ще измислите, може би нещо различно от "къде бяхте в последните 20 години"...

Човек няма какво да ме караш да гледам, защото дузпа, която я няма как да я видя! Гелдам, гледам и пак същото! А ситуацията на Евро 2000 с Франция беше спорна, защото топката тогава наистина се удари леко в ръката на португалеца /не помня вече кой беше/р но ръката му беше плътно до тялото и не беше от решаващо значение, че леке се упря в нея, защото по-голямата и част се удари в гърдите на играча. Както и да е там също нямаше дузпа. Но то тогава цялото Евро 2000 беше абсолютна боза. След като Франция с тази доста пресилена дузпа се класираха на финала, там с абсолютен гол от 100% засада изравниха на Италия в 95 минута, а след това в продълженията биха. Винаги ще има такива безобразни грешки от страни на съдиите, странно, че са в все в полза я на Интер, а на Юве. :x

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2008 11:51 
Сами срещу всички
Аватар

Както казах на крив кур и вълната му пречи.Отборчето от рома ,за да е на 1-во място не трябваше да пада с 4:1 като домакин от Интер ,а трябваше да бие.Не мога да разбера защо ви е виновен само главния съдя , страничния също е бил на тоя мач и е там ,за да отсъжда също ситуациите .Щом не се е обадил значи и той е видял , че има дузпа.
Фена на Лацио също да не реве като заклан ,а да мисли как ще се спаси тима му тая година.До колкото знам не Интер започна миналата година с минус точки първенството ,а някой други тимчета.Даже след като се разбра ,че са уреждали мачове те не бяха изхвърлени от европейските турнир , а за капак даже те вдигнаха ШЛ.

Тая година Интер е шампион на който му изнася изнася на който не да не реве кат п*чка!!!

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2008 13:22 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
Приятелю, севлиевски дук, предлагам ти да махнеш тези капаци от очите си. Виждам, че при дузпа за Интер ти се чувстваш както мен при дузпа за ЦСКА или Юве :D Но от горната камера съвсем ясно се вижда игра с ръка :roll:
Cheers написа:
Надявам се да няма повече такива ситуации, да видим тогава какво ще измислите...

...за победите на Интер.

п.п. На Евро 2000 португалеца беше Абел Шавиер.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Яну 2008 21:42 
Liuby написа:
Както казах на крив кур и вълната му пречи.Отборчето от рома ,за да е на 1-во място не трябваше да пада с 4:1 като домакин от Интер ,а трябваше да бие.Не мога да разбера защо ви е виновен само главния съдя , страничния също е бил на тоя мач и е там ,за да отсъжда също ситуациите .Щом не се е обадил значи и той е видял , че има дузпа.
Фена на Лацио също да не реве като заклан ,а да мисли как ще се спаси тима му тая година.До колкото знам не Интер започна миналата година с минус точки първенството ,а някой други тимчета.Даже след като се разбра ,че са уреждали мачове те не бяха изхвърлени от европейските турнир , а за капак даже те вдигнаха ШЛ.

Тая година Интер е шампион на който му изнася изнася на който не да не реве кат п*чка!!!

1-во аз не рева като заклан
2-ро и да изпаднем и да не тебе не те засяга?
3-то Ако вие имахте дългове от към 120 милиона не се знаеше дали и в серия Б щяхте да играете
4-то и вас и Милан щяха да разследват тая година за уговорени мачове но нещо набързо някой плати и се потули тоя случай
5-то вие сте "големият" отбор защото имате пари и имате късмет че Ювентус Милан дори и рома са в смешна форма
6-то до преди 2 години имахте много звезди но нямахте никакъв отбор добре че дойде нащият трениор да ви оправи иначе и до сега щяхте да нямате титла кой знае колко още години

и накрая радвай се на успехите ви защото си мисля че най-много до другата година ще сте на върха а след това ще си останете 1 отбор който гледа само отстрани битката за титлата и както се изрази 1 спортен журналист преди време "Ах колко мъчително е да си фен на Интер"

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 32 мнения ]  1, 2  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Inter - Catania 2:0
Форум: Сезон 2007/2008
Liuby 4138 17 Сеп 2007 13:28
от Liuby
Преглежда непрочетените мнения Fenerbahce - Inter 1:0
Форум: Сезон 2007/2008
Liuby 13282 22 Сеп 2007 13:05
от Liuby