bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 20 Юни 2025 01:02

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 27 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 00:07 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
ExTended написа:
Cheers написа:
Такива субективни сметки не ми ги пробутвай....
Да речем, че Интер бият 1:0 със съмнителна дузпа в 20 минута, и това ще са подарени 3 точки по твоите сметки. Всеки, който наблюдава малко или много футбола, знае, че нищо не може да се прецени как ще свърши, докато не изтече и последната секунда. Ето току-що Ливърпул се виждаха победители, а Челси им изравниха в последната секунда от продължението... Та, откъде ще знаеш ти, щом не си Алена, че мача на Интер е щял да завърши 0:0 без дузпата, примерно :?:
И какви шампиони искаш да стават Рома, като ги виждаш какво играят без Тоти. Това ли е шампион - да зависи от един играч... За мен не е отбор :roll:

Като ще си говорим за граматика ти препоръчвам другия път да напишеш "всеки, който наблюдава малко или много футбол знае, че... " без 1001 запетаи и тогава да ми разпъвате теории за съдбата... Я да си представим, че на вашия отбор не му дават по дузпа на мач и мача си върви както би трябвало да е, а не както куфарчето на Морати е определило... да си представим за момент, че не ви дадат дузпа срещу Парма в 85-тата минута, защото противников играч е играл със своя НОС в наказателното си поле - когато за последно проверих правилника играта с нос бе позволена макар да не е препоръчителна! И според същият този правилник когато някой противник ти скочи отгоре в собственото ти наказателно не му дават дузпа, но явно за гранда на реферите правилникът е друг. Но пък да допуснем все пак, че не сте купили съдиите и сте един честен отбор, който просто има благоразположението на Колина, а Морати е един добър дъртак, който раздава помощи на бедните рефери, защото живота в Италия е ужасно скъп... каква идилия нали? Съжалявам, но тази идилия се нарича корупция, защото когато за последен път си сверих бележките Интер Милан беше футболен клуб(поне на хартия), а не благотворителна фондация... обаче с тези темпоме скоро ще си смените дейноста и вие 'убавци такива ще трябва да дарявате, защото само Морати няма да смогне, когато реферите поискат и дрънкулки... Много се отплеснах нека се върнем към дузпите... или по-точно към вашата дилема "Да играем футбол или да станем смешни шампиони". Фенбойчета ще ме извинявате, но то при вас не е дилема - вие можете да правите само второто. Както се беше изразил един интерист, чието мнение аз "много" ценя "хайде у лево" и ви съветвам да не се месите във футболните работи, след като нямате реални основания да се наричате фенове на футбола... Беше ми приятно, че имах възможността да се подиграя с толкова изявени във футболните среди интелектуалци като вас, но да знаете, че въпреки това ви уважавам донякъде, защото сигурно е трудно когато сложиш шал на "спортива рушвет интарназионал" да ходиш с изправена глава по улицата под строгите погледи на родителите и 7-годишните им лапети, които много преди вас са разбрали що за шампион има Италия! Хайде със здраве и се научете да уважавате футбола, т.е. си сменете отбора!

FORZA MAGICA ROMA

Нека започна от запетаите - точно са си на място, ако не си съгласен - консултирай се със специалист, понеже явно не са ти достатъчни знанията за сложни изречения, обособени и вметнати части и т.н. Но това е отделна тема, за която няма място тук :!:
А относно Морати - надявам се да се съгласиш с мен, че феновете са привърженици на отбора, а не на президента. Дори да е вярно това за корупцията, феновете на Интер винаги ще си останат такива. Зашото не са ветропоказатели, нито въртиопашки. И има ли смисъл да се продължава тая тема, след като нито аз ще убедя теб в нещо, нито ти мен :roll:
А и между другото, Фернандо Коуто печели наградата за най-дълъг нос, като бие на финала Пинокио с удивителните 30 сантиметра!
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Апр 2008 08:48 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)

Феновете на Фк. Пумяр да не скимтят вече .То нали ви видяхме в Рим и в Милано колко можете.До сега ние си мачкахме и вас и милан и юве(до някъде) и флоренция , така че ае нема нужда да ми говориш за минути и дуЗпи.Тая година сме отново шампиони ,а другите да му мислят къде ще се редят след нас :!: :!: :!:

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 27 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Inter - Catania 2:0
Форум: Сезон 2007/2008
Liuby 4152 17 Сеп 2007 13:28
от Liuby
Преглежда непрочетените мнения Fenerbahce - Inter 1:0