Liuby написа:
Както казах на крив кур и вълната му пречи.Отборчето от рома ,за да е на 1-во място не трябваше да пада с 4:1 като домакин от Интер ,а трябваше да бие.Не мога да разбера защо ви е виновен само главния съдя , страничния също е бил на тоя мач и е там ,за да отсъжда също ситуациите .Щом не се е обадил значи и той е видял , че има дузпа.
Фена на Лацио също да не реве като заклан ,а да мисли как ще се спаси тима му тая година.До колкото знам не Интер започна миналата година с минус точки първенството ,а някой други тимчета.Даже след като се разбра ,че са уреждали мачове те не бяха изхвърлени от европейските турнир , а за капак даже те вдигнаха ШЛ.
Тая година Интер е шампион на който му изнася изнася на който не да не реве кат п*чка!!!
1-во аз не рева като заклан
2-ро и да изпаднем и да не тебе не те засяга?
3-то Ако вие имахте дългове от към 120 милиона не се знаеше дали и в серия Б щяхте да играете
4-то и вас и Милан щяха да разследват тая година за уговорени мачове но нещо набързо някой плати и се потули тоя случай
5-то вие сте "големият" отбор защото имате пари и имате късмет че Ювентус Милан дори и рома са в смешна форма
6-то до преди 2 години имахте много звезди но нямахте никакъв отбор добре че дойде нащият трениор да ви оправи иначе и до сега щяхте да нямате титла кой знае колко още години
и накрая радвай се на успехите ви защото си мисля че най-много до другата година ще сте на върха а след това ще си останете 1 отбор който гледа само отстрани битката за титлата и както се изрази 1 спортен журналист преди време "Ах колко мъчително е да си фен на Интер"
Е що си мислиш,че не ми е зор за Лацио.Да ти кажа на теб специално щото явно си много на ти с нещата ,че Лацио също ми е на сърцето.Не чак толкова колкото Интер и Левски ,но все пак ми е зор за тях , а и да си чул ,че и Интер и Лацио имат фен клуб с името ИРР?
Не мога да разбера от къде разбра ,че Манчо е ваш треньор той е легенда на друг тим , а в Лацио като треньор няма нито един запомнящ се мач.Не треньора е на терена ,а играчите то с такива играчи и аз да съм треньор те пак ще са на 1-во място.