bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 11:41

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: 27.11.2007 Манчестър Юнайтед-Спортинг(Лисабон)
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2007 22:59 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Юнайтед вече си осигуриха участие напред,но въпреки това си мисля, че ще играят на върха и очаквам победа с поне 2:0.

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Последна промяна dorostol2003 на 28 Ное 2007 22:25, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2007 04:22 
Bultras
Аватар

Отбор: Ботев (Пловдив)
Цитат:
Юнайтед с пета поредна победа

Отборът на Манчестър Юнайтед спечели пета поредна победа в турнира за Шампионската лига след като тази вечер спечели срещата си със Спортинг Лисабон с 2:1 и с пълен актив от точки - 15 остава начело в група F.
"Червените дяволи" започнаха двубоя много активно и имаха тотално превъзходство във владеенето на топката, докато португалците разчитаха предимно на контраатаки.

При една от тях обаче в 21 - ата минута противно на логиката гостите от Лисабон откриха резултата в своя полза. Автор на попадението бе Абел Ферейра, който стреля към вратата на англичаните от около 25 метра и след лошата реакция на Томаш Кушчак резултатът бе 0:1.Малко по - късно футболистите на Спортинг стигнаха и до втори гол, но попадението на Лиедсон бе отменено заради засада.

Играчите на Юнайтед успяха да изравнят едва в 61 - ата минута, когато Кристиано Роналдо стреля към вратата на бившия си клуб, топката рикошира в тялото на Андерсон Полга, койато си отбеляза автогол за 1:1.

След изравнителното попадение "червените дяволи" заиграха доста по - добре, като най - деен бе Карлос Тевес, който имаше няколко възможности да отбележи, но така и не успя да се възползва от тях. Така се стигна до даденото от съдията продължение на двубоя, когато Кристиано Роналдо директно от фаул се разпис за2;1 и донесе трите точки на Юнайтед

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2007 22:22 
Доростол завинаги
Аватар

Страхотен гол на Роналдо!Тевез пак се включи перфектно :)

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2007 22:23 
Доростол завинаги
Аватар

Репортаж от мача http://www.youtube.com/watch?v=v1pT9vwqQtM&eurl=http://manutd.bg/site/

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2007 22:29 
Доростол завинаги
Аватар

Кусчак пое вината за гола на Спортинг
Томаш Кушчак пое вината за гола, с който гостите от Спортинг успяха да поведат на "Олд Трафорд" във вчерашната среща от Шампионската лига. "Червените дяволи" успяха да победят с 2:1 с попадение в последните секунди на мача, но полякът бързо пое отговорността за попадението на португалците. "Щастлив съм, че спечелихме мача, това беше най-важното и ми помага да се чувствам по-добре след грешката, която направих. Изтичах до Роналдо след края на срещата. Радостен съм за него и особено за мен, защото победихме. Това беше първата ми грешка на вратата на Манчестър Юнайтед и надявам се последната. Понякога се случват неща, които не очакваш, но това е футболът. Спечелихме петте си мача досега в Шампионската лига, в които аз записах три мача и половина. Това е ценен опит за мен. Мачът беше интересен, защото след като падахме на полувремето успяхме да обърнем развоя и да вземем нови три точки", заяви Кушчак.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2007 22:30 
Доростол завинаги
Аватар

Кристиано: Заслужавахме да победим

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо остана изключително доволен от това, че неговият отбор успя да обърне срещата със Спортинг през втората част.
Португалците поведоха през първата част, но с две попадения, второто на Ронадло от пряк свободен удар във втората минута на даденото от съдията продължение, Юнайтед постигна пета поредна победа в Група F от пет мача.
„Бях тренирал изпълнението на статични положения. Мисля, че стана страхотно попадение. Още по-хубаво е, че той беше победен. Много съм щастлив, не само защото успях да отбележа, а и заради победата”, сподели веднага след срещата Роналдо.
„Показахме страхотна игра през втората част, заслужавахме да се поздравим с успеха, тъй като създадохме доста положения. През първото полувреме не се представихме на нужното ниво. Винаги е важно да побеждаваш. На първо място в групата сме и напълно заслужаваме тази позиция”, коментира още играчът на „червените дяволи”.
„Истина е, че при първата среща не празнувах, когато вкарах срещу Спортинг, но днес просто не можах да се стърпя. Бях много щастлив. Уважавам тези хора, а мисля, че и те ме харесват. Те знаят, че това ми е работата и че сега играя за Юнайтед. Съжалявам, че отпаднаха”, сподели още Кристиано.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 6 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 257950 24 Дек 2007 18:14
от lms_X