bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 13 Юни 2025 17:44

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: 1 септември Манчестър Юнайтед - Съндърланд
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2007 13:46 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Според мен Юнайтед въпреки слабата си форма едва ли ще имат проблеми с отбора на Съндърланд.Рууни липсва в нападение но Тевес до момента го замества перфектно.

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2007 11:05 
Приятелю, за Тевес не съм на същото мнение, изобщо не ми харесва до момента, само като си спомня пропуска му срещу Сити...До момента не се е разписал още, а е крайно време, все пак нападател е. Иначе за мача с Черните котки и аз смятам че проблеми няма да има - 2-0. Накрая ще си позволя едно интересно мнение: много бих искал да пуснат Донг поне в един мач, нещо ми подсказва че има хляб в него!
GLORY GLORY MAN UNITED

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Авг 2007 17:31 
Доростол завинаги
Аватар

Мача е в събота от 19:15 по Диема + :)

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 12:03 
Доростол завинаги
Аватар

Рой Кийн: Щастлив съм, че се завръщам на “Олд Трафорд”

Мениджърът на Съндърланд Рой Кийн заяви, че завръщането му на “Олд Трафорд” ще бъде като всеки друг мач, информира сайтът на Манчестър Юнайтед. “Черните котки” гостуват на Манчестър Юнайтед в събота в мач от поредния кръг на Висшата лига на Англия. Очаква се феновете да посрещнат Кийн като истински герой, тъй като той е една от легендите на клуба. Ирландецът, обаче, отхвърли подобна възможност. “Не очаквам да бъда посрещнат с целувки и рози. Алекс Фъргюсън иска да ме победи и да запише 3-те точки в актива на Юнайтед. Никой няма да ми постеле червено килимче. Щастлив съм, че се завръщам на “Олд Трафорд”. Радвам се, че футболистите ми ще имат възможността да играят на велик стадион срещу велик отбор. Ще се представим в тази среща на нивото, което показваме досега”, заяви Кийн.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 12:15 
Доростол завинаги
Аватар

Сър Алекс „четка” Кийн преди мача в събота

Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че привличането на Рой Кийн на „Олд Трафорд” е оказало най-голямо влияние в кариерата му на треньор.
В събота двамата ще се изправят един срещу друг в мач от поредния кръг във Висшата лига, като наставници на „червените дяволи” и Съндърланд.
„Някои хора успяват да се справят в този живот, тъй като притежават изключителна решимост и непоколебимост, както и глад за победи. Рой познава играта много добре и притежава силен характер”, каза Фърги.
„В него виждам частица от себе си. Мисля, че всички треньори искат да видят себе си на терена в някой футболист, аз се виждах в Кийн”, продължи наставникът на английските шампиони.
„Той не бе ограничаван от нищо, възможностите му бяха без граници. Все пак не бе Ерик Кантона, Райън Гигс или Пол Скоулс. Може би не бе най-бързият по време на тренировки, но когато на терена трябваше да стигне до някоя топка, той щеше да е първи”, завърши сър Алекс.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 20:17 
Доростол завинаги
Аватар

Първото полувреме-Манчестър Юнайтед-Съндърланд 0:0 :?
Юнайтед са по-активния отбор но вратаря на Съндърланд спаси по-опасните положения,
Преди началото на мача публиката и футболистите на Юнайтед изпратиха с бурни аплодисменти любимеца си Оле Гунар Солскяр.

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2007 20:50 
Доростол завинаги
Аватар

71 минута 1:0 за Манчесър Юнайтед.Голмайстор Луис Саха. :8)

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2007 11:08 
Доростол завинаги
Аватар

Шампионите победиха с 1:0 и Съндърланд

Манчестър Юнайтед победи като домакин Съндърланд с 1:0 в мач от 5-тия кръг на английската Висша лига.
И в този мач, както и в предишните две домакинства "Червените Дяволи" трудно стигаха до голови ситуации през първата част.
Гостите от Съндърланд се бяха окопали в собствената си половина и не създадоха нито едно голово положение за цялата среща.
Още в 4-тата минута Нани стреля силно от около 20 метра, но топката мина на сантиметри от левия страничен стълб на вратаря Гордън.
Следващото положение домакините създадоха тридесет минути по-късно, когато дебютиралия новак Андерсон намери точно Тевес, който стреля от границата на наказателното поле, но вратаря отново спаси.
След минута и Ийгълс опита рефлекса на Гордън, който отново бе на мястото си.
В последните секунди на първата част Скоулс можеше да открие, но отново стража на гостите отби в корнер.
През втората част в игра се появи трайно контузения Луис Саха, който раздвижи играта в нападение на домакините.
Той създаде и най-красивото положение в мача. В 57-мата минута френския нападател получи топката на около 22 метра от вратата и с хубав удар от въздуха затрудни Гордън, който изби в корнер. След неговото изпълнение Видич пропусна от изгодна позиция.
Гордън спаси силен удар и на Харгрийвс в 68-мата минута.
Победното попадение падна в 71-вата минута, когато Саха засече с глава центриране на Нани от корнер, с което донесе трите точки за "Червените Дяволи".
В последните минути Скоулс и Флетчър пропуснаха да удвоят разликата от изгодни позиции.

Състава на Юнайтед: Ван дер Сар; Браун, Видич, Фърдинанд (кап), Евра; Харгрийвс, Ийгълс (Флетчър, 66), Скоулс, Нани (О'Шей, 84), Андерсон (Саха, 46); Тевес.
Неизползвани резерви: Кушчак (вр), Карик.
Главен съдия: Мартин Аткинсън.
Стадион: Олд Трафърд, 75 648 зрители.

Изображение

Изображение

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 8 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Бербатов: В Юнайтед и Челси ще ми е лесно, но аз искам да ми
Форум: Тотнъм
Anonymous 23789 19 Фев 2007 19:03
от keyelpk
Преглежда непрочетените мнения Рома-Манчестър Юн.
Форум: Рома
TOTTI10 34352 18 Апр 2007 19:35
от SINITE
Преглежда непрочетените мнения Рома - Ман Юнайтед
Форум: Евротурнири
RoNaldO07 4081 18 Мар 2007 18:32
от TOTTI10
Преглежда непрочетените мнения Манчестър Юнайтед - Милан - 1/2 финал за Шампионска Лига
Форум: Сезон 2007/2008
SPFC1919 8480 03 Май 2007 11:30
от kyynadd
Преглежда непрочетените мнения Ман Юнайтед - Милан
Форум: Евротурнири
Anonymous 9189 11 Май 2007 20:19
от SINITE