bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 12:37

Български клубове - Калиакра (Каварна) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 89 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2008 23:18 
ultra_lavina(south_sofia) написа:
Искам Калиакра да вземе купата

според тебе какъв е шанса срещу ботев черно море и литекс според мен 10%

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2008 23:25 

ква купа кви 5 лв бе... жал ми е като гледам колко пари се трошат за футбол в каварна, а половината улици в града са разбити. града по начало какви футболни традиции има ? жал ми за отбори като Добруджа, където футболната традиция я има от години, имат си фенове и истински агитки. като бях юношка в добрич съм ходил в агитката да викам по мачове. докато в каварна единствено ми се чоплят семки по стадиона, няма я нито атмосферата нито нищо. некви пенсии и мангали отишли на аванта на стадиона щото премели улицата през деня. няма бъдеще в тоз отбор. спортна база има и до там.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2008 23:26 
besimeniq написа:

На собствен терен показват,че са сила и срещу Ботев имат добри изгледи за успех,срещу Ловеч по скоро са обречени,а срещу Тича нямат никакъв шанс-ТИМ коли и беси в тоя вилает и Цонко им е послушник. :!:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2008 23:30 
CheFolino написа:
ква купа кви 5 лв бе... жал ми е като гледам колко пари се трошат за футбол в каварна, а половината улици в града са разбити. града по начало какви футболни традиции има ? жал ми за отбори като Добруджа, където футболната традиция я има от години, имат си фенове и истински агитки. като бях юношка в добрич съм ходил в агитката да викам по мачове. докато в каварна единствено ми се чоплят семки по стадиона, няма я нито атмосферата нито нищо. некви пенсии и мангали отишли на аванта на стадиона щото премели улицата през деня. няма бъдеще в тоз отбор. спортна база има и до там.

Еее,тя пък "агитката" на Добрич е ебати посмешището,вместо да хващат мотиките,оран иде,те взели да се занимават с глупости

:lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2008 23:40 

амм за посмешище в момента нз... аз ти говоря за далечната 99-та , до към 2004 като завърших средното , стадиона се пълнеше поне наполовина дори и да нямаше дербита. мионимум 500 човека агитка винаги, бях хлапе и за мен атмосферата беше невероятна, както впрочем е и във почти всяка една агитка. в каварна агитка е нямало, няма и няма и да има. хората не им дреме за футбола, не им дреме за концертите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Мар 2008 23:57 
Аватар

besimeniq написа:

Много е важен жребия .... най-добре е ще да се паднат на 1/2 финала с Латекса и да са домакини :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2008 00:02 
besimeniq написа:

Много е важен жребия .... най-добре е ще да се паднат на 1/2 финала с Латекса и да са домакини :!:

От тук натам няма да има добър жребий защото има 3 отбора и 3те от а група

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2008 01:37 
жълто-черен
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
дайте снимки на агитката на локо пловдив

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2008 02:08 
GOTT MIT UNS написа:
a ue smeshnizi 6a se izsipem pone 500 4oveka v kavarna puk te neka ni kajat 4e bileta e 100lv da vidim togava kvo 6a stava.a ti ot ludata banda ne se rep4i mnogo be papagal gledai si tvoeto selsko otbor4e i kretai tam v danoto na tablizata kreten takav

Кво стана бе рязан мангал?а?
Лапахте каварненски пишки май а?
А сега като дойдете на Колежа на 5 и ние ще ви напълним турските дупенца.

И погледни пак таблицата с класирането,щото освен прост си и сляп....

Б група за вас анадолски курви

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2008 02:39 
жълто-черен
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
pasaden написа:
GOTT MIT UNS написа:
a ue smeshnizi 6a se izsipem pone 500 4oveka v kavarna puk te neka ni kajat 4e bileta e 100lv da vidim togava kvo 6a stava.a ti ot ludata banda ne se rep4i mnogo be papagal gledai si tvoeto selsko otbor4e i kretai tam v danoto na tablizata kreten takav

Кво стана бе рязан мангал?а?
Лапахте каварненски пишки май а?
А сега като дойдете на Колежа на 5 и ние ще ви напълним турските дупенца.

И погледни пак таблицата с класирането,щото освен прост си и сляп....

Б група за вас анадолски курви

яко секс !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2008 14:29 

мммм да някой от непълнолетно- девствените фенове яко се плюнчат пред мониторите... за съжаление за тях футбола е само повод да отидат да псуат другият отбор. да си фен не значи да си хулиган. а тия вторите "фенове" така или иначе си го отнасят първо от "ушевците" и после от мама и тати кат ги приберат от районното. айде успех на добруджа догодина, дано се отпуснат пари за отбора ,да се оправи стадиона и да дойдат млади и перспективни играчи в сламения град

Последна промяна CheFolino на 13 Мар 2008 14:47, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2008 14:39 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
Сега като свърши сезона почва ремонт на стадиона ни, но повече няма да издавам :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2008 15:15 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
ауу кво стаа май бихме и всички селяни комплексари почнаха да завиждат :) ама кво се прави такъв е живота.А и имаме шанс да бием и Ботев и Черно Море но за Литекс не ми се вярва.Успех на Момчетата

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Мар 2008 17:57 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
КАВАРНА пише историята си с 1/2-финал за купата на България след 3:1 срещу "Локо" (Пд)!

Изображение

Българското Каляри пише историята си с 1/2-финала за купата на България след 3:1 срещу "Локомотив" (Пд). Калиакра за пръв път се класира толкова напред в турнира. Мачът тръгна много добре за тима на Вили Вуцов, който още в 40-тата секунда остана с човек повече на терена. Иван Караджов бе изведен зад защитата на "Локо" и Йордан Милиев го спъна на границата на наказателното поле. Съдията Антон Генов показа червен картон на Милиев, а треньорът Ясен Петров запълни пробойната като пусна в игра защитника Александър Бранков на мястото на Димитър Илиев."Калиакра" вкара за 1:0 след заучено положение. Топката бе центрирана към Иван Петков, който свали с глава към Иван Караджов. Той се размина с топката, но Иван Райчев от 3 метра вкара.През второто полувреме "Калиакра" заложи на контрите. В 56-тата минута Иван Караджов преодоля и вратаря Стоян Ставрев, но уцели гредата вместо мрежата. В 63-тата минута Караджов бе изведен зад защитата на пловдивчани и този път с удар по диагонала "взриви" трите хиляди фенове на трибуните.В 69-та минута обаче Даксон да Силва намали с удар от фаул. Георги Станчев прати "Калиакра" на 1/2-финал в 84-та минута, когато топката бе върната назад към вратата единствен от тази ситуация се възползва нападателя на домакините ,който от ъгъл хладнокръвно провря топката между краката на вратаря за 3:1."Калиакра":
Мирослав Григоров, Юлиян Петков, Антон Димитров, Детелин Димитров, Иван Райчев, Диян Кателиев, Джунейт Яшар 76-Делчо Стоилов), Живко Бояджиев, Жеко Йорданов, Иван Караджов (66-Георги Станчев), Иван Петков
"Локомотив" (Пд): Стоян Ставрев, Иван Иванов, Даниел Моралес, Йордан Милиев, Петър Кюмюрджиев, Георги Мечечиев, Румен Горанов (44-Анатоли Тодоров), Явор Въндев, Димитър Илиев (1-Александър Бранков), Гюрсел Вели (64-Герасим Заков)
Стадион: "Калиакра", 3000 зрители

http://www.fckaliakra.com

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 89 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 245321 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения Локомотив (Мездра) - Видима - Раковски (Севлиево)
Форум: Локомотив 2012 (Мездра)
loko_mz 74452 21 Май 2010 11:38
от vivikonna_a
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 177393 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141023 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132351 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919