bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 11 Май 2025 18:09

Български клубове - Калиакра (Каварна) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 89 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 21:33 
Аватар

Thomson написа:
HEBAR_HOOLS написа:
Кофти загуба. Все пак който и да влезне ще се радвам, защото всички отбори са ми симпатични. И бъдете сигурни, че или Калиакра или Родопа ще играят бараж ;)

Дано си прав! Ще съм щастлив ако втория е всеки, освен Несебър... Просто отбори, чиято публика наброява най-много 200 човека нямат място дори и в професионалния футбол!

Че вие колко събирате бе смешкооо! На полуфинал за купата 2000 души. Лелеее селяни. Ние във "В" група събираме повече от вас и ходим навсякаде със собствени средства, а не с отпуснати безплатни рейсчета

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 21:42 
naftabg написа:
Абе гледай си там 17-те години без А група,които ще станат още 17 и си трай !!!
Хахаха няма да обиждаш Дунав еиии тва е велик отбор с велики фенове само да ми дойдете в Русе ще ви спукаме :lol: Ама сте страхливи щот дет ви хванем ви шибаме :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 21:44 
Аватар

Отбор: Калиакра (Каварна)
NEFTOCHIMIC написа:
нямаше нито 1 ваш фен
Вили култов както винаги си взе наредбите
невероятен Нефтохимик
невероятен Митко Трендафилов
слаб Калиакра
не показаха играта , с която могат да претендират за "а" група
ДОВИЖДАНЕ ДОВИЖДАНЕ

Това,че клетката беше празна не значи,че е нямало никой от Каварна - имаше поне 15 души от Каварна само там където бях седнал аз,а по всяка вероятност на стадиона е имало и още,но това няма значение.По-важното е,че Калиакра игра Ганкиното,а Нафтекс се търкаляха цяло 2-ро полувреме и чакаха края на мача,а след последния сигнал се радваха все едно са спечелили КЕШ.Но явно бяха спечелили не КЕШ а солидна финансова подкрепа.
Много вярно го казаха по Евроком след предишния кръг:"В тази група всеки играе за себе си и всички срещу Калиакра"
Ако останем в "Б" група единствената ми утеха ще е,че ще бием текезесарите от Добрич където ги хванем.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 21:50 

Отбор: Нефтохимик 1962 (Бургас)
pecata написа:
naftabg написа:
Абе гледай си там 17-те години без А група,които ще станат още 17 и си трай !!!
Хахаха няма да обиждаш Дунав еиии тва е велик отбор с велики фенове само да ми дойдете в Русе ще ви спукаме :lol: Ама сте страхливи щот дет ви хванем ви шибаме :lol:

Велик?!С какво?С едно 4то място :shock:
Еми имали сме две гостувания,и на двете имаше достатъчно фенове от Бургас,вие имахте 2 гостувания,на едното нямаше никой,а на другото 2ма човека ;-)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 21:55 
Аватар

riki088 написа:
NEFTOCHIMIC написа:
нямаше нито 1 ваш фен
невероятен Нефтохимик
слаб Калиакра
ДОВИЖДАНЕ ДОВИЖДАНЕ

Това,че клетката беше празна не значи,че е нямало никой от Каварна - имаше поне 15 души от Каварна само там където бях седнал аз,а по всяка вероятност на стадиона е имало и още,но това няма значение.По-важното е,че Калиакра игра Ганкиното,а Нафтекс се търкаляха цяло 2-ро полувреме и чакаха края на мача,а след последния сигнал се радваха все едно са спечелили КЕШ.Но явно бяха спечелили не КЕШ а солидна финансова подкрепа.
Много вярно го казаха по Евроком след предишния кръг:"В тази група всеки играе за себе си и всички срещу Калиакра"
Ако останем в "Б" група единствената ми утеха ще е,че ще бием текезесарите от Добрич където ги хванем.

И миналата година щяхте да ни биете ама се отървахте само с 2 гола. А където ние ви хванем ще ви спукаме от бой, батка! :twisted: А вие сте селяни и по-големи текезесари!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Апр 2008 22:31 
Аватар

dobrudja1919 написа:
riki088 написа:
NEFTOCHIMIC написа:
нямаше нито 1 ваш фен
невероятен Нефтохимик
слаб Калиакра
ДОВИЖДАНЕ ДОВИЖДАНЕ

И миналата година щяхте да ни биете ама се отървахте само с 2 гола. А където ние ви хванем ще ви спукаме от бой, батка! :twisted: А вие сте селяни и по-големи текезесари!

Не ставай смешен с това за селяните.В тоя Добрич 80% от населението са преселени от околните села.Точно това е целта на БКП преди време като са направили промишлената зона на "града" - да концентрират работната ръка на едно място.На 90% процента съм сигурен,че си наследник на хора пораснали на село,каквато е съдбата на голяма част от "съгражданите" ти.Не случайно когато някой добричлия се запознава с друг пита:"ти от града ли си"?
И ако по време на комунизма Добрич се е разраствал и развивал като производствен и селскостопански център,то сега е едно градче на разрухата със затихващи функции.Само си помисли от колко време нищо не се е променило в този изкуствено създаден от комунистите град.А за Каварна ще ти кажа,че за последните 5-6 години настанаха такива промени,че който не е идвал отдавна в града не може да го познае.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2008 07:46 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
riki088 написа:
dobrudja1919 написа:
riki088 написа:
NEFTOCHIMIC написа:
нямаше нито 1 ваш фен
невероятен Нефтохимик
слаб Калиакра
ДОВИЖДАНЕ ДОВИЖДАНЕ

Не ставай смешен с това за селяните.В тоя Добрич 80% от населението са преселени от околните села.Точно това е целта на БКП преди време като са направили промишлената зона на "града" - да концентрират работната ръка на едно място.На 90% процента съм сигурен,че си наследник на хора пораснали на село,каквато е съдбата на голяма част от "съгражданите" ти.Не случайно когато някой добричлия се запознава с друг пита:"ти от града ли си"?
И ако по време на комунизма Добрич се е разраствал и развивал като производствен и селскостопански център,то сега е едно градче на разрухата със затихващи функции.Само си помисли от колко време нищо не се е променило в този изкуствено създаден от комунистите град.А за Каварна ще ти кажа,че за последните 5-6 години настанаха такива промени,че който не е идвал отдавна в града не може да го познае.

:forummp3: :forummp3: :forummp3: :cheers: :ouaou: :cyclops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Апр 2008 09:13 

pecata написа:
bijutera_sl написа:
абе селооо... кажете ми само защо не успяхте да си напълните стадиона на най-важните си мачове ? срещу нас имаше 2 000 зрители от които 300 от Сливен... нз просто отбори без публика накаде тръгват ? Дано нафтата влязат догодина че сме си от един регион и стават хубави дербита :wink: дано влязат на бараж минъор... просто публиката им го заслужава за разлика от отбори като родопа , калиакра , несебър....
Хах, аве циганин мръсен защо обиждаш хората ве малоумник??? Поне доказаха, че не купуват мачове за което им свалям шапка.Докато вие купувате наред даеба циганите ви.Ако не е Лечков ще си умрете прави там.

ей пеца ли си къв си не та знам.... влах ли си , циганин ли си... Мн си Прост брале :roll: живей си там надеждите че ще влезете някога в а група ... вдигаите трансперанти 12312451 години без "А" група... първо погледенете какво се прави в базата в сливен ... вижте как се работи в ДЮШ и т.н. и не би трябвало отбори от градчета с население 12 000 да се натискат да влизат в "а" група просто отбори като калиакра , мездра , етрополе , несебър са си за "б"група (подчертавам не като игра която показват)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008 07:02 
бижутере може калиакра да не са за А група ама нито ти мангал нито "КЛАСНИЯ" ви цигански "отбор" не сте за там дотегнало ми е да слушам простотии относно Калиакра няма да споря с тебе по въпрос за "ДЮШ и т.н" супер слаба организация са НО градът е с големи амбиции да съживи отбора! все от някъде трябва да се почне ....

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008 07:27 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
bijutera_sl написа:
pecata написа:
bijutera_sl написа:
абе селооо... кажете ми само защо не успяхте да си напълните стадиона на най-важните си мачове ? срещу нас имаше 2 000 зрители от които 300 от Сливен... нз просто отбори без публика накаде тръгват ? Дано нафтата влязат догодина че сме си от един регион и стават хубави дербита :wink: дано влязат на бараж минъор... просто публиката им го заслужава за разлика от отбори като родопа , калиакра , несебър....
Хах, аве циганин мръсен защо обиждаш хората ве малоумник??? Поне доказаха, че не купуват мачове за което им свалям шапка.Докато вие купувате наред даеба циганите ви.Ако не е Лечков ще си умрете прави там.

ей пеца ли си къв си не та знам.... влах ли си , циганин ли си... Мн си Прост брале :roll: живей си там надеждите че ще влезете някога в а група ... вдигаите трансперанти 12312451 години без "А" група... първо погледенете какво се прави в базата в сливен ... вижте как се работи в ДЮШ и т.н. и не би трябвало отбори от градчета с население 12 000 да се натискат да влизат в "а" група просто отбори като калиакра , мездра , етрополе , несебър са си за "б"група (подчертавам не като игра която показват)

Ае не се занимавай с нас, става ли. Поне си имаме достойнство и квото и да става ако ще и в 15 лига да сме ще сме зад отбора...а ВИЕ...къде бяхте преди година-две?
А и pecata е фен на Спартак Вн и повярвай хич не ни обича...но така е въпрос на симпатии едва ли някой може да му се сърди

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008 16:04 
Аватар

riki088 написа:
dobrudja1919 написа:
riki088 написа:
NEFTOCHIMIC написа:

На 90% процента съм сигурен,че си наследник на хора пораснали на село,каквато е съдбата на голяма част от "съгражданите" ти.

Е аз съм от останалите 10%, които са кореняци добричлии и родителите ми не се питат ти от града ли си! Хора вишисти интелигентни и т.н. А това за Добрич, че не е станало нищо има вина оная свиня Детелинка, но мен това не ме касае много защото живея в София, но никога няма да предам любимия си отбор Добруджа. И за мен хората, които говорят лошо за отбора, правят ни "сечено", като Цоню и съгражданите му завинаги ще са долни и мръсни селяндури

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Май 2008 14:37 
ДА ГО ДУХАТЕ ВСИЧКИ ИЗМИСЛЕНИ ОТБОРЧЕТА.........до края бием всички наред Несебър Сливен Родопа.........(който иска да да ва нафтата не се продава)ще ебем дупенца недорасли за А група.........ще дойде време пак да ви се досира само като чуете НЕФТОХИМИК .......това време ще дойде скоро...очаквайте продължение

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Май 2008 15:14 
Аватар

stisho написа:
ДА ГО ДУХАТЕ ВСИЧКИ ИЗМИСЛЕНИ ОТБОРЧЕТА.........до края бием всички наред Несебър Сливен Родопа.........(който иска да да ва нафтата не се продава)ще ебем дупенца недорасли за А група.........ще дойде време пак да ви се досира само като чуете НЕФТОХИМИК .......това време ще дойде скоро...очаквайте продължение

Дано по-скоро мине тоя алкохолен пристъп :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 04 Май 2008 19:34 
Аватар

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
RUSE написа:
bijutera_sl написа:
pecata написа:
bijutera_sl написа:
Хах, аве ц***** мръсен защо обиждаш хората ве малоумник??? Поне доказаха, че не купуват мачове за което им свалям шапка.Докато вие купувате наред даеба циганите ви.Ако не е Лечков ще си умрете прави там.

ей пеца ли си къв си не та знам.... влах ли си , ц***** ли си... Мн си Прост брале :roll: живей си там надеждите че ще влезете някога в а група ... вдигаите трансперанти 12312451 години без "А" група... първо погледенете какво се прави в базата в сливен ... вижте как се работи в ДЮШ и т.н. и не би трябвало отбори от градчета с население 12 000 да се натискат да влизат в "а" група просто отбори като калиакра , мездра , етрополе , несебър са си за "б"група (подчертавам не като игра която показват)

Ае не се занимавай с нас, става ли. Поне си имаме достойнство и квото и да става ако ще и в 15 лига да сме ще сме зад отбора...а ВИЕ...къде бяхте преди година-две?
А и pecata е фен на Спартак Вн и повярвай хич не ни обича...но така е въпрос на симпатии едва ли някой може да му се сърди

А викате Калиакра не купува,а??Ем добре не купува,малко е смешно де..А къде бяхме ние ли?Ако питаш за феновете на Сливен нас винаги ни е имало,да преди бяхме слабо организирани,но мога да ти кажа,че когато изпадахме-миналата и поминлата година,ние бяхме с отбора.Както сме били с него и във В група.Така че,нас ни е имало,не се тревожи за нас и за купуването,гледайте себе си и във ваща паничка.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 89 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЦСКА - Черноморец Бургас (София)
Форум: Сезон 2006/2007
speedbreaker 47486 17 Ное 2006 22:20
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Нафтекс-Локо СтЗ 6:0
Форум: Архив
r.h. 32468 11 Окт 2007 20:35
от NBFC
Преглежда непрочетените мнения Дунав-Нафтекс
Форум: Сезон 2006/2007
Anonymous 45059 22 Ное 2006 13:06
от dido_x
Преглежда непрочетените мнения Стадион "Калиакра"