LOKO_GO_1932 написа:
Доволни ли сте от представянето на Дунав?
Какво очаквате да се промени следващия сезон?
Има ли потенциал отборът да заиграе от догодина в "А" група?
Кои мач през сезона ви е накарал да се радвате най-много (предполагам всички победи, но все пак трябва да има една която е била най-сладка)?
А в кои мач момчетата ви разочароваха най-много?
Кои футболист ви зарадва най-много с играта си?
Имаше ли някое ново откритие в отбора?
Кои беше най-безидеиният играч от когото очаквахте много,а ви разочарова(или нямаше такъв)?
.......
Ето и класирането. Дунав ще зимува на 3то място само с 2точки по малко от първия в класирането:
Сливен 2000 27
Родопа 26 Дунав 25 Калиакра 24
Несебър 24
Нафтекс 20
Спартак-С 94 (Пд)
Марица 1921 16
Миньор (Раднево) 16
Хасково 15
Бенковски 12
Светкавица 12
Волов 9
Свиленград 1921 6
Аз съм много доволен. Едвали с 11 играчи, които изиграха всичките 15 мача (+ тези от купата) можехме да сънуваме за нещо повече.Много се радвам, че без много приказки, без изхвърляния и с много желание изиграхме страхотно един страхотен полусезон. Преди началото на сезона всичко беше в черни краски, докато сега нещата седят по друг начин.
Очакванията са свързани със новият ни спонсор и селекцията тази зима.
Потенциал имаме, но уви доста други фактори ще ни пречат. Но аз съм доволен, че всяка наша точка от актива ни е постигната с много пот, с много мъка, с много плам в играчите, с много страст и увереност в силите ни. При гостуванията играхме нахакано, със самочувствие...на моменти грубо и нахално...но играхме ФЕЪРПЛЕЙ!!!
Хм...най-сладка победа...не знам. На всяка точица се радвам еднакво много независимо от играта. Култува беше победата в Несебър - първа навън след 2 години близо. Мача с Нафтекс и Калиакра разбира се.
Но няма мач, в който нашият тим да се представил зле и да не е заслужавал победата (дори и със Сливен и в Бяла).
Всяка загуба е разочароваща, но не можем да очакваме винаги да побеждаваме. В никой мач не са ме разочаровали защото се бориха със зъби и нокти във всеки мач.
Колкото до това, кой играч ме е зарадвал най-много може би Каптийката, но и Недялко, Люси, Ивайло...абе въобще всички дадоха всичко от себе си!
Откритие едвали имаше. Предварително се знаеше какво могат играчите и общо взето оправдаха очакванията.
А на последния въпрос отговорих може би малко по-горе. Всеки игра колкото му позволяват силите.
Това е положението...Горд съм от "Дунав" защото показахме характер. Както и да завърши този сезон...където и да се намира отбора ни винаги ще бъдем с него...в добро и лошо. Бяхме и във Бяла, когато паднахме, бяхме и срещу Нафтекс, когато отбора стисна зъби и изкова победата.
Разочарован съм единствено от кампанията срещу нас и най-вече с това абсурдно наказание на БФС...ама феновете пак намериха начин да подкрепят тима.
Пролетта пак се връщаме масово на култовия стадион...за да почне синята лавина пак да мачка!!!