bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 15 Юни 2025 10:02

Български клубове - Дунав (Русе) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 312 мнения ]  Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 10:56 

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Мартин Ковачев се завърна, пропуска първият шампионатен мач на русенци

Вратарят Боян Пейков напусна «Дунав», урежда си трансфер в Гърция

Най-конвертируемият футболист на “Дунав” се завърна в Русе. Вчера Мартин Ковачев се прибра при “сините” след повече от месец тренировки с отбора на ЦСКА. Той бе пред договор с 30-кратните шампиони на България, като лично Стойчо Младенов поиска футболиста. Нелепа контузия дни преди ЦСКА да отлети за Холандия на подготовка, обаче провали трансфера. През тази година Ковачев най-вероятно ще играе като дефанзивен полузащитник. Днес той ще направи първата си тренировка с “Дунав”. Ковачев ще пропусне първият мач със “Свиленград”, тъй като изтърпява наказание от миналата година.
В същото време вратарят Боян Пейков няма да рита повече за “Дунав”. Стражът, който през миналия сезона изкара повечето време на резервната скамейка, е пред трансфер в Гърция. Пейков има договор с “Дунав” за още една година и тези дни ръководството на русенци ще се срещне с представители на вратаря за трансферната му цена. :0020: :0020: :0020: :first: :first: :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 10:59 
...И те така...

Отбора е стабилен във всяка една зона .... :)
По-балансиран Дунав отдавна не съм виждал честно казано... :)
Вижте, че и без безкрайни потоци от пари стават нещата :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 11:35 

да само краините защитници ме притесняват поне Лисика ако беше останал ,не знам кой ше играе там .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 11:43 
Отбора започва да добива все по добър вид.Според мене този сезон ще е по успешен от миналият,може пак да не успеем да се доберем до първите две места,но си мисля,че ще играем по приятен футбол.И ще имаме повече успехи като гост.Яд ме,че тая година ако имаше малко повече пари отбора можеше безпроблемно да завърши 1-ви.Родопа ще се превърнат в средняк в групата в това съм сигурен,Нафтекс не са като преди,само Спартак Пд и Калиакра можеха да ни бъдат конкуренция,но ще видим и сега не е отписано всичко.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 11:46 
...И те така...

Спортно-технически сме ОК...
Обаче финансово.....
Нямаше да е зле да сме напълно уверени, че сезона ни е осигурен напълно...защото сега никой не знае докога ще стигнат парите. Не искам да се връщам на есенния дял на сезон 2005/2006......

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 11:51 

да и мен тази неяснота ме убива ,друго ме притеснява и то е какво ще стане след кметските избори .Иначе съм обеден че ще тръгнем малко колеблимо може би но ако всичко е на ред сме в 3-та

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 11:58 
...И те така...

Според мен не е хубаво да обвързваме футбола с политиката, щото опита от това нещо е красноречив :roll:
Искам един стабилен спонсор или спонсори, които имат размаха да направят нещо значимо. Да разчитаме на общината изцяло е нелепо. Защото кметовете се менят - приоритетите също. Днес общината се грижи за спорта, идва следващия кмет и заебава всичко. Няма приемственост - нещо което е жалко и си заслужава да се размисли върху този факт. Не може да се развиваме добре за години напред, след като нямаме сигурен гръб, върху който да се опрем :roll: :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2007 18:17 
Аватар

Отбор: Локомотив 1929 (Мездра)
marto petrov написа:
да само краините защитници ме притесняват поне Лисика ако беше останал ,не знам кой ше играе там .

Еми изпуснахте вие много добра възможност за там, ама като сте вироглави :D :D :D

Успех все пак!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2007 10:48 
Добър приятел на сайта
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Днес ли е контролата на Дунав с Локо ГО?
На кой стадион ще играете? Играйте на градския докато тревата още става за нещо, защото доколкото знам скоро ще има концерт на Слави и на вашия стадион, така, че пазете се, те идват... :lol:
Изображение

Уж щели да пазят тревата, а всъщност ...

Изображение

Поне публиката не се допуска до терена, а само до пистата:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2007 10:51 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Тоя Слави да го е.а. Миналата година като идва с неговите палячовци осраха и нашата трева :evil:

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2007 15:35 

Мартин Ковачев записа вчера първа тренировка с "Дунав" след дългото си пребиваване в бивака на ЦСКА. Завръщането му бе посрещнато с удовлетворение от старши треньора Никоа Христов, който смята, че опорният халф ще придаде повече класа и интересен облик на средната линия. "Вече имам нелоши алтернативи в отбраната и полузащитната формация, та се питам дали си заслужава да поканя за нови проби софиянеца Димитър Димитров", коментира Христов пред "Утро".

В тренировката вчера се включи и нападателният Росен Каптиев. Според Христов подписът на Каптиев с "Дунав" ще зависи от последните генерални разговори с представители на клубната управа.

Старши треньорът намекна, че днешната контрола срещу "Локомотив" /Горна Оряховица/ ще е един от последните пробни камъни за доказване на някои футболисти. "Ще дам шанс на абсолютно всички момчета", обеща наставникът.

Мачът срещу "железничарите" ще започне в 18 часа на Градския стадион. /в. "Утро"/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Авг 2007 22:38 
3-1 за Дунав с голове на Ивчо Кирилов(2) и един на Росен Каптиев.Гостите намаляват от дузпа !!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2007 14:04 

"Дунав" победи "Локомотив" /ГО

Дунав стигна безпроблемно до четвъртата си поредна победа в контролите преди новия сезон. Русенци победиха леко Локомотив (Горна Оряховица) с 3:1 пред около 500 зрители на Градския стадион.

Домакините започнаха активно двубоя и заредиха атака след атака към вратата на “железничарите”. В 11 мин. Балабанов извърши нарушение в наказателното поле на Локо (ГО) и реферът Йорданов отсъди дузпа. От бялата точка с плътен удар в долния ляв ъгъл Ивайло Кирилов откри резултата. Минута по-късно Каптиев се оказа сам срещу вратаря на гостите, но се засуети и топката му бе отнета. В минутите след гола пропуски направиха още Хубенов, играл в този мач като втори нападател, Ковачев и Киров. С течение на времето дунавци сгъстиха все повече обръча около вратата на Петков. Всяко нахлуване на Светлин Симеонов отдясно и последвало центриране вещаеше опасност. Така стигна и до 32 мин. След мелле в вратарското поле Ковачев шутира във вратаря Петков, който не успя да улови топката и падналия на земята Ивайло Кирилов успя да подложи крак, вкарвайки втория си гол в мача. За цялотото първо полувреме “железничарите” така и не съумяха да организират свястна атака, като само веднъж Аврамов центрира към наказателното поле пред Филипов. Топката обаче не достигна до намиращия се в изгодна позиция Красимир Гавазов.

През първата половина на втората част русенци продължиха да доминират, като сътвориха куп пропуски пред вратата на гостите. В 52 мин. Ивайло Кирилов уцели напречната греда за радост на резервния вратар на Локо (ГО) Попов. Шансът му обаче го напусна в 59 мин., когато вездесъщият в този мач Кирилов изпълни фаул отляво. Центрираната топка премина през куп от играчи, за да достигне до непокрития Росен Каптиев, който я засече от непсредвена близост в мрежата на “железничарите”. При 3:0 гостите се активизираха. Първата им сериозна възможност доведе до почетен гол, паднал от дузпа. В 70 мин. Красимир Гавазов се отскубна зад отбраната на Дунав и нахлу в наказателното поле, където бе фаулиран от вратаря Филипов. Капитанът на Локо (ГО) Аврам Аварамов вкара без проблеми от последвалия 11-метров наказателен удар. Вторият точен удар на гостите в рамката на русенската врата бе чак в 88 мин., когато Аврамов изпълни пряк свободен удар. Коварно фалцираната топка обаче бе закована в ръцете на резервния вратар на Дунав Лазаров, който се бе пласирал на точната позиция.

Следващата проверка на нашите е в сряда, когато ще играят в Гюргево със съименниците си от местния втородивизионен румънски тим на “Дунаря”. За идната събота в Русе е планира последната контрола преди старта на новия сезон. Съпрникът вероятно ще бъде Светкавица (Търговище), но все още не е постигната окончателна договорка между двата клуба.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

Дунав (Русе) – Локомотив (Горна Оряховица) 3:1 (2:0)

Голмайстори: 2:0 Ивайло Кирилов 11’-дузпа, 32’, 3:0 Росен Каптиев 59’, 3:1 Аврам Аврамов 70’-дузпа.

Дунав: Филип Филипов, Пламен Нотев, Борислав Илиев, Дамян Дамянов, Емил Иванов, Мартин Ковачев, Людмил Киров, Ивайло Кирилов, Светлин Симеонов, Недялко Хубенов, Росен Каптиев (Димитър Лазаров, Павел Дянков, Стефан Бакъджиев, Трифон Атанасов, Никола Солаков, Борислав Караиванов, Радомир Хараланов).

Локо (ГО): Стоян Петков, Любомир Стефанов, Красимир Стефанов, Димитър Балабанов, Аврам Аврамов, Игор Бакьов, Красимир Гавазов, Мирослав Гавазов, Пламен Петков, Николай Шанкулов, Цветан Илиев (Лъчезар Попов, Адриян Иванов, Станимир Иванов, Денислав Ганев, Светослав Пенев).

Градски стадион, Русе – 500 зрители

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2007 14:08 

Никола Христов, ст.треньор на Дунав след мача с "Локомотив" /Горна Оряховица/: "Показахме добър футбол

Никола Христов, ст.треньор на Дунав след мача с "Локомотив" /Горна Оряховица/: Показахме добър футбол, особено през първото полувреме, когато наложихме високо темпо. Сами видяхте, че доста хора играха на непривични за тях позиции. В края на мача да дадохме шанс на гостите да атакуват, което не може да ме радва. Направихме доста пропуски, но се видя, че имаме потенциал и мисля, че можем да бъдем доволни от постигнатото досега по време на подготовката. Засега няма да освобождаваме никого. Придържаме се да работим с група от 18 футболисти и само ако пристигнат нови играчи ще обмислим дали да освободим някои от наличните сега. Продължаваме да се готвим за новия сезон в Източната “Б” група. По програма ни се падна да играем първо у дома със “Свиленград”. От опит знам, че новаците в групата могат да ти докарат много главоболия. За това ще подходим сериозно към първия си мач в първенството. Далеч съм от мисълта, че това ще бъде лесен двубой и ще стигнем до безпроблемна победа. Ще се опитаме в следващите дни с наличните си ресурси да направим разузнаване на “Свиленград”. Наистина информацията оттам е много оскъдна, а и разстоянието до Русе е доста голямо, за да можем да добием преки впечатления от играта им. За мен през новия сезон няма изявени фаворити в Източната “Б” група. Спартак (Пловдив) обявиха намерения за високи цели, но предстои да се види, имат ли потенциала за първото място. Хасково традиционно са много силен отбор в последните години. От Каварна (усмихва се) отдавна обявиха намеренията си през този сезон да щурмуват “А” група. Мисля си, че Дунав ще бъде някъде в тази компания в челото на класирането.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2007 21:29 
...И те така...

Мача с Локо ГО завърши 3-1 за нас. Като цяло ми се понрави отбора, особено през първата част, когато действахме с голям размах и плетяхме много интересни комбинации по целия терен. Отзад стабилни бяха Дамянов, Емо Иванов, а завърналият се Мартин Ковачев беше изтеглен малко по-напред към халфовата линия. Първият ни гол падна след една малко измислена дузпа от супер неадекватните рефери, които демонстрираха странни критерии за засада и в двете посоки. Като цяло си личеше, че сме далеч по-класният състав. Много ми хареса с борбеността си едно от момчетата, дошли от Бяла (номер 14). Не знам дали беше Нотев или Бакърджиев. Много борбено и здраво момче, много ще ни е от полза. Добре игра и Солаков, който си изпълни ролята в халфовата линия, а Люси Киров този път не съумя да отбележи гол от Луната :)
Пинчера беше на обичайното си ниво, макар че не отигра на няколко пъти добре топката в нападение. Има още какво да се желае от него
Недялко Хубенов беше на познатото си добро ниво. Беше натоварен този път с по-офанзивни задачи и се справи добре. На няколко пъти подаде ефектни топки към Пинчера, а веднъж даже и с рамо
Роската Каптиев си е кръвожадна лисица и самото му присъствие в противноковото поле всява респект и причинява известна доза паника в действията на противниковите играчи. Преди да вкара третото попадение, Росен Каптиев изпусна няколко добри възможности, но и вратаря на гостите се справи не зле. Като цяло много комбинативна игра
Отзад Боби Илиев си е класа...много добър защитник.
Томата реши да влезе в полезрението на хората в 70', след като цял мач нямаше нито един удар към вратата му. Направи една супер нелепа дузпа, след като противнков играч вече беше стигнал аут линията. Аврам Аврамов вкара за гостите почетното попадение. През второто полувреме Никола Христов вкара някои от юношите и те се справиха доста добре според мен. Определено този сезон ще израстнат доста и вбъдеще ще имаме стабилни играчи в тяхно лице
Гостите бяха коректен, но беззъб тим. Не ме впечатлиха с някаква игра, но играха доста коректно. Желая им успех в шампионата на В група
Градския беше изчистен добре, а тревата все още беше жива. Имаше малък дефект в центъра, ама вярвам, че ще се оправи. Само да не беше бръснатата глава - още един терор за терена ни ще има на 7-ми
Може би забравих да отбележа, че играчите на Дунав ще играят през новия сезон със сини фанелки и бели гащета. Екипировката е на "Спортика"
Това бяха основните щрихи от вчерашната, последна на русенска земя контрола преди шампионата
Да си пожелаем на добър час в шампионата :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2007 21:51 
...И те така...

Знаех си, че ще забравя нещо важно. Крис Християнов не игра в мача, заради контузия. Направили са му операция на ноката на палеца на крака и не можеше да играе. Скоро ще започне тренировки
Второто и по-важно е, че Стоян Абрашев по всяка вероятност няма да се върне в Дунав. Никой не го знае къде точно се намира, но в момента разбрах, че е на проби в Берое и като цяло на няма да се върне в Дунав. Просто нямал това желание.
Мартин Ковачев също си търси отбор, но не е сигурно, че ще намери и си кротува...засега

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2007 22:19 

Пламен Нотев беше този който игра с номер 14 и на мен ми направи отлично впечатление,другата седмица се договаря контрола с светкавица събота на градския но не е сигурно още .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007 00:28 
...И те така...

А ето и 2 снимки, дело на Русе инфо.нет

Изображение

Пинчера демонстрира техника :)

Изображение

Добре игралият Пламен Нотев центрира в наказателното на гостите

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007 12:00 
...И те така...

---Следващ мач:---

Изображение - Изображение

"Дунаря" (Джурджу) - "ДУНАВ" (РУСЕ)

Стадион "Марин Анастасовице", Гюргево

8 август 2007

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007 12:41 
...И те така...

Одисеята на Памуков във Фолктън приключи рано, рано. В сряда Лискика се връща в Русе :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007 13:11 
http://www.ruseinfo.net/afish_4927.html eto nakraq za lisika!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007 14:11 

Това е добре ще заформят добра конкуренция за лявата част на отбраната с Нотев който се представи много добре срещу локо горна.Друго важно нещо е че Никола Христов познава отлично Лисика и няма да има проблеми в това отношение както и това че Лисика е тренирал с англичаните и няма да е изостанал физически .Преди имах претеснения за защитата но ето че и там с връщането на Марто и Лисика както и това че Нотев очевидно не е лош играч носи нужното спокойствие.С една дума остава и Крис -светкавицата да се раздвижи малко и ше ги тряскаме всички :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007 16:18 
...И те така...

За първи път имаме толкова добре балансиран отбор във всички линии. Само вратаря ме притеснява малко, но да разчитаме, че няма да имат много работа през шампионата :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007 17:28 

Само в нападение работата е по така специфично защото хем нямаме много нападатели пък и Крис когато го удари музата тогава вкарва по някой друг гол ,иначе Каптиев си е хиена от всякъде опитен играч и ще помогне много .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2007 17:34 
...И те така...

При нас всеки от халфовете, че дори и защитниците (визирам Ковачев най-вече...макат че него го гласим за халф) е в състояние да отбележи. Така че с головете нямаме проблеми. Отбора много хубаво се разгръща по целия терен и добре разтяга играта по двата фланга...нещо което преди не правехме и си патихме доста....

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 312 мнения ]  Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 257777 24 Дек 2007 18:14
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 192935 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132519 01 Яну 2007 16:25