bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 16:45

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 29 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Фев 2007 23:05 

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Милан готви рекордна оферта за Роналдиньо

Италианският гранд Милан подготвя супероферта за звездата на Барселона Роналдиньо. Според италианските медии, 26-годишният бразилски футболист е готов да се раздели с каталунците през лятото и по този начин да прекъсне успешния си 4-годишен период, прекаран на "Ноу Камп".
Каузата за разтрогване на договора на Роналдиньо с Барселона е 127.5 милиона евро, но каталунците може би ще са готови да намалят сумата през това лято.
"Росонерите" имат сериозни проблеми през този сезон, след като се разделиха с голмайстора си Андрий Шевченко, продаден на Челси.
Смята се, че привличането на Роналдо за 7.5 млн. евро от Реал е само част от крайната цел, която за Милан е подписа на Роналдиньо.
Присъствието на "феномена" на "Сан Сиро" би склонило Роналдиньо да се присъедини към съотборника си и приятел от националния тим на "кариоките".
В началото на сезона Милан подписа с друг бразилец - Рикардо Оливейра от Бетис, чиито мениджър тогава бе Роберто де Асис, братът на Роналдиньо.
Тимът от Милано бе окуражен и от последните изявления на финансовия директор на Барселона Ферано Сориано, който заяви, че клубът не смята да започва преговори за подновяване на договора на Роналдиньо, изтичащ през 2010 година.
"Според мен Роналдиньо е играч, който никога няма да напусне Барселона. Със сигурност президентът Лапорта, футболистът и неговият брат знаят, че ако някога се открие подобна възможност, Милан ще бъде основният кандидат", заяви вицепрезидентът на "червено-черните" Адриано Галиани.
"Винаги съм казвал, че не вярвам толкова богат и могъщ клуб да се лиши от услугите на толкова важен футболист. Но ако това стане, ние ще сме първите, наредили се на опашката. Имам твърдото уверение на нашия президент Силвио Берлускони", добавя босът на Милан.

------------------------------------------------------------------------------------
Кака остава в Милан

Ръководството на Милан опроверга писанията в испанския вестник "Ас", че ще продава звездата си Кака на Реал (М), като в замяна получи Фабио Канаваро, Мамаду Диара, Робиньо и неизвестна сума пари. "По време на преговорите между вицепрезидента на "росонерите" Адриано Галиани и изпълнителния директор на Реал (М) Предраг Миятович за преминаването на Роналдо в Милан, не е ставало дума за Кака. Отношенията между двата клуба са отлични, но Кака няма да мърда от Милан", пише в официалният сайт на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Фев 2007 18:58 

Неста: Оставам в Милан още 4 години

Централният бранител на Милан и "Скуадра адзура" Алесандро Неста, който се възстановява от операция на рамото в Маями заяви, че ще остане в клуба още 4 години.
"Пишат се най-различни глупости, че ще се завръщам в Лацио. Истината е, че в Милан се чувствам великолепно и желая да играя още 4 сезона там, след което ще дойда в САЩ. Желанието ми е да играя в Шампионската лига, като се стремя да я печеля. Затова няма логика да се пише, че ще напускам Милано, след като в Италия само Милан може да ми го гарантира", разкри защитникът пред "Гадзета дело Спорт".
Играчът разкри, че не е подновил договора си само заради факта, че е контузен и иска да е на 100% готов. "Имам контракт с тима до 2009 година, като до сега не съм го подновил само защото съм контузен и не смятам, че е колегиално спрямо ръководството на клуба".
Неста се завръща в Милано на 26 февруари, като се очаква да влезе в игра към края на март. 30-годишният футболист се контузи на мача с Андерлехт от Шампионската лига през ноември и от тогава не е играл.

-------------------------------------------------------------------------------------

Диара готов да премине в Милан

Ганайският национал на Реал (Мадрид) Мамаду Диара разкри, че е съгласен да напусне тима и да премине в Милан. Както е известно преди няколко дни испанският всекидневник "Ас" написа ,че шефовете на "Кралския клуб" са готови да пратят Диара, Фабио Канаваро и Робиньо при "росонерите", като в замяна получат Кака. "Щом ръководството е решило така, ще приема без проблем. В Мадрид не съм обичан, след като не успях да демонстрирам качествата си до момента. Все пак бяха дадени много пари за мен, които все още не съм оправдал", коментира бившият играч на Лион.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Фев 2007 15:28 

Емерсон иска в Милан

Бразилският халф на Реал (Мадрид) Емерсон желае да напусне клуба и да отиде в Милан, разкриха италианските медии. Бившият играч на Ювентус се скара с наставника Фабио Капело преди няколко дни, като дори отказа да влезе като резерва в срещата с Байерн (Мюнхен) от 1/8-финала за Шампионската лига. Освен това футболистът не се чувства щастлив в Мадрид и желае да се завърне в Серия "А". 31-годишният играч вече се свързал с шефовете на Милан, като заявил, че е готов да премине при "росонерите" още през лятото. Наставникът на "червено-черните" Карло Анчелоти неведнъж е споделял, че Емерсон е един от неговите любими халфове в света, като дори се опита да ги привлече през миналото лято. Тогава причината бразилецът да не премине на "Сан Сиро" бе, че тимът беше наказан и все още не се знаеше дали ще участва в Шампионската лига.
-------------------------------------------------------------------------------------
Купиха дебютната фланелка на Роналдо

За рекордната сума от 17 505 евро бе закупена дебютната фланелка на Роналдо Милан. “Червено-черният” екип с № 99 на гърба с когото Феномена дебютира на 11 февруари срещу Ливорно, бе купен на търг от четирима младежи живеещи в Милано. Приятелите се пребориха с конкуренцията от над 50 000 кандидати от цял свят. Дадената на търг от “Фондация Милан” фланелка е най-скъпо продаваната за играч на тима от както бе създаден търга преди няколко години. Сумата ще отиде за благотворителност в помощ на подобряването на болница в Назарет.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Апр 2007 20:30 

Милан поеди Каляри със 3:1 с което затвърди добрата си форма напоследък и така вече е на 1 точка от третия Лацио :)

Милан 3:1 Каляри
Голмайстори:
14' Роналдо
69' Роналдо
74' Суазо (д)
80' Пирло

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 29 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге
Форум: Български баскетбол
lms_X 257292 24 Дек 2007 18:14
от lms_X
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 192777 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132368 01 Яну 2007 16:25