bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 14 Юни 2025 13:52

Български клубове - Академик (София) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 47 мнения ]  Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008 19:25 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
Велбъжд Кн се свлече в зоната на изпадащите

Отборът на Велбъжд Кюстендил вече е в зоната на изпадащите след днешната загуба с 0:3 като гост на Академик (София) в днешна среща от 16-ия кръг на Западната „Б" група. Извън зоната излезе Пирин (Гоце Делчев), който е с гол по-добра голова разлика. Головете за столичани отбелязаха Симеон Атаносов (25), Аспарух Василев (49) и Петър Станев (70). С успеха „студентите" се изкачиха на осмата позиция във временното подреждане.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008 20:02 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Академик 1947 (София) - Велбъжд Кн (Кюстендил) 3:0 (1:0)

Голмайстори: 1:0 Симеон Атанасов 25', 2:0 Аспарух Василев 55', 3:0 Петър Станев 72'

Стадион "Академик" 250 зрители

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008 20:39 

дам и аз бях на мача и просто нема такива утрепки като тия на велбъжд :lol: да викат селяни на ГРАЖДАНИТЕ :lol: просто нямам думи ташак голем.А и по време на мача един от агитката на вълбъж куките си го нашамариха добре зад автобуса :lol: пиян като гъз и псува ушевите като хамалин и после вика евала биячи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008 20:58 
Аватар

shangana написа:
дам и аз бях на мача и просто нема такива утрепки като тия на велбъжд :lol: да викат селяни на ГРАЖДАНИТЕ :lol: просто нямам думи ташак голем.А и по време на мача един от агитката на вълбъж куките си го нашамариха добре зад автобуса :lol: пиян като гъз и псува ушевите като хамалин и после вика евала биячи :lol:

Ама после мина през вашия сектор и всички гледахте като насрани,а този дето преди това се правеше на интересен се разбяга нагоре :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008 21:07 

glm написа:
shangana написа:

Ама после мина през вашия сектор и всички гледахте като насрани,а този дето преди това се правеше на интересен се разбяга нагоре :wink:

:lol: :lol: :lol: нз кфо са млъкнали аз бях най долу и като влезе нище нестана просто сте ебати смешниците :wink: тфа е :wink: тръгвате си при 3:0 и после що ще играеме у В група.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008 21:25 
Аватар

shangana написа:
glm написа:
shangana написа:

:lol: :lol: :lol: нз кфо са млъкнали аз бях най долу и като влезе нище нестана просто сте ебати смешниците :wink: тфа е :wink: тръгвате си при 3:0 и после що ще играеме у В група.

Кои са смешници,я по-добре си помисли...Ние бяхме 30 човека и не спряхме да викаме,докато краят не бе предизвестен,вие бяхте петима,и при нас честно да ти кажа не се чувахте,с тази акустика,която вади вашия стадион,сам ако бях,щях да ви надвикам ;),такаче не ми говори за смешна агитка :wink: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008 21:36 

glm написа:
shangana написа:
glm написа:
shangana написа:

Кои са смешници,я по-добре си помисли...Ние бяхме 30 човека и не спряхме да викаме,докато краят не бе предизвестен,вие бяхте петима,и при нас честно да ти кажа не се чувахте,с тази акустика,която вади вашия стадион,сам ако бях,щях да ви надвикам ;),такаче не ми говори за смешна агитка :wink: :!:

Само неразбирам защо казваш ВИЕ !?Аз не подкрепям Академик просто дойдох да погледам мач от Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008 21:42 
Аватар

shangana написа:
glm написа:
shangana написа:
glm написа:
shangana написа:

Само неразбирам защо казваш ВИЕ !?Аз не подкрепям Академик просто дойдох да погледам мач от Б група.

Ми няма значение,въпроса е,че си бил на стадиона и видя,че ги надвикахме тотално(ако тяхното може да се нарече "викане"),но това не е от особено значение,факт е,че не победихте и товае...Честита победа и стига толкоз от мен по темата...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008 21:58 
Аватар

glm,

Без да се обиждаш, но останах с впечатление, че Вашата агитка се интересуваше повече от това да се заяжда с публиката на Академик, отколкото да подкрепя отбора си.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008 21:59 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

А защо след 70 мин. си тръгнахте?! Като още в началото на 2рото полувреме(след 2рия гол), седнахте и започнахте да си прибирате знамената?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008 22:03 
Аватар

Велбъжд (Кн) записа трета поредна загуба през пролетта, след като загуби с 0:3 гостуването си на Акадамик (Сф) в среща от 16-ия кръг на Западната „Б” група.
В 5-ата минута Спас Гигов стреля от пряк свободен удар, но в аут, а само пет минути по-късно Симеон Атанасов би, но вратарят на Велбъжд улови. В 25-ата минута след меле в наказателното поле на гостите Атанасов се възползва от грешка на защитата на Велбъжд и откри резултата - 1:0. В 40-ата минута Петко Илиев стреля с глава и прати топката на сантиметри от десния страничен стълб.
В 55-ата минута отново Илиев направи хубав рейд и отправи коварен удар. Стражът на Велбъжд Георгиев първоначално го отрази, но топката попадна в Аспарух Василев, който бе точен за 2:0. В 63-ата минута капитанът на Академик Пилитов успя да изпревари вратаря на Велбъжд за топката и само малшансът не му достигна за да покачи преднината на „студентите”. В 72-ата минута Станев напредна по лявото крило и с удар от малък ъгъл изненада Георгиев, вкарвайки в мрежата му за 3:0.
В продължението Мартин Зафиров пропусна да вкара почетно попадение за кюстендилци. С успеха Академик събра 21 точки и заема 7-ото място, докато Велбъжд затъна още повече в дъното.

АКАДЕМИК (Сф) – ВЕЛБЪЖД (Кн) 3:0
1:0 Сим. Атанасов (25), 2:0 Асп. Василев (55), 3:0 Станев (72)

АКАДЕМИК: Гьорев, Асенов, Пилитов, Гоцевски, П. Илиев, Йонков, Сим. Атанасов (68-Вълков), Станев (80-М. Христов), Орманджиев, Василев (87-Божанков), Андонов

ВЕЛБЪЖД: Н. Георгиев, Йорданов, Крумов, Р. Петров, Ив. Иванов, Манов, Ас. Стоянов, Фърцов (70-Мицов), М. Зафиров, Гипов (75-Боянов), Шапкаров (70-Максимов)

Ст. „Академик” – 200 зрители
Съдии: Николай Йорданов, Ангелов, Симов
Жълти картони: Гоцевски (А), Р. Петров (В)

Източник: Топспорт

http://topsport.ibox.bg/news/id_1308629485

P.S. Жълт картон получи и Симеон Атанасов.

Тактическа схема на Академик за мача: 4-4-2

-------------------------------------1. Кр. Гьорев---------------------------------

20. В. Андонов-------2 Н. Асенов---------6.Вл. Йонков------4. Г. Гоцевски

7. С. Атанасов------5. П. Илиев------9. Ст. Орманджиев-----3. К. Пилитов
(18. Кр. Вълков)
----------------------10. А. Василев--------8.П. Станев------------------------
----------------------(15. Л. Божанков)-----(16. М. Христов)------------------

Последна промяна dibo на 27 Мар 2008 16:13, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008 22:09 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

dibo написа:
glm,

Без да се обиждаш, но останах с впечатление, че Вашата агитка се интересуваше повече от това да се заяжда с публиката на Академик, отколкото да подкрепя отбора си.

Точно така си беше!!! Но нищо здраве да е, важното е, че бихме и то с никак не лоша игра. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008 22:55 
Аватар

dibo написа:
glm,

Впечатленията са ти верни,но този мач пак беше донякъде,ти не знаеш на другите мачове какво е,като противника има по голяма агитка,отчайващо :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Мар 2008 22:57 
Аватар

Tony написа:
А защо след 70 мин. си тръгнахте?! Като още в началото на 2рото полувреме(след 2рия гол), седнахте и започнахте да си прибирате знамената?!

Не сме ние хората,с които ще се подиграва отбора,имаме достойнство,подкрепяли сме ги,докато са били в "А" група и знаем какво е футбол,и не сме свикнали така да се подиграват с нас,и докато сме живи,няма да позволим така да се подиграват :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 01:31 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Велбъжд затъна в калта

Тимът губи 0:3 и от Академик, вече е в опасната зона

Кризата във Велбъжд се задълбочава все повече след вчерашната загуба на тима с 0:3 от Академик. Това бе четвърто поредно поражение за кюстендилци в първенството на Западната "Б" група. Велбъжд дори се свлече в зоната на изпадащите.
Академик бе пълен господар на терена още от първите минути. Логичното се случи в 25-ата мин, когато Атанасов откри резултата с левачката. В 40-ата Петко Илиев пропусна да удвои след удар с глава.
И след почивката гостите изглеждаха безнадеждно слаби. Аспарух Василев се възползва от меле във вратарското поле на Велбъжд и покачи в 50-ата мин. Класическото 3:0 оформи Петър Станев - Царицата в 72-ата. Бившият футболист на ЦСКА напредна отляво и с плътен шут препарира вратаря на гостите Георгиев.
В този момент гостуващата агитка, наброяваща 40 души, не издържа на унижението. Феновете набързо си събраха знамената и транспарантите и напуснаха стадион "Академик" обидени от бездушната игра на тима. Двубоя изгледа и вицепрезидентът на БФС Стефан Орманджиев, който следеше изявите на своя син - Стоян.

Източник: http://www.7sport.net/7sport/b_grupa/d4989_7.htm

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 17:46 
Мразя
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
хахахаха Тони тебе те даваха по кАНАЛ 3 :lol: :lol: :lol: а тия феновете на Велбъжд бяха баси жалките типове :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 18:06 
Аватар

ti pa kak vide che sa jalki za 10 sekundi be :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 18:40 
Кюстендилец
Аватар

mani go toq bozadjiq

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 20:24 
Аватар

academikos написа:
mnogo e glupavo da hoi6 po gostuvaniq,za da psuva6 drugite fenove....mnogo tapo,tfa ne e podkrepa kam otbora. . .vika se za otbora,a ne protiv drugiq...a teq 4ERE6ARI se darjaha maloumno,nekfi si piklovci na po 15 godini se praeha na interesni....smqh v zalata,aide begaite tam v KOMICITE i tfa e. . .

:lol: Ама че си жалък,в България сме,навсякъде се псува,това,че вие сте пет човека на кръст и не се чувахте при нас си е ваш проблем,а и да ти кажа ние достатачно си подкрепяхме отбора,чак па толко да сме се псували с вас не е било,а и имаше трима човека от 30,на по 15,смотаняк смотан,айде със здраве...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 20:42 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

glm написа:
academikos написа:
mnogo e glupavo da hoi6 po gostuvaniq,za da psuva6 drugite fenove....mnogo tapo,tfa ne e podkrepa kam otbora. . .vika se za otbora,a ne protiv drugiq...a teq 4ERE6ARI se darjaha maloumno,nekfi si piklovci na po 15 godini se praeha na interesni....smqh v zalata,aide begaite tam v KOMICITE i tfa e. . .

:lol: Ама че си жалък,в България сме,навсякъде се псува,това,че вие сте пет човека на кръст и не се чувахте при нас си е ваш проблем,а и да ти кажа ние достатачно си подкрепяхме отбора,чак па толко да сме се псували с вас не е било,а и имаше трима човека от 30,на по 15,смотаняк смотан,айде със здраве...

Точно затова сме на такова дередже!!! На нас въобще не ни пука, колко сме. Това, че показахте простотията си е ваш, а не наш проблем. Защото колкото и да сме били 5 или 25, никога не сме псували и няма да псуваме и обиждаме никого, защото ние си подкрепяме само и единствено отбора, а и имаме някаква култура, която явно на вас липсва!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 20:46 
Кюстендилец
Аватар

Tony iz4isti temata i q zaklu4i i gotovo

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2008 20:51 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

VELBUJD написа:
Tony iz4isti temata i q zaklu4i i gotovo

Абсолютно прав си. Тегля един ключ и край. Няма смисъл да се разправяме повече за глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 47 мнения ]  Предишна  1, 2

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения стадион "Академик"; снимки, информация
Форум: Академик (София)
speedbreaker 83000 28 Дек 2011 12:31
от dibo
Преглежда непрочетените мнения История на ПФК Велбъжд Кюстендил
Форум: Костинброд 2012 (Костинброд)
CAUTION 34162 05 Ное 2006 00:10
от CAUTION
Преглежда непрочетените мнения Л.Академик 82:79 ЦСКА (15:16, 22:17, 20:24,25:22)
Форум: Български баскетбол
r.h. 37301 05 Фев 2007 01:16
от CarlosNavaro
Преглежда непрочетените мнения Убиха полицай, 22 кръг е отложен
Форум: Италиански футбол
r.h. 60690 06 Фев 2007 08:37
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 20 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 41974 06 Фев 2007 00:45
от r.h.