bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 16 Юни 2025 05:15

Български клубове - Рилски спортист (Самоков) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 14 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: VIII кръг Велбъжд - Рилски спортист
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 12:04 
Кюстендилец
Аватар

Dano da doide URI GALEV TUKA da stane 6oy

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2007 16:28 
Кюстендилец
Аватар

Съдийски назначения
Велбъжд-Кюстендил - Рилски спортист:
Ивайло Стоянов, Ем. Митев, П. Тарълов; 4-и: Ив. Червилов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2007 18:19 
1-ца :8)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 14:29 
аз да ви питам пуснаха ли ви рейз за мача

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 14:46 
Аватар

пуснаха им само на футболистите да могад да дойдат до Кюстендил да си купат сирение, че картофите без сирение не вървът ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Окт 2007 15:01 
жълто-черен
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
Мача е за рилецо според мен макар че искам велбъжд да бие оти така рилецо че се дръпнат от нас по точки

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2007 13:54 
спокойно.Ако не дръпнат сега че дръпнат след 11 Ноември когато че ви спукаме

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Окт 2007 23:35 

CAHN_CSKA написа:
4e spukam da maikati pichkata ot ebane

:lol:
sorry!
Прередих те

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2007 14:13 
Аватар

Отбор: Черноломец 04 (Попово)
ВК (Кюстендил) 2:1 Рилски спортист (Самоков)
1:0 Георги Даскалов 3'
1:1 Кирил Михайлов 8'
2:1 Диян Велков 84'

Червени картони: Георги Даскалов 68', Ивайло Иванов 77' (ВК); Кирил Михайлов 62', Димчо Маринов 68' (Рилецо)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2007 14:14 
Аватар

Съдия искал 8500 лева от Юри Галев
Босът на Рилецо заповяда на играчите си да вкарат 11 индианци от Кюстендил в "Пирогов"

Ден, след като тръгна да вади отбора си заради съдийски тесли в Кюстендил, президентът на Рилски Спортист Юри Галев направи скандални разкрития пред "Тема Спорт".

"Преди мача с Велбъжд реферът Ивайло Стоянов ми поиска 8500 лева, за да свири нормално. Всичко стана през приятел на съдията от Благоевград. Неговият човек се свърза с мен, но аз отказах. Та на мен общината ми дава общо 7000 лева за издръжката на отбора. Как да си позволя подобни удоволствия? Това е ненормална работа. А си представете, че освен тези пари тези чернодрешковци взимат по още 500-600 лева на мач. И то какво става? Разни пишлигари получават повече пари от президента на Република България", изригна босът на Рилецо.

Той атакува директно ръководството на БФС заради случилото се в събота.

"Досега съм бил напълно коректен към Боби Михайлов, но той явно няма желание да се справя с комисиите – съдийската, дисциплинарната, апелативната. От десет години съм във футбола, но такова нещо като цирка в Кюстендил не съм виждал. Подигравката от Ивайло Стоянов беше пълна. Свиреше фаул след фаул. Дори и тъчовете даваше обратни. Сигурно защото ние не сме му дали нищо. На такъв индиански мач не съм бил никога. Играеше се колкото с крака, толкова и с ръце – нещо средно между баскетбол и футбол. Имаше хващане, дърпане, бутане, ритане. Затова след мача влязох в съблекалнята и казах на моите момчета, когато тези индианци дойдат в Самоков, резултатът не ме интересува, искам само 11 души да са в "Пирогов". И да не тръгват сега разни шефове да ми четат морал как мога да говоря и да искам такива неща, защото всичко тръгва от тях. Виждате докъде докараха националния ни отбор и клубния футбол. Вече не вярвам, че тези хора могат да оправят нещата. В БФС явно всичко е орел, рак и щука. Всеки си дърпа към себе си и друго не го интересува. Боби или е некадърен, или не иска да се занимава заради други причини", възропта още Юри Галев.

Той обяви, че е готов да се присъедини към евентуален бунт за промяна.

"Ако някой организира такова нещо, аз съм вътре. Но ние не можем да го инициираме, защото сме малък клуб. Но трябва да се съберем съмишленици, защото с този Изпълком няма оправия. Захапали са кокала и ръфат само те. А такива като нас ги смазват", каза още президентът на Рилецо.

Той добави, че вече не иска да вкарва тима си в А група.

"Просто съм вдигнал ръце. Не може всякакви палячовци да се гаврят с мен. Разни пишлемета ще ми демонстрират самочувствие, без да имат някакво покритие. След мача в Кюстендил ни държаха един час в коридора, защото искахме да подадем жалба срещу Ивайло Стоянов. Висяхме там и чакахме съдийчетата да си изкъпят дупетата", продължи цветущият разказ на Галев.

Той разкри и причината да позволи срещата да се доиграе.

"Реших да извадя отбора, но не го направих само заради Мишо Вълчев. Той ме помоли да не го правя, защото от БФС само това чакат и ще ни изхвърлят. Затова размислих", завърши босът на Рилски спортист.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2007 14:33 
Аватар

Cheers написа:
Съдия искал 8500 лева от Юри Галев
Босът на Рилецо заповяда на играчите си да вкарат 11 индианци от Кюстендил в "Пирогов"

Ден, след като тръгна да вади отбора си заради съдийски тесли в Кюстендил, президентът на Рилски Спортист Юри Галев направи скандални разкрития пред "Тема Спорт".

"Преди мача с Велбъжд реферът Ивайло Стоянов ми поиска 8500 лева, за да свири нормално. Всичко стана през приятел на съдията от Благоевград. Неговият човек се свърза с мен, но аз отказах. Та на мен общината ми дава общо 7000 лева за издръжката на отбора. Как да си позволя подобни удоволствия? Това е ненормална работа. А си представете, че освен тези пари тези чернодрешковци взимат по още 500-600 лева на мач. И то какво става? Разни пишлигари получават повече пари от президента на Република България", изригна босът на Рилецо.

Той атакува директно ръководството на БФС заради случилото се в събота.

"Досега съм бил напълно коректен към Боби Михайлов, но той явно няма желание да се справя с комисиите – съдийската, дисциплинарната, апелативната. От десет години съм във футбола, но такова нещо като цирка в Кюстендил не съм виждал. Подигравката от Ивайло Стоянов беше пълна. Свиреше фаул след фаул. Дори и тъчовете даваше обратни. Сигурно защото ние не сме му дали нищо. На такъв индиански мач не съм бил никога. Играеше се колкото с крака, толкова и с ръце – нещо средно между баскетбол и футбол. Имаше хващане, дърпане, бутане, ритане. Затова след мача влязох в съблекалнята и казах на моите момчета, когато тези индианци дойдат в Самоков, резултатът не ме интересува, искам само 11 души да са в "Пирогов". И да не тръгват сега разни шефове да ми четат морал как мога да говоря и да искам такива неща, защото всичко тръгва от тях. Виждате докъде докараха националния ни отбор и клубния футбол. Вече не вярвам, че тези хора могат да оправят нещата. В БФС явно всичко е орел, рак и щука. Всеки си дърпа към себе си и друго не го интересува. Боби или е некадърен, или не иска да се занимава заради други причини", възропта още Юри Галев.

Той обяви, че е готов да се присъедини към евентуален бунт за промяна.

"Ако някой организира такова нещо, аз съм вътре. Но ние не можем да го инициираме, защото сме малък клуб. Но трябва да се съберем съмишленици, защото с този Изпълком няма оправия. Захапали са кокала и ръфат само те. А такива като нас ги смазват", каза още президентът на Рилецо.

Той добави, че вече не иска да вкарва тима си в А група.

"Просто съм вдигнал ръце. Не може всякакви палячовци да се гаврят с мен. Разни пишлемета ще ми демонстрират самочувствие, без да имат някакво покритие. След мача в Кюстендил ни държаха един час в коридора, защото искахме да подадем жалба срещу Ивайло Стоянов. Висяхме там и чакахме съдийчетата да си изкъпят дупетата", продължи цветущият разказ на Галев.

Той разкри и причината да позволи срещата да се доиграе.

"Реших да извадя отбора, но не го направих само заради Мишо Вълчев. Той ме помоли да не го правя, защото от БФС само това чакат и ще ни изхвърлят. Затова размислих", завърши босът на Рилски спортист.

е само след тва изказване ми е ясно колко истина има в интервюто ! След края на мач аз излезнах през единия от страничните входове и след тва тръгнах към главния че там ме чакаха едни приятели с кола и го видех тоя "светец" Галев да си тръгва със С класата най-много 5-10 мин. след мача !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2007 15:30 
Аватар

Cheers написа:

CAUTION прочети тази част по-внимателно ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2007 21:05 
Аватар

Отбор: Суворово (Суворово)
ЗАПАДНА “Б” ГРУПА
Юри Галев: С футбола бях дотук

Юри Галев е разочарован и обяви, че напуска

Реферът ми поиска 8500 лeва, за да свири нормално в Кюстендил

Президентът на Рилски спортист Юри Галев почти сигурно ще престане да се занимава с футбол. Това разкри самият той специално пред "7 дни спорт".
- Няма смисъл да продължавам. Решил съм вече - спирам с футбола. Не съм луд, за да наливам от пусто в празно. Защо да даваш пари в помията, за да се гаврят с теб. В най-скоро време оставям Рилски спортист. Отборът се унищожава, ще развивам единствено ДЮШ в клуба. Ако има разумни хора, това първенство трябва да бъде прекратено - заяви Галев.
Той обоснова и причините за загубата 1:2 от Велбъжд в събота.
- Съдията не показа два чисти червени картона на домакините от Кюстендил. Това не беше футболен мач, а нещо средно между ръгби и баскетбол. Още през първата част се видя, че сме две класи над Велбъжд, но през второто полувреме реферът направо ни размаза. Доказахме, че сме най-добрият отбор в Западната "Б" група - обясни ексцентричният бос.
Юри Галев обаче продължи с шокиращите си разкрития.
- Едно момче от съдийската бригада дойде при мен преди мача и ми поиска 8500 лева, за да се свири мачът нормално. Ако се наложи, ще кажа и името му. Велбъжд са бедни - не са хванали реферите. Пари са им давани от Миньор (Пк) - завърши президентът на Рилецо.

Добромир Добрев

Във фирма "Титан" от десетина дни върви страхотен дебат. Неразрешимият спор е дали върху кофите за боклук да бъде изписано ЦСКА или върху фланелките на футболния отбор да се появи надпис "червени боклуци".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Окт 2007 22:00 
Аватар

виж че пише "СЛЕД МАЧА В КЮСТЕНДИЛ" ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 14 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Баскетбол 2006-2007 Спортист Своге