chaiki написа:
сакалиев е бил в черноморец но в последствие е подписал с румънски отбор. днес отбора изигра последната си контрола преди началото на сезона и победи с 2:0 някакъв кипърски отбор с които са играли и добруджа и са се сбили или нещо подобно

иначе кипърците нямат точен сериозен удар към нашата врата чуваха се само странни викове и мърморения на кипърски
Mмм, имам чувството, че слушам един стар виц: "Продадохме 300 кораба за Америка... аааааааа, то не било кораби, а консерви..."
За Сакалиев в момента нямам информация, може и да е вярно написаното.
Днес "Черноморец" победи с 2:0 в последната си контрола ИЗРАЕЛСКИЯ втородивизионен отбор "Ирони Рамат Хашарон" от град Рамат Хашарон (надявам се да съм се справила добре с изписването на името

).
Головете отбелязаха Дидо Господинов в края на първото полувреме и Калин Ганчев в края на срещата.
Ако бяха събрали 10 виетнамци в една малка стая, или компания италианци, алармата щеше да бъде почти същата, както от резервната скамейката на гостите - за мен странна смесица от арабски, турски и други непознати думи. Доста често навикваха един Уди (асоциирах го с Уди Кълвача).
За моя изненада по трибуните имаше около стотина човека (прилична бройка за контрола), но те не проявиха емоции. Е, на няколко пъти се чуха вяли ръкопляскания при смените през второто полувреме и това беше всичко.
Пурата в действие - като Гъливер в страната на великаните

Иначе кипърци в Албена имаше. Футболистите на "ПАФОС" играха на съседното игрище с "Рапид" Дивдядово. Дали е бил оспорван мачът, не зная ... но играчи, облечени в жълто, наблюдаваха част от второто полувреме на нашата среща.