bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 02:38

Лудогорец 1945 (Разград) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 551 мнения ]  Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Tрансфери, слухове, спекулации,подготовка.
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2011 19:58 
Аватар

След като Курдов е на 90% приключил са нас,ще се вземе още един централен нападател.
Никец махни му профила в темата за новите попълнения да не я замърсява.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2011 20:00 
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Пумата не Станчев а аз изтрих мненията, ако имаш някакви проблеми има секция за оплаквания от модератори демек от такива като мен..... оплачи се там а аз ще им дам логовете ти да видим кой е крив и кой е прав.
Нарушаваш точката в която се казва че се пише задължително на кирилица.
Нарушаваш точката в която ясно е упоменато че не трябва да дразниш по какъвто и да е начин другите посетители на форума.
И последно но най важно ти нямаш никаква виртуална култура надявам се в живота си да не си такъв иначе би трябвало да се сърдиш на родителите си и да им търсиш отговорност, ако пък не е това по добре си намери някой лекар да ти лекува нервите.
Хайде със здраве и не забравяй къде пишеш!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2011 20:22 

Отбор: Гигант (Белене)
Никец ли си какав си не те знам изглеждаж ми много тапо селско парче което не е излизало от Разград и сега покраи отбора ьодиш по мачовете само да тарсиш развлеченя.Стоиш си на село и се чудиш какво да правиш задрастеняк.Излес малко от село и виж какав е живота.Постоянно влизаш в други форуми и се заяждаш и ти ми говориш за добар тон.

ПИШИ НА КИРИЛИЦА! (редактирано от модератор)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2011 20:24 

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Момчета,ще изпуснете Владко Каптиев :D На проби в ЦСКА е :D :D :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2011 20:26 
Аватар

ИЗЧЕЗВАЙ ОТ ТУКА БЕ ХУЙО ! НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ДРАЗНИШ ДА ТИ Е*А МА****А puma ли си къф си :redcard:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2011 20:29 
Аватар

dunavole написа:
Момчета,ще изпуснете Владко Каптиев :D На проби в ЦСКА е :D

Нека го вземат бе :bounce: :lol: Ще го видим

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Яну 2011 20:38 
Аватар

Ако тоя не се оправи ще скандираме "Кудров КУ*ВО, Кудров КУ*ВО. :D:D :002: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Ре: Трансфери, слухове, спекулации,подготовка.
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2011 22:11 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
pumata написа:
Никец ли си какав си не те знам изглеждаж ми много тапо селско парче което не е излизало от Разград и сега покраи отбора ьодиш по мачовете само да тарсиш развлеченя.Стоиш си на село и се чудиш какво да правиш задрастеняк.Излес малко от село и виж какав е живота.Постоянно влизаш в други форуми и се заяждаш и ти ми говориш за добар тон.

А ти от Гигант Белене сигурно се подвизаваш като големия баровец, раздаващ оценки. Преди да даваш мнение, се научи да пишеш относително грамотно и разбираемо на български език. Българският език се записва чрез кирилица.
Какво всички се изредиха да им обясняват кви са, що са. Те сами си дават трезва преценка. Оставете хората намира да се радват на отбора си, който е безпрецедентно силен (поне на хартия би следвало да е така). Аз може да имам резерви към този проект, но се надявам моята параноя да е неоснователна, просто е хубаво да се случват хубави неща. Хубаво е хората да са щастливи независимо къде живеят и е хубаво да не се мразят.
Аз пописвам тук отвреме навреме, защото все пак сме конкуренти и сме от един край, а и двата ни клуба от известно време се занимават основно с това да си прехвърлят играчи :D
В тази връзка, мисля че е редно да надцакате сега ЦСКА за Влади, че за Спас Делев не успяхте нещо :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Яну 2011 22:57 

Отбор: Гигант (Белене)
че каква конкуренця сте им вие.Като гледам Несебар и Брестник как се стягат вие сте на последно място,а те на парво.И откаде знаеш,че сам от Белене бре Русенски бек.Между другото бади сигурен,че сам много по голям баровец от теб

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2011 10:41 
Аватар

nikec написа:
Пумата не Станчев а аз изтрих мненията....

За което можеш само да му бъдеш благодарен.Аз ако бях модератор даже нямаше да имаш право да пишеш тук!!!!
Баровецо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2011 11:11 
Аватар

Драма с Курдов! Лудогорец не го пуска
http://www.football24.bg/?gg=3&hh=4&ii= ... 323&mm=107
Димов номер две.
Да дават 150 хил и да им го връщаме това леке.Тоя и 20 гола да вкара за нас няма да спечели моето ужажение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2011 11:25 
Аватар

хаха Stanchev той ся като види каква публика имаме ние ще почне да се кълне във вярност и на разградските фенове :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2011 11:46 
Аватар

Stanchev написа:
Драма с Курдов! Лудогорец не го пуска
http://www.football24.bg/?gg=3&hh=4&ii= ... 323&mm=107
Димов номер две.
Да дават 150 хил и да им го връщаме това леке.Тоя и 20 гола да вкара за нас няма да спечели моето ужажение.

Е да нещо като Димов ,но има и съществени разлики. Димов не е обявявял публично с декларация, а само пред приятели и Димов все пак се доказа в отбора (виждам че и в контролите почва добре) и просто изглежда по сериозно момчето и ако продължава така, мисля че ще играе голям футбол..
Докато за Курдов - просто без коментар, едно голямо лигаво дете...но мисля че и така е възпитаван, баща му си е лекенце и той..
Ясно е че падна в очите на хората и незнам въобще как ще ги спечели пак...Бе гласен за титуляр, но след тези изцепки е по вероятно да търка скамейката..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2011 11:59 
Аватар

След тази сума едвали някой ще си позволи лукса да държи Курдов резерва.За мен ако все пак остане в отбора ще е твърд титуляр.Явно тази година ще играем с двама централни нападатели.Колев и Курдов.
п.п Незнам дали на някой му прави впечетление отсъствието на един от основните ни футболисти през есентта.Не е взел участие в контролата нито се споменава защо не е играл.Става дума за Даниел,дано е някакво недоразумение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2011 15:13 
Патриот до Гроб
Аватар

pumata пич имаш точно 1 ден да спреш да пишеш в този подфорум !!! Като си баровец, гледай да не ти шибна 1 бан(ан) в муцуната да останеш без тоя сайт! Много навътре се взе бе момко .... ама то е разбираемо вие в Белене сте болни мозъци по край АЕЦ, който строят явно много ви ебава мамата.....

По темата Курдов ако остане ще бъде титуляр 100% , а отностно баща му беше добър нападател навремето в Левски...

Дунав , познам 2-3 момчета от агитката ви ако влезем в "А" сте добре дошли да Ругаем цска-то :) .

Трябва за мача със Силистра да измислим нещо оригнално като текст, както Дунав извадиха едно знаме на Жените по Баскетбол. ОТ ДУНАВ ЗАПОЧВА БЪЛГАРИЯ :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2011 15:28 
Аватар

sis написа:
Stanchev , доколкото съм запознат такава бележка

Босът на Лудогорец пред БЛИЦ: Курдов има перфектен договор с нас

Пуснахме го, защото имаше да оправя документи, заяви Александър Александров
Президентът на Лудогорец Александър Александров сподели пред БЛИЦ, че Наско Курдов никога не е искал да напуска клуба от Разград. В същото време обаче нападателят вече заяви, че не иска във втородивизионния тим, а желае да се завърне в "Ботев" (Пловдив).
"Курдов никога не е искал да напуска. Имаме перфектен договор с него", заяви Александров пред БЛИЦ, добавяйки, че всичко, което се пише за Курдов са само инсинуации. Те били породени от факта, че новопривлеченият футболист е отсъствал от подготовката на Лудогорец, което станало с разрешение на клубното ръководство.
"Пуснахме го, защото имаше да оправя документи", категоричен бе босът на клуба от Разград.
Александров заяви, че утре по всяка вероятност Курдов ще вземе участие във втората контрола на отбора - срещу Перун (Кресна) в Сандански.
Според Сашо Морския в Лудогорец няма футболист, който да желае да напуска. Напротив - телефонът му загрял от такива, които искат да бъдат привлечени. Александров си обяснява факта с това, че клубът от Разград е може би един от малкото тимове у нас, които са изключително изрядни във финансово отношение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2011 15:30 

пумата е бивш ваш играч който беше освободен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2011 15:34 
Аватар

Че ние сме нямали баровци,те сега дойдоха. :D
Да каже кой е,или му е неудобно.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2011 15:56 

pumata написа:
че каква конкуренця сте им вие.Като гледам Несебар и Брестник как се стягат вие сте на последно място,а те на парво.И откаде знаеш,че сам от Белене бре Русенски бек.Между другото бади сигурен,че сам много по голям баровец от теб

От него може е да си,ама малко по леко баровецо,сега се сетих кой си.
Сетете се кой помак игра в Лудогорец есента, и ще се сетите кой е пумата. :razz: А господин баровец мога те взема да ми лъскаш бутоните ако искаш. :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2011 16:18 
Аватар

Казвай кой че ми стана интересни,пък не мога да сгрея.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Яну 2011 20:59 
Аватар

Ако е бивш наш играч толкова по зле за него..... незнам как мисли да я кара да ни обижда при положение че изминахме хиляди километри през целия полусезон и гледахме една безидейна и безотговорна игра.... аз съм против Петев вече но човека не е на терена.... виновниците са играчите и те си го отнесаха.
Дойдоха големите звезди (за Б групата) нека да видим те как ще се представят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Яну 2011 22:13 
Аватар

С Разлог са вземали участие 19 футболиста.Не са играли третият вратар ,Курдов и Георгиев,което прави 22 футболисти.Махаме трима вратари,остват 19 полеви,никъде не фигурира името на Граматиков.Не казвам че е освободен,но такива мисли ме спохождат.

Граматоков е със отбора,даже е играл с Разлог.Ама журналята не са го отбелязали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Яну 2011 10:13 

Курдов остава в Лудогорец

Наско Курдов остава в Лудогорец, пише 7 дни спорт. Тази седмица се заговори, че той може да прекрати договора си с отбора от Разград и да се върне в Ботев (Пд). Това обаче няма да стане.

"Оставам в отбора до лятото, когато ще ми изтече договорът. Ще направя всичко възможно да помогна на тима да изпълни целите си и да влезе в "А" група. Няма как да разтрогна и няма да говоря за бъдещето си", каза юношата на Левски.
Той пожела успех на бившия си отбор Ботев в Югоизточната "В" група и да се върне в професионалния футбол.

Курдов подписа с Лудогорец миналата седмица и взе 100 000 лв. на ръка. Феновете на Ботев му скочиха, че изоставя отбора, но Курдов им отговори да му седнат на оная работа. После изведнъж реши, че не се чувства добре в Разград, и проплака, че иска да се връща в Пловдив. Шефовете на новия му клуб обаче го отрязаха.

http://www.football24.bg/?gg=3&hh=4&ii= ... 352&mm=107

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Яну 2011 10:32 

Лудогорец подготвя нов удар

Оферта за вратаря Здравко Чавдаров получиха в ЦСКА. Тя идва от втородивизионния Лудогорец, който има мощната финансова поддръжка на Кирил Домусчиев. Личните условия, които тима от Разград предлага на вратаря са отлични, от "Армията" също нямат нищо против да се разделят с играча. Лудогорец стяга отсега селекция за "А" група и с привличането на Чавдаров смята вратарския пост за бетониран.

Другите нови в тима са Мартин Дечев (ЦСКА), Атанас Дреновички, Николай Дюлгеров, Антонио Павлов и Тодор Колев (Славия), Емил Михайлов и Михаил Александров (Академик София), Зоран Златковски (Пирин) и Станислав Жеков (Монтана) и бразилец от първия отбор на Сантос - Гиерме де Соуса - Шоко. Договор с тима има и Атанас Курдов, въпреки че желанието му е да се завърне в Ботев (Пд).

http://football.sportal.bg/news.php?news=281979

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Яну 2011 10:42 
Аватар

http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5991_20.htm
Как не съм разбрал че цял полусезон в Лудогорец е играл Оуен.
Ние си мислим че имаме селекция,хората са вземали Гути и Оуен.
Къде сме тръгнали ние.... :D

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 551 мнения ]  Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108397 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка на Странджа
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 70058 25 Фев 2007 12:39
от kyynadd
Преглежда непрочетените мнения Зимна подготовка
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 106383 19 Фев 2011 23:16