bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 01:37

Лудогорец 1945 (Разград) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 172 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Мач на Сезона: Лудогорец 1947 - Доростол - 16-10-2010
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2010 15:14 
Аватар

BeyonDDead написа:
Грийн Фронт, брат недей така можем да се сравняваме с Дунав те са си отбор , голям отбор който бе затрит, Еми колкото и да ми е гадно те са единственият Български отбор който е бил Моята Любима Рома и заслужават уважение! Русе винаги е бил футболен град !Както и нашият , разликата е че те са много повече от нас като население и наистина неможем да се сравняваме с тях, нека гледаме реално на нещата !

Излязохме извън темата,но като сте почнали дая караме до край.После може да разчиствате.
Чета Дунав били голям отбор.Кога???Били Рома и станали голям отбор.Не знам Марек тогава сигурно са "галактически".Уважавам Дунав,но с такива определения няма как да се съглася.Един посредствен отбор за стандартите на България.Да не говорим че без помощта на държавата са кръгла нула(след 1990г).Отварям скоба и за нас е същото положение ,но поне не се правим на велики като тях,а покрай тях и Силистренци се изкараха голяма футболна сила.Та в миналото вземаха всичко що е качествено от близките градове и имаха успехи.Сега тези които ги лигитимираха пред футболната общественост били селяни,рязани и тем подобни.
Че те незнаят че човека вкарал гол на Рома е от Разград.
Че най успелият Футбулист на Дунав е от Разград-Диян Ангелов.
Така че айде моляви се футболни колоси давайте я малко по -полека.
Не целя да се заяждам с когото и да е било.Нито искам някох да отговаря на поста ми.Може и да го изтриете после.
Ама разни отбори от средана ръка да се правят на много големи и с голяма история .......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2010 15:44 

Stanchev написа:
BeyonDDead написа:
Грийн Фронт, брат недей така можем да се сравняваме с Дунав те са си отбор , голям отбор който бе затрит, Еми колкото и да ми е гадно те са единственият Български отбор който е бил Моята Любима Рома и заслужават уважение! Русе винаги е бил футболен град !Както и нашият , разликата е че те са много повече от нас като население и наистина неможем да се сравняваме с тях, нека гледаме реално на нещата !

Излязохме извън темата,но като сте почнали дая караме до край.После може да разчиствате.
Чета Дунав били голям отбор.Кога???Били Рома и станали голям отбор.Не знам Марек тогава сигурно са "галактически".Уважавам Дунав,но с такива определения няма как да се съглася.Един посредствен отбор за стандартите на България.Да не говорим че без помощта на държавата са кръгла нула(след 1990г).Отварям скоба и за нас е същото положение ,но поне не се правим на велики като тях,а покрай тях и Силистренци се изкараха голяма футболна сила.Та в миналото вземаха всичко що е качествено от близките градове и имаха успехи.Сега тези които ги лигитимираха пред футболната общественост били селяни,рязани и тем подобни.
Че те незнаят че човека вкарал гол на Рома е от Разград.
Че най успелият Футбулист на Дунав е от Разград-Диян Ангелов.
Така че айде моляви се футболни колоси давайте я малко по -полека.
Не целя да се заяждам с когото и да е било.Нито искам някох да отговаря на поста ми.Може и да го изтриете после.
Ама разни отбори от средана ръка да се правят на много големи и с голяма история .......

Отдавна не бях чел нещо толкова смислено. Цялата тази простотия, която почна да се сипе с началото на сезона според мен е породена от комплекси. Кой сме ние е ... ? ? За половин година станахме големи агитки ... УЛТРАСИ !! Градивноста е доста добро качество - подкрепям я, но нека да не се заблуждаваме че сме ВЕЛИКИ. Имаме много да работим за да станем такива. Нека всеки да си гледа отбора, агитката .. да работи върху нея и да забрави поне за малко останалите. На всички ни е лесно да плюем .. но на никой не му се работи и не вижда нещата реално.

(Не фиксирам само агитките на Доростол и Разград)

Новини от Силистра
Книги и карти за малки деца от издателство "Клевър Бук"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2010 17:47 

Босът на Лудогорец: Излизаме за победа срещу Доростол

Президентът на Лудогорец Александър Александров заяви, че отборът му излиза единствено за победа в съботното дерби с Доростол. Босът на разградския тим допълни, че благодари на разградската публика за подкрепата на тима не само в домакинските мачове, но и в гостуванията.

Александров приканва всички които обичат Лудогорец да подкрепят отбора на стадион Дянко Стефанов в събота.

Лудoгорец посреща Доростол в едно от двете дербита на 10-ия кръг на Източната "Б" група.

"При нас няма контузени и наказани футболисти сподели", старши-треньорът на разградския отбор Ивайло Петев. Той допълни, че футболистите са се готвили усърдно по време на тренировките през седмицата.

Местният фенклуб с председетел Владимир Георгиев за мача в събота са приготвили голям брой димки, към 20 тъпана, големи знамена и транспаранти.

В 15 часа ще бъде направена първата копка на разширение на фармацевтичния завод "Биовет", където ще присъства и премиерът Бойко Борисов. След това се очаква Борисов да изгледа дербито между Лудогорец и Доростол на градския стадион в Разград.

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2010 22:49 
Аватар

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Ххахх.. Айде то с великодушни "фенове" няма как да се спогодиш...

И само да допълня... Нека да ви представя единствения отбор от чужбина, с който сме играли

ДУНАВ 4:3 Шалке 04
ДУНАВ 1:1 Крузейро
ДУНАВ 2:1 Локомотив Лайпциг
ДУНАВ 1:0 Локомотив Лайпциг
ДУНАВ 2:1 Алемания Аахен
ДУНАВ 4:3 Слован
ДУНАВ 0:0 Слован
ДУНАВ 2:1 Слован
ДУНАВ 1:1 Крузейро
ДУНАВ 0:1 Легия Варшава
ДУНАВ 4:1 Алжир /А отбор/
ДУНАВ 1:1 Португеза /Бра./
ДУНАВ 2:6 Румъния /мл./
ДУНАВ 4:2 Стад де Франс /Париж/
ДУНАВ 4:0 Черноморец Одеса
ДУНАВ 1:2 Университатя Крайова
ДУНАВ 1:2 Динамо Букурещ
ДУНАВ 1:1 Динамо Букурещ
ДУНАВ 2:2 Динамо Букурещ
ДУНАВ 2:0 Криля Советов
ДУНАВ 3:3 Вашаш /Унгария/
ДУНАВ 2:2 Торпедо /Москва/
ДУНАВ 1:2 Румъния /мъжки отбор/
ДУНАВ 0:1 Зенит /Санкт Петербург; тогавашен Ленинград/
ДУНАВ 1:0 Любек
ДУНАВ 1:2 Магдебург
ДУНАВ 0:2 Бохум
ДУНАВ 2:0 Ред стар /Фра./
ДУНАВ 5:1 Днипро /Днепропетровск/
Рома 2:0 ДУНАВ
ДУНАВ 1:0 Рома
ДУНАВ 0:0 Перуджа
ДУНАВ 1:0 Рапид Букурещ
ДУНАВ 1:2 Тернана
ДУНАВ 0:0 Бонсуезо /Бра/
ДУНАВ 0:3 Дукла Прага
ДУНАВ 2:0 Динамо /Батуми, Грузия/
ДУНАВ 0:0 Дунаря (Галац, Рум.)
Политехника (Галац, Рум.) 0:3 ДУНАВ

И с хора, които не са в клуба няма да споря за историята ни... ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2010 23:47 

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
За вас мача на сезона както сами пишете :lol: :lol: а за нас мачовете в Б група са едно досадно нещо траещо доста доста години,това е разликата момчета

П.С и не се впрягаите толкова да ми триете мненията (както направихте с предното) не бъркаите България с вашата родина малко по на юг .

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 00:09 

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Още дълго време ще се мъчите.....дано не ти махнат тъпото мнение...да те видят всички колко си зле. Лудогорец ОЛЕ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 09:02 
Аватар

ruse1949 тук ми пишеш за някакви контролни мачове играни повечето по партийна линия.Ако това ви е голямата история ок!
marto petrov-Ако си чел внимателно темата от самото начало, ще знаеш че за мен това не е мача на сезона.Надявам се той да е някъде през май.
Незнам на какво се базира това самочувствие през последните години и амбиции за "А"група.Стабилен спонсор да сте имали последните 20г?МАй не!Мое мнение, всички ОФК-та са създадени с една единствена цел,някой да точи общинските пари в собственият си джоб.
Добре че в нашият икономически задъхваш се градец се намери човек като Морският, с футболно сърце и голям любов към отбора и града,за да почне и нашата приказка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 10:31 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
marto petrov написа:
За вас мача на сезона както сами пишете :lol: :lol: а за нас мачовете в Б група са едно досадно нещо траещо доста доста години,това е разликата момчета

Драги ми русенски приятелю и ние и Разград пишем,че това е мача на сезона по съвсем друга причина, няма значение в А ,Б или В група е срещата..Ти за съперничество между два града или отбора чувал ли си? Навремето така нареченото дунавско дерби Доростол- Дунав беше най-посещавания мач в Б група, сега обаче ако съдя по количеството публика ,което беше на мача в Русе , заряда определено не е същия. В предсезонната ни подготовка на контролата с Дунав имаше 1000 зрители и то не на представителния ни стадион.
Мисля, че няма какво да делим толкова и трите отбора, най-малкото,че сме от един край в без това достатъчно разединената ни държата.
Успех

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 12:22 

1Лудогорец (Разград) общо средно
Дянко Стефанов 12800 2560
2Дунав
РС-Градски стадион 5700 1425
.....
5Доростол 2003
Луи Айер 3500 875

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 12:27 

мисля,че това с посещаемоста е решено вече,а след утре сигурно разликата ни с Русе ще бъде 3пъти :) като гледах и отборите в А група може спокойно да кажем,че сме на 7-8 място по посещаемост

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 13:32 
Аватар

АНКЕТА
Как ще завърши мача с "Лудогорец" Разград ?

Победа за "Лудогорец". (29%, 66 Гласове)
Минимална победа за "Доростол". (28%, 65 Гласове)
Победа за "Доростол" с разлика. (22%, 50 Гласове)
Равенство. (21%, 49 Гласове)
Симпатяги....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 13:45 

Stanchev написа:
АНКЕТА

Симпатяги....

Бих казал РЕАЛИСТИ !

Новини от Силистра
Книги и карти за малки деца от издателство "Клевър Бук"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 15:09 
Аватар

Brigades-North написа:
Stanchev написа:
АНКЕТА

Симпатяги....

Бих казал РЕАЛИСТИ !

бих казал шегаджии :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 15:28 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Това за посещаемостта е пълна смешка, на домакинство не сме падали под 2000.

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 19:48 
Аватар

незнам кое е смешка, бих казал че всичките в Силистра сте "смешковци".
В края на миналата година в купен мач имахте 8000 а тая година не сте били падали под 2000 и какво говори това че предпочитате да ходите във В група ами я да си представим че отидете в А група по 1000 ли ще ходите.
Бях написал някъде че вие го правите веднъж на годината а ние през събота!
Очакваме ви утре 400 човека колкото бяхме ние в Силистра.
А сега ако искаш имена на Разградски играчи които сте хванали на предния мач просто поискай и ще ти бъде дадено!
Ние не падаме от марс, трима наши играчи са засечени във Варна със президента ви по онова време.... имаха шанс да останат в отбора но след това разкритие нямаше как да останат и по-добре...... сега ако си мислите че имаме нещо общо с отбора от миналата година значи дълбоко се заблуждаваш просто тогава ви бихме с "аматьорите" които тренираха по два пъти в седмица а сега тежко ви.
И нещо друго как така винаги като ни сложат съдия от Варна и свирката е ужасна в наша полза кои ли хора влият на тия съдии от тоя град немога да проумея.
Дано не сте пробвали да хванете и сега играчи понеже сигурно са се смяли с гъза си какви пари сте им давали.
Да ти е ясно и друго изобщо не си прави труда да пишеш и да се защитаваш понеже ще те трия, вие сами си го направихте във вашия форум аз като човек си водех диалози с вас но вие дразнел съм ви.... ми дай като ви дразня да затворим сега форума ебати наглите аз.
Утре, намеси ли се съдия и откраднете ли нещо от Разград с негово участие трябва да е ясно едно няма излизане от стадиона ни с часове ако не вярвате питайте играчите на Марица от преди 11 години как си тръгнаха в 23:00 заедно със съдиите.
Писна ми от вас и крилцата на ангели които си изграждате, вие сте едни мишки които трябва да бъдат поставени на място а това ще стане утре, някой беше написал че щяло да бъде ад незнам дали ще е ад но няма да ви е приятно и преди мача и по време на него а след него сте свободни да пишете пак простотии по форумите колко сте бял град а ние как сме всичките цигани и турци.
Прекалихте вече, това не се търпи!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 19:51 
Аватар

Който държи на "Лудогорец" - в събота на стадиона!

Кървавото дерби, което ще се играе в утрешния 16-ти кръг на „Б“ Източна група ще е в Разград между „Лудогорец“ и „Доростол“ /Силистра/.

Този мач е един от най-чаканите от футболните запалянковци от Разградска област. Гостите от крайдунавския град са с място и точка по-напред от „Лудогорец“, което допълнително ще нажежи страстите както на терена, така и по трибуните на стадион „Дянко Стефанов“.

При победа за „Лудогорец“ има шанс тимът да влезе в тройката. Това, разбира се, може да се случи, ако отборът на Балчик победи в Любимец и „Светкавица“ загуби в Търговище от гостуващия „Брестник“. В състава на наставника Ивайло Петев единствено няма да вземе участие в дербито Галин Цонев.

В последната седмица „Доростол“ инкасира загуба с 4:2 в контрола с ЦСКА. Тимът, както стана известно от спортната преса, е и раздиран от скандали. Въпреки това се знае, че силистренци едва ли ще дойдат в Разград, за да паднат лесно.

Очакваме разградските футболисти още с първия съдийски сигнал да започнат да мачкат противника и да играят със сърце и хъс до последната минута, заявиха от фенклуб „Лудогорец“. Фенклубът с председател Владимир Георгиев стяга внушителна хореография от димки, факли, големи знамена, транспаранти, тъпани и всякакви „фенски“ атрибути. Запалянковците, освен че ще трябва да подкрепят любимците си в зелено, но ще трябва и да се преборят с гостуващите фенове на „Доростол“, които идват организирано с няколко автобуса. Очаква се във ВИП ложата на централната трибуна да седнат премиерът Бойко Борисов, собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев, президентът на клуба Александър Александров, кметът Денчо Бояджиев и видни хора, включително и от футболните среди. Съдийската тройка е от София – гл.рефер е Георги Игнатов, асистенти А.Дамянов, В.Главински, четвърти е Д.Драганов от Варна.

Президентът на „Лудогорец“ Александър Александров каза за „Екип 7“, че отборът на „Лудогорец“ излиза единствено за победа. „Благодаря на публиката за подкрепата досега, призовавам я отново да бъде дванайсети играч за отбора в този тежък мач с „Доростол“, заяви Александров

Ще припомним, че в края на май отборът /тогава „Разград 2000“/ загуби с 2:0 от „Доростол“ /Силистра/ пред погледите на 500 запалянковци от Лудогорието, пропътували разстоянието до крайдунавския град.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 19:53 
Аватар

незнам но започвам да откачам от сега, цялата омраза, всичко което ми се налагаше да чета за града ни.... вече напира в мен искаше ми да се имам глас за 500 за да мога да викам за 500 но и за един пак ще е достатъчно просто всички познати са отвратени от вас и писаниците ви по форумите и дори тези които не ходят да гледат мачове ще бъдат там и ще помагат да се стовари целия ад над главите ви утре след 16:00.
Остава играчите да спазят това което са обещали и повече няма да посмеете да стъпите в Разград, мишоци с мишоци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 21:11 
Аватар

Абе Никец,кво ти стана бре момче. :lol:
Така трябва да се хранят хора които плюят по нас.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 21:29 
Аватар

Заради тия мишки утре няколко човека няма да гледаме мача а ще даваме цял мач тон за песни, кой не пее ще бъде жестоко бит, стриган и еб*н.
Няма прошка, няма мислост, няма мач.... мача е на трибуните.... явно да си мил и да спазваш някакви неписани закони по форумите не важи.... трябва да обиждаш и да се държиш арогантно е добре аз минавам от другата страна... всички мнения на тия мишки от Силистра ще бъдат запращани в дупката.... там където те ще бъдат след мача утре вечер.
Ако искате ни убийте от бой утре на терена нещо в което много се съмнявам но аз гаранция ви давам че утре тия мръсни цигани от Силистра няма да се чуят.
От днес Силистра за мен са враг номер едно.

Много се ядосах на тия наглите цигани как са ни купили трима играчи миналия мач само си спомнете първия им гол и намесата на вратаря ни, язък дето е местно момче и се е продал на тия мангали от мамалигария.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2010 21:45 
Аватар

nikec написа:
Заради тия мишки утре няколко човека няма да гледаме мача а ще даваме цял мач тон за песни, кой не пее ще бъде жестоко бит, стриган и еб*н.
Няма прошка, няма мислост, няма мач.... мача е на трибуните.... явно да си мил и да спазваш някакви неписани закони по форумите не важи.... трябва да обиждаш и да се държиш арогантно е добре аз минавам от другата страна... всички мнения на тия мишки от Силистра ще бъдат запращани в дупката.... там където те ще бъдат след мача утре вечер.
Ако искате ни убийте от бой утре на терена нещо в което много се съмнявам но аз гаранция ви давам че утре тия мръсни цигани от Силистра няма да се чуят.

Много се ядосах на тия наглите цигани как са ни купили трима играчи миналия мач само си спомнете първия им гол и намесата на вратаря ни, язък дето е местно момче и се е продал на тия мангали от мамалигария.

БРАВО Никец е тва е приказка :002: :002: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Окт 2010 00:19 

НИКЕЦ МОЛЯТЕ КАЖИ КОИ СА ПРОДАЛИ ПРЕДНИЯ МАЧ МОЛЯ ТЕ КУР ЗА МАМАЛИГИТЕ КУР МАМИТО ИМ ДА ЕБА

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 16 Окт 2010 01:32 
govedo

nikec написа:
Заради тия мишки утре няколко човека няма да гледаме мача а ще даваме цял мач тон за песни, кой не пее ще бъде жестоко бит, стриган и еб*н. и обрязан!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Окт 2010 11:03 

няма такава пародия да ви мразят всички агитки(Русе,Силистра,Добрич)кои почна цялата тая пумия във спортала 2-3 сополанковци от вашите намерили 2 забравени знаменца и си направили клипчета върлите утрасчета как ги палят :) а тва със хванатите ви играчи е лъжа...понеже знам кои точно мачове бяха купени от въпросния господин и ви гарантирам че отбора ви не фигурира там. и накрая аз отивам да гледам мач колкото и жалък да е понеже самсигурен че ще бъде селска корида представена и от двата отбора пък вие си псуваите и обиждаите колкото искате щом нямате друг отдушник

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Окт 2010 11:24 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
TERLIKA написа:
няма такава пародия да ви мразят всички агитки(Русе,Силистра,Добрич)кои почна цялата тая пумия във спортала 2-3 сополанковци от вашите намерили 2 забравени знаменца и си направили клипчета върлите утрасчета как ги палят :) а тва със хванатите ви играчи е лъжа...понеже знам кои точно мачове бяха купени от въпросния господин и ви гарантирам че отбора ви не фигурира там. и накрая аз отивам да гледам мач колкото и жалък да е понеже самсигурен че ще бъде селска корида представена и от двата отбора пък вие си псуваите и обиждаите колкото искате щом нямате друг отдушник

Объркал си се нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Окт 2010 11:43 
Аватар

TERLIKA написа:

терлик ли си цървул ли си не та знам ама яко си се объркал наистина :bounce: .. И те уверявам че няма да чуеш и една псувня по време на мача към вас :002:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.     [ 172 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 248080 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 178859 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141896 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 133133 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив