bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 18:12

Лудогорец 1945 (Разград) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 205 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Купа на България: Лудогорец - Славия - 0:2
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2010 20:36 
Аватар

По Канал3 ще дават репортаж от мача!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2010 21:07 
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Stanchev написа:
По Канал3 ще дават репортаж от мача!!!!

По РИНГ БГ дадоха вече репортаж във предаването "Център".Повториха същите от същите двубои!!!Гледайте по късните емисий.

Само Разград!!!

Последна промяна razgrad_fan на 20 Ное 2010 21:17, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2010 21:11 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=271681

гледайте клипа тук
на 0:27 се вижда ясно, че в момента на паса Божов не е в засага, така че няма нужда да се ядосваме поне :002:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2010 21:41 
Аватар

Ето репортаж от ринг.бг спрете на 0:17 да видим дали има засада http://ring.bg/video/60827234-1290275948.html :X:X:X:X СЪДИИТЕ СА БОКЛУЦИ... Има момент в който дават и агитката :)

Последна промяна kakavanov на 21 Ное 2010 00:57, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2010 21:57 
Аватар

Няма,Гинев покрива засадата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2010 22:43 
Аватар

http://vbox7.com/play:6e548a2f
http://vbox7.com/play:6a19dc75

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2010 22:49 
Аватар

Лудогорец: Съдийството повлия на крайния изход от мача със Славия

Старши треньорът на Лудогорец Разград Ивайло Петев поздрави отбора си, въпреки загубата от Славия за Купата, и заяви, че реферът Стефан Спасов определено е повлиял на играта.

„Играта не ме изненадва. Нашият отбор контролираше мача през цялото време. По много наивен начин допуснахме да ни вкарат два гола, което реши мача. Но свалям шапка на моите футболисти, които играха с хъс, не се предадоха, но явно не ни достига малко класа.

Отново имахме проблеми с отбелязването на попадения. Но доминирахме през цялата среща, това бе факт,” каза Петев.

„Не видях съдийство, днес имаше съдийство само към единия отбор, не към двата. Жалкото е, че загубихме, играта не отговаря на резултата.”

Президентът на Лудогорец Александър Александров също разкритикува рефера: „Получи се хубав празник, игра се футбол, достойно представяне на нашите футболисти. Не искам да коментирам съдийството, но не може да играят двата отбора футбол, и да се взимат такива решения. Първият гол от засада, ненужен червен картон, мисля, че само делегатът е видял това, и ще вземе мерки. Има толкова критики към Стефан Спасов, и той продължава... За мен мачът бе равностоен и съдийството повлия на крайния изход от срещата.”

Футболистът Ангел Гинев отбеляза:„Неприятна загуба, но това е футбола. През по-голямата част от мача, ние владеехме инициативата, но това е.”

Относно червения картон, който получи, Гинев обясни: „Много спорна ситуация. Момчето падна, исках да го предпазя, но бях на скорост, и неволно го закачих, но чак за червен картон е пресилено. Закачих го, но не бе нарочно.”

„Надявам се да влезем в А група, но има още много мачове, но всичко е пред нас, в наши ръце,” завърши Ангел Гинев.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2010 22:50 
Аватар

http://vbox7.com/play:470d1704

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 10:08 
Аватар

Ludogorec1947 написа:
Дайте снимки на агитката да се видим :002: :002:
И искам да попитам човека с мегафона, който нещо се бъгна днеска, дали го има тук и ако го има как се пише :)

Тук съм-Имаш да черпиш ли? :beers:

[color=#00BF00]НИЕ СМЕ РАЗГРАДЧАНИ И СМЕ КАТО АНГЛИЧАНИ.[/color]

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 12:04 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Изображение

Според мен са на една линия и няма засада. Разбира се на стадиона се вижда по друг начин и там нямате стоп-кадри, че да прецените.
Като цяло добре сте се представили, но явно още ви липсва класа, за да преборите такъв съперник. Славия не са кой знае какво, могат да бъдат излъгани с повече търпение, а вие сте ги натискали, но без да създадете голова ситуация (в репортажа поне не видях такава, може и да греша). Но за всичко си има време...
Мен ми се искаше поне един от двата комшийски отбора да мине напред, но малшанс и за Доростол.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 12:27 
Аватар

Засадата е най малкия проблем..... като цяла не ни оставиха да играем футбол съдиите а следващия кръг на А група като мине ще гледаме наново как господин Венци плаче че съдиите са го порязали, никой обаче няма да каже и покаже засадите при всяка наша атака като излизахме сам срещу техния вратар по крилото и щеше да последва центриране а там господ знае какво щеше да стане.... отрязаха ни главата като на жертвено агне както обича да казва господин Венци Стефанов.
От тук нататък този човек няма право да плаче че някой го е порязал понеже вчера играха с 14 човека а не с 11.
От наша страна съм сигурен че пак ще има контестации както е подавал и досега президента ни но от това няма да произлезе нищо.... всички ми се смяхте оня ден като казах че без съдии тази битка а и битката за влизане в А група няма как да бъде спечелена но сега и следващите кръгове до края на първенството ще осъзнаете че въпросите ми не са били чак толкова за смях.
Рязането към нас ще продължава и ще става и по коварно бъдете сигурни!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 13:43 
Аватар

пастичка ли е еклерче ли е !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 14:22 

Отбор: Славия 1913 (София)
Смешно е да имате претенции , когато нямате една голова опасност пред вратата ни , а ние изтървахме 3-4 чисти положения :D Вижда се , че няма никаква засада при първия гол на Божов , а Ангел Гинев беше изгонен съвсем правилно , защото настъпи играча ни . Единствените спорни положения са няколко засади , но трябват повторения , за да се каже дали е сбъркал съдията или не , от стадиона нито вие , нито ние можем да сме категорични :wink:
Общо-взето ви бихме много по-лесно , отколкото очаквах , без Славия да се напряга особено и без да покаже кой-знае каква игра :roll: Браво на агитката ви , макар че това , че бяхте намазали с грес оградата не ви прави чест , иначе си подкрепяхте добре отбора , само че трябва да поизмислите още песни за отбора си. Желая ви успех и дано се класирате в А група :mrgreen:
САМО СЛАВИЯ :first:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 14:28 
Аватар

Ако настъпването и то неволно се наказваше с червени картони то мачовете в България нямаше да завършват заради недостиг на футболисти на футболният терен.
За положенията е смешно да пишеш това понеже неможе да са ни вдигнали 10 засади при положение че излизаме сами по крилото.... знаеш ли какво щеше да последва от това а?
Да и аз незнам ама може би можеше да произлезе някой гол...... това че съдията не ни остави да играем футбол е видно а срещу съдията не се рита а на теб ще кажа само едно Славия е достъчно класен тим в момента и няма нужда от подкрепата на чернодрешковците!
Следващия мач да не ми плачите и вие феновете и господин Венци че съдиите са ви порязали просто кредита който ви отпуснаха за този мач задмина всичката простотия в Българския футбол и съдийството му.
Няма как за вас да не се свири засада на една линия а на нас 7 такива и седемте вдигнат флаг съгласи се с това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 14:32 
Аватар

slavistche написа:
Смешно е да имате претенции , когато нямате една голова опасност пред вратата ни , а ние изтървахме 3-4 чисти положения :D Вижда се , че няма никаква засада при първия гол на Божов , а Ангел Гинев беше изгонен съвсем правилно , защото настъпи играча ни . Единствените спорни положения са няколко засади , но трябват повторения , за да се каже дали е сбъркал съдията или не , от стадиона нито вие , нито ние можем да сме категорични :wink:
Общо-взето ви бихме много по-лесно , отколкото очаквах , без Славия да се напряга особено и без да покаже кой-знае каква игра :roll: Браво на агитката ви , макар че това , че бяхте намазали с грес оградата не ви прави чест , иначе си подкрепяхте добре отбора , само че трябва да поизмислите още песни за отбора си. Желая ви успех и дано се класирате в А група :mrgreen:
САМО СЛАВИЯ :first:

Батка нищо лично но си личи че си футболен инвалид...Найстина нямаше засада при 1-вия гол но съдиите ни свириха засада на всяка 2-ра атака а както се вижда от клипа от ринг.бг ако го спреш на 0:17 ще видиш че играча ни е 2-3 метра пред защитата и няма засада. Твърдиш че ние сме нямали положения пред вратата ви - ПЪЛНА ГЛУПОСТ...Имахме но липсваше добър завършващ удар.А най голямата грешка на съдията е че изгони Ачката...Поне на клипа аз не видях нищо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 14:36 

За съжаление в България и навсякъде по света се помага на по-силните - пак казвам , възможно е да са ви вдигнали несправедливо някои засади , но без повторения можем само да гадаем :D Аз също не искам да ни се помага по никакъв начин , но не смятам , че няколко спорни засади са предрешили изхода на мача :roll: Славия никога не е бил подпиран от съдиите по подобие на животинските отбори , иначе мислиш ли , че щяхме да отпаднем от Ботев (Криводол) и Чавдар (Етрополе) ... Пак казвам, изобщо не показахме добра игра , не знам пазеха ли се или нещо друго , но се вижда че си бяхме с класи над вас :razz:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 14:38 

kakavanov , ОК , щом се самоуспокоявате със съдиите - така да е :roll: Не ми се спори и повече няма да пиша тук , пак казвам всичко най-добро ви желая :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 14:58 
Аватар

Ами не се самоуспокояваме, ние знаем че сме класи под Славия понеже отбора ни както го гледаш ей така е събран преди 2 месеца в крайното си състояние което е в момента.
Идваха играчи и си отиваха откакто станя ясно че влизаме в Б група за 5 месеца и без лятна подготовка проведена от Петев със пълния състав толкова към този момент.
Надявам се и се моля ако ще вземаме играчи както каза г-н Александров 5-6 човека и също толкова освободени това да стане до започване на подготовката на отбора за да може Петев да проведе подготовка в завършен вид на състава, едва тогава можем да имаме претенции към играта ако и тогава не стане значи ще се търси нещо по-добро лятото и като състав и като треньорско ръководство ето с това се успокоявам аз slavistche, това че сме паднали от вас не значи нищо.... една победа щеше да значи че сме се надскочили и надскочили времето си което не е нормално към момента, един отбор не се гради за 5 месеца а с години затова и ние агитката пяхме и подкрепяхме до край без значение от резултата.
Призовавам всички момчета и момичета от агитката да продължават така независимо с кой играем и какъв е резултата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 16:19 

Нека и аз да се включа!
Успях да присъствам на мача и видях един Лудогорец, който игра с много голям хъс и желание, но за съжаление май това е максимума! Все пак Славия са в подем, играят със самочувствие, а този Божов просто е много добър!
Началото беше обнадеждаващо, но ми се струва че славистите го очакваха и се справиха отлично в защита и съответно без да бързат, и да нападат се възползваха от първата по-сериозна грешка в отбраната и след това мача за тях стана доста по-лесен!
Съдията-много слаб до момента на гола! После след този измислен червен картон си направи мача изключително лесен, дори и вдигна картон на вратаря, който дразнеше от самото начало всички с това бавене!
И все пак мисля че трябва да сме оптимисти, особено като видях че не се промени особено играта като останахме с 10 души!
Успех на Славия по-напред в турнира!
Успех на Лудогорец и нека успеем да се класираме за А група!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 16:51 
...И те така...

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Миналата година Миронов си го каза в прав текст - в А група не се влиза току така и трябва много, ама много да внимавате пролетта. Каквито и играчи да купите, без да вземете някой мач по втория начин няма да стане. Отсега ви го казвам, защото както сега е тихо и спокойно и всички се ослушват, след зимната пауза нещата могат да се променят на 180 градуса, както стана и миналата година, и по-миналата и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 18:59 
Аватар

Здравейте, пичове
Е и аз бях там..и аз мало виках.. :wink: както казват в една реклама.
Видях добра подкрепа от феновете и много борба от футболистите, съдията ги подпря,но не е това причнината да загубим... мисля, че червения картон не повлия много, защото ние заиграхме по-добре..и можеше поне един гол да вкараме
Казах преди мача че Божов е страшилище и топй го оправда,бе близко и до хет-трика но подаде на дървото Жоро Христов :lol:
Истината е че ни липсва класа и това е.Особено в полузащита и нападение, нямаме разиграващ халф и класен напдател.
Харесаха ми доста бековете - Граматиков и Тренков, Димов в средата игра много добре...Също Шакиров ми хареса ...Каптиев и Салиф не ми се понравиха, Гришата също. докато Райчо внесе някакъв живец...
С тези футболисти А група е мираж..както каза и фена на Дунав, без поне един-два купени мачове и нова селекция няма да стане...за съжаление
На база на видяното този отбор е далеч от онзи от сезона 1998-99..тогава бихме били Славия, сега е абсурдно..Виждате и другите тимове отстъпват на отборите от А група...
П.С За всички фенове- очаквайте да публикувам в темата "Велики футболни победи" повече инфо както и резултати на Лудогорец от периода 1986-90

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 19:25 
Аватар

Сега гледах репортажа от мача - Гинев покрива засадата, пеналтерията е добър ориентир, Ачката е грешник и за втория гол...само съпровождаше Божов :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 19:27 
Аватар

nikec. какво ти е виновен Венци Стефанов пък на тебе, като нямаме човек който да вкара та ще бъде а за съжеление славия го имат този играч и вчера го доказа от две положения два гола макар че при първия гол останаха съмнения за засада а за съдии се очакваше да ни порежат а и тово не се случва за първи път те срещу др. отбори от наща група не ощетяват пък камо ли срещу славия и не си мисли че нещо има между съдията и венци.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 19:43 
Аватар

нищо не си мисля, всъщност съдията свири за нас.... така по доволен ли си?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2010 19:50 
Аватар

да съм ти казал че съдията е свирил за нас май не а.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 205 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Снимки на стадиона
Форум: Спортист 2009 (Своге)
lms_X 247218 14 Окт 2009 23:39
от darkko
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 178292 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141550 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения Отборът на Спартак - 2006-2007
Форум: Архив
Anonymous 132868 01 Яну 2007 16:25
от SPFC1919
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив