bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 16:39

Лудогорец 1945 (Разград) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 551 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Дек 2010 21:20 
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
Хмм да го видим Макето :102 мен не ми се вярва да дойде тука ама ..

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Tрансфери, слухове, спекулации,подготовка.
МнениеПубликувано на: 15 Дек 2010 00:19 

snakebite написа:
ETUR1924 написа:
Момчета може ли да ми дадете някъква информация за тримата играчи на проби в Етър Ерай Салиф, Георги Каранейчев и Росен Танев.Интересува ме как играят и по къква причина са освободени.Блъгодаря предварително за информацията и догодина и двата отбора сме в А група там кадето ни е мястото.

Ами аз съм гледал само няколко мача..но от това което съм гледал не стават нито за Етър , нито за Лудогпрец..може би само на Росен Танев не му бе даден достатъчен шанс..
Салиф - бърз и техничен, но много пропуска никакво самочувствие пред гола, зле физически
Каранейчев- най-яловия нападател в историята на Лудогорец, но да отчетем че бе предимно резерва
Росен Танев - дефанзивен халф, старае се...може би за резерва става..
Колкото за А група -дано и двата отбора да сме там догодина, може и за зла участ да се срещнем на бараж.За момента може би Етър е по-силния, но нали ще правим супер селекция, така че не се знае... :wink:
Гледам че с мача със Славия са ви рязали доста, както и нас в по-малка степен, явно Венци се е подготвил :wink:

Салиф-бърз ,техничен, във Етър дано да няма лицемери и отбора да си подава повече , а не да играят отделни единици..
Росен Танев е много добър футболист,но Петев не му даде никакъв шанс..Пусна го 4-тия мач срещу Любимец,момчето се е контузило много сериозно след 60-ата мин,но е нямало повече смени и мъжки е изтърпял 30 минути на един крак,като си е усложнява стара травма..Едва ли на някой му е ясно това..или пък най-малко,че Ерай на 99% e оставал...но...............!!!!! :)) това не са неща за форуми, апък и всичко е свършил факт!:) Аз мисля,че момчетата ще ви радват...Успех

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Дек 2010 01:19 

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
Блъгодаря ви отново!В петък ще видим кои остава и кои не ако има такива където ще останат.Голяма селекция гласите дано да успете да влезнете в А група , и там да се срещнем дано и ние да успем. :first: :first: :first: Пожелавам ви да се радвате много на отбора ви!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Дек 2010 10:46 
Аватар

И Деян Христов напуска Сливен!!!!
Поредният класен футболист без отбор!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Дек 2010 14:01 

Stanchev написа:
И Деян Христов напуска Сливен!!!!
Поредният класен футболист без отбор!

Вчера Дидо Христов и Кефалов са били заедно в Търново в мола.И трагнаха слухове , че ще се враща във Велико Търново.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Дек 2010 14:17 
Аватар

Пълно затъмнение за трансферите в Лудогорец15 декември 2010, 10:57БГ ФутболРазград, България

Треньорът и президентът на клуба не отговарят на телефоните си

Четвърти ден вече мобилният терефон на треньора на Лудогорец Ивайло Петев е извън обхват, което навява на мисълта, че Кмета е извън страната в търсене на футболисти. Клубният президент Александър Александров също не си вдига телефона. Знае се, че именно тези двамата фактори в клуба от Делиормана водят преговорите за привличане на нови футболисти.

Както БЛИЦ първи писа от Лудогорец бяха освободени 13 футболисти. Ако нямаха готов резервен вариант ръководството на тима трябва да са луди, за да си направят харакири. На наш въпрос дали ще успеят да попълнят местата на освободените, треньорът Ивайло Петев бе категоричен: “Футболисти на пазара много, но преговорите вървят трудно”.

Отсъствието на Петев навява на мисълта, че в момента той е в Румъния при своя приятел Еуген Трика. Румънецът преди време сподели пред БЛИЦ, че на Лудогорец му трябват четирима класни футболисти, за да атакуват майсторската група и той е в състояние да ги осигури. По-късно Петев призна, че няма причина румънци да не играят при него. Така той намекна, че напролет в основния състав вероятно ше видим играчи от северната ни съседка.

Пълното затъмнение около трансферната сага поражда различни слухове в Разград. По всяка вероятност имената на новите попълнения ще станат ясни едва на 10 януари, когато Лудогорец се събира за първата си тренировка за пролетния полусезон.

Може и да са в Македония да финализират трансфера на Зоран!!! :D
Гледам другите отбори и контроли вече са си уговорили....Наште сигурно ще са със "Силата" и Гецово.А да ,и две с Дунав по трансфера на Каптиев! :mrgreen:
Сега сериозно.Някъде бях писал че ще ходят в Испания,покрай проекта на стадиона.Петев на специализация.
Мама му стара.ще взема и аз да пиша за някой сайт!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Дек 2010 15:23 

Момцхета за Христов не се надяваите!

Спряганият от сайтовете нападател Диян Христов е чудесен нападател, но в личен разговор ми заяви, че заминава да играе в чужбина, призна Кефалов.

Иначе дано ви докаръ добри футболисти да ви радват!Успех аз няма да ви досаждам повече в форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Дек 2010 20:22 
Аватар

Тайно се надявах да привлечем Десо Русев.
http://www.sport1.bg/sport1/node/197934

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Дек 2010 20:36 

Като видиш имената на момчетата ,който Петев ще взема и в google -няма да можеш да ги намериш;)

★★★★★★★★★★★★★★★Всеки би те подкрепил,когато знае,че си прав,но аз ще го направя и когато грешиш.Разликата между мен и другите не е голяма , просто аз ще съм до теб, дори когато тях ги няма!!!★★★★★★★★★★★★★★★

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Дек 2010 09:35 
Аватар

Stanchev написа:
Пълно затъмнение за трансферите в Лудогорец15 декември 2010, 10:57БГ ФутболРазград, България

Треньорът и президентът на клуба не отговарят на телефоните си

Сега сериозно.Някъде бях писал че ще ходят в Испания,покрай проекта на стадиона.Петев на специализация.
Мама му стара.ще взема и аз да пиша за някой сайт!

Двама от Лудогорец на стаж в Еспаньол
Испанският Еспаньол ще помага на Лудогорец. Треньорът Ивайло Петев и спортно-техническият шеф Диян Ангелов заминаха на обучение в Еспаньол. Те ще изкарат едноседмичен курс в клуба от Барселона. Петев ще гледа тренировките на първия отбор, който е на четвърто място в класирането на Примера дивисион. Ангелов пък ще бъде на стаж в школата.
Петев и Ангелов ще изгледат на живо и дербито Еспаньол - Барселона в събота. За визитата им съдейства мениджърът Лъчезар Танев, който има отлични връзки в Испания. Ангелов също е познато име в страната. Бившият футболист на Славия, който започна футболната си кариера в Разград, игра в Осасуна.

:D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Дек 2010 09:40 
Аватар

m1m3t0_x написа:
Като видиш имената на момчетата ,който Петев ще взема и в google -няма да можеш да ги намериш;)

Само да не са поредната порция Гришовци и Каранейчевци!!!!Да стоят шест месеца на хранилката.Между впрочен вчера научих доста не лицеприятни неща за отношението на тренера към някои футболисти.Както чисто човешки така и финансови взаимоотношения.
Има една приказака,"Пази боже сляпо да прогледа"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Дек 2010 10:02 
Аватар

Stanchev написа:
m1m3t0_x написа:

Само да не са поредната порция Гришовци и Каранейчевци!!!!Да стоят шест месеца на хранилката.Между впрочен вчера научих доста не лицеприятни неща за отношението на тренера към някои футболисти.Както чисто човешки така и финансови взаимоотношения.

Какво искаш да кажеш ..Играчите са имали лошо отношение или обртното.защото не се разбира..
Иначе за Еспаньол, няма лошо но да сме си надвили на масрафа...мислите ли че със няколко тренировки изгледани от Петев ще станем като каталунците :D
Що се отнася за Дидо Ангелов аз съм твърдо "за"..човека може много да помогне на Лудогорец...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Дек 2010 10:05 
Аватар

Искам да кажа че някои футболисти са толерират за сметка на други.
Според мен не е нормално да си псуваш играчите като каруцар!
Що се отнася за Коко,мисля че това е нашият човек.Не ни трябва да търсим треньори!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Дек 2010 10:14 
Аватар

Аха...ами Петев е прихванал от бившия си наставник Херо и той псува.. :wink:
Не че е правилно...мисля си че с него няма да стане...незнам ръководството защо го държи..
Само като му чета коментарите (едни и същи) след мач ми става ясно колко разбира от треньорство...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Дек 2010 13:37 

snakebite написа:
Не че е правилно...мисля си че с него няма да стане...незнам ръководството защо го държи..
Само като му чета коментарите (едни и същи) след мач ми става ясно колко разбира от треньорство...

За първи път писа нещо както трябва, уж си гледал 2-3-4 мача а най много коментираш футболистите което показва че наистина в нашата държава всеки разбира от политика и най вече от футбол.Нищо лично но прекалено много пишеш без да имаш няква ясна представа за това което става на терена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Дек 2010 14:11 
Аватар

Rob написа:
snakebite написа:

За първи път писа нещо както трябва, уж си гледал 2-3-4 мача а най много коментираш футболистите което показва че наистина в нашата държава всеки разбира от политика и най вече от футбол.Нищо лично но прекалено много пишеш без да имаш няква ясна представа за това което става на терена.

Не че трябва да се обяснявам ..но какво неточно съм писал за футболистите, което не е вярно...
Да, гледал съм малко този сезон, но следя доста подробно коментарите на другите и си изграждам картинката...
Разбирам от футбол, практикувал съм, гледал съм...от 30 години, така че е мое право да поствам каквото си искам тук..разбира се без да обиждам и засягам някого...
Между другото статистическата част тук ми коства доста време, исках да покажа че Лудогорец не започва и свършва със Салиф, Гунди, Маркеджани, Гонзо и Мишо Спасов., не че искам благодарност някаква де ...но такива като теб да ми казват че не разбирам от футбол, може да ми развали настроението...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Дек 2010 15:12 
Аватар

Не е нужно да гледаш сто мача за да разбереш един футболист ставали или не! Аз само като им видя цвета на обувките(Розови,пембени,жълти)ми става ясно какви футболисти са.Е такива вече май нямаме в отбора. :mrgreen:
А беспорен факт е че всеки в държавата ни разбира от футбол.Дори и аз. :D
Относно колегата snakebite,мсля че има доста богата футболна култура."Чува петела" така да се каже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Дек 2010 21:01 

Stanchev написа:
m1m3t0_x написа:

Апф..дан0 поне има има 2-3 гришовци ,който да вкарат поне по 2 гола,че като ви гледам нападението, май няма как да стане!!! А това за отношението на Петев..."добро утро" !!! Щом сега го разбираш просто не знам,уж всичко знаеш ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Дек 2010 21:47 
Аватар

Незнам какво ни е нападението,но е сред най-резултатните в групата.Знам че имаш сантимент към Гришата,ама не става!!!
За отношението на Петев към футболистите(човешкото)го знам от първият ден.Но "финансовото"отношение.....
Абе мислех го за мъжкар!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Дек 2010 22:24 

Станчев това с бутонките беше глупово много ама наистина много.
Само ми кажи една много голяма звезда да играе черни обивки ? От 100 супер звезди сигурно има 10 даже може и да няма.Но както и да е явно сте големи спецове че с два мача разбирате кой къв.
Но ти дет уж гледаш всеки мач ми хвалиш Каптиев просто ми става ясно колко си на ти с нещата.
Аз поне кат гледам нашите и даден футболист кат направи нещо се опитвам да го сравня с това което правят големците та и за това се кефя много на Комитов, Анев, Салиф и Гунди.Както и да е повече няма да пиша в тази тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Дек 2010 10:40 
Аватар

Всеки има право да играе с какъвто иска цвят на обувките.Лично моето мнение( а и на Дон Фабио)че тези футболисти искат да привлекат внимание не с футболни аргументи а с екстравагантност.
За Росен Каптиев,от началото на сзона има пет отбелязани гола.Три анулирани заради отказването на Равда,което не ги умаловажава.Като се има предвит че не участва и в няколко мача поради "разпадането"на Дунав,мисля че коефицента му е доста висок.
Rob написа:
Както и да е повече няма да пиша в тази тема.

Нали за това е форума всеки да си изказва мнението,аз уважавам всяко мнение дори и да не съм съгласен с него.Може да поспорим,да се подракаме...Този форум се прави от феновете и е за тях!
Пък знам ли може и да греша.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Дек 2010 19:22 
Аватар

Четиримата от „Лудогорец” не бяха тренирали десет дена и почувстваха болки в краката. Не мога да преценя за два-три дена дали тези хора ще ни свършат работа. Затова се разбрахме с тях, че през януари ще дойдат отново и до първата контрола ще реша съдбата им.
etar1924.com

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Дек 2010 18:06 
Аватар

Двама футболисти на Славия ще играят през втория полусезон във втородивизионния Лудогорец Разград. Намиращите много рядко място в състава на „белите” Николай Дюлгеров и Антонио Павлов подписаха вчера с тима от Б група.

Първоначално за Дюлгеров имаше вариант да премине в Локомотив Пловдив, но в последния момент младият футболист е предпочел да отиде в отбор, в който със сигурност ще може да играе. Антонио Павлов се присъедини към „белите” това лято от Видима Раковски, но не можа да се пребори за титулярното място, което го накара да потърси развитието си другаде.

Тимът на Лудогорец е на седма позиция в Източната Б група, но само на пет точки от първия Черноморец Поморие.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=176121

http://www.football24.bg/?gg=3&hh=4&ii= ... 233&mm=107

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Дек 2010 18:14 

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Аз лично очаквах по-добри играчи,ако това са звездите...Дано все пак ви свършат някаква работа :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Дек 2010 18:31 

dunavole написа:
Аз лично очаквах по-добри играчи,ако това са звездите...Дано все пак ви свършат някаква работа :)

:a006: Станчев казах ти нещо по селекцията , но ще има и класа ;) ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 551 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 108293 27 Фев 2007 01:10
от aircraft10
Преглежда непрочетените мнения Зимната подготовка на Странджа
Форум: Сезон 2006/2007
DUNAV-RUSSE 70048 25 Фев 2007 12:39
от kyynadd
Преглежда непрочетените мнения Зимна подготовка
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 106257 19 Фев 2011 23:16