Rops сега немога да се сетя кой точно човек от агитката си.... изобщо ако си един от нас но разбери едно нещо от мен стига си флудил форума с безкрайни глупости.... само нагнетяваш напрежение как това щяло да стане, как онова щяло да стане чул си от някъде нещо но ....... и аз чух че Светкавица ще ни бие с 0:10 ама не стана така..... подбирай си мненията от сега нататък да не се прибягва до по сложни атракции от моя страна умолявам те!!!
Хора нека да оставим отбора на мира, нека всички прекараме едни новогодишни весели празници а не да пишем тук глупости от няма и накъде.... времето ще покаже кой ще дойде като селекция кой ще бъде треньор (ако има изобщо смяна).
Според мен което си ми е лично мнение след като Петев му е гласувано доверие са длъжни да го оставят да си вземе зимата играчите които му трябват.... следователно от това да му поставят цел дали ще е атака на А група или обиграване на отбор и ако не се постигнат необходимите резултати съм убеден че няма да има нужда да го махат просто човека сам ще си тръгне.
Навсякъде е така като не оправдаеш доверието си тръгваш.
Айде със здраве и по-спокойно трябва да знаете че играчите четат този форум и е по-добре изобщо да не коментираме медийните изяви на Ходжов и Венков..... който се смее последен се смее най добре е казал народа така че нека изчакаме началото на лятото да видим на кое място в класирането ще сме тогава