bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 18 Юни 2025 08:24

Национални отбори GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 82 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 15:45 

Отбор: Ботев (Враца)
Батето беше куче, човекът може и да беше корумпиран и пиян, но знаеше интереса на футбола и го защитаваше! Още повече че преазиденти и какви ли не други не смееха много да си отварят устата насам-натам. В момента е пълна анархия - Батков и Лечков правят каквото си поискат с БФС - само погледнете какви пародии с мачовете на Левски: отлагат ги без причина. Вижте със Сливен какво става: тренирал ги някакъв без лиценз и накрая никакви последствия. Съдий се пращат и се знаят седмици преди мач, залага се...срамът е пълен!

Колкото до националите, ами я вижте само в какви отбори игаят: Левски (трагедия пълна), ЦСКА (там коментарите са излишни), Сливен (тропнал Лечко по масата...на ви ги), Ботев (изпадащ от А група), Славия (отсртанен от Ботев Криводол за купата). Не е ясно що Петков още крета в най-слабия Левски от 20 години насам, но него можем да го извадим от тази сметка!
Това ни са 70% от отбора...е как очаквате тези да бият играчи на Фиорентина, Валенсия, Хамбург??? Да се радваме на точка с Грузия, да се надяваме да измъкнем нещо на Ейре тук...и ако стане чудо може да бием Кипър у дома!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 15:48 

Отбор: Ботев (Враца)
Футболистите на Сливен Коста Янев и Иван Стоянов са били забелязани вчера в елитна столична дискотека в нетрезво състояние.

Само часове след унизителната загуба на "трикольорите" от Сърбия с 1:6 дебютантите в националния отбор без всякакво притеснение посетили заведението, за да се позабавляват и да "разпуснат" след тежкия мач.

Посетителите бързо разпознали футболистите. Последвали иронични поздрави - "За героите от Сърбия" , "За дебютантите".

Очевидно "поздравите" не смутили двамата играчи и те продължили да поливат първото си участие в националния тим. Футболистите останали до ранните зори в дискотеката.

ТС

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Контрола: Сърбия - България
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 19:42 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
АКАДЕМИК София написа:
rommel написа:
Сичките проблеми на българския спорт започнаха с напускането на Иван Славков.

Между другото вярно е това! Тогава го плухме много и ругахме, но бяхме много по-добре и с клубните отбори и с националния. След като дойдоха играчите от САЩ 94 на власт, нещата тръгнаха надолу. А уж трябваше да е обратното!

Аз още като го гонеха си знаех, че така ще стане. Ама кво да правиш-България.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 19:54 
Аватар

owen20 написа:
И аз съм на мнение че Пламен Марков трябва да се махне след този срам в Белград.Всъщност защо въобще го сложиха него..Няма значение като нещем да давамае пари за чужди треньори ей това ще е.Тъпи копелета подиграват се с трибагреника и великия народ който седи пред ТВ.

Owen кво ти е виновен Пламен Марков аз не мога да разбера?!? Случайно не беше ли той треньора който ни закара на европейско а??? При който биехме Белгия и Хърватия? Извинявай много ама треньора не играе на терена а футболистите! Който и треньор да сложат , и сър Алекс да е , това ще е положението ,футболистите ни са манекени! А капитанчето ни Митко направо се изгаври с футбола , до сега не бях виждал на някой футболист посредата на мача да му писне и да напусне терена ей така за кеф!

Жалко ,че посрамиха България!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2008 20:10 
Аватар

Отбор: Спартак-С 94 (Пловдив)
_Genov_ написа:
owen20 написа:
И аз съм на мнение че Пламен Марков трябва да се махне след този срам в Белград.Всъщност защо въобще го сложиха него..Няма значение като нещем да давамае пари за чужди треньори ей това ще е.Тъпи копелета подиграват се с трибагреника и великия народ който седи пред ТВ.

Owen кво ти е виновен Пламен Марков аз не мога да разбера?!? Случайно не беше ли той треньора който ни закара на европейско а??? При който биехме Белгия и Хърватия? Извинявай много ама треньора не играе на терена а футболистите! Който и треньор да сложат , и сър Алекс да е , това ще е положението ,футболистите ни са манекени! А капитанчето ни Митко направо се изгаври с футбола , до сега не бях виждал на някой футболист посредата на мача да му писне и да напусне терена ей така за кеф!

Жалко ,че посрамиха България!!!

според мен не Пламен Марков ни класира не ЕВРО 2004, а Краси Балъков. много добре си спомняте, че в първите три мача от квалификациите с Белгия, Хърватска и Андора той бе номер едно. всички играчи имаха респект от него и той бе последния истински капитан на България. след оттеглянето му всички забелязаха отслабването на състава ни, но след такъв старт оставаше и да не се класираме. помните също, че и в предпоследния кръг Белгия победи Хърватска с 2-1 и ни помогна да се класираме директно, щот последния мач бе като гост на шахматистите. знам, че съм прав и тоя Марков трябва да си отиде от националния и да дойде някой който не робува на звезди и всява респект на футболистите

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 00:52 
Аватар

Както вече заявих , не треньора а футболистите излизат на терена! Помните като дойде Стоичков какво стана , нали такъв искате със самочувствие ,всяващ респект. И какво направи ???

П.П. Докато футбола ни на клубно ниво не се оправи национал няма да имаме , не може водещите ни отбори в "А" група да разчитат главно на чуждестранни играчи и ние да очакваме да имаме силен национален отбор...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Контрола: Сърбия - България
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2008 10:40 
Патриот до Гроб
Аватар

Отбор: Лудогорец 1945 (Разград)
До Къде стигнаха Нашите футболисти да ни заплашват че ще напуснат Националния ни Отбор, Срам и позор са те пък, ние сме били виновни че ги критикуваме, Ем ако не искат да търпят критика да ходят ШахМат да играят, особено Бебатов - Това първо е не сериозно и е обида към хората и Родината ни !!!!! Бебро като нещеше да играеш за България не се връщай тук никога повече !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 82 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 141509 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения България - Албания
Форум: Национален отбор
speedbreaker 71667 05 Апр 2007 15:12