bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 03 Яну 2025 06:11

Национални отбори GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 202 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2007 14:10 
Аватар

pishmana83 написа:
Тоя мач на каква магия го спечелихме не е истина. Както свърши 1-0 тъй можеше и да е 1-4 или нещо от сорта. Ако за следващите квалификации не оправят трагичната защита, нищо хубаво не ни чака. Аз иначе май съм единственият който мисли че нашите за пореден път играха слабо, не знам какво вие сте харесали в играта, но никаква я нямаше. Имаше "звезди", които отново се мотаеха цял мач, пропуските на Стилиян особено и на Бербата се оставят без коментар, а какво правеше набедения "ювелир" Йовов на терена е една загадка. Много грешки в пасовете, тотална липса на бързина при разиграванията. Евала на Мартин и Велизар, раздадоха се. Ще чакаме жребия за квалификациите, и дано да не е Швеция ;)

И аз смятам че този мач при определини обстоятелства можеше и да го загубим, но както се казва това е футбола. Но не мога да се съглася с тебе Стилян беше един от най добрите на терене, единствено като грешки му бяха честите връщания на топката назад. За Йовов направо се чудя как може да е сред повиканите, че той дори не е титуляр в Левски, а тук титуляр???? (явно не ги разбирам тези работи).Велизар през първото полувреме наистина игра страхотни, но после малко се позагуби.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2007 15:11 
Аватар

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Най-накрая спечелихме срещу солиден отбор, заяви Бербатов

Обиждат Трика с "циганин", той съжалява, че е играл у нас
Реакции след мача между националните отбори на България и Румъния от група G на
Европейските квалификации, завършила 1:0

Димитър Бербатов: Накрая и ние спечелихме срещу солиден отбор. Доволни сме и щастливи от победата и от добрата игра. Това е малка утеха, но аз пожелавам
успех на Румъния на Европейското първенство. Все пак сме съседи и трябва да се подкрепяме.

Мартин Петров: Получи се мъжка игра. Радостен съм, че победихме. Трябва да се мобилизираме срещу Словения, защото както видяхме слабите отбори ни измъчват повече. В миналите квалификации изпуснахме класирането срещу Унгария, а
сега с Албания. Днес теренът беше тежък, но все пак запазен, след като цяла седмица обикаляхме из София.

Велизар Димитров (вдясно): Щастлив съм, че вкарах за победата ни над Румъния. За съжаление тази победа не променя съдбата ни в квалификациите и остава само за престиж. Неприятно беше да се слушат непрекъснатите обиди от страна и на двете агитки. Така някои хора може да ни докарат и наказание.

Петър Занев: Играхме добре, стана хубав мач и постигнахме победа за престиж. Всички се нуждаехме от тази победа, за да докажем, че сме добър отбор. Ако не бяха грешките ни с Албания, вероятно щяхме да бъдем ние на Европейското първенство. Трябва да се раздадем на 100% и да спечелим победата срещу Словения. Мача със сигурност няма да е лек, но вече лесни съперници няма.

Димитър Иванков: Получи се една добра игра между два солидни отбора. Ние искахме повече победата, но румънците пък играха добре на контраатака. Разбира се победата е добра, но това не ни топли. В Словения трябва да играем за победа. Ще е трудно, но трябва да се възстановим и да играем за пълен успех.

Еуген Трика (Румъния): Вече съжалявам, че съм прекарал тук, в България 4 години от моята кариера. Не мога да си представя, че през цялото време бяхме обиждани с "цигани".

Искам да ви кажа, че в България има много повече цигани, отколкото в Румъния, може би тук има най-много цигани изобщо. Виждат се като тръгнеш от летището за центъра. Не смятам, че отделни хора скандираха, а целия стадион.

Така че бих искал в България да имат малко повече респект към нас. Но и медиите тук засилиха това, след като
постоянно се насаждаха отрицателни емоции. Аз не съм идиот, чета българските вестници и виждам това много добре.

Дорин Гоян (Румъния): Това е футболът, загубихме, но сме на Европейското първенство. След гола в нашата врата изпуснахме доста шансове, така че не може да се каже, че не сме приели мача на сериозно.

И България, и Румъния са сериозни и много солидни отбори, но разликата е, че ние се класирахме.

Адриан Муту е футболист, който може да вкара гол във всеки мач, във всеки момент. Добър е и винаги липсва, когато не играе за нас.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2007 15:12 
Аватар

България нанесе първа загуба на Румъния

Велизар Димитров носи шестия ни успех в евроквалификациите, феновете на гостите се бият помежду си и с полицията
България победи с минималното 1:0 Румъния пред срамно малко зрители на националния стадион "Васил Левски" - едва 3000. Единственото попадение в мача реализира играчът на ЦСКА Велизар Димитров, но това не ни топли, тъй като националите ни, които събраха 22 точки, отдавна загубиха шансове за класиране на Евро'08. Това бе шести успех за "лъвовете" в надпреварата и първо поражение за съперника в нея.

Още от самото начало "трикольорите" показаха, че ще разчитат на офанзивна тактика срещу румънците, след като успяха трайно да се настанят в половината им. Попадението за България не закъсня. В 6-ата минута Велизар Димитров откри, след като засече красиво с глава центриране отляво на Мартин Петров. За Велизар попадението бе първо в официален мач за "А" тима. Любопитното е, че по идентичен начин и пак на същата врата (откъм сектор "Г") той вкара на Ливърпул при загубата на ЦСКА с 1:3 през 2005 година.

След гола ситуацията на терена коренно се промени. Възпитаниците на Виктор Пицурка ни натикаха в нашата половина и започнаха да изпускат положение след положение. В 13-ата минута след грешка на отбраната ни топката попадна в Даниел Никулае, чийто удар обаче премина на сантиметри от десния страничен стълб на плонжиралия Иванков. Пет минути по-късно отново националният страж бе блестящ и спаси сигурен гол.

След центриране отляво непокритият в наказателното поле Никулица стреля от воле, но Иванков се намеси авторитетно. В тези минути си пролича, че синхронът между централните бранители Игор Томашич и Александър Тунчев е на много слабо ниво, в резултат на което нападателите на Румъния непрекъснато изскачаха на стрелкови позиции. Все пак след първите 45 минути успяхме да запазим преднината си и да водим на почивката с 1:0.

В началото на второто полувреме и двата отбора действаха предпазливо. Въпреки това в 55-ата минута Велизар Димитров и Христо Йовов направиха атака като по учебник. Бижутера изведе аса на ЦСКА на стрелкова позиция, но той се засуети и не успя да стреля. Три минути след това Стилиян Петров би силно, но топката прелетя над вратата. В 60-ата минута нападателят на Оксер Даниел Никулае отново пропусна да изравни. Той се озова сам срещу Иванков и би на сантиметри от лявата греда.

В оставащите минути до края на срещата националите упражниха натиск и само можем да съжаляваме, че не победихме румънците с по-убедителен резултат. В 75-ата минута Стилиян Петров направи непростим пропуск. След чудесен пробив по лявото крило топката стигна до Бербатов, който я върна към непокрития халф на Астън Вила, но той не успя да уцели кълбото. В 80-ата минута и Димитър Бербатов се отчете с нов пропуск пред Лобонт. От 3 метра Митко не можа да вкара на опразнената румънска врата. За нападателя на Тотнъм снощната среща бе под №60 за "А" тима.

Последната ни евроквалификация е в сряда срещу Словения, но тя няма никакво значение. Единствената ни утеха е, че нанесохме първо поражение на Румъния в кампанията и в крайна сметка приключихме надпреварата без загуба от северните ни съседи.

БЪЛГАРИЯ - РУМЪНИЯ 1:0
1:0 Велизар Димитров (6)

БЪЛГАРИЯ: Иванков, Миланов, Томашич, Тунчев, Занев, Георгиев, Ст. Петров, Йовов (84-Телкийски), Димитров, М. Петров (90-Лазаров), Бербатов

РУМЪНИЯ: Лобонт, Огарару, Тамаш (58-Кочиш), Гоян, Рат, Кодря (83-Трика), O. Петре, Николита, Киву, Мазилу (61-Марика), Никулае

Ст. "Васил Левски" - 3000 зрители
Съдии: Конрад Плауц, Беройтер, Майер (Авс)
Жълти картони: Кодрея, Трика (Р), Миланов (Б)

СТАТИСТИКА
5(3) Удари във вратата 3(2)
3(1) Удари извън вратата 4(2)
16(9) Нарушения 16(7)
4(1) Корнери 3(2)
5(2) Засади 3(2)
0(0) Греди 0(0)
0(0) Дузпи 0(0)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2007 15:14 
Аватар

Полицай ранен по време на мача България - Румъния
:twisted:

Изображение

Гостите се бият помежду си в сектора за гости
Един полицай е ранен по време на европейската квалификация между България и Румъния, играна по-рано тази вечер на стадион "Васил Левски".

Според информация на репортер на БТА служителят на реда е със счупена челюст и е приет в "Пирогов".

През "Канал 3" заместник-министърът на вътрешните работи Камен Пенков също призна, че има ранен полицай, но отрече той да е с фрактура. Униформеният пострада при опит да бъде укротени запалянковците на Румъния, които се сбиха помежду си в сектора за гости.

Феновете, които подкрепяха румънците днес били от две враждуващи фракции от агитката на Динамо (Букурещ) и това породило конфликта.

Един запалянко на гостите също пострада след удар в главата. Травмата не е сериозна, а фенът беше превързан от лекарите на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2007 16:02 
Червен до гроб
Аватар

Вчера гледах Холандия и Люксембург, адски много ме е яд!!! В продължението на двубоя Люксембург имаха ДВЕ ЧИСТИ ГОЛОВИ ПОЛОЖЕНИЯ!!!! Едното Ван дер Сар спаси, другото нападателя не успя да оцели топката и тя стана лесна за ван дер сар. :evil: :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2007 16:24 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Еуген Трика: Вече съжалявам за годините ми тук

"Вече съжалявам, че съм прекарал в България четири години от моята кариера. Не мога да си представя, че през цялото време бяхме обиждани с "цигани", не скри разочарованието си след мача с България (0:1) Еуген Трика.

"Искам да ви кажа, че в България има много повече цигани, отколкото в Румъния, може би тук има най-много цигани изобщо. Виждат се като тръгнеш от летището за центъра. Не смятам, че отделни хора скандираха, а целия стадион. Така че бих искал в България да имат малко повече респект към нас. Но и медиите тук засилиха това, след като постоянно се насаждаха отрицателни емоции. Аз не съм идиот, чета българските вестници и виждам това много добре", допълни бившият играч на Литекс и ЦСКА.

"Това е футболът, загубихме, но сме на Европейското първенство. След гола в нашата врата изпуснахме доста шансове, така че не може да се каже, че не сме приели мача на сериозно. И България, и Румъния са сериозни и много солидни отбори, но разликата е, че ние се класирахме. Адриан Муту е футболист, който може да вкара гол във всеки мач, във всеки момент. Добър е и винаги липсва, когато не играе за нас", отбеляза защитникът Дорин Гоян.

Боклук! Мангал! Да се маха от България!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2007 16:34 
жълто-черен
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
пичове майка беше в румания миналата седмицаи и каза че там има мн ама мн повече цигани и самите руманици са си наполовина цигани

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2007 16:35 
жълто-черен
Аватар

Отбор: Миньор (Перник)
загледайте и снимката и ги вижре у лицата

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2007 16:41 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
цигани са си :!: само в Букурещ е малко по добре ама извън него в другите градове е като във столипиново имаше една много добра снимка с купища боклук насред улицата ,майната им на мамалигарите :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2007 16:43 

тази снимка е от друг мач ве хахха , а иначе е вярно че в Румъния и Унгария има много мангали.

http://ziza.ru/2007/09/28/dobro_pozhalo ... _foto.html

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2007 16:44 

viko1948 написа:
цигани са си :!: само в Букурещ е малко по добре ама извън него в другите градове е като във столипиново имаше една много добра снимка с купища боклук насред улицата ,майната им на мамалигарите :!:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=24459

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2007 16:48 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
точно за тая говорех

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2007 16:50 
Честита победа на всички,много жалко че вече няма възможност да се класираме :roll:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2007 11:57 
Както съм доволен.. така и не съм. Видя се, че хора като Велизар Димитров, Петър Занев, Живко Миланов имат място в националния.. Митко Иванков и Гошо Петков - също. Стилиян ако играе всеки мач така, Бербатов, Марто Петров, Ивелин Попов. Все добри момчета са. Трябва централната ни двойка да се стегне малко .. не знам кои трябва да играят там, но не и Томашич... малко повече синхрон и концентрация и ще бъдем доста добри. Йовов, Мечо, Лусио, Пелето - трябва да си заминат.. на тяхно място трябва да бъдат викани Благо Георгиев, Чавдар Йанков, Занев, Венков. И според мен трябва да се дава повече шанс за изява на Божинов, Генков. Нямаме слаби футболисти... просто нямаме мотивация..

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2007 13:27 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
viko1948 написа:

100% съм сигурен, че не си ходил в Румъния, така че не говори къде имало и къде нямало цигани!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2007 18:14 
1.3.1.2.
Аватар

Някой път се чуда да не би миланЧО да има 2 регистраций :lol:
Майтапа на страна ама в ромъния има да не кажа голяма дума 3 пъти повече мангали от тука,не заради друго а че са 3-4 пъти повече хора от България,за това няма смисъл да ги защитаваш защотот едва ли в мамалигарско има такива защитници на България каквите има тука.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2007 19:52 
Дунав завинаги
Аватар

Има доста повече цигани, само че с разликата, че там има цели градове, които са си цигански, а тук не чак толкова :) Апък като погледна Трика ми става жал за него, тук стана футболист а сега ми говори, че си пропилял годините. Като го видя той самия е циганин, същото се отнася и за треньора им мамаим румънска дееа

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2007 23:27 

Банел Никулица,а аз съм ходил в Румъния и знам как е така че не ми обясняваите.Навсякъде има мангали и тука при нас и в сърбия ,румъния в унгария също има много цигани.Спора е тъп че са си цигани са цигани но се класираха а ние ,не.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2007 00:05 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
Изображение

Изображение

Уж всеки е гледам мача ама никой нищо не писа за тия транспаранти. :evil: :evil: :evil:
Ае сега си признайте какво сте гледали?

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2007 08:36 

Отбор: Добруджа 1919 (Добрич)
Първото полувреме го слушах по радиото по пътя Каварна-Добрич, а края на второто го гледах по тв-то ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2007 11:03 
Какво за транспарантите? Какъв е смисъла? Абсурдно е това. Да не би да си мислите че ако български фен бе убит, то в Италия щеше да ги боли фара? Айде моля ти се. Нямал е късмет, убили са го. Ама чак пък транспаранти...

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2007 14:46 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
pishmana83 написа:
Какво за транспарантите? Какъв е смисъла? Абсурдно е това. Да не би да си мислите че ако български фен бе убит, то в Италия щеше да ги боли фара? Айде моля ти се. Нямал е късмет, убили са го. Ама чак пък транспаранти...

Е защо не утре може да е някой от нас.Ти в ред ли си въобще?Не виждаш ли каква полицаиска страна сме?

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2007 17:59 
БОЛЯРИ
Аватар

Отбор: Етър 1924 (Велико Търново)
честита победа, дано само наше да не се надуят много

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2007 19:12 
Аватар

Liuby написа:
Изображение

Изображение

Уж всеки е гледам мача ама никой нищо не писа за тия транспаранти. :evil: :evil: :evil:
Ае сега си признайте какво сте гледали?
Само този в Г го видях(този дето е на български),щото тоя в Б се падаше под нас и само краищата му виждах.Иначе и двата бяха вдигнати горе-долу по едно и също време малко преди да пуснат химните,ако се не лъжа.Браво на момчетата сътворили тези плакати

Иначе и мангалите на север от Дунав дигнаха едно черно знаме и транспарант,на който пишеше.В превод от разваления английски на който беше написан
"Ади Муту у Нептун ТВ ви пожелават приятно гледане на ЕВРО 2008"-ега се съсухрат мангалите мръсни,балкански цигани.Обаче нито една телевизия не спомена нищо за този ромски транспарант.Постоянно говореха що сме били скандирали цигани-ми като са такива какво да им кажеш.Аз на бялото черно не мога да кажа :lol: .Искам балканските цигани в нашата група за световното в ЮАР

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2007 20:47 
Честита победа на всички българи!Направихме един сравнително добър мач.Ето такова трябва да е лицето на националния отбор-нахъсани,търсещи победата максимално и раздаващи се,такива каквито от доста време не са били.Въпреки че има още какво да се иска, но и така да играем е добре.Страхотен Велизар Димитров безспорно.Жалко че Митко и Стилян пак се разминаха с гола,ако бяха вкарали....Дано и срещу Словения да направим добра игра и да си възвърнем самочувствието.
Наистина пропуските от Албания тежат адски много,но гледаме напред и си взимаме поука както казва Митко.
А и си мисля, че от една страна е добре, че не отидохме на това Европейско, защото пак щяха да се получат неприятните ситуации от Евро 2004.
Дай боже лек жребий за световното в неделя и от там хубава игра и квото Господ е решил.
Айде късмет срещу Словения!

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 202 мнения ]  Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Купата на България
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 125677 04 Ное 2006 18:12
от StreeT_HunteR
Преглежда непрочетените мнения България - Албания
Форум: Национален отбор
speedbreaker 61472 05 Апр 2007 15:12
от ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ
Преглежда непрочетените мнения Купата на България-жени
Форум: Хандбал
ETARRAS 31248 07 Мар 2010 11:07