bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 07 Юли 2025 21:10

Български клубове - Розова долина (Казанлък) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 11 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: 22 кръг 26.03.2014 15:00 Розова долина - Мастер (Бургас)
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2014 10:04 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
В междинния кръг в сряда домакинстваме на един от лидерите в групата - отбора на Мастер. Гостите ще имат един ден повече от нас за възстановяване, както и голяма мотивация да спечелят трите точки по пътя им към промоцията в по-горната група. Двата отбора си имат и стара закачка от последните ни сблъсъци, така че предвиждам един здрав мач с немалко нервни моменти. За съжаление, мачът е в работен ден от 15.00 часа и това едва ли ще доведе много хора на стадиона, още повече че в същия ден от 17.00 часа в София е и решителния трети мач от полуфинала на женското първенство по волейбол между Левски и Казанлък Волей, поради което очаквам и доста фенове да пътуват до София за да подкрепят момичетата и от това също ще пострада посещаемостта на футболния двубой. Добре ще е от ръководството да обмислят дали не е възможно мача ни с Мастер да се отложи евентуално за четвъртък...
Успех на момчетата! Пожелавам им да направят една хубава игра, резултатът не е толкова важен. Дано и съдийството да е на ниво!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Мар 2014 12:27 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
Айде един хикс :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: 22 кръг 26.03.2014 15:00 Розова долина - Мастер (Бургас)
МнениеПубликувано на: 26 Мар 2014 18:52 
Аватар

0:1 с гол в продължението...
Трудно се пише след такъв мач. Може би и емоциите ми са малко в повече, затова и сигурно ще попрекаля в определенията, но ще ме извините...
Едва около 100 зрители наблюдаваха според мен най-добрия мач на розите този сезон, но затова пък създадоха (особено в края на мача) неповторима атмосфера, особено за тима на гостите.
Иначе мачът започна неочаквано кротко, без опасности пред двете врати и с предимство във владението на топката за отбора на Мастер. Розите бяха много добре организирани в отбрана и със завидно спокойствие посрещаха плахите опити за натиск на противниците си още преди наказателното поле, а в същото време дебнеха шанса си за бързи контри, с които да изненадат разредената защита на бургазлии. В 15-ата минута бе първата такава възможност за нас при едно остро влизане в наказателното поле и опит за центриране на Григор Георгиев, но ударът му срещна ръката на защитник на Мастер - розите скочиха за дузпа, но според мен разстоянието, което летя топката за да срещне ръката на защитника бе твърде малко и правилно такава не бе отсъдена. В 27-ата минута пред гостите се откри единствената им възможност за гол през първите 45 минути, когато техен играч излезе зад отбраната на казанлъчани, но ударът му бе париран по великолепен начин от излезлия да го пресрещне вратар Александър Петрунов. В 36-ата минута и розите имаха чудесно положение за откриване на резултата, след като Николай Стоичков навлезе енергично в наказателното поле отдясно, но центрирането му към непокрития Иван Чергев бе крайно неточно и топката мина зад гърба на тарана ни. В 39-ата минута Чергев се опита да си изпроси дузпа, но съдията не се върза на падането му и му вдигна жълт картон за симулация. Така първите 45 минути закономерно завършиха при резултат 0:0.
След почивката в главно действащо лице се превърна съдията на мача, който реши да вземе положението в свои ръце и буквално ни натика в нашата половина, като за щяло и нещяло почна да свири фаулове и да раздава картони на домакините. Въпреки всичко, обаче, розите се държаха геройски и дори имаха възможност да изтръгнат победата, когато в 79-ата минута на мача трима футболисти в зелено (нашите играха с резервния си екип в този мач) изскочиха срещу един-единствен играч на Мастер, но с нескопосано отиграване на Николай Архипов пропиля по-добро развитие на ситуацията. Само минута по-късно пък Иван Чергев се пребори за една топка пред пеналта на гостите, обърна се и отправи хубав шут в долния ляв ъгъл на вратата на Мастер, но вратарят на бургазлии се разтегна и изби кълбото в корнер. Гостите, въпреки помощта на главния рефер, за цяло второ полувреме не успяха да сътворят нищо смислено и единственото им положение до края на редовното време бе един диагонален удар, преминал опасно покрай десния страничен стълб на Сашо Петрунов в 54-ата минута на мача. В последните 10-ина минути пък крайно неприятно впечатление направи изключително арогантното поведение на човек от щаба на Мастер (според мен бе Тодор Киселичков, поне на него ми заприлича), който на няколко пъти влиза в пререкания с публиката и с нашия щаб.
И когато мачът напълно заслужено отиваше към резонно 0:0, във втората минута на добавеното време късметът се усмихна за втори пореден мач на нашия стадион на отбора на гостите. След изпълнение на сигурно 68-ия фаул в полза на Мастер, топката бе центрирана в нашето наказателно поле и там техен играч успя с гръб към вратата да я завърти с глава в далечния ъгъл на вратата, с което не остави никакви шансове за иначе перфектния в този мач Петрунов - 0:1. След това последва и най-грозните сцени - целият отбор, воглаве с треньорския щаб на гостите се качиха на оградата и започнаха да крещят и да изпращат подигравателни жестове към местната публика - добре, че разумът надделя и не се стигна до нещо лошо.
Като обобщение мога да кажа - отборът на Мастер се показа като крайно НЕСЪСТОЯТЕЛЕН. Кой каквото ще да ми приказва за футболни академии, за честна игра, за "непреследване" на непременно влизане в по-горното ниво на футболното ни първенство, затвърди се впечатлението ми, че този отбор е нещо като тумор в нашата група и дано по-скоро се "изчистим" от него (ако и да е с промоцията му в Б група - халал да им е!). Но, в интерес на истината, в продължение на по-малко от месец, имахме възможност да наблюдаваме и Созопол и Мастер, и по мое скромно мнение, Созопол стоят далеч по-добре и смятам, че те са по-достойни за първото място тази година. А Мастер? За пореден път се убеждавам защо толкова се молят ние да изпаднем (както може би и още един-два отбора) - просто срещу тях ние никога не се предаваме предварително и им правим черен живота в Казанлък, а нерядко и у тях.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2014 16:34 
Доростол завинаги
Аватар

Отбор: Доростол 2003 (Силистра)
Извинявай за въпроса, но можеш ли да обясниш или покажеш как 100 души създават неповторима атмосфера? :D

Изображение

От Силистра до Лимасол само ДОРОСТОЛ!

Новия ни сайт!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2014 21:49 

Отбор: Несебър (Несебър)
dorostol2003 написа:
Извинявай за въпроса, но можеш ли да обясниш или покажеш как 100 души създават неповторима атмосфера? :D

не познаваш възможностите им! Те и сами могат да си създадат невероятна атмосфера...Само ги чети какво пишат! Играта им е като на Барселона. И като паднат от бургаски отбор, винаги са ощетени
иначе има едно видео от местна ТВ, не виждам нищо смущаващо. Ама вероятно вятърът е духал в неправилната посока....и всичко това заради 200 лева от верея, които феновете дори не са виждали

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2014 21:51 

https://www.youtube.com/watch?v=DgYRkWizMUY

Грозен и неравен терен, никога не валиран и не знам от кога не поливан...по-нататък няма да говоря

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Апр 2014 11:02 
Аватар

Теренът ни е един от приличните в нашата В група, друг е въпросът, че ти никога не си го виждал на живо за да го оцениш. Може да не е валиран скоро, но пък се полива редовно. Че бяхме ощетени, бяхме, но това също не може да ти стане ясно от репортажа, който си постнал, тъй като трябва да изгледаш цялото второ полувреме как съдията ни набута пред нашата врата с непрекъснати фаулове. Друг е въпросът, че дори и това нямаше да ви помогне, ако не беше лудия късмет, който извадихте с този гол в добавеното време. За 200-тата лева въобще няма да си правя труда да ти отговарям, щото там ти явно си живееш в някакъв собствен свят и надали ще ме разбереш. Аз съм си доволен, че засега намирам възможност да си плащам интернета и да влизам редовно във форума. А за Верея не знам, ама Созопол са две класи над вас и колкото да се напъвате, ако те самите не решат да влизат (Созопол), Б група ще я гледате през крив макарон. :wink:
За колегата от Силистра - може би не си разбрал смисъла на коментара ми или по-скоро аз не съм се изразил правилно. Имах предвид, че макар и този път по-малко, феновете подкрепяха доста ентусиазирано момчетата. Което най-много ми хареса и това имах предвид, че атмосферата бе неповторима.
А както предположих, малшансът, който ни преследваше при предните две домакинства, все някога трябваше да свърши и неслучайно онзи ден освен, че играха добре, момчетата и реализираха подобаващо играта си.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Апр 2014 17:37 

Пич, не знам терена ви какъв е. Не съм идвал скоро. Просто така се случи. Имам и работа извън страната, за съжаление се налага да пътувам повече, отколкото е удоволствието от пътуванията.
Относно фауловете – не ти знам критериите и кое според тебе е фаул и кое – не е, така че не мога да коментирам дали наистина разбираш.
Не съм сигурен, че Созопол е по-добър отбор от Мастер. Двата отбора играха доста контроли в последно време, познават се отлично, но не мисля, че Созопол ще имат същата свежест по-нататък през сезона. Пък и играчите им са блъскачи, които не играят роля в директните мачове. Имат и опитни като Николай Домакинов, но и Мастер имат опитни
Относно промоцията. Според мене, Розова долина тази година пропусна златен шанс да влезе в Б група. Просто ще влизат първите три отбора от всяка В група, защото отново ще има ДВЕ Б ГРУПИ. Така че Мастер, Созопол и Верея си влизат без проблеми. То няма и други кандидати

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2014 09:24 
Аватар

Розова долина в никакъв случай не е пропуснала златен шанс да влезе в Б група. Та ние едва скърпваме бюджет за В групата, какво остава да мислим за по-горното ниво? И причината все още да не сме отишли в небитието е, че абсолютно всички футболисти, играещи от доста време в отбора, са местни момчета и играят по-скоро от ентусиазъм, а не гледат комерсиално на участието си в тези мачове.
Що се отнася до двете Б групи - може би и така да е, и аз чух, че се обсъжда нещо такова, ама нали знаеш че в БФС всичко се решава в последния възможен момент, така че вече нищо не може да ме изненада. Сигурен съм обаче в едно - първият в крайното класиране със сигурност ще влезе в Б група. По преките ми наблюдения от мачовете със Созопол и Мастер, смятам, че по-добре на терена стоеше отбора на Созопол, който ни надигра с лекота, докато вие се нуждаехте и от немалка доза късмет. А мачът с Верея предстои и от тях нямам преки впечатления...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2014 14:24 

ами кмета на Созопол е член на Изпълкома, ако си следил конгреса. Така че Созопол влизат в Б група не защото са добри, а защото просто искат. Ако не искат – няма да влязат. Както досега не искаха. А те не искаха, защото крадяха пари по строежа на базата. В селската група кой ще ги следи, никой! Докато в Б група са малко повече на показ
Мастер има много стабилно финансиране и е въпрос на време да влязат. Парите в клуба идват отвън, от чужбина, така че България няма как да сложи ръка на тях, колкото и да им се иска на някои хора.
Още не са решили дали друг отбор от Бургас ще се вкарва във В група, но по-скоро догодина – и това ще бъде ФА БургасСпорт

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Апр 2014 14:28 

При вас проблема е
липсата на стройна организация. И на пари, разбира се, но просто няколко пъти ми е правило впечатление някои неща, които ви убягват. И все не ги коригирате

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 11 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения ЦСКА - Черноморец Бургас (София)
Форум: Сезон 2006/2007
speedbreaker 49265 17 Ное 2006 22:20
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения Каква е разликата на отбора от 03-04год до днес?
Форум: Локомотив 1926 (Пловдив)
Anonymous 32447 29 Яну 2007 00:39
от mclaren_fen
Преглежда непрочетените мнения Л.Академик 82:79 ЦСКА (15:16, 22:17, 20:24,25:22)
Форум: Български баскетбол
r.h. 38374 05 Фев 2007 01:16
от CarlosNavaro
Преглежда непрочетените мнения Убиха полицай, 22 кръг е отложен
Форум: Италиански футбол
r.h. 62069 06 Фев 2007 08:37
от HEBAR_HOOLS
Преглежда непрочетените мнения 1. Бундеслига 20 кръг
Форум: Германски футбол
r.h. 43062 06 Фев 2007 00:45
от r.h.