bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 23:45

Български клубове - Розова долина (Казанлък) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 428 мнения ]  Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ЮИ "В" група - сезон 2008/2009
МнениеПубликувано на: 19 Май 2009 12:09 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Да, наистина. Дано Загорец влязат :002: :a026:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2009 12:17 

Отбор: ЦСКА (София)
Предполагам,че двата обора,които ще влезнат ще са Атлетик(Бургас) и Загорец(Нова Загора).При определени обстоятелства може 3 даже и 4 отбор да влези,това ще са Химик(Димитровград) и Верея(СтЗ).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2009 13:11 

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
И Секирово не е лош отбор, имат нелошо стадионче, а пък за гостуванията там - не е за разправяне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Май 2009 14:09 
Аватар

Верея си мисля, че няма да се напъват много-много... По-скоро дори ще дадат лиценза на Габровница.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Май 2009 14:35 

Не очаквам групата да стане с повече от 20 отбора, така че ще влизат само 2 отбора. След почти сигурното отпадане на Спартак и Ботев в източната Б група и бараж за вторите от В няма да има/така че да се освободи място за 3 влизащ/. Единствено остава Космос да ги изхвърлят от групата след очакваният утрешен погром над Брестник/като ги знам как ореваха медиите след мача срещу нас/.Но дори да изхвърлят Космос би трябвало да се спаси Грудово.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2009 15:52 
Аватар

Отбор: Тунджа 1915 (Ямбол)
cska_kazanlak написа:
На мен ми се струва, че с най-големи шансове за промоция ще са Загорец, а за другата виза ще се борят Атлетик, Димитровград и Раковски, макар че наистина все още е "Тъмна Индия" какъв ще е регламента за влизащи и изпадащи.
P.S. Тунджа - Загорец не е ли по-кърваво дерби от това със Стралджа?

Не мисля. Ти защо така мислиш? :D Най-кървавото ни е разбира се със Сливен, после идват от областа ни Стралджа и Елхово,като близки градове и отбори с който се подвизавахме последните години.

Трябва да питам дядо си,той ще знае как са стояли нещата преди :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Май 2009 16:31 

Отбор: ЦСКА (София)
starfen написа:
Не очаквам групата да стане с повече от 20 отбора, така че ще влизат само 2 отбора. След почти сигурното отпадане на Спартак и Ботев в източната Б група и бараж за вторите от В няма да има/така че да се освободи място за 3 влизащ/. Единствено остава Космос да ги изхвърлят от групата след очакваният утрешен погром над Брестник/като ги знам как ореваха медиите след мача срещу нас/.Но дори да изхвърлят Космос би трябвало да се спаси Грудово.

Вихрен и Беласица отпадат,а пък другия ще е Спартак(Вн) или Ботев(Пд).Смятам също,че Нафтекс ще спечели баража,просто Пирин(Банско) и Спортист(Своге) са много по-слаби.Другото,ако Марица не изпадне в ЮИ,тогава Източната става 13 отбора,следва,че втория от нашата група ще играе бараж с Бенковски(Бяла) и ако го спечелим,ЮИ група ще бъде тогава 16 обора и ще има 4 новака.Затова казвам,че може 4 отбора да влязат :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Май 2009 16:43 

Да, ако всичко това стане, е така, но има много НО...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2009 17:57 
Аватар

Аз лично се надявам Марица да изпаднат и Брестник/Левски да не влязат,пък колко отбора ще дойдат няма голямо значение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2009 18:00 
Аватар

Отбор: Странджа-Металург (Средец)
Дано станат някакви шашми и накрая да се спасим, макар че с играта този сезон не заслужаваме много да останем, но това не е заради футболистите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Май 2009 20:02 
Аватар

Аз пък как успях да пропусна Пловдивската Областна група.Както се спомена по-горе лидер там е Секирово (Раковски).Стадионът им наистина е култов :).
Аз се надявам да има поне два нови отбора в групата като според мен сигурен е Загорец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Май 2009 21:52 

Голяма грешка Г-н Недялков,
имах /не/удоволствинето да гледам мача Космос - Брестник 0-1, голмайстор Игнат Дишлиев 20-та мин.Мислех си че сте предвидил всеки мач в групата до края на сезона. А този беше от най-важните за Вас.
Вярно е че програмата все още е във ваша полза, НО:
Ако в неделя победите Поморие, то те ще изостават от Брестник вече на 4 точки, което означава, че те няма да имат никакъв реален шанс за първото място, т.е. няма да имат стимул /освен финансов от Вас, разбира се/, да им скочат следващия кръг.Следващият кръг Поморие приема Брестник/.
Така, че нещата вече не са съвсем под Ваш контрол.
А иначе скучен, долнопробен мач, както повечето от групата. Само дето в Чирпан имаше 250-300 човека публика и добре, че беше мобилизиран целия личен състав на местното РПУ, иначе съдията Георги Игнатов вече нямаше да е между живите.Голямо ритане падна между два посредствени отбора.Аз не виждам по какъв начин Космос щяха да вкарат гол/изключая пропуска в началото на мача/.Трябваше Румбата да е в този Ви отбор за целта.
И много ми се иска всичките споменати отбори/Космос, Брестник и Левски СЗ/ да изчезнат веднъж завинаги от футболната карта на България.
Амин!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 20 Май 2009 23:03 
Аватар

Финал за Купата на Аматьорската футболна лига
Варна,ст.Тича
Бенковски (Бяла) - Поморие 1:4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Май 2009 10:28 
starfen написа:
Голяма грешка Г-н Недялков,
имах /не/удоволствинето да гледам мача Космос - Брестник 0-1, голмайстор Игнат Дишлиев 20-та мин.Мислех си че сте предвидил всеки мач в групата до края на сезона. А този беше от най-важните за Вас.
Вярно е че програмата все още е във ваша полза, НО:
Ако в неделя победите Поморие, то те ще изостават от Брестник вече на 4 точки, което означава, че те няма да имат никакъв реален шанс за първото място, т.е. няма да имат стимул /освен финансов от Вас, разбира се/, да им скочат следващия кръг.Следващият кръг Поморие приема Брестник/.
Така, че нещата вече не са съвсем под Ваш контрол.
А иначе скучен, долнопробен мач, както повечето от групата. Само дето в Чирпан имаше 250-300 човека публика и добре, че беше мобилизиран целия личен състав на местното РПУ, иначе съдията Георги Игнатов вече нямаше да е между живите.Голямо ритане падна между два посредствени отбора.Аз не виждам по какъв начин Космос щяха да вкарат гол/изключая пропуска в началото на мача/.Трябваше Румбата да е в този Ви отбор за целта.
И много ми се иска всичките споменати отбори/Космос, Брестник и Левски СЗ/ да изчезнат веднъж завинаги от футболната карта на България.
Амин!

Старфен,приателю! Ти май наистина си много глупав щом сравняваш Брестник с Левски и Космос. Престанете да гледате по своя тъп асеновградски начин на футбола, защото вие го доведохте отбора до положението в което се намира. Можеш ли да ми сравняваш група мутри и дърводелци с тобора на брестник, където играят хора с по 200 мача в А група!? Отбор, който наистина прави футбол, защото хората там птеди да си напраят базата не си мислеха за професионален футбол. Направиха база, школа(старшата им възраст е на републиканско) и сега имат амбиции и възможности да играят професионален футбол. Всички много приказвате, ама има да минат бая години да направим това, което имахме и да се изравним с брестник поне малко. Кой в Асеновград ще осигури 600-700 хиляди лева бюджет за Б група?!!! Отговори ми на тоя въпрос. Кой ще направи ремонт на базата за не по-малко от 1 000 000лв за бъде лицензиран за Б група?!!! Кой ще възроди школата, която прилича на лагер след войната?!!! Може би това ще са Гипса, Борето, Манола, и путката Младенов?!!! Или пък вероятно Рафо, кой те питам!? Общината няма пари за спорт и това ще е така докато този кмет е кмет. Дайте да не се правим на ущипани моми и да си търсим повод за извинение само в Брестник, защото вместо това ние можеше да имаме перфектни отношения с тях и сега да нещата да изглеждат доста по-добре. Навлякохме си гнева на всички и никой не ни брои за живи, защото срещу вятъра не се пикяе да ти кажа! Нашата работа е на гол тумбак, чифте пиштови... Бъдете по-големи реалисти и си признайте, поне пред себе си, че нямаме отбор!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2009 15:34 

Няма какво да оспорвам - отбора ни не е добре и не е бил в последните 25 години. И Рафото няма да ни оправи. И няма кой да налее толкова пари.
И нямам идея как ще се оправим. Ти какво предлагаш?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2009 17:32 

Абе ха-така излез най после от анонимност и кажи кой си и като си такъв закрилник на боклуците от Брестник защо не им станеш пресаташе ,че ми писна да нападаш всичко което и малко се прави от които го боли за футбола в Асеновград,а че такива отбори като Космос,Брестник ,Левски СтЗ, не трябва да се забранят с Закон,айде много поздрави на твойте корумпирани приятелки от Брестник дано да влезете в А група.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2009 19:55 
ultra asenovec написа:
Абе ха-така излез най после от анонимност и кажи кой си и като си такъв закрилник на боклуците от Брестник защо не им станеш пресаташе ,че ми писна да нападаш всичко което и малко се прави от които го боли за футбола в Асеновград,а че такива отбори като Космос,Брестник ,Левски СтЗ, не трябва да се забранят с Закон,айде много поздрави на твойте корумпирани приятелки от Брестник дано да влезете в А група.

Виж, мой човек! Дали ще влезат или не си е тяхна работа, а наша е да имаме силен асеновец! Ти си един от тия мишки, където са изтъкани от злоба и завист и заради тебе подобните няма да има футбол в асеновград... Пиши си каквото искаш, но знай че по-корумпирани от Борето, Митко Сираков, Иван Кунчев, Ридван Хаджифейзула, Ормана и другите тъпаци около тях няма. Мога да ти дам много примери за тяхната корупция- сезон 2006/2007 Борето взима 1500лв от Брестник и дава на Кунчев и на Сираков 1000, 500 са за него. В същото време продава и мачовете на Свиленград и Харманли; сезон 2007/2008- продава мача на Брестник, като не дава парите на момчетата и си спомянш какво стана(2:4), клуба е потърпевш. Тоя където много му се кланяте носи парите и в двата случая да ти кажа. Отделно от това обаче взимат Гипса и Сираков по 2300лв от Любимец и Локо Ст.З.. За текущия сезон Борето мастията взима 3000лв от Поморие за онзи ден и ляга. Звънят на Брестника за пари ама няма вече кой да им вдигне телефона. Сега са обещали на поморие да бият левски, но са се застраховали и са взели и от тях за да има лапане на 100% и още ред неща... Ти си говори твойте простотии и наричай това "истински неща"! Аз по-горе зададох няколко конкретни въпроса, помъчи си тъпата тиква да отговори на тях, а не да ме питаш кой съм. Доста съм в нещата и за тези неща коити ти казвам имам и доказателства, но ще ги покажа като преценя, че има на кого! А до тогава дупе да ни е яко, защото в оставащите мачове няма да има точки и ние пак ще се радваме на 10-15 място. Наистина с този манталитет там ни е мястото!!! Браво Старфен- един човек най-накрая да се вслуша в думите ми...Поздравявам те!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Май 2009 20:02 
Аватар

starfen, какво стана на космос-брестник? Сега ми каза приятел че давали по ТВ2 бои от вчера. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Май 2009 08:33 

Значи в Чирпан мача си протече според очакванията - домакините ритаха зверски, псуваха и заплашваха при всяка възможност гостите.
За да спечели Брестник обаче главна вина има г-н Н, който е заменил близо половината железни охранители от Бургас с бледни юношки от Ст. Загора. Те нито бяха чак толкова добри, пък и какъв респект да имаш от тях? Иначе домакините се бяха погрижили да заздравят защитата/колкото могат/ и много чисти положения нямаше. Брестник разбира се е доста по класния отбор и използва едно за да вкарат гол след центриране. След това домакините не можаха направят нищо особено.
Около 30 мин след неотсъден фал за Космос един от охранителите след 20 метрово засилване вдигна съдията 2 м. във въздуха и настана меле. Живота му спасиха 10 нахлули полицаи на терена. Рефера понечи да прекрати мача, но непрекият му началник го респектира нещо и мача се доигра.Тук не се игра 10 мин. След ужасяващи зверски влизания на домакините през второто полувреме да се е играло 15-20 мин. чисто. Рефера обаче не даде почти никакво продължение и след края космонавтите пак го награбиха. Полицията го спаси за втори път.После какво е ставало незнам защото си тръгнах.

На Ха-така предлагам да пренесем кореспонденцията си в нашия форум.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2009 09:33 

Ха-така боклук мръсен не ми говори на мен за Борета,Гипсови и т.н. защото аз съм един от тези който се боря срещу тях и дори аз и моите хора се опитваме да ги изгоним от стадиона и за повечето успяхме,а аз лично този сезон съм дал от мене си около 7-8 000 лв. за заплати ,премий и други,така че нас феновете най-много ни боли като някой си прави игри на наш гръб,и ние сме тези които се опитваме да подържаме и малкото футболно което е останало в този град,аз не се крия , казвам Вальо,ти като си такъв радетел ела кажи като знаеш такива неща на нас,но не се крий зад разни имена като ха-така ,ха-онова,и внимавай с обидите разбра ли ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Май 2009 11:57 
Аватар

Имало е шоу на мача в Чирпан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Май 2009 12:13 
Аватар

Нека си пожелаем днешният ден да е един истински футболен празник за града :) :) :f453:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Юни 2009 19:15 
Аватар

Секирово е първенец на Пловдивска област
31.05.2009

Тимът на Секирово победи с 8:2 Гоце Делчев (Горни Воден) в мач от предпоследния кръг в "А" областна група.
Така тимът от град Раковски вече дори и на теория не може да бъде изместен от първото място в групата.
Преследвачът Борислав (Първомай) взе минимална победа с 1:0 срещу колежаните, но изостава с шест точки.
Всички резултати от кръга вижте в Секция Първенства.

Прес-служба на ЗС на БФС – Пловдив

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009 12:34 
Аватар

Квалификациите за попълване на Югоизточна "В" група ще бъдат след 22 юни
04.06.2009

На 22 юни, понеделник, от 12.00 ч в сградата на ЗС на БФС - Пловдив, ул. Гладстон 19, ще се проведе техническа конференция за квалификациите за попълване състава на Югоизточна "В" група.
По-късната дата е наложена от задължението да се изчакат баражите за попълване състава на "А" ПФГ на 17 юни и на една от двете "Б" ПФГ на 20 юни.
В зависимост от това колко отбора ще отидат нагоре в Източната "Б" ПФГ и колко ще изпаднат от нея, местата за които ще се играе на баражите в Югоизточната "В" група ще бъдат от 2 до 4.
Датите за самите баражи са 24 юни и 27 юни.
В срок до 12 юни Областните съвети на БФС в седемте области на Югоизточна "В" група - Бургас, Ямбол, Сливен, Стара Загора, Хасково, Кърджали и Смолян, трябва да изпратят заявка с името на представителя на своята област.

Прес-служба на ЗС на БФС – Пловдив

Само дето не е ясно колко отбора ще изпаднат от В група тази година...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юни 2009 13:03 
Аватар

Какво стана с Асеновец?? Извадиха ли ги :sad: :sad:
Бах това турско БФС! КУР ЗА БФС!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 428 мнения ]  Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 193709 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
DUNAV-RUSSE 124941 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 178492 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 203075 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138445 17 Авг 2011 16:27
от mainata89