starfen написа:
Голяма грешка Г-н Недялков,
имах /не/удоволствинето да гледам мача Космос - Брестник 0-1, голмайстор Игнат Дишлиев 20-та мин.Мислех си че сте предвидил всеки мач в групата до края на сезона. А този беше от най-важните за Вас.
Вярно е че програмата все още е във ваша полза, НО:
Ако в неделя победите Поморие, то те ще изостават от Брестник вече на 4 точки, което означава, че те няма да имат никакъв реален шанс за първото място, т.е. няма да имат стимул /освен финансов от Вас, разбира се/, да им скочат следващия кръг.Следващият кръг Поморие приема Брестник/.
Така, че нещата вече не са съвсем под Ваш контрол.
А иначе скучен, долнопробен мач, както повечето от групата. Само дето в Чирпан имаше 250-300 човека публика и добре, че беше мобилизиран целия личен състав на местното РПУ, иначе съдията Георги Игнатов вече нямаше да е между живите.Голямо ритане падна между два посредствени отбора.Аз не виждам по какъв начин Космос щяха да вкарат гол/изключая пропуска в началото на мача/.Трябваше Румбата да е в този Ви отбор за целта.
И много ми се иска всичките споменати отбори/Космос, Брестник и Левски СЗ/ да изчезнат веднъж завинаги от футболната карта на България.
Амин!
Старфен,приателю! Ти май наистина си много глупав щом сравняваш Брестник с Левски и Космос. Престанете да гледате по своя тъп асеновградски начин на футбола, защото вие го доведохте отбора до положението в което се намира. Можеш ли да ми сравняваш група мутри и дърводелци с тобора на брестник, където играят хора с по 200 мача в А група!? Отбор, който наистина прави футбол, защото хората там птеди да си напраят базата не си мислеха за професионален футбол. Направиха база, школа(старшата им възраст е на републиканско) и сега имат амбиции и възможности да играят професионален футбол. Всички много приказвате, ама има да минат бая години да направим това, което имахме и да се изравним с брестник поне малко. Кой в Асеновград ще осигури 600-700 хиляди лева бюджет за Б група?!!! Отговори ми на тоя въпрос. Кой ще направи ремонт на базата за не по-малко от 1 000 000лв за бъде лицензиран за Б група?!!! Кой ще възроди школата, която прилича на лагер след войната?!!! Може би това ще са Гипса, Борето, Манола, и путката Младенов?!!! Или пък вероятно Рафо, кой те питам!? Общината няма пари за спорт и това ще е така докато този кмет е кмет. Дайте да не се правим на ущипани моми и да си търсим повод за извинение само в Брестник, защото вместо това ние можеше да имаме перфектни отношения с тях и сега да нещата да изглеждат доста по-добре. Навлякохме си гнева на всички и никой не ни брои за живи, защото срещу вятъра не се пикяе да ти кажа! Нашата работа е на гол тумбак, чифте пиштови... Бъдете по-големи реалисти и си признайте, поне пред себе си, че нямаме отбор!