bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 19 Юни 2025 23:43

Български клубове - Розова долина (Казанлък) | Стадион GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 428 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2008 09:11 
Аватар

Отбор: Розова долина (Казанлък)
Момчета, вижте само в сайта на Хеброс как се играе в Асановград. Има видео от мача, в което много ясно се вижда поведението на "гражданчетата". Направо култови кадри...
И само вижте кой им охранява мача! Сигурно си нямат и полиция в големия си град.
А, и може да се види и великата им агитка от 8 човека дето мълчат като пънове.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2008 09:16 

ei kreten ti be6e li na ma4a , koia agitka e bila ot 8 4ovek tupak , s tupaka ti , ti znae6 li za kkavo stava VUPROS OBADI SE NATEZI OT HARMANLI I GI PITAI , MA A6TE TE IZLUJAT , i drugo 6te ti kaja - GUZ - vij samo kakvi golove ni otmeni sudijata vij videoto , i hebros tvurdjat , 4e njamali duzpa nakraja gledai , kior4o i dano da vidi6 ne6to . a trjabva6e da si na stadiona da vidi6 kakvo se kazva atmosfera - RAZBRALI ZADNIK

cska_kazanlak написа:
Момчета, вижте само в сайта на Хеброс как се играе в Асановград. Има видео от мача, в което много ясно се вижда поведението на "гражданчетата". Направо култови кадри...
И само вижте кой им охранява мача! Сигурно си нямат и полиция в големия си град.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Re:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2008 09:53 
Аватар

mai iskash da ti razbiq glavata

djoto написа:
ei kreten ti be6e li na ma4a , koia agitka e bila ot 8 4ovek tupak , s tupaka ti , ti znae6 li za kkavo stava VUPROS OBADI SE NATEZI OT HARMANLI I GI PITAI , MA A6TE TE IZLUJAT , i drugo 6te ti kaja - GUZ - vij samo kakvi golove ni otmeni sudijata vij videoto , i hebros tvurdjat , 4e njamali duzpa nakraja gledai , kior4o i dano da vidi6 ne6to . a trjabva6e da si na stadiona da vidi6 kakvo se kazva atmosfera - RAZBRALI ZADNIK

cska_kazanlak написа:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ЮИ "В" група - сезон 2008/2009
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2008 11:03 
Аватар

Djoto, за пореден път се убеждавам, че не чуваш петела, брат. Кво си се разпенил толкоз. Хората са ви дали на видеото. Лично можеш да се увериш как вашият нападател бута вратаря на Хеброс при първия отменен гол. За втория не мога да кажа, че е имало засада - може и неправилно да е отменен. Само, че не в това е проблема, а в реакцията на футболистите ви, както и на публиката спрямо съдията и спрямо оператора от Харманли (или ще ми кажеш, че нищо не чуваш и не виждаш).
Лично можеш да преброиш и колко човека ви е агитката първото полувреме - 8 или 9 и да ги видиш как стоят облегнати и наблюдават като борчета (само не мога да разбера дали и не люпят семки).
Ае, малко по-спокойно с обидите, тоя път, вашия, със селянията (отношението към съдията имам предвид) сме го минали отдавна - и не води до никъде, повярвай ми!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Окт 2008 11:21 

prav si, no ....kakvo da se pravi....kolkoto do otmenenite golove, tova ako se be6e sluu4ilo v agrupa , ne znam kakvo 6te6e da stane - sramno e , mnogo subektivizum i slojnostr v tulkivanijata , jasnoe izmisleni otsujdanija , no kakto i da e nikude njama da vlezem , nai mnogo da ni zaqkopat ot bfs-to naduklboko , zavisi , koi kvi kinti dava tova e , vsi4ko e fal6

cska_kazanlak написа:
Djoto, за пореден път се убеждавам, че не чуваш петела, брат. Кво си се разпенил толкоз. Хората са ви дали на видеото. Лично можеш да се увериш как вашият нападател бута вратаря на Хеброс при първия отменен гол. За втория не мога да кажа, че е имало засада - може и неправилно да е отменен. Само, че не в това е проблема, а в реакцията на футболистите ви, както и на публиката спрямо съдията и спрямо оператора от Харманли (или ще ми кажеш, че нищо не чуваш и не виждаш).
Лично можеш да преброиш и колко човека ви е агитката първото полувреме - 8 или 9 и да ги видиш как стоят облегнати и наблюдават като борчета (само не мога да разбера дали и не люпят семки).
Ае, малко по-спокойно с обидите, тоя път, вашия, със селянията (отношението към съдията имам предвид) сме го минали отдавна - и не води до никъде, повярвай ми!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2008 12:47 
Аватар

Отбор: Асеновец 2005 (Асеновград)
шш отворен ела и мене да набиеш кифла ? става ли.
вие сте толкова зле че няма на къде повече. Кво обиждаш без причина бе тиквеник. Агитката бяхме повече от 50 човека и тия 50 човека си казхме че сме едно добро начало да се събираме все повече да сме както бяхме миналата година - по 200-250 души агитка. За спрвка - мача с брестник миналата година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Окт 2008 13:45 
Аватар

Кажуале,
1) никой не съм наричал кретен;
2) никой не съм наричал тъпак;
3) никой не съм наричал гъз.
Виж сега Джото кво е писал малко по-горе. Затова и не се чувствам толкова зле, колкото ти се иска.
А иначе, успех на Странджа в сряда!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Окт 2008 15:06 
Аватар

приятели всички резултати познах , само един ми се изплъзна - но е за добро мислех си , че хеброс ще си тръгнат поне с точка , защото доста трудно играем с тях - не знам защо , но нашите футболисти ме изненадаха приятно какво да се прави , мача в неделя ще го изгубим играем срещу космос , а и съдиите не ни обичат , вие имате големи шансове да биете гълъбово , труден мач ще е за вас , но съдията ще ви удари едно рамо - стискам ви палци , искам всички отбори да играем срещу брестник , всички съдии свирят за тях , още от първият кръг , явно те са поръчали музиката тази година .Исках поне равен да им чукнете , но уви , трудно се играе срещу 14 играча , гледах ги миналата година ....успех и на вас , имам доста приятели от казанлък :a006:

cska_kazanlak написа:
Отново се очертава домакински кръг. Може би всички мачове ще завършат с победи на домакините. По-оспорвано ще е може би само в Стамболово и Хасково, но и там си мисля, че домакините ще вземат своето. Пинокио, предвиждам победа на Асеновец с 2:0 (специална прогноза за теб)!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 08:51 
Аватар

И аз искам тука всички да влизат добронамерени, няма значение от кой отбор са, най важното е да има дискусия, но все се намира някой селяк който разваля всичко, аз съм казал тука всеки може, но на живо не вярвам да са толкова отворени, моя съвет е недейте се прави на ГЕРОИ тука, що се отнася до нашия отбор, аз лично незнам какво стана с тез момчета последните 4-5 кръга, защо не играят? може би причината е че не са получавали пари доколкото разбрах за последния месец или 2 иначе немога да си обесня каква е тази игра последните кръгове, ето и Дидо Христов дойде да играе и пак бележи в Калояново, а който пита е защитник, за мача с Поморие не се надявам много макар че предполагам че ще присъствам на мача понеже имам път към Варна, но вече от мача с Гълъбово трябва да бием наред иначе става лошо

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 09:47 

Ei boklutzi vie kat6o ni vkarahte gol ot 2 metrova zasada vsi4ko e nared a,smeia da go tvurda za6toto biah tam.Sprete da govorite za agitki za6toto samo pove4e ni draznite i samo pove4e boi 6te jadete,osobeno tezi koito sa praseta ot vas.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 09:49 
Аватар

Я по-добре кажи нещо за Жилина, бате! Не ми приказвай за засади и други ситуации, които не са ти ясни, че се излагаш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 09:57 

na mene me interesuva samo asenovec

sega iskam malko ti6ina .....stanete vsi4ki pravi i se hvanete za ruce , poemete si silno duh i se izvikaite silno .....ASENOOVECCC ASENOOOVEEEECC ASEEENOOOOVECC
:first: :!: :first:

cska_kazanlak написа:
Я по-добре кажи нещо за Жилина, бате! Не ми приказвай за засади и други ситуации, които не са ти ясни, че се излагаш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 10:03 
Аватар

ultra asenovec написа:
Ei boklutzi vie kat6o ni vkarahte gol ot 2 metrova zasada vsi4ko e nared a,smeia da go tvurda za6toto biah tam.Sprete da govorite za agitki za6toto samo pove4e ni draznite i samo pove4e boi 6te jadete,osobeno tezi koito sa praseta ot vas.

Spoko Бате.. nedei se kosi

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 10:06 
Аватар

Джото, да не си спрял хапчетата??? Айде, марш в аптеката, докато не са им вдигнали цените!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 10:16 
Аватар

cska_kazanlak написа:
Джото, да не си спрял хапчетата??? Айде, марш в аптеката, докато не са им вдигнали цените!

:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 13:01 
Аватар

В сряда всички са на работа затова нямаше и публика ,,фенове от Асен", ама вие големи побойници станахте, що не каза кой си на мача като беше да видим как биеш ти, направо яд взе да ме хваща на вас, нямате място тука неразбрахте ли, влизайте си в вашия форум и си пишете там за ,, великия отбор" асеновец, значи познавам един фен от ваште, той идва при мен, клиент е и е супер точен и с него можем да си говорим за футбол и му пожелавам винаги успех занапред, ама с вас нещо не можем да се разберем и ще ви кажа защо- вие влизате тука да се заяждате, а като си дошъл на мача асеновец ултрас си стоял и си се чудел къде се намираш, ами ако мача беше в неделя всички да бъдем на стадиона и от агитката и другите фенове какво щеше да правиш? Сигурно щеше да чакаш с нетърпение мача да свърши и да се прибереш здрав, което щеше да е най- важното за теб, аз когато ходя на мачове на розите навънка си го показвам че съм фен от Казанлък, а вие се криете като мишки и влизате тука само да ни ядосвате, ок, продължавайте в същия дух, пишете че ние сме боклуци,ама феновете които влизат тука от Казанлък всички ги познавам лично и съм обеден че са направили много повече от вас в живота, а вие какво сте направили? Ходите преди мач да се напиете и да се сбиете с някой ли? Отдавна съм ги изживял тези мигове, преди съм бил в фен клуб на Левски и сме ходили къде ли не, затова че първо мислете ама една камара време преди да пишете тука в нашия форум врели некипели

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 13:08 

е ти кажа , че си неграмотен , н отова не е обида , а ще ти го докажа ....неграмотнико не се пише обеден , убеден , разбра ли - и слага запетайки ,научи се да използваш членовете :))) и се пишеш но много грамотен , тежко и горко на майка българия от такива студенти

yakalpakov написа:
В сряда всички са на работа затова нямаше и публика ,,фенове от Асен", ама вие големи побойници станахте, що не каза кой си на мача като беше да видим как биеш ти, направо яд взе да ме хваща на вас, нямате място тука неразбрахте ли, влизайте си в вашия форум и си пишете там за ,, великия отбор" асеновец, значи познавам един фен от ваште, той идва при мен, клиент е и е супер точен и с него можем да си говорим за футбол и му пожелавам винаги успех занапред, ама с вас нещо не можем да се разберем и ще ви кажа защо- вие влизате тука да се заяждате, а като си дошъл на мача асеновец ултрас си стоял и си се чудел къде се намираш, ами ако мача беше в неделя всички да бъдем на стадиона и от агитката и другите фенове какво щеше да правиш? Сигурно щеше да чакаш с нетърпение мача да свърши и да се прибереш здрав, което щеше да е най- важното за теб, аз когато ходя на мачове на розите навънка си го показвам че съм фен от Казанлък, а вие се криете като мишки и влизате тука само да ни ядосвате, ок, продължавайте в същия дух, пишете че ние сме боклуци,ама феновете които влизат тука от Казанлък всички ги познавам лично и съм обеден че са направили много повече от вас в живота, а вие какво сте направили? Ходите преди мач да се напиете и да се сбиете с някой ли? Отдавна съм ги изживял тези мигове, преди съм бил в фен клуб на Левски и сме ходили къде ли не, затова че първо мислете ама една камара време преди да пишете тука в нашия форум врели некипели

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 14:20 
Аватар

Хайде от мен малко по темата

7 кръг - отложени срещи
15 октомври 2008, сряда, 16:00 ч
Хеброс - Левски (Карлово)
Поморие - Розова долина
Асеновец - Странджа-Металург
Брестник - Черноморец (Несебър)
Тунджа (Ямбол) - Созопол

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 14:39 

всички мачове са 1-ци , без да давам прогноза за нашият , защото няма да е коректно, но ако съдията пак ни отмени 3-4 гола наистина може и х да е нашият мач

ggeorgiev написа:
Хайде от мен малко по темата

7 кръг - отложени срещи
15 октомври 2008, сряда, 16:00 ч
Хеброс - Левски (Карлово)
Поморие - Розова долина
Асеновец - Странджа-Металург
Брестник - Черноморец (Несебър)
Тунджа (Ямбол) - Созопол

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 14:58 
Аватар

Отново домкински кръг се очертава. Не виждам кой от гостите ще измъкне точка. Ако някъде излезе знак, различен от едно, ще е равносилно на сензация.
Джото, малко по-горе гледам, че си поучавал кога се използва пълен и кратък член. Айде по-полека, щото като гледам последния ти пост и ти не си много наясно с това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 15:55 
Аватар

Цитат:
И аз искам тука всички да влизат добронамерени, няма значение от кой отбор са, най важното е да има дискусия, но все се намира някой селяк който разваля всичко, аз съм казал тука всеки може, но на живо не вярвам да са толкова отворени

никой не влиза с идеята да се заяжда. Но вие преекспонирате нещата. Уж свирили за нас съдиите пропищяха от Харманли. Нашата гледна точка я няма. Сега ще ми кажете че вашите не са скачали на нашите момчета в Казанлък??? Или съдията не ви е подпирал.
Във в групите е така и вие ако пишете със сърцата си и акъла си като фенове на третодивизионен отбор мисля че трябва да осъзнавате това. И престанете с това турци и помаци, защото само вижте www.history.asenovgrad.org и вижте колко православни храмове има в Асеновград.

Вместо да гледате реално на нещата и да виждате че някой съсипва футбола в В групите с режисирани мачове ми се ежите по форумите и се надъхвате с вашите фенове дето били на работа в сряда не знам си какво. И на агитка ще ви бием и на бой ще ви бием повярвай ми. Не е там работата. Работата е заедно да се борим срещу такива фалшиви отбори като брестник и космос. А вие точно срещу нас плюете. Дето сме двата отбора с агитка в нашата В група. Засрамете се !!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 15:59 
Аватар

Засрамихме се! Сега се засрамете и вие! :0020:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 16:05 
Аватар

само ако е загорка ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 16:13 
Аватар

Аз пък предпочитам Бекс!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Окт 2008 19:40 
Аватар

Хей джото ли какъв си там, ще те направя на всяка една тема крив и няма да можеш да си кажеш и именцето и вземи да пишеш на български манго, това че тука бързам знаеш ли как гледам правописни грешки, вече не ми се занимава с издухани като теб и въобще няма да обръщам внимание на такива защото много ме е яд на идиоти, евала на този пич- AD casual, който в много отношения е прав, а отностно боя по добре спооред мен въобще да не се стига до там, нали се сещаш там като дойдем ще ни биете ами нали после и вие ще дойдете тука ако не футболистите ви ще дойдат и какво трябва да се изпобием за отбори от В група ли? просто това е смешно, ще ни се смеят всички набори направо,

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 428 мнения ]  Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 18  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Странджа през сезон 2006/07
Форум: Сезон 2006/2007
kyynadd 193708 06 Юни 2007 15:08
от Fabio_Cannavaro
Преглежда непрочетените мнения "Дунав"-"Марица"
DUNAV-RUSSE 124940 04 Ное 2006 21:35
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения На кое място ще завърши "Дунав" в Б Изток?
DUNAV-RUSSE 178492 16 Сеп 2018 10:00
от Dearis
Преглежда непрочетените мнения "Дунав" в турнира за купата
DUNAV-RUSSE 203075 02 Дек 2006 11:50
от DUNAV-RUSSE
Преглежда непрочетените мнения История на ФК "Спартак" Пловдив
Форум: Спартак 1947 (Пловдив)
Anonymous 138445 17 Авг 2011 16:27
от mainata89