ivanivanov написа:
Вижте какво нз дали някои от вас е хващал топка през живота си и дали вие сте точно хората,които трябва да критикувате карловския футболен отбора. Маии не ст разговаряли с никои от момчетата ни ? Тук не става въпрос само за пари,става дума за лоялност сплотеност не само от страна на колектива а и от страна на ръководството.ЗА съжаление тук такова нещо няма.Господин Каръмчев лъже наи-безочливо момчетата, а Мирослав Банчевски ,мишока долен замзва лъжите на Каръмчев. Не става въпрос за пари,а за човешко отношение и мъжка дума. А според вас дали може да очаквате такова нещо от Каръмчев
Иванов,ако може пиши на кирилица - в форума не се толерира - писането на латиница.Не знам кого визираш с този постинг - и не знам дали мен ме включваш в групата на хората които визираш.Но ако ме визираш и мен - бих искал да ти кажа,че топка съм виждал и съм тренирал и играл - както в Левски Карлово - като дете - така и в махалата до около 20 годишен - сега играя пак с приятели,но по-рядко.
Искам да те уверя,че съм разговарял с момчетата и знам какво говоря.
Наистина не става въпрос за пари - момчетата играят добре - те са сплотени и лоялни както помежду си така и с ръководството на отбора - както и треньорското ръководство е лоялно към момчетата.За двете победи - срещу Хеброс и вчера срещу Съединение ще бъдат изплатени премии на футболистите.При следваща победа също ще има премии.Измисления заместник-кмет Георги Каръмчев скоро ще си ходи - както с нещо ще си ходят и сегашния кмет и други заместници и хора които не им е мястото в общината.Идват избори и на тези избори изброените лица ще си отидат в къщи.В момента Каръмчев не се занимава с спорта - прехвърлил го е на други хора.А Миро Банчевски няма кой знае какво отношение към спорта.Ясно е,че Левски Карлово ще завърши сезона и,че ще има отбор и догодина.А кой кого и как лъже не знам - наскоро е имало среща с кмета и други хора в общината на която са се обсъждали проблемите на спорта и футбола - гарантирано е,че Левски ще завърши сезона и догодина ще има пак отбор.Гарантирано е,че при победи футболистите ще получават премии и ако има нещо да се изплаща то ще бъде изплатено.Но въпреки всичко - както ви казах идват избори и ще има смяна на управлението в кметството - дай боже да се върне кмета Д-р Кабаиванов - който възроди отбора през 200ч и намираше финансиране на отбора за гонене на високи цели и за играчи и за всичко.Очаквам,че след лошия старт на сезона 2010-2011 - сега положението с отбора е стабилно и,че предстоят по-добри времена за карловския футбол.А на първо място трябва да бъдат човешкото отношение и мъжката дума,а след това пари и други неща.От Каръмчев обаче едва ли може да се очаква такова нещо - все пак не знам дали знаете но в интернет доста неща може да се прочете за заместник-кмета Георги Каръмчев и всички те са базирани на факти и не говорят нищо добро за този човек.Но по-важното е,че нещата около отбора и играчите са спокойни и в съблекалнята също.