bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 24 Юни 2025 21:56

Левски 2004 (Карлово) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 25 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: 34 Кръг - Арда Кърджали - Офк Левски Карлово 15.05.2011
МнениеПубликувано на: 09 Май 2011 16:41 

Отбор: Левски (Карлово)
Отварям темата за предстоящия мач в неделя 15.05.2011 - в Кърджали от 18.00 - Арда Кърджали - Офк Левски Карлово.
Готова е да коментираме преди и след мача темичката :002: :002:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Май 2011 13:55 

Мача със Арда в Кърджали със сигурност пропуска Васил Мижорков - поради натрупване на 9 жълт картон - той е наказан от Зонален съвет на Бфс Пловдив за 2-мача.Следователно един от основните играчи на Левски Карлово пропуска мача с Арда и домакинството ни на Марица другата сряда.В отбора има равностоен заместник на Васко и не би трябвало да е проблем друг да заеме мястото му за тези два мача.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: 34 Кръг - Арда Кърджали - Офк Левски Карлово 15.05.2011
МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 10:22 

Общината в Карлово май закрива футбола

Юлиян АНГЕЛОВ, 13 Май 2011; 11:12

Пет месеца преди изборите за местна власт една община остана без футболен отбор. От началото на седмицата футболистите на третодивизионния Общински клуб Левски (Карлово) не тренират. Причината е в липсата на средства. Играчите имат да получават по 2-3 премии, а финанси в касата няма дори и за покриване на разходите по домакинските мачове. Според наредбата на БФС отборът от Града на Апостола на Свободата може да продължи наесен участието си в Б областна група, ако не се яви в някой от мачовете от последните три кръга. Така в навечерието на изборите на феновете на футбола в Карлово ще им бъдат осигурени неотразими дербита с тимовете на Ведраре, Войнягово и Пъдарско.

Статията е от вестник "Марица"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 11:25 

koleff написа:
Общината в Карлово май закрива футбола

Юлиян АНГЕЛОВ, 13 Май 2011; 11:12

Пет месеца преди изборите за местна власт една община остана без футболен отбор. От началото на седмицата футболистите на третодивизионния Общински клуб Левски (Карлово) не тренират. Причината е в липсата на средства. Играчите имат да получават по 2-3 премии, а финанси в касата няма дори и за покриване на разходите по домакинските мачове. Според наредбата на БФС отборът от Града на Апостола на Свободата може да продължи наесен участието си в Б областна група, ако не се яви в някой от мачовете от последните три кръга. Така в навечерието на изборите на феновете на футбола в Карлово ще им бъдат осигурени неотразими дербита с тимовете на Ведраре, Войнягово и Пъдарско.

Статията е от вестник "Марица"

За мен тази статия е поръчкова!!Не мисля,че точно така стоят нещата.
А сметките на общината са блокирани и парите са там - няма как да се разблокират освен ако не си платят общината на тези които са ги запорирали.Там за отбора има 40 000 лева до края на сезона и тези пари не са за последните кръгове,ами и за минали такива.Премиите се дават от други пари при запорирани сметки,ако обаче и те са свършили това е лошо.Незабавно значи,че трябва да се отблокират сметките за да се осигури финансирането.Съгласно наредбата на БФС е така - отбор не се ли яви било на домакински мач или гостуване в последните три кръга на първенството директно отпада в областна група.Значи ние сега сме гости в Арда - и да не се явим няма проблем.След това играем с Марица Пловдив - домакин - ще ги бием тях - надявам се.Днес в Кърджали ще играем.В сряда пак ще играем.А от другата неделя 22.05 - почват трите кръга в които ако не се явим и на 1 мач заминаваме в Б областна - това са мачовете с:
22.05.2011 18.00 неделя Родопа Смолян - Левски Карлово
29.05.2011 18.00 неделя Левски Карлово - Созопол

само два мача нас ни бъркат - да се изиграят - в последния кръг печелим служебно с Стамболово - гост.

Така,че още един път потвърждавам поръчкова статия и търсене на сензации.
Супер некомпетентна статия мога да кажа - няма да имат шанс отбори като Ведраре,Пъдарско и Войнягово да ни срещнат освен в приятелска среща защото просто ние оставаме в В група.Пари за новия сезон ще има има и за този както казах 40 000 лв,ама няма как да си ги вземем - докато общината не плати на хората които са ги запорирали,но може и да има обжалвания,ала бала и тези пари няма как да се вземат.

САМО ЛЕВСКИ КАРЛОВО!!!!
АМАН ОТ ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 15:18 

След малко повече от 2 часа и 40 мин ще започне мача в Кърджали - щеше да е добре да има някой Кърджалиец - да ни информира за резултата от мача - или да информира някой сайт за как се развива той.
Ако има желание някой да предава мачове на Арда да пише на лично да му обясня как става работа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 15:52 

Кърджали не е далече така че Карловци могат да се организират и да отидат да подкрепят момчетата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 16:21 

skandi написа:
Кърджали не е далече така че Карловци могат да се организират и да отидат да подкрепят момчетата.

Как да не е далече бе приятел - Кърджали е на 2,30 минути от Пловдив и от тук 1 час - стават 3 часа и половина - 4-ри часа път.Няма за кога да се организираме - докато идем мача ще свърши - то ако щеше да се ходи с нещо трябваше да се тръгне максимум към 13.00-13.30 за да сме навреме за мача там.Ама няма с кой да идем - иначе аз съм навит,ако има и други навитаци е хубаво,ама като няма с какво да идем,ще гледаме сайтове за резултат - няма как.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 16:27 

Между другото сега гледам картата с автомобил до Кърджали - с програмка изчислявам маршрута и от сайт - дава ми средно 2 часа и 30 мин - Карлово - Кърджали - ама да го сложим макс около 3 часа - само пътуването - Карлово - Пловдив 56 км - за час и в Пловдив да се мотаме малко - после още Пловдив - Кърджали - още 100-110 км - средно и сме там - това са около 2 часа да кажем - средно 3 часа път - вече ако има задръствания,ремонти и други извънредни ситуации - става над 3 часа и половина до 4-ри часа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 17:12 

Отбор: Арда (Кърджали)
Момчета виждам че обичате отбора си , но според мен няма смисъл да идвате чак от Карлово за един безинтересен мач но все пак вие си знаете и ако идвате сте добре дошли в Кърджали

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 20:09 

За Съжаление в Кърджали получаваме 4-ка
ФК "Арда" - Кърджали 4:0 ОФК "Левски" - Карлово.Честита победа на феновете на Арда,а за нас остава да се съсредоточим към следващия мач - в сряда 18.05.2011 - 18.00 Левски Карлово - Марица - дано вземем нещо от този мач.Ще съм благодарен на феновете от Кърджали да предоставят инфо за мача,ако може да ни разкажат как е била играта,по интересни моменти и съставите на двата отбора.Ако може предварително ви благодаря!За съжаление това е положението,аз правилно очаквах загуба - около 2-0,но тя е 4-0.В Кърджали трудно бихме взели нещо - не знам и с какъв състав сме играли - напоследък падахме с по 1 с по 2,ама чак 4-0 не се беше случвало от мача с Ботев.Няма да се учудя и ако не са играли половината основни играчи или сме играли с титулярен състав,но те не са играли както трябва.Чакам инфо за да разберем какво е положението!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 21:09 

Футболистите на „Арда” записаха първа победа от 41 дни насам, след като се наложиха с категоричното 4:0 над гостуващия тим на „Левски” от Карлово. Попаденията за кърджалийския тим отбелязаха Ахмед Осман(2), Веселин Ангелов и влезлият като резерва Юсеин Мустафа. Срещата на стадион „Дружба” протече при слаб зрителски интерес. Едва около 200 души бяха мераклиите, дошли да наблюдават футболните си любимци на живо . От първата до последната минута отборът на „Арда” бе по-добрият на терена, а треньорът Петър Бумбаров даде шанс за изява на 17-годишният тийнейджър Тюркер Моллахасан, който изигра едно полувреме. В самото начало на срещата младият бранител Селчук Коджаахмед навехна левия си глезен, а причина бе ужасното състояние на терена.

Първото попадение в двубоя падна в 23-ата минута, когато нисичкият Йозджан Махмуд навлезе като „стрела” в наказателното поле на гостите и отправи коварен шут, отразен от стража на „Левски”(Карлово). За щастие на кърджалийския тим топката попадна в краката на Веселин Ангелов и той с прецизен шут я прати в десния долен ъгъл за 1:0. 7 минути по-късно голмайсторът Ахмед Осман бе повален в наказателното поле на „Левски”. Реферът отсъди дузпа, реализирана от самия него.

10 минути преди края на първото полувреме пък двубоят бе спрян поради липса на линейка. За да може да продължи двубоя, бившият футболист на „Арда” Бахтияр Ахмед трябваше да вкара собствената си кола на стадиона.

В 55-ата минута Ахмед Осман вкара второто си попадание във вратата на гостите. Този път топнападателят показа добър дрибъл и финтира няколко състезатели на „Левски” и пусна коженото кълбо под плонжа на вратаря. В последната минута игралият перфектно през целия мач Веселин Ангелов асистира на нападателя Юсеин Мустафа за крайното 4:0.

След тази победа „Арда” се изкачи на 10-то място с актив от 50 точки, колкото има и 9-я „Марица”(Пловдив). Кърджалийци обаче имат и мач по-малко, тъй като трябва да изиграят отложената среща с бургаския „Нефтохимик”.

След края на двубоя изпълнителният директор на „Левски”(Карлово) Мирослав Банчевски поздрави отбора на „Арда” за заслужената победа. „Не съм виждал такъв лош терен във „В” група. Играл съм на този стадион като футболист. Виждам, че от 1980 година не е направено нищо”, отправи той критики за лошото състояние на терена

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 21:29 

Арда фен - Благодаря ти много за изчерпателната информация.Ние имахме ли положения и ако е възможно да ни дадеш състава на нашия отбор да видим с какви играчи сме били.Благодаря още веднъж!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 21:47 
Аватар

Това е статия от кърджалийски информационен сайт и там не е зададен нито състав на домакините нито такъв на гостите. Слаба редакция и слаби спортни журналисти ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 22:53 

doctors,по отношение на състава ви-не чух името на Стоян Маринов,Цанков и наказания играч,а останалите сигурно са титулярите-запомних Хаджистоянов,Вранчев,Момчилов,Райчев,Костов-капитан,Вълчев,вратаря-нещо с Г беше-горе долу това е -може и да греша,но общо взето играхте плахо и не затруднихте домакините.Имахте едно чисто положение в 45минута,когато Райчев бе изведен сам срешу вратаря,който изби в ъглов удар,а след изпълнението му Костов от около 20метра стреля ниско по земята,но в аут.През второто полувреме имаше две положения за Райчев,но той се засуети и топката му бе избита без да може да отправи удар към вратата-общо взето това бяха положенията ви.Играхте коректно,без грубости,един жълт картон-за вратаря,оспорващ дузпата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Май 2011 23:22 

lubo написа:
doctors,по отношение на състава ви-не чух името на Стоян Маринов,Цанков и наказания играч,а останалите сигурно са титулярите-запомних Хаджистоянов,Вранчев,Момчилов,Райчев,Костов-капитан,Вълчев,вратаря-нещо с Г беше-горе долу това е -може и да греша,но общо взето играхте плахо и не затруднихте домакините.Имахте едно чисто положение в 45минута,когато Райчев бе изведен сам срешу вратаря,който изби в ъглов удар,а след изпълнението му Костов от около 20метра стреля ниско по земята,но в аут.През второто полувреме имаше две положения за Райчев,но той се засуети и топката му бе избита без да може да отправи удар към вратата-общо взето това бяха положенията ви.Играхте коректно,без грубости,един жълт картон-за вратаря,оспорващ дузпата.

Мерси,Любо и за личното съобщение.Мерси и за написаното тук.След като не си чул името на 7 - Стоян Маринов значи той не е играл,ако е играл нямаше как лентата да е на ръката на 6-ти Константин Костов - но Коцето е добър играч и той и когато го няма Стоян Маринов е капитан на отбора - той си е заслужил мястото на втори капитан на отбора.Стоян Маринов с Свиленград беше леко контузен и е възможно треньорското ръководство да е преценило,че е по-добре да не играе в този двубой с цел възстановяване.Предполагам,че ще е на линия за мача с Марица в сряда.Не знам защо не е играл Иван Цанков - може би и той е бил или контузен или е имал някакъв ангажимент,да се надяваме,че и той ще е на линия в сряда.Наказания играч Васил Мижорков -17 няма да го има и на мача с Марица - наказан е за два мача.Ще се върне за мача в Смолян - другата неделя - и ще може да играе в домакинството с Созопол - последен мач и последно домакинство за сезона.
Ами от това което ми казваш Христо Момчилов е бил титуляр,Хаджистоянов си е титуляр,Коцето си е титуляр,Вълчев и Косев се въртят и те са титуляри,Вранчев е титуляр,Райчев е титуляр,Вратаря Иван Гаганелов е титуляр и др.С Марица дай боже да бъдем в пълен състав и да играем за победа.Друга причина да не са играли Стоян Маринов и Цанков е,че треньорското ръководство е решило да ги запази за мача с Марица,в предвид,че едва ли са очаквали,че ще вземем нещо от Кърджали.
Благодаря много за предоставената информация.Ние също играем коректно - както тук така и навън,но срещу нас не винаги е така за съжаление.
Ако чуеш нещо ново около мача в Кърджали ще съм ти благодарен да ни поднесеш информация.
Разбрахме,че Миро Бахчевански поздравил вашия отбор и казал,че това е най-лошия терен който е виждал - като футболист и сега като изпълнителен директор на ОФК Левски Карлово.
Не знам защо са играли плахо момчетата - може би са били уплашени или са ви подценили или пък има друга причина.Надявам се в оставащите три мача да се представим на висота и да запишем две победи от домакинските срещи - Марица - Созопол и да вземем нещо от Смолян.

Ще коментираме пак мачовете - с ново инфо относно този мач всички се включвайте!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2011 09:54 

Отбор: Левски (София)
Докторс-На това момче ХристиЯН вземи му купи нещо,че все го кръщаваш като кръстник с името Христо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2011 10:27 

Отбор: ЦСКА (София)
Информация от фенове на Арда-Карловският треньорски щаб само като са видели терена им станало ясно че не искат момчетата им да се контузват,все пак имат още важни мачове.Иначе като цяло Карлово са играли добре.Даже Кърджалийските фенове са харесали стегнатата и технична игра на някои карловски футболисти.Макар че пропуските на Райчев си казали думата за резултата.Това е,надявам се някой лично присъствал да ти каже,точно кои футболисти са играли добре и кои по слабо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2011 10:40 

nike написа:
Докторс-На това момче ХристиЯН вземи му купи нещо,че все го кръщаваш като кръстник с името Христо.

Хахаха - Стават грешки - ама вярно той се казва Кристиян Момчилов,аз все Христо го кръщавам - хахаха - - ще взема да му стана кръстник.
:)
Важно е да има емоция :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2011 10:41 

fen написа:
Информация от фенове на Арда-Карловският треньорски щаб само като са видели терена им станало ясно че не искат момчетата им да се контузват,все пак имат още важни мачове.Иначе като цяло Карлово са играли добре.Даже Кърджалийските фенове са харесали стегнатата и технична игра на някои карловски футболисти.Макар че пропуските на Райчев си казали думата за резултата.Това е,надявам се някой лично присъствал да ти каже,точно кои футболисти са играли добре и кои по слабо.

Благодаря за информацията!Сигурно затова не са играли и някой основни футболисти.
Ако нещо друго научиш покрай мача - ще се радваме да споделиш.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2011 11:36 

doctors :
Хахаха - Стават грешки - ама вярно той се казва Кристиян Момчилов,аз все Христо го кръщавам - хахаха - - ще взема да му стана кръстник.

Хаха,докторс ти ме разсмиваш.ХристиЯн,а не Кристиян или Христо.Трябва да му станеш кръстник със сигурност и сигурно няма да съжаляваш.Бил стабиляга.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2011 11:49 

nike написа:
doctors :

Хаха,докторс ти ме разсмиваш.ХристиЯн,а не Кристиян или Христо.Трябва да му станеш кръстник със сигурност и сигурно няма да съжаляваш.Бил стабиляга.

Ами погледнах в интернет - дали е Християн или Кристиян - на повечето места излезна Християн,а на други Кристиян - и се зачудих.Но си мислих и аз,че се казва така както ти казваш.Малко съм недоспал,че си легнах късно снощи и не съм много в кондиция днес.
А иначе относно кръстника - няма лошо,аз съм стабиляга и той щом е стабилен няма проблем.
Ако има какво да кажеш относно отбора и мачове го кажи,ако ли не - премести се в новата тема за предстоящия мач :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2011 11:51 

А относно разсмиването няма лошо - нека да има смях в залата - ама нали знаеш който се смее последен най-добре се смееш.Всичко това в кръга на шегата.Лек и успешен ден!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2011 11:56 

doctors написа:
А относно разсмиването няма лошо - нека да има смях в залата - ама нали знаеш който се смее последен най-добре се смееш.Всичко това в кръга на шегата.Лек и успешен ден!

Не схванах коментара ти,но няма значение.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Май 2011 12:12 

http://ardanews.info/?p=11151 -не разбирам как М.Банчевски е поздравил Арда и изказал коментар за терена,след като не са го видели на мача.А това че някои не искат да си "чупят" краката на лош терен немога да ги нарека "основни" играчи.Но с двама повече или по-малко резултата щеше да е същия.Дано от Марица да се вземе нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Май 2011 16:06 

skandi написа:
http://ardanews.info/?p=11151 -не разбирам как М.Банчевски е поздравил Арда и изказал коментар за терена,след като не са го видели на мача.А това че някои не искат да си "чупят" краката на лош терен немога да ги нарека "основни" играчи.Но с двама повече или по-малко резултата щеше да е същия.Дано от Марица да се вземе нещо.

Е това,че някой не го е видял на мача,не значи,че не е бил там.Може да не е бил с отбора - може да е бил с някой друг - после след мача да са правили почерпка,да са правили други работи,а пък може и да е бил с отбора - ама терена в Кърджали като чета в статията май наистина е бил зле.А Миро Банчевски сигурно е бил там - няма как да си измислят в статията от Кърджали,ако не ги е поздравил.Те няма да знаят и кой е - ако не се е запознал с тях.Е дали щеше резултата да е същия не се знаеше,ама какво да се прави - трябва по-бързо да забравим загубата и да се надяваме на победа в други ден с Марица.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 25 мнения ] 

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Ботев Вр - Левски
Форум: Сезон 2006/2007
r.h. 90817 10 Ное 2006 19:12
от botev_fan
Преглежда непрочетените мнения Левски 0 - 3 Вердер Бремен
monibgole 42787 06 Ное 2006 09:29
от alibaba
Преглежда непрочетените мнения Левски (София) 3-0 Берое (Стара Загора)
Форум: Берое (Стара Загора)
Anonymous 49941 05 Ное 2006 23:20
от speedbreaker
Преглежда непрочетените мнения Левски - Локо Сф
Anonymous 31087 13 Дек 2006 08:14
от tridant
Преглежда непрочетените мнения Левски- Барса
Anonymous 16003 23 Ное 2006 19:25
от skycycle