lubo написа:
doctors,по отношение на състава ви-не чух името на Стоян Маринов,Цанков и наказания играч,а останалите сигурно са титулярите-запомних Хаджистоянов,Вранчев,Момчилов,Райчев,Костов-капитан,Вълчев,вратаря-нещо с Г беше-горе долу това е -може и да греша,но общо взето играхте плахо и не затруднихте домакините.Имахте едно чисто положение в 45минута,когато Райчев бе изведен сам срешу вратаря,който изби в ъглов удар,а след изпълнението му Костов от около 20метра стреля ниско по земята,но в аут.През второто полувреме имаше две положения за Райчев,но той се засуети и топката му бе избита без да може да отправи удар към вратата-общо взето това бяха положенията ви.Играхте коректно,без грубости,един жълт картон-за вратаря,оспорващ дузпата.
Мерси,Любо и за личното съобщение.Мерси и за написаното тук.След като не си чул името на 7 - Стоян Маринов значи той не е играл,ако е играл нямаше как лентата да е на ръката на 6-ти Константин Костов - но Коцето е добър играч и той и когато го няма Стоян Маринов е капитан на отбора - той си е заслужил мястото на втори капитан на отбора.Стоян Маринов с Свиленград беше леко контузен и е възможно треньорското ръководство да е преценило,че е по-добре да не играе в този двубой с цел възстановяване.Предполагам,че ще е на линия за мача с Марица в сряда.Не знам защо не е играл Иван Цанков - може би и той е бил или контузен или е имал някакъв ангажимент,да се надяваме,че и той ще е на линия в сряда.Наказания играч Васил Мижорков -17 няма да го има и на мача с Марица - наказан е за два мача.Ще се върне за мача в Смолян - другата неделя - и ще може да играе в домакинството с Созопол - последен мач и последно домакинство за сезона.
Ами от това което ми казваш Христо Момчилов е бил титуляр,Хаджистоянов си е титуляр,Коцето си е титуляр,Вълчев и Косев се въртят и те са титуляри,Вранчев е титуляр,Райчев е титуляр,Вратаря Иван Гаганелов е титуляр и др.С Марица дай боже да бъдем в пълен състав и да играем за победа.Друга причина да не са играли Стоян Маринов и Цанков е,че треньорското ръководство е решило да ги запази за мача с Марица,в предвид,че едва ли са очаквали,че ще вземем нещо от Кърджали.
Благодаря много за предоставената информация.Ние също играем коректно - както тук така и навън,но срещу нас не винаги е така за съжаление.
Ако чуеш нещо ново около мача в Кърджали ще съм ти благодарен да ни поднесеш информация.
Разбрахме,че Миро Бахчевански поздравил вашия отбор и казал,че това е най-лошия терен който е виждал - като футболист и сега като изпълнителен директор на ОФК Левски Карлово.
Не знам защо са играли плахо момчетата - може би са били уплашени или са ви подценили или пък има друга причина.Надявам се в оставащите три мача да се представим на висота и да запишем две победи от домакинските срещи - Марица - Созопол и да вземем нещо от Смолян.
Ще коментираме пак мачовете - с ново инфо относно този мач всички се включвайте!