От доста време не бях ходил да гледам "домакински" мач на Левски Карлово, защото нямам нерви просто да гледам разхождане на фланелки. Днес отидох да гледам "дербито" и не видях нищо по-различно от предните мачове. Да, победихме, но Банско за мен са по-слаби и от нас.
За мача няколко думи. Карловци започнаха добре и в 10-та минута получиха дузпа, която превърнаха в гол. При нарушението играчът на Банско трябваше до получи червен картон според мен, но съдията го пощади. След това гостите владееха топката, но не направиха нищо интересно. Ние можехме да получим още една дузпа, но жълтуркото не даде. Втората част Банско явно излезнаха с мисълта да направят нещо, с което да запазят шансове за оцеляване, но нищо. Левски имаше много ситуации за удобни контри, но всичко свършваше в най-ранната им фаза. Все пак в 65 минута резултата стана 2:0 след гол на Кевин ..., който успокои футболистите ни. До края гостите отново се мъчеха да вкарат, а карловци удариха греда след пряк свободен на Боян Пенев. В заключение ще кажа, че това беше най-скучният и слаб мач, който съм гледал. И двата отбора не са на професионално ниво и логично всеки ги бие с разлика.
Доколкото чух догодина май двата отбора отново може да се срещнат на ниво... Втора професионална лига

.