bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 15 Юни 2025 17:59

ЦСКА (София) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 68 мнения ]  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Синята простотия!
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2007 11:58 
Тука отварям една тема за синията простотия, защото ни залива отвсякъде и няма да е зле да се систематизират нещата!

Ето и първото предложение. Случаят със Спас Джевизов на мач на юноши младша на Герена.

Цитат:
А какво щеше да стане, ако този "син" получовек се бе изправил срещу мен, пита Джевизов

Легендата на ЦСКА и шеф на ДЮШ на "червените" Спас Джевизов даде интервю за "Топспорт". В него славният голмайстор на "армейците" разказва за състоянието на школата, републиканското първенство и за скандала на "Герена" преди няколко дни. Преди реванша между юношите-младша на Левски и ЦСКА (2:2) Джевизов бе ритнат в слабините. Разговорът със Спас се проведе на работното му място - на спортната база на "червените" на "4-и километър".

-Г-н Джевизов, как ще коментирате това, което се случи преди няколко дни на "Герена"?
- Нямам думи, разочарован съм и още не мога да го забравя. Не си спомням някога в българския футбол ветеран да е бил посрещнат по такъв начин - с ритници. Аз съм длъжностно лице и не може по такъв начин да се отнасят с мен. Не искам да звучи като оплакване, защото не съм от тези, които плачат, но това беше идиотско държане от страна на този човек.

- Разбрахте ли кой ви удари?
- Да, веднага след инцидента попитах кой ме изрита и ми казаха, че е видеооператорът на детско-юношеската школа на Левски. Той е човекът, който им снима мачовете. Лошото е, че няколко дни преди да се случи това на "Герена", аз спасих това момче от линч на Панчарево. Отново на мач между ЦСКА и Левски Дучето и хората му без малко да го набият, но ги спрях и отървах този човечец. И за да ми се отблагодари, ме изрита като куче. Аз нямаше как да реагирам, защото ме бяха награбили десетина души. Питам се: Как би се почувствало това "синьо" същество, защото той не е човек, а получовек, ако беше се изправил срещу мен? Та той ми стигаше до корема!!!

- Ще предприемете ли нещо по въпроса?
- Все още мисля, раздвоен съм какво да правя оттук нататък. Едно е сигурно, ще искаме наказание на Левски, защото това не може да продължава. Ръководството на ЦСКА вече пусна декларация до БФС, но сега ще видим дали ще има наказание за "сините". Отново си задавам въпрос - ако бяха ритнали длъжностно лице на Левски, какво щеше да стане? Те щяха да вдигнат олелия до Бога, но когато стане нещо с представител на нашия клуб, всичко се забравя на следващия ден. За един месец преживях два кошмара - първо в Крупник, когато имаше разправии с Весо Яневски, и сега на "Герена".

- Не се ли чувствате обиден, когато ви ритнат, а сте дал толкова много на българския футбол?
- Именно това имам предвид! Уважавам всички от Левски и когато техни представители дойдат на "Червено знаме", ги посрещам както подобава. Не знам защо омразата при левскарите е толкова голяма. Тяхната злоба е безкрайна! Не трябва да превръщаме съперничеството в побой.

- Неприятното е, че скандалът стана преди мач на младежки отбори. Как влияе това на младите играчи?
- Това е още по-лошо. Вместо ние да сме пример за тях, те гледат как хората се мразят. Ставал съм свидетел на какви ли не сцени по трибуните. Гневни родители се
разправят и беснеят, хвърлят се предмети и т.н. Трябва да направим така, че детските мачове да са празник и удоволствие, а не да викаме охрана, все едно присъстваме на ръкопашни схватки.

- Какво мислите за досегашното представяне на трите възрасти, които участват на републиканско първенство?
- Вижда се, че отстъпваме при децата (родени 1992 година). Там отпаднахме от Левски след загуби с 0:5 и 1:3. При юношите 1990 година и 1988 година сме по-добри от тях по всички показатели, въпреки липсите, които изпитваме в школата. В тези две възрасти момчетата са потенциални шампиони и скоро време ще са част от мъжкия състав. Трима от старшата възраст бяха повикани от Стойчо Младенов - Павел Виданов, Мишо Александров и Станко Йовчев. Има още момчета, които ще подсилят дублиращия състав.

- Продължава ли да е тревожно състоянието на ДЮШ на ЦСКА?
- Не ми се иска да го казвам, но е така. Продължаваме да живеем и да работим с лишения всеки ден. Правя каквото е по силите ми и с помощта на родители и отчасти на ръководството закрепваме положението.

- Недопустимо е децата на ЦСКА да се возят в рейсове на Кремиковци, защото нямате собствено возило. Как ще коментирате този факт?
- Плаче ми се, защото това е жалката истина. Нямаме рейс и едва се оправяме.
В момента три възрасти играят на републиканско и наемаме частни автобуси. Но като почне новият сезон, какво ще правим тогава? Разполагаме с шест отбора. Три от тях, ако гостуват в един и същи ден, как ще се пътува? Трябва веднъж завинаги да решим проблемите с рейса, защото той ми е нужен. Искам да бъде паркиран до сградата и по всяко едно време да е на мое разположение. А не да се молим да ни се падне отбор от по-близък град, за да пътуваме по-малко, тъй като нямаме автобус. Молим се на фирми да превозват децата, те заслужават повече, а не подобно отношение. Те ни се отблагодаряват по най-добрия начин. Родените през 1990 година за месец и половина бият Левски три пъти, това не е случайно в никакъв случай.

- Едва ли имате проблеми само с липсата на рейс?
- О, ако беше само автобусът, нямаше да обръщам внимание. Отдавна говорим за прословутите терени. Трябват ми точно три, не повече, за Бога! Тогава никой не може да ме стигне по резултати. Сега децата ме питат къде да тренират, защото пазим големия терен за мачовете. Аз им отвръщам: "Ами където намерите" и ми се насълзяват очите. Защото след малко ги виждам в прахоляка, затънали в дупки и кал. Дразня се на всичко това, защото работим ден за ден. Всичко се прави на парче, а аз не съм свикнал на подобно нещо. Разполагаме с кадърни треньори и добри деца, които въпреки всичко работят и отново сме за пример. А не, както казват някои хора и по-специално мениджъри, че нямаме добри специалисти, и че нашата школа не става за нищо. Всъщност те не са присъствали на нито една тренировка на "Червено знаме", за да видят с какво се сблъскваме всеки ден.

- Добра ли е идеята да има дублиращи отбори?
- По принцип да, защото така може да наблюдаваме във всеки един момент юношите. И за тях е по-добре, защото като навършат 18 години и нямат право да играят в школата, ще могат да продължат развитието си вече в дублиращия отбор. Нивото на футбола в "Б" група е съвсем по-различно от това при юношите. Там ще израснат и ще са готови за мъжкия състав.

- Кой трябва да е треньор на дубъла на ЦСКА?
- Моето мнение е, че треньорите трябва да са двама - един от мъжкия отбор и един от школата. Вариант Сашо Борисов и Анатоли Нанков ми се вижда най-добър.

- Ще коментирате ли мъжкия отбор, ще може ли да бъде спечелена титлата?
- Отдалечих се малко от мъжете и мога да давам мнения, само за това, за което отговарям пряко. Трябва да станем шампиони, защото четирите букви ни задължават. Това трябва да го разберат всички, които управляват клуба. Тези, които носят червената фланелка, също отдавна трябва да са осъзнали, че този отбор е по-различен от всички останали. ЦСКА винаги трябва да е на първо място, ние сме родени шампиони и не може да отстъпваме пред останалите.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2007 12:58 
Аватар

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
Какъвто и да е,син или червен,Спас Джевизов е легенда на Българския футбол,а легендите се уважават.Това което е станало е наистина много тъпо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2007 15:21 
EMO ULTRAS написа:
Другият път ПОВЕЧЕ !

Малките педерастчета викат кзл ,тоя ще ми се оплаква от някъв ритник ,дето в задника ...

Ами вероятно след като са наритали шефа на школата, замервали с камъни и бутилки и са те псували цял мач, е доста логично поне едно кзл в отговор на простотията. Друг е въпроса че не трябва с простотия да се отвръща на простотия!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2007 17:41 
Аватар

Цитат:
Поздравления за младите футболисти на Левски. И за техните треньори. Поздравления за тези, които ги подкрепяха на Герена онзи ден. За Станимир Стоилов, Емил Велев и всички играчи от първия тим. Както и за шефовете на синята школа и за техните клубни босове... Браво на тях!
Всички те видяха прекрасните сцени по време на четвъртфиналния реванш от Държавното първенство на дечицата, родени през 1990 г. Аплодисменти най-вече за футболиста на Левски Боян Табаков. Той демонстрира пример за толерантност, като показа под фланелката си нарисуван син футболист да пикае върху емблемата на ЦСКА. Всъщност може би уринира е по-литературно. И по-мекото като изказ. А и звучи по-добре. Левскар уринира върху емблема. Красиво, нали? И възпитателно.

Урината като символ

Да опикаеш противниковниковия символ. Кеф, а? Сигурно това е синята вярност. Или пък синята идея? Може би дори това е нещото, заради което следва да съществува клубът от Герена. Не е зле сините шефове да помислят дали пикаещият и пикнята да не станат официалната емблема на Левски.

Браво на Боян Табаков, който беше на всичко отгоре и капитан. Така се прави, момче! Четири дни по-рано на Панчарево същият този Табаков показваше средни пръсти на феновете. Ето, това е! Така трябва да се държи един играч, още повече капитан. Останалите да вземат пример от него! А не да се мотат по терена и само да ми играят футбол.

Аплодисменти за треньора на сините деца Викторио Павлов. Преди седмица на Панчарево той грозно напъди искащите информация за състава му журналисти, сега също даде пример за поведение. Викторио обясни отпадането на Левски със случайност. Разбира се, че е случайно. Та как може отбор от представяната ни за най-добра школа у нас да отпадне неслучайно? При това на прехваленото изкуствено игрище. И то от ЦСКА, че и на четвърфинал... Е-ее, ама вие луди ли сте, бе? Разбира се, че е случайно. Че как иначе?

Ръкопляскания за Станимир Стоилов, който вече пряко отговаря за школата на Левски и за подрастващите футболисти. Един водещ треньор трябва да изсиква точно това от своите бъдещи играчи. И да не реагира по никакъв начин на някакви си там подробности с опикани фланелки. Хубаво е, че красивите сцени на Герена станаха и пред погледите на футболистите от мъжкия отгбор и пред тези на всички наставници на първия им тим. Да видят хората какви скорошни попълнения ще имат. И да се възхищават на бодрата смяна.

Поздравления за шефовете на Левски. За това, че осигуриха идеални условия за мача на децата на Герена. За това, че нямаше хвърлени камъни по треньора на ЦСКА Димитър Димитров, За това, че нямаше псуващи фенове на сантиметри от играчите. За това, че 40 минути държаха под обсада децата на ЦСКА. За това, че никой не изрита Спас Джевизов. Всъщност, кой е Спас Джевизов, че да не може да се рита. Ще се рита, разбира се, дори ако трябва ще се влачи и по плаца в Подуене. След като е вкарвал голове на Левски и сега работи в ЦСКА - така му се пада. Бивш национал нйеден!

Мълчание до дупка

Специални аплодисменти за Тодор Батков и за Наско Сираков. За това, че мълчат като риби след станалото на техния стадион. След демонстрираното от техен футболист и след направеното от техните фенове. Така трябва! Да се мълчи. До дупка! Нека се показват уриниращи сини фенове под фланелките, нека се тъпче и опикава емблемата на ЦСКА. Нека се ритат и малтретират бившите легендарни футболисти на България, нищо че са и официални лица. Нека се замерят децата на съперника с бутилки и да се държат затворени на терена 40 минути след мача. Нека се мятат камъни по главите на чуждите треньори. Това е Левски, бре ей! Вие какво си мислите?

Дори всъщност, като се замислим, Батков и Сираков не са прави да мълчат. Те трябва да поздравят и да наградят въпросния млад футболист Табаков. С медал за особени заслуги в омразата към съперника. Може и премийка да му връчат за оригинален екип и жестове. Наред с това да вземат да повишат заплатата на техния служител, който се саморазправи с Джевизов. А фланелката с урината да се сложи в музея на синята слава. До тези отпреди 5 години с надписа "Аз мразя ЦСКА". Защото точно така се възпитават играчите в един приел европейско поведение и организация тим. Един син футболист трябва да псува, да показва средни пръсти, да вади опикани фланелки, да показва гей стойки с гениталиите си. И да мрази. Безкрайно да мрази. Може да не играе футбол, но да мрази.

И накрая - да станем на крака за хората от БФС. За това, че знаят какво искат. Че ни осигуряват подобни сцени и че реагират адекватно. Ето това е футболът, за който мечтаем. Ние и нашите деца. И с който ще градим бъдеща Европа на толерантността.
Ето това се случва във вашия о(т)бор :!: :!:
След като Пелето напусна нададохте вой до небесата.Сега на вашия стадион фен по известен като "Трола"(доколкото рабрах,не съм сигурен) рита един от най-големите български футболисти и ни вопъл ни стон,така трябва счупете краката на хората.Продължавайте в същия дух :!:

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Юни 2007 19:00 

Тоя където е оператор на ДЮШ на говедата е отвратителен тип, в Благоевград изяде една седалка в черния корем.

КУПАТА В ЗЕЛЕНО !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2007 22:43 
Синия простак... няма да си разиграва коня из нашия форум, поне докато аз съм член на модераторския екип....

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2007 22:55 
Аватар

Отбор: Ботев (Враца)
Да отмъстим за ритника срещу Спас със 10 гола във вратата на говедата смрадливи, прости, гнусни.
САМО ЦСКА! :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007 00:27 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
EMO ULTRAS написа:
Hart написа:
Да отмъстим за ритника срещу Спас със 10 гола във вратата на говедата смрадливи, прости, гнусни.
САМО ЦСКА! :D

Вие за 100 мача толкова гола не можете да ни вкарате ...

Оф абе звезди я слезте на земята бе фанете се застреляйте сички говеда мръсни бе аре отивайте си в смръдливия обор... кфо търсиш тука бе майка ти дееба почвам да полудевам вече тъпо копеле такова кфа работа имаш да пишеш в нашия форум бе???Бахти комплексарчето тъпо... гледай си мижавото отборче и не се занимавай с най-великия клуб на България... скоро няма да промените този факт ако ще гъза да си съдерете!!!Вие сте една сбирщина дето 90 години нямате почки никфи успехи и са за 2 години станахте звезди... аре ебавайте си майката бе когато стигнете и половината на величието на ЦСКА тогава ше пишеш тука!!! А сега си заминавай в тфоя форум :evil:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2007 17:29 
Цитат:
Левски дарява автомобили на МВР
Сря, 2007-07-04 17:22
По случай празника на МВР Столичната полиция ще получи 11 нови автомобила "Опел", дарени от ПФК Левски, съобщава официалният сайт на клуба.

Днес беше сключен тристранен договор между футболния клуб, фирма "София ауто" АД и Столичната полиция.

Подписи под него положиха президентът на клуба Тодор Батков, главният юрисконсулт в отдел "Продажби" на фирмата-вносител Галин Стоянов и директорът на СДП комисар Румен Стоянов.

Според договора ПФК "Левски" АД ще дари 11 автомобила "Опел", които ще бъдат за направление КОС на СДП. Колите ще бъдат доставени до три месеца. Дарението се прави по случай професионалния празник на МВР, който е на 5 юли.

На церемонията присъстваха финансовият директор на "сините" Константин Баждеков, зам.-министърът на вътрешните работи Камен Пенков и началникът на КОС-СДП Венцислав Рангелов.

По този повод министърът на вътрешните работи Румен Петков изпрати благодарствено писмо до Тодор Батков.

Къде тука е простотията ли!? Както винаги в Б сектор. Как се пееше в онази песен...Лефски оле, нищо общо с МВР! Хахаха! Това е някаква шизофрения!

Цитирам агенция Фокус:

Цитат:
Георги Марков, Димитър Гочев и Тодор Тодоров са били агенти на Държавна сигурност

21 юни 2007 | 12:11 | Агенция "Фокус"

София. Георги Евдокиев Марков, Димитър Бонев Гочев и Тодор Енчев Тодоров са били агенти на Държавна сигурност. Това констатира Комисията по досиетата, след като проучи и обсъди наличните материали за председателя и съдиите от Конституционния съд (КС), съобщиха за Агенция "Фокус" от комисията. Георги Марков е бил съдия в КС от 11 октомври 1994 г. до 14 октомври 2003 г., Димитър Гочев и Тодор Тодоров от 14 октомври 1994 г. до 14 октомври 2003 г.
Под псевдонимите Николай и Стефан, Георги Марков е осъществявал сътрудничество в МВР-Софийско градско управление, отдел ІІ-Държавна сигурност; управление VІ-ДС, отдел ІІ, отделение ІІІ. Димитър Гочев се е подвизавал под псевдонима Ивайло и е сътрудничил в Софийско градско управление-ДС, отдел 1, отделение 1. Тодор Тодоров е бил агент по псевдонима Любомир и е сътрудничил в 6-то управление на ДС-МВР. Марков е бил вербуван от лицето Иван Василев на 6 декември 1972 г., Гочев от ст. лейт. Аспарух Ант. Измирлиев на 15 юни 1971 г. , а Тодор Тодоров от Георги Панов на 15 април 1982 г..
Мария СТАЛЯНОВА

Както винаги крадеца най-силно крещеше "дръжте крадеца". От дълги години се знаеше че този човек е донасял под псевдонима агент Николай. Въпросът е като какъв ще обвинява, който и да е друг във връзки с БКП, като очевдино е че той е бил от най-големите отрепки. В качеството си на какъв този кретен тръгва на някакви "кръстоносни" походи срещу "комунистите"(на които очевидно доста години е сътрудничил)!?
Както се казва
ЛЕФСКИ СВИНЕ-ВИНАГИ СЪС МВР!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2007 08:02 
Говеждата простотия вече преминава границите на страната и залива цяла Европа. Ето какво се случва след поредната порция bullshit от устата на Бай Ганьо:

Цитат:
Пресаташето на Енерги: Батков не е нормален, съдим го
Пон, 2007-07-09 22:52
Изпусната реплика на Тодор Батков е на път да му донесе нови неприятности, пише в "Тема Спорт". След крилатата фраза за “британския хомосексуалист” сега собственикът на Левски разпали националистически скандал в Германия. Преди три дни адвокатът се заяде с Енерги заради казуса със Станислав Ангелов, засягайки болезнената тема за Втората световна война. “Объркали са историята с 65 години. Сега не е 1942-а, а 2007 година”, заяви Батков в събота.

“Няма да позволим на когото и да било да ни нарича нацисти. Това не са думи на нормален човек, за тях той трябва да си получи заслуженото. Все още обмисляме на кой съд да го дадем”, закани се пресаташето Рони Герш и добави, че шефовете на Енерги очакват официално извинение от българска страна.

Особено внимание обърнете на следните думи на този германец "Това не са думи на нормален човек, за тях той трябва да си получи заслуженото. Все още обмисляме на кой съд да го дадем"
Очевидно вече и в добрата стара Европа започнаха да разбират, че този човек не е нормален. Това обаче въобще не притеснава синята журналистика. Важното е Бай Ганьо да сере навсякъде булшитс и особено по ЦСКА. Манталитета и психическите заболявания на този човек идеално импонират на управляваният от него клуб.
Освен това след финала на юноши старша не чухме нищо от Бай Ганьо за "силната синя школа която била на светлинни години от тази на ЦСКА". Всъщност истината и действителността отново са доста различни а в случая от три възрастови групи ЦСКА победи/отстрани Лефски в две от възрастовите групи, като в една от тях стана шампион. Очевидно е че има разлика между двете школа, която разбира се е в полза на ЦСКА. Друг е въпросът че ако базата на "Червено знаме" се оправи, разликата наистина ще бъде светлинни години...в полза на ЦСКА.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2007 16:08 
Цитат:
БАТКОВ ШОКИРА И ГЕРМАНИЯ
10 юли 2007 13:53

Принтирай Изпрати Коментирай Собственикът на Левски Тодор Батков шокира и Германия. Босът на „сините” сравни поведението на Енерги Котбус с типичното за немците по време на нацизма.

„В Котбус малко с 65 години са объркали историята. Не сме 1942-а, а сме 2007-а. Нашият отбор има с какво да се похвали, докато техният е световно неизвестен. Има правила, има етика, има морал. Ние сме европейци и те са европейци”, заяви Батков след приятелския мач между шампионите на България и Апоел Никозия (1:0) в събота.

Мениджърът на германския отбор Щефен Хайдрих остана шокиран от думите на собственика на Левски. „Нямам думи. Тъжно и жалко е, че човек от ръководството на един футболен клуб си позволява да каже подобно нещо”, каза Хайдрих пред германския вестник „Лаузитцер Рундшау”.

„Трансферният скандал между Левски и Енерги за Станислав Ангелов става все по-мръсен. Едно е сигурно: явно Батков избягва дипломацията. Докато в Котбус се опитват да разрешат проблема и Ангелов да може най-накрая да играе за Енерги, българският адвокат налива масло в огъня”, коментира авторът на статията Франк Ноак.

Изданието посочва, че плануваната за вчера среща между представители на Левски, на БСФ и на Германската професионална футболна лига е била отменена. При тези обстоятелства отборът от Лаузитц ще сезира ФИФА. „Вече подготвихме последните документи и приложения”, заяви пресаташето на Енерги – Рони Герш. Междувременно стана ясно, че говорителят на немския клуб няма да контактува с представители на българските медии. „След като в България ни мислят за нацисти, няма да говоря и с журналисти от тази страна”, заяви Герш.

„Това не е първият път, в който Тодор Батков използва неподходящи думи и сравнения. По същия начин адвокатът атакува и рефера на четвъртфиналния мач между Левски и Шалке 04 – Майк Райли. Собственикът на българския шампион нарече съдията „британски хомосексуалист”, коментира „Лаузитцер Рундшау”. „Адвокатът се държи неуважително и към ЦСКА Сoфия – градския съперник на Левски. Батков се подиграва на произхода на собственика на „червените” Прамот Митал, който е от Индия. В последствие обаче босът на „сините” поднесе своите извинения”, пише още Ноак.

Тук още малко по темата с последната изцепка на Бай Ганьо! Интересното е че немците са забелязали поведението на този мустакат елемент доста отдавна. Невероятно, как всяка глупост изтърсена от Бай Ганя се разпростира на далеко.
П.П. Иначе модераторите да хванат последните мнения и да ги прехвърлят в някаква нова тема за снощният финал между юношите!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2007 16:48 
Нещата в Германия набират сила. Вече изказването на Батков залива всички медии включително най-големите агенции и най-тиражните вестници. "Благодарим" ти Бай Ганьо!

Цитат:
Берлин в шок от Батков
Сря, 2007-07-11 08:20
Берлин е в шок от изказването на Тодор Батков, което прати Енерги Котбус в епохата на нацистка Германия, пише "7 дни спорт". "Тъжно е, че президент на футболен клуб си позволява подобни изказвания", каза мениджърът на Енерги - Щефан Хайдрих.

Агенциите ДПА и СИД бързо разпространиха скандала. Първи реагираха медиите в столицата Берлин, отдалечена само на 130 км от Котбус. После случаят бе разнищен от медиите в цялата страна, включително авторитетни издания като "Фокус" и "Зюддойче Цайтунг".

"Енерги със сигурност няма да заведе дело срещу Левски в обществено съдилище. По-скоро резултатът от некоректното изказване на Батков е, че диалогът между двата клуба приключи. Оттук нататък думата има ФИФА", каза журналистът от "Кикер" Себастиан Каркос.

Арбитражната комисия на УЕФА ще заседава утре по казуса "Станислав Ангелов" и ще реши дали футболистът има право да напусне Левски.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Юли 2007 17:00 
Тая тема май трябва да я променя на "Простотията на Ганьо"! Както и да е, харестват си го лефскарите, явно и те мислят като него! Мустакатият "адвокат" отново "утепа" рибата с новото си изказване:

Цитат:
Босът на Левски адвокат Тодор Батков заяви, че клубът има три коза срещу немския Енерги (Котбус) по казуса "Станислав Ангелов".

"Ръководството на Левски има три коза, които ще използва в казуса "Станислав Ангелов", каза Батков, цитиран от "Дарик".

"Арбитражната комисия реши, че футболистът има договор с нас. БФС е отказал изпращането на международен трансферен сертификат. Случаят остава отворен, Станислав Ангелов има договор с Левски до 1 юли 2008 година", допълни адвокатът.

"ФИФА разглежда санкция на Енерги Котбус за поне три нарушения. Първо - преговори с футболист, който има действащ договор и евентуалното подписване контракт с него. Всичко това е направено по-рано от шест месеца преди изтичането на договора му с Левски. Второто е, че това е извършено извън трансферния период. И третото им нарушение е, че са приели играча да тренира с тях, а той има договор с нас", разясни Батков.

Собственикът на Левски допълни, че "сините" са се отказали да разтрогнат договора по вина на състезателя, защото по този начин щели да улеснят тима от Германия. Шефът на шампиона на България призна, че все още се надява да стартират преговори между двата отбора.

Тодор Батков се опита да уточни какво е имал предвид с фразата "объркали са историята с 65 години. Сега не е 1942, а 2007 година". Както е известно, тези думи разпалиха страстите в Германия.

"Аз съм доктор по история и тази наука ми е хоби. Не съм споменавал думата нацизъм. 1942 година е черна за българския футбол, който процъфтява през 2007 заради моя клуб", каза адвокат Тодор Батков.

А защо 1942 година е черна за Българският футбол. Нали точно тези комплексирани същества като Бай Ганьо, Агент Николай и др. ни обясняваха години на ред как преди 9.09.1944 футболът бил чист и т.н. Нали 1948 била черната година за футбола защото "комунистите създали свой клуб" и хиляди други подобни умотворения. Как сега се оказа че всъщност 1942 била черната за футбола ни година. Какво се е случило през тази година във футбола ни? Какво е това черно петно? Историята ясно го показва...през 1942 година шампион и носител на Царската купа(дубъл) прави футболният клуб Лефски. Ето това е трагедията на нашият футбол. Отбор който за 28 години съществуване до 1942 година има едва две титли, с които е много назад след Славия и Черно Море, успява най накрая да се докопа до властови позиции и никога повече да не ги изтърве. През тази 1942 под давлението на Княз Кирил, брат на Цар Борис и отявлен привърженик на Лефски, първенството е предопредело в полза на Лефски. Ето това се е случило през 1942 година и този път е много прав другаря Тодор Батков, че това е била една черна за Българският футбол година.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Юли 2007 23:31 
Аватар

Цитат:

Пелето заплашван по телефона, нямало да играе за националния, ако напуснел Левски

Българският национал Станислав Ангелов е получил заплахи по телефона относно трансфера си в немския Енерги (Котбус), разкри "Шпорт Билд". Изданието цитира думите на мениджъра на клуба Щефен Хайдрих.

"Играчът е получавал заплахи, докато е карал почивка, които гласели, че ако смени клубната си принадлежност, то той никога няма да играе за националния отбор на България", казва Хайдрих.

Както е известно, продължава полемиката между двата клуба, като в момента се чака решение на ФИФА. Към днешна дата Пелето само участва в тренировъчни игри, но не играе в контролите на тима от Котбус.

В информацията на "Шпорт Билд" са публикувани думите на адвокат Тодор Батков за козовете на "сините" в задочната битка с немците, както и за прословутата фраза за 1942 година.
Та какво общо има "ПФК Левски АД" с националния отбор,демек Пелето трябва да стане на 120 за да благоволи някой от вашите шефчета да го продаде.
А и нали "ПФК Левски АД" нямаше нищо общо с БФС и не се месеше на треньорите :roll: :?

0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 10:22 
Аватар

Новините в Левски

В последните седмици всички новини които се идват от "ПФК Левски София АД" и лагера им в Австрия са от типа"Наско и Мъри бият Велев и Цветанов на джитбол" Йовов загуби бас за каса бира" и все такива от този сорт.Във всяко интервю с футболист или функционер от "ПФК Левски София АД" неизменно присъства темата за селекцията на ЦСКА-колко била неправилна
Бардон:"Литекс направи по-добрия избор от ЦСКА на пазара"
Батков:"НЕ КУПУВАМЕ ПИСТОЛЕТИ И АРБАЛЕТИ"(а какво купувате г-н Ганьо,отговора е ясен)
Стоилов:"Ако не ми стигнат нападатели ще искам от Стойчо той има предостатъчно"
Йовов:"И ЦСКА и Литекс правят помпозна селекция и със сигурност ще предявят особени претенции към първото място."

Защо аджеба господа от "ПФК Левски София АД" не казвате нищо за собствената си селекция.Защо не гледате в собствения си двор,а постоянно надничате в чуждите(ЦСКА,Литекс и Локо(СФ)).Защо никой веднъж не спомена какви са реалните цели пред "ПФК Левски София АД",кой ще замени Пелето.Къде отидоха парите от ШЛ и защо от тези над 5млн шв.франка не се похарчи и цент за селекция.

0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 14:55 

Бербатов,Мартин Петров и Стилян Петров юноши на цска :D :D :D
ХХАХАХААХАХАХХА!
Драги ми Смехурко,
ти усещаш ли какво пишеш,хайде сега ми изброй някой от юношите на любимия ти отбор,който се е наложил в мъжкия състав!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2007 15:12 
Ти си смешният в този случай !
точно тях ЦСКА ги направи ПРОФЕСИОНАЛНИ футболисти и точно ЦСКА отвори прозореца към Европейският футбол за тях !!
Мислиш ли че 8-мо дивизионните отбори в които те са играли като лапета ще им уреди трансфери в големите европейски клубове !

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 00:54 
който и да е футболсист независимо дали има талант или не трудно може да бъде забелязан от чуждестранен клуб освен ако не играе в Левски или ЦСКА може би и в Литекс, другите отбори просто няма интерес към тях в България камоли в чужбина...жалко но такава е реалноста :?
за мен Бербатов стана футболист в Левъркузен, докъто играеше в цска се виждаше че има талант но голям футболист стана в Германия :!:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 01:46 
Аватар

Red Dawn Rising ский са, ти казваш че ритника по Спас Джевизов е простотия, така е, голема простотия при тва, а не е ли простотия тия ваще малките да викат КЗЛ и да се праат на мъже и т.н. ? Дали на Панчарево не са псувани левскарите като са играли ? Ае замисли се, шото е лесно само единия да е виновен а другия света вода ненапита.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 01:49 

К'во ще разбиваш ти бе пикльо

edit by TOTTI10

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 09:26 
Аватар

CAUTION написа:
Red Dawn Rising ский са, ти казваш че ритника по Спас Джевизов е простотия, така е, голема простотия при тва, а не е ли простотия тия ваще малките да викат КЗЛ и да се праат на мъже и т.н. ? Дали на Панчарево не са псувани левскарите като са играли ? Ае замисли се, шото е лесно само единия да е виновен а другия света вода ненапита.

Винаги има псувни ама от камото уважение към една българска легенда няма право да напада такъф човек... най-малкото това е неморално!!!Едно е да се псуват лапетии на 15-16-17 години друго е да удариш човек на 45 и отгоре при това човек който е бил страшно много в историята на Българския футол!Направи разликата... дума дупка не прави!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2007 11:43 
Аватар

Разлика правим. Но искам да ти кажем, че както при левскарите има такива дето не им пука човека срещу тех кой е, така и при цесекарите има такива. Просто в момента Спас Джевизов е улучил на един такъв, тва можеше и да стане и на Панчарево с някоя синя легенга, но просто не е уцелил момента. Неуважение към легендите и т.н. има насекъде !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 00:06 
Аватар

CAUTION написа:
Разлика правим. Но искам да ти кажем, че както при левскарите има такива дето не им пука човека срещу тех кой е, така и при цесекарите има такива. Просто в момента Спас Джевизов е улучил на един такъв, тва можеше и да стане и на Панчарево с някоя синя легенга, но просто не е уцелил момента. Неуважение към легендите и т.н. има насекъде !!!

Тогава когато ние направим нещо подобно можеш да спориш... а на този етап вие сте лошите не ние :wink: ае лека вечер

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 16:44 
Цитат:
Въпреки опитите на президента на Левски да премести общественото внимание към лагера на ЦСКА, в "синия" клуб проблемите са не по-малко, а и както се оказва далеч по-сериозни. Освен неудачите около селекцията, нов студен душ очаква ръководството според "Меридиан Мач". Нигериецът Ричард Еромоигбе категорично отказва да подпише нов договор при условията, предложени му от шефовете на клуба.
Вероятно най-конвертируемият в момента състезател на Левски логично е поискал заплатата му в размер на около 2000 евро да бъде увеличена няколко пъти. Според запознати, тази сума се удвоява от бонуси и премии, но въпреки това железният халф се чувствал пренебрегнат.

Ситуацията с Ричард е доста интересна. Той не е гражданин на Европейския съюз, което сериозно затруднява негов трансфер в чужбина. В края на миналата година едно необмислено изказване на Тодор Батков искрено разсмя по-компетентната част от футболните фенове и специалисти. Тогава адвокатът, явно не запознат с футболните закони на Англия, обяви че клуб от Премиършип желае полузащитника. По-късно се заговори и за конкретен интерес от страна на Болтън. Всичко това обаче можеше да се случи едва в края на 2008 г и то при положение, че състезателят вземе участие в определен брой мачове за родината си.

Интересна е и историята с акта за раждане на футболиста, който мистериозно е изчезнал вече няколко години и странно защо не се вади дубликат. Новият документ е необходим при вземане на наше гражданство.

"Меридиан Мач" хвърля светлина по друга интересна случка, разиграла се по време на лагера в Австрия. Там Ричард обявил, че няма нито един лев и дори поискал заем от изпълнителния директор по финансовите въпроси Костадин Беждеков, за да купи подаръци на "жената и детето".

Халфът бе замесен в скандал малко след края на настоящия шампионат, когато под влияние на зверска доза алкохол направи тежко пътно-транспортно произшествие и като по чудо се отърва невредим

От доста време насам Ричард Еромоигбе е най-конвертируемият играч на шампионите. Младостта му и безспорните му качества със сигурност го правят желан от доста отбори в Европа. Другият вероятен трансфер е този на Валери Домовчийски, който обаче постоянно е контузен. Левски разбраха печелившия вариант, пласирайки млади играчи, от които обаче приходите са малко. Шансът на някой от останалите състезатели на "сините" да направи сериозен трансфер в чужбина е нищожен поради напредналата футболна възраст на повечето от титулярите.

Левски вече се опариха сериозно при ситуацията със Станислав Ангелов, който финтира клуба и срещу по-малко от 200 000 евро ще заиграе в Бундеслигата. Проблеми ръководството имаше и при преподписването на контрактите с Георги Петков и Лусио Вагнер.

www.sportni.bg

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Юли 2007 17:36 
Аватар

Най-добрия си играч ПФК Левски София АД продаде за 200 000 евро(няма и толкова май),а сега ще прогонят най-добрия си чужденец заради пари.Г-да от ПФК Левски София АД къде ви отидоха парите от ШЛ-да би Баджаков и Борат да ги изядоха

0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 68 мнения ]  1, 2, 3  Следваща