bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 23 Юни 2025 22:01

ЦСКА (София) | Стадион | Резултати и класиране GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 68 мнения ]  Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 10:38 
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
ахмед доган на Уеф(*ки хулиган

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 10:39 
Аватар

viko1948 написа:
ахмед доган на Уеф(*ки хулиган
Завинаги един от тях

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 11:22 
Аватар

TOTTI10 написа:
Цитат:
- Това, че кандидатурата ти бе излъчена от ДПС се прие като сензация...
- Мисля, че взех едно добро решение. Хората от партията, която застана зад мен имат много голямо доверие в мен.
:shock: Аз мисля, че ДПС е една сериозна партия, която с годините е доказала, че е силна партия с голям потенциал, че са хора с големи цели и амбиции.

- Но знаеш, че се твърди, че ДПС е етническа партия...
- Може така да се говори, но според мен не може ДПС да бъде определяна като етническа партия, защото всичките й членове са с български паспорти, тоест всички са българи. :shock: А кой каква религия изповядва - мисля, че всеки е в правото си да изповядва такава, каквато пожелае. Това са едни съвсем нормални хора, които имат своите цели и идеали.

- Как стана това приближаване между теб и ДПС, откъде дойде инициативата да се кандидатираш с тяхна подкрепа за кмет?
- Стана малко изненадващо за мен. Те ми предложиха. Аз приех предизвикателството. Те застанаха плътно зад мен :shock: . Направили са много добро проучване, те са хора с високо ниво на организация. Акцентирали са точно върху мястото, където съм израснал и съм се родил - Подуене. Те виждат, че мога да защитя идеите, които те имат и които аз имам. И с тяхна помощ може да се направи много не само за район Подуене, но и за самата София. Защото всички трябва да обединим усилията си, за да бъде приятно да живеем в една столица, която искаме да бъде на европейско ниво.

- Какви са реакциите на хората, които срещаш, след като се разбра, че си кандидат за кмет от ДПС?
- Много приятно съм изненадан, защото и по улиците, и мои комшии, и мои приятели, както и хора, с които се виждам за първи път, ми казват: „Да, това е много хубаво. Пожелаваме ти успех от все сърце"
:shock: . И ми казват: „Ще гласуваме за теб, защото ти вярваме". Всички много чисто го приемат и го казват. Може би ще кажеш, че това не е вярно, но е абсолютната истина, аз никога не съм казвал това, което не мисля и никога не съм се отричал от думите си. Да, сигурно има и хора с негативно настроение, но всеки човек си има право на собствено мнение и собствено виждане.

- Ако станеш кмет, доколко ще бъдеш независим и доколко ще бъдеш обвързан с ДПС? Не се ли опасяваш, че можеш и да се окажеш по някакъв начин използван?
- Естествено, че зад мен застава ДПС като партия :shock: . Но те застават зад мен да помагат, те ще бъдат близо до мен със съвети. Човекът, който обаче ще решава съм аз. На всички трябва да е ясно, че не може и да става дума да бъда използван.

- Появиха се информации, че Тодор Батков те е лансирал пред ДПС...
- Това е много приятно, много ме ласкае неговата поддръжка.

на втори прочит забелязвам че ДПС много плътно застава зад Гиби :lol:Някой е изпуснал сапуна :lol: :lol:

0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2007 13:33 
Аватар

ако не спечели ще му приготвят 1 кило вазелин и ще застанат още по плътно зад него

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 18:06 
Аватар

Цитат:
"Сините" се черпят в турски ресторант

Левски поля в турски ресторант победата с 4:2 над Марек, разкрива в. "Стандарт". Тон за купона даде Валери Домовчийски.

Нападателят, който вкара хеттрик срещу дупничани, почерпи съотборниците си в хитовото заведение "Софра" на ул. "Оборище" за рождения си ден.

В петък Валери навърши 21 години. По-късно "сините" продължиха веселбата в клуб "Брилянтин".

"Хубаво е да вкарваш голове, но по-важното е Левски да побеждава. Не съм бил в криза. Винаги съм се стремял да си върша работата на терена", обяви щастливият рожденик.

"Никога не сме били запушени", обяви пък Николай Димитров.

Той и съотборниците му бяха нападнати след мача от маскирани фенове. Запалянковци се бяха издокарали като караконджоли, за да се снимат с любимците си, които въпреки странния им вид гордо позираха с тях.

0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2007 19:19 
Аватар

след турския ресторант ще ходят на турска баня

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2007 19:15 
Аватар

Мнения извадени от синьото официално форум,коментара отдолу е на момиче от нашия форум.Всичко е автентично,без цензура
YNWA написа:
Говежди мнения от синия форум:

Цитат:
наистина слабо викане ама нормално

Е, да, за вас си е нормално. Последно показахте какви пукали мълчащи сте на Лефски- ЦСКА баскет. А май и тогава бяха домакини а?

Цитат:
Изключително съм разочарован от всичко,но най-вече,че няма сектор Б

Разгеле, говедата откриха топлата вода!

Цитат:
огромен срам,прасетата ни надвикаха

ЦСКА, ЦСКА, ЦСКААА!!!

Цитат:
но защо допуснахме да ни надвикат тотално през по-голямата част от мача ? Някой индивиди се сетиха да пеят на полувремето и ония почнаха да ни викат - "смешни сте , смешни сте" . Нещо много се разглезихме май ! И да ни бият на терена не бива да ни мачкат на трибуните !

:lol: :lol: :lol: Мда, на полувремето като млъкнахме, тогава се сетиха рогатите. Че иначе като се разпеем, не се чуват!!! Те май най-накрая осъзнаха коя е най-великата агитка! Домакини смешни! :lol:

Цитат:
Викане- скофтиха се нещо нещата..

:lol: :grin: :lol:

Цитат:
Викаше се само до тази 13та минута,след това аз не си спомням да се беше запяла някоя песен и целия сектор да пее.

Цитат:
пп:кур за всички,които не викаха днес

Да, сини псуват сини! Тук съм съгласна! Кур за вас, говеда!

Цитат:
Викането някак си не ми се стори много на ниво, но да кажем, че се получи.

Цитат:
От към викане никакви ни нямаше не знам защо така...

Ами, защотоо...
СМЕШНИ СТЕ, СМЕШНИ СТЕ!

Цитат:
Съгласен съм че викането не беше хич на ниво...

И аз съм съгласна!

Цитат:
Всичко до тук ОК, но по отношение на пеенето просто бях бесен, как тези ни надвикаха, са че имаше проблеми с мегафоните това е така ама не е оправдание, как часта от сектора от към "А" си бъркаше в носа.

Цитат:
ама се поизложихме откъм викане.

ЪхЪ :lol:

Цитат:
наистина и мен не ме е толкова яд че паднахме , колкото че изпяхме само 1-2 песени като хората !

Че те имат ли повече песни??? :-o

.... и .т.н....

А НИЕ СМЕ
ЦСКА ЦСКА ЦСКА!

0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2007 19:44 
Аватар

надвикахме ги на 100%

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2007 19:52 
Аватар

Цитат:
ЦСКА ПРАТИ ЛЕВСКИ ПРИ АЗИС

ЦСКА би Левски, мачът свърши някъде към 17:20. Няколко часа по-късно изпълнителният директор на „сините” Наско Сираков е гост в историческото първо издание на новото шоу на Азис. Тук някъде би могло спокойно този коментар да приключи. Едните – 99% шампиони, другите – с представител в шоуто на Азис. По-адекватна метафора – здраве му кажи.

Съгласието на Сираков да гостува на русия хубавец е огледален образ на поведението на Левски в навечерието на дербито. Едните говореха непрестанно дни наред, другите се подготвяха за мача. Толкова за Левски. В екипа на Гонг има предостатъчно подготвени по темата колеги.

За Стойчо Младенов и ЦСКА бе важна единствено и само победата. Дори самоцелно. И те я постигнаха. Трудно, но в никакъв случай не незаслужено. Психологическият фактор от последните два сезона тегнеше, както и случката с Тулуза. Така че нищо друго освен това 1:0 тази вечер няма да има значение. „Армейците” пак ще зимуват с свръхкомфортна преднина, този път обаче Йешич е на достатъчно далечно за тях разстояние от „Армията”. Очаква се ЦСКА да стане шампион. За 31-и път. Защото просто в момента е най-добър у нас. А станалите прословути футболни естети, които пак ще завият старата песен, че Младенов и ЦСКА били олицетворение на грозната игра, този път мога просто да замълчат. Защото противникът бе далеч от еквивалента на „Лебедово езеро” във футбола.

И тъй като Азис не се досети да покани и мъжка компания на Наско, то „червените” му помогнаха. В края на календарната и натоварена с планове 2007-а година, ЦСКА го вкара един път повече от Левски. В достоен за Азис стил!
Ники Александров
Браво Наско.Сега може да почнеш работа и при Азис.

И ако кажете че не е верно НСПП :lol:

0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2007 21:05 
Аватар

Сираков покани Азис за масажист в Левски
Илиана Раева определя пътното число на певеца

Фолк идолът Азис ще стане масажист в Левски за един ден. Ексцентричният певец дори получи съгласието на Наско Сираков, който беше гост в първото предаване на "Вечерното шоу на Азис" по новата ефирна телевизия ТВ2. Изпълнителният директор на шампионите гостува със съпругата си Илиана Раева. "Имаме си трима масажисти, но може и ти да дойдеш за един ден. Само да не те харесат футболистите", пошегува се Сираков.
Азис призна, че не разбира нищо от футбол, но му харесват мъжете на игрището. Скандалната звезда се оплака и от съпруга си Китаеца, който не му обръщал внимание, когато гледа мач. През цялото време асистентката на Азис - актрисата Катерина Евро - скандираше "Само Левски!".
Раева пък разкри страстта си към астрологията и нумерологията, като дори изчисли пътното число на Азис. Оказа се, че цифрата, която ще носи късмет, успехи и дълголетие на певеца, е 8. Според Илиана това е добър знак, тъй като Сираков носел именно осми номер, докато играел в Левски.
Легендата на сините спечели и пари, след като участва в рубриката 20 лв. за 20 секунди. Там Сираков призна, че като малък е крадял, че предпочита Шампионската лига пред интимната вечеря, а на въпроса "Заради кого би станал гей?", Наско подхвърли иронично: "А от къде знаеш, че не съм?"

Източник 7 дни спорт

вече няма съмнения НСПП :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 13:51 
Аватар

Цитат:
Батков атакува ЦСКА: Резултатът им е нереален - вкараха два от съблекалнята и един за всеки случай
Собственикът на Левски, адвокат Тодор Батков, съзря договорка между ЦСКА и Беласица в мача между двата отбора в Петрич, който армейците спечелиха с 3:1. "Реултатът на ЦСКА е нереален и ясен. Няма нужда да гледам каквото и да е. Това 3:1 е красноречиво. Вкараха два от съблекалнята и един за всеки случай. Какво да коментирам повече?", се заяде с вечния съперник, Батков.

За измъчената победа на неговия тим с 1:0 в Стара Загора, адвокатът заяви: Общо взето съм доволен от всички футболисти. Единствено Зе Соарес не се включи на ниво. Другите играха добре. Лъчо Балтанов, Ники Димитров и останалите се представиха на ниво. Показателни за състоянието на Левски обаче ще са двата мача срещу Литекс. Всичко зависи от тях. Срещата срещу Литекс за купата е решаваща. Ако загубим титлата и не вземем купата, няма да имаме възможност да играем за Суперкупата, а това е неприемливо за Левски", допълни Батков, който за разлика от спортно-техническия щаб на "сините" не е отписал титлата.

"Разбира се, че гоним титлата", заяви самоуверено Батков.
Два от съблекалнята в 27-та и 34-тата минути :lol: Мустака отново разцепва мрака.И Суперкупата миналата година не искаха да играят за нея-сега пък ще е провал,ако не играят за Суперкупата :lol:

Също така е изключително "нереално" лидерът в първенството да поведе с 3-0 и един от опашкарите да вкара почетен гол, направо уговорена работа...

0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 19:10 
Червен до гроб
Аватар

А борат президент але алееее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . А насраско ми приказва за селския футбол, интересно Тампере какъв футбол играят :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Мар 2008 20:16 
Аватар

Изображение

This british homosexual broke the game :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2008 19:21 
Аватар

Цитат:
Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков заяви пред Гонг, че действително има вероятност отборът да не излезе срещу Литекс в сряда, ако съдията Паоло Дондарини не бъде сменен. По-рано днес, щабът на „сините” излезе с решение, ако италианският съдия не бъде сменен, шампионите да не излязат за четвъртфинала за Купата на България.

„Аз нямам участие в това изявление. Днес сутринта са го взели колегите от ръководството, но адски странно ми се струва в събота сутринта това да излезе в сайта на Литекс. Съдия, който трябва да се разбере в понеделник или вторник, изведнъж отборът-домакин да го публикува, ми изглежда съмнително. Надявам се, че мачът ще се проведе”, сподели Наско Сираков.

На въпрос, дали има вероятност този двубой да се провали, шефът на „сините” сподели: „Предполагам, че има такъв вариант. Чужденците ги каним, не защото са по-добри, а за да се тушира напрежението преди самия мач. Според мен ще трябва да изиграем тези два мача по най-добрия възможен начин, защото ще се срещнат два отбора, които желаят добра изява в този турнир.”

Наско Сираков се върна и към мача с Берое, спечелен от Левски с 1:0. След края на срещата изпълнителният директор на „сините” бе категоричен, че подобни терени, като този в Стара Загора, няма да бъдат лицензирани за следващия сезон. „Не мисля, че съм бил чак толкова емоционален, стоя 100 процента зад думите си след мача с Берое, макар че бяха преекспонирани. Излезе така, че едва ли не аз съм искал да закривам футбола в Стара Загора. Терените са в окаяно състояние, и някои стадиони просто няма д бъдат лицензирани. Гратисният период изтече, направиха се много компромиси, но оттук-нататък няма да има повече. Трябва да бъдат направени ремонти, за да се оправят стадионите и в това няма нищо страшно.”

„Казах още, че мутрите трябва да се махнат, специално заради Юри Галев, който ме напада. На полувремето с Рилски спортист той откровено се опита да удари страничния съдия на 2 метра от мен, разбира се, аз не реагирах тогава, след мача помолих делегата и бригадата да опише всичко каквото е станало на полувремето, нищо повече. Ето такива мутренски методи трябва да бъдат премахнати”, добави Сираков.

„Аз Венци Стефанов не съм го нападнал, напротив, Славия е един от малкото отбори, които направиха много за българския футбол. Аз знам защо ме напада, това е на личностна основа, но той трябва да бъде доволен, защото неговият клуб направи много.”

„Аз знам, че в момента, в който сменихме половината отбор на Левски, клуб който се развива в правилна посока, някои хора решиха точно сега преди важните ни мачове с Литекс да ни атакуват. Аз съм гърмян заек, но когато става въпрос за Левски, нямам приятели”, добави Наско Сираков пред Гонг.
Сините ни приятелки ги тресе ненормална параноя :!:

Ето отговора на ръководството на Ловеч:
"АНГЕЛ БОНЧЕВ: АКО ИСКА СИРАКА ДА ДОЙДЕ ДА СВИРИ"

0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2008 19:28 
Червен до гроб
Аватар

Са ше ме изкефи да отпаднат от КБ заради тая дебилщина :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 02:23 
Аватар

Отбор: Левски (София)
nicks написа:
А борат президент але алееее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . А насраско ми приказва за селския футбол, интересно Тампере какъв футбол играят :lol:

За какво Тампере ми говориш след като Левски игра в Шампионска лига и на 1/4 Финал в УЕФА, там, където ЦСКА не са стигали от 20 години и никога в Шампионската лига, така, че на теб само Тампере ти в главата, ма явно по време на успехите на Левски си бил някъде по Афганистан или Ирак и си ги пропуснал.

Левски е най-добрият български отбор по Футбол след комунизма, достигнал 1/4 Финал в УЕФА и участвал в Шампионската лига през 2006 година. В България през този период е бил 9 пъти Шампион(1993,1994,1995,2000,2001,2002,2006,2007,2009),4 пъти е правил Дубъл(1994,2000,2002,2007),9 пъти носител на Купата(1991,1992,1994,1998,2000,2002,2003,2005,2007) и 2 пъти носител на СуперКупата(2005и2007).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Мар 2008 10:51 
Червен до гроб
Аватар

Това е разликата между ЦСКА и левски - вие си броите 1/4 финалите и участията за успехи.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Синята простотия!
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2008 15:33 
Аватар

Програмният директор на "Канал 3" Сашо Диков бе атакуван от двама фенове на ЦСКА, които му потърсиха сметка защо не е отразил адекватно полицейското насилие срещу тях при арестуването на 56-те фенове на "армейците" протестиращи мирно пред сградата на БФС. Водещият журналист не изневери на себе си и даде трибуна на привържениците, които са получили наказания между 50 и 200 лева глоба за нарушаване на обществения ред, и те изразиха своето мнение.

"Не мога да разбера защо се вдига такъв шум за нашите глоби и се казва, че те са малки, след като преди месец и половина в Сандански се опитваха да ни убият мен и детето ми някакви маскирани идиоти, а после и те получиха същата глоба. Значи нашият мирен протест е същия като онзи опит за убийство? При положение, че ние дори не блокирахме улицата, а тя бе блокирана предварително от полицейски коли. Искам да ви питам вас, журналистите претендиращи за обективност, къде бяхте тогава? Само в Sportal1.bg (бел. авт. - фенът има предвид Sportal.bg) имаше кадри от случката и как ни биха полицаите. Докато си извадим личните карти и ни бяха прибрали в патрулката. Искам да ви питам и друго. Защо се правите на ударени и прикривате, че всичко това е поръчка на говедата? Защо никой не казва, че онези от София-Запад са дилъри и продават наркотици? Че са подкрепяни от онзи гнусен престъпник Таке, който узурпира клуба. Че Даниел Боримиров, който всички знаем какъв е, плаши играчите на ЦСКА и им казва да внимават какво правят, за да не си изпатят. Ако вие сте обективен журналист, трябва да кажете всичко това", заяви привърженикът на "армейците" пред камерата на "Канал 3".

източник sportal.bg

интересна статия :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 68 мнения ]  Предишна  1, 2, 3