Мнения извадени от синьото официално форум,коментара отдолу е на момиче от нашия форум.Всичко е автентично,без цензура
Говежди мнения от синия форум:
Цитат:
наистина слабо викане ама нормално
Е, да, за вас си е нормално. Последно показахте какви пукали мълчащи сте на Лефски- ЦСКА баскет. А май и тогава бяха домакини а?
Цитат:
Изключително съм разочарован от всичко,но най-вече,че няма сектор Б
Разгеле, говедата откриха топлата вода!
Цитат:
огромен срам,прасетата ни надвикаха
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКААА!!!
Цитат:
но защо допуснахме да ни надвикат тотално през по-голямата част от мача ? Някой индивиди се сетиха да пеят на полувремето и ония почнаха да ни викат - "смешни сте , смешни сте" . Нещо много се разглезихме май ! И да ни бият на терена не бива да ни мачкат на трибуните !

Мда, на полувремето като млъкнахме, тогава се сетиха рогатите. Че иначе като се разпеем, не се чуват!!! Те май най-накрая осъзнаха коя е най-великата агитка! Домакини смешни!
Цитат:
Викане- скофтиха се нещо нещата..
Цитат:
Викаше се само до тази 13та минута,след това аз не си спомням да се беше запяла някоя песен и целия сектор да пее.
Цитат:
пп:кур за всички,които не викаха днес
Да, сини псуват сини! Тук съм съгласна! Кур за вас, говеда!
Цитат:
Викането някак си не ми се стори много на ниво, но да кажем, че се получи.
Цитат:
От към викане никакви ни нямаше не знам защо така...
Ами, защотоо...
СМЕШНИ СТЕ, СМЕШНИ СТЕ!
Цитат:
Съгласен съм че викането не беше хич на ниво...
И аз съм съгласна!
Цитат:
Всичко до тук ОК, но по отношение на пеенето просто бях бесен, как тези ни надвикаха, са че имаше проблеми с мегафоните това е така ама не е оправдание, как часта от сектора от към "А" си бъркаше в носа.
Цитат:
ама се поизложихме откъм викане.
ЪхЪ
Цитат:
наистина и мен не ме е толкова яд че паднахме , колкото че изпяхме само 1-2 песени като хората !
Че те имат ли повече песни???
.... и .т.н....
А НИЕ СМЕ
ЦСКА ЦСКА ЦСКА!