bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 17 Юни 2025 00:23

Левски | Левски ДЮШ GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 570 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 18:49 
Тоя дивак го виждах почти всеки ден в квартала, базикаше се, че с Топчо щели да си сменят отборите един с друг :)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 18:51 
Вальо не можем даго вземеме това са само слухове !

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 18:54 
Както взехме Буки и Пелето така ще го вземем и тоя
Както се казва "за пари и железни крака се отварят" :8)

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 18:57 
Аватар

BLueEyed написа:
За Вальо Данчо Велизар и Саката съм убеден че никога няма да отидат в Подуене
:wink: НИКОГА

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 18:59 
Защо? Да не би да са големи ЦСКАри? Особено пък Сакалиев, тоя си спомням като беше в Нафтекс какви ги разправяше
Въпроса е, че него не бихме го взели и без пари :wink:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 19:00 
TOTTI10 написа:
BLueEyed написа:

За парички всеки ходи нали знаеш !

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 19:01 
Аватар

SINITE написа:
TOTTI10 написа:
BLueEyed написа:

И Вие ли ще им осигурите тез парички,дето всички трансфери са ви на свободни играчи,не че и наште не са.

Всички видове застраховки към ЗК ЛЕВ ИНС.Отстъпки до 25%.
0883368440
0879331668

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 19:05 
Тоти, точно защото взимаме играчи без пари, можем да си позволим да им предложим доста добри пари, да не забравяме, че взехме 10 милиона от ШЛ, а къде са те сега ?

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 19:07 
TOTTI10 написа:
SINITE написа:
TOTTI10 написа:
BLueEyed написа:

И Вие ли ще им осигурите тез парички,дето всички трансфери са ви на свободни играчи,не че и наште не са.

Абе виж един играч като види че му осигуряват по-добри условия,че ще играе в по-добър турнир,по-добри пари ще взима,по-добри футболисти ще играе,винаги ще предпочете това.Докато в Цска в момента е пален хаос,не се знае кой е собственик,кой играе там,кой дава парите абе хаос,това е мойто мнение !

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юни 2007 21:01 
Тодор Батков: Дадохме за Бензукан около половин милион евро

София. Шахиб Бензукан ни струваше около половин милион евро и то реални пари, а не някакви си 86 автобуса и други материални неща. Това заяви в типичния си стил президентът на Левски Тодор Батков на пресконференция, на която присъства и репортер на "Фокус". "Сумата е истинска и изключително сериозна. Няма да ви кажа точно колко е, но е доста сериозна. Имаме подписани договори. Имаме валидни отношения. Утре ще извършим плащането и ще получим картата му. Сумата е шестцифрена – от рода на около половин милион евро, но това са реални пари. Не няколко автобуса и други материални неща", заяви Батков.

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764090404

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2007 14:00 
TOTTI10 написа:
BLueEyed написа:
Би било яко да вземем Валентин Илиев и да го пратим да играе за Б отбора :o
За Вальо може само да мечтает,нали ако отиде при вас баща му ще го изгони от тях.Вальо е роден ЦСКА-ар

не ми требва ни Вальо,ни Велизар или който и да е.Редовно си ги кълнем тех :twisted:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2007 14:01 
Волфсбург обмисля оферта за Йовов

София. Германският клуб Волфсбург обмисля оферта за национала Христо Йовов, научи репортер на Агенция "Фокус". Футболистът на Левски е считан за един от най-добрите нападатели в българското първенство. Той е попаднал в полезрението на новия треньор на Волфсбург Феликс Магат и е възможно да се стигне до преговори. Христо Йовов направи силни мачове и за националния отбор в евроквалификациите, което допълнително вдига цената му. Израстналият в Своге талант вече има опит в Германия. Преди 9 години той бе футболист на Мюнхен 1860, но не успя да се наложи в титулярния състав и се върна в България. Кариерата му след това премина последователно през Локомотив (Сф), Литекс и Левски.

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764090520

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2007 15:45 
Зелен до гроб
Аватар

Точно в 10:30 ч. шампионите на България проведоха първото си тренировъчно занимание на естествено затревения терен в "Спортен комплекс Правец", съобщава официалният сайт на "сините". В сесията се включиха 14 футболисти, с изключение на Ричард Еромоигбе, който има висока телесна температура. Тренировката бе насочена изцяло към подобряване на кондиционното състояние на футболистите, като през първите 40 мин. те бяха разделени на три групи.
Второто занимание за деня започва в 17:30 ч.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юни 2007 15:56 
Батков: Ангелов ще си плати с лихвите

Преди време и Йофу подписа с друг клуб, а после цяла година косеше трева, припомня собственикът на Левски

Точно 62% от българския народ са феновете на Левски според собственикa на клуба Тодор Батков. Толкова от хората били засегнати от тайния трансфер на Станислав Ангелов в Енерги (Котбус).
- Ангелов нанесе обида на мен и на 62% от българския народ, които са фенове на Левски. Станислав сам избра своя път, но ние сме взели необходимите мерки в БФС и ФИФА и сме убедени в правотата си и вярваме, че тази сага ще приключи в наша полза. Не искам да влизам в детайли, защото девет години се занимавам с адвокатските неща в Левски и досега не съм имал проблеми. Ангелов има редовен трудов договор с Левски до юни 2008 г. и той е наш футболист - обяви адвокатът.
Той допълни, че Пелето е направил груба грешка.
- Не мога да му простя. Срам ме е да кажа какви пари е взел за този период в Левски, но съм убеден, че ще си плати всичко с лихвите. Бяхме договорили през зимата да не го спираме, ако бъде поискан от отбор от Англия, Испания, Германия, Италия. Аз държа на думата си и щях да го пусна. Той обаче преговаря зад нашия гръб и това ме обиди твърде много. Уведомихме Енерги и им казахме, че ако искат този футболист, да дойдат да преговарят с нас, така както го правим ние - каза Батков.
Той разкри, че Левски е отхвърлил предложения от швейцарския Сион и от френския Олимпик за Ангелов.
- Станислав има анекс, но явно не е запознат. Аз съм адвокат и смея да твърдя - добър адвокат, и съм си свършил домашното добре. Преди време и Серж Йофу подписа договор с друг клуб и една година косеше тревата в швейцарски отбор, с който имаше договор. Енерги е клуб, който се бори за оцеляване, а нивото на плащане е като в Левски, ако към всичко прибавим и премиите, които получават нашите футболисти. Вероятно Станислав Ангелов е примамен с пари на ръка при подписване на договор, но това предстои да го разберем - обясни шефът на сините.
Батков уточни, че в бъдеще Левски ще бъдат по-големи реалисти при определянето на цените на своите футболисти.
- Важното е колко пари са готови да дадат за нашите футболисти и трябва да бъдем внимателни - каза Батков. - Съжалявам, че преди време отхвърлих оферта от Айндховен за Валери Домовчийски. Те даваха през зимата половин милион евро, а лятото още два за него, но аз тогава не го пуснах.

http://7sport.net/7sport/the_day/index.htm

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юни 2007 12:00 
Алемания с интерес към Христо Йовов

В Левски чакат още един мароканец днес
Немският Алемания, който изпадна от Бундеслигата, проявява интерес към нападателя на Левски Христо Йовов.

С добрите си изяви в последната година за "сините" и националния отбор на България Ицо е попаднал в полезрението на германския клуб. В Алемания стягат селекция, с която се надяват догодина да се завърнат в местния елит.

Един от набелязаните футболисти бил Йовов. От "Герена" обаче са категорични, че нямат намерение да пращат Христо във Втора Бундеслига. "Не сме получили още оферта, но ако пристигне - ще я отхвърлим", отсякоха от ръководството на "сините".

"Сините" чакат днес да пристигне и друг марокански футболист, който да подпише договор с клуба. Това е капитанът на олимпийския отбор на Мароко Юсуф Рабех. Той е централен защитник, на 22 години е и играе в местния ФАР (Рабат).

Африканецът трябваше вече да е в Правец, където "сините" са на лагер, но двата клуба остава да уточнят още някои детайли по трансфера. Рабех се е разбрал с шампионите за личните си условия. Той бе един от най-желаните играчи от старши треньора на Левски Станимир Стоилов.

В същото време стана ясно, че днес на лагера на шампионите в Правец трябва да се появи на проби бразилският нападател Елтон. Той идва от полския Погон (Шчечин).

http://topsport.ibox.bg/news/id_1314087615

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юни 2007 12:20 
Шакиб Бензукан: Ще се боря за Левски със зъби и нокти

Шакиб, какви са първите ти впечатления от Левски?
- Много приятно се изненадах от изключително топлото посрещане в отбора. Всеки един тук се отнася много добре към мен. Видях и доста нови неща, с които досега не се бях сблъсквал през живота си. Изумен съм от начина, по който протичат тренировките. Този натоварен цикъл е съвсем ново нещо за мен. Клубът разполага и с невероятна база за подготовка и модерно фитнес и медицинско оборудване. Въобще не съм предполагал, че ще мога да работя при такива уникални условия.

- Лесно ли се реши да преминеш при "сините"?
- Дилемата беше доста сериозна. Предприех тази крачка, въпреки че досегашният ми отбор Маракеш също играе на високо ниво и редовно се класира в Африканската шампионска лига. Тимът разчиташе изключително много на мен. Но след като получих предложение от Левски, предпочетох да се съглася. Тук футболът е по-качествен, а и да продължа кариерата си извън родината е голямо предизвикателство за мен. Доволен съм от така стеклите се обстоятелства. Дано обаче Маракеш постигне целите си и в мое отсъствие. Оттук нататък ще хвърля всички сили, за да се наложа в новия си клуб и да спечеля много отличия с него.

- Какво знаеше преди това за българския шампион?
- Бях чувал името от телевизията. Бях чел също така и няколко статии в пресата. Знаех, че отборът участва в Шампионската лига, както и че този сезон е завоювал поредната титла и купа на страната си. Възможността да се включа в най-силния клубен турнир бе и основната причина, за да направя своя избор.

- Какви са целите, които си поставяш тук?
- Най-важното за мен е да играя от сърце и да давам всичко от себе си. Надявам се да оправдая доверието на треньора Станимир Стоилов. Обещавам, че ще изпълнявам изискванията му и постоянно ще се стремя към себеусъвършенстване. Надявам се бързо да се сработя със съотборниците си, за да може да помогна Левски да е сред най-силните. Готов съм да понеса доста лишения, но наистина да стана голям футболист. Ще се боря със зъби и нокти, за да влезем отново в групите на Шампионската лига.

http://sportal.bg/article/?ID=52330

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юни 2007 15:02 
Аватар

Отбор: Спартак 1919 (Плевен)
Бразилецът Елтон в Левски от днес

Бившият нападател на полския Погон Шчечин бразилец Елтон ще пристигне днес вечерта с полет от Рио де Жанейро в България, но ще се присъедини утре към лагера на Левски. Очаква се Елтон да премине в сряда сутринта медицински прегледи, след което ще отпътува за Правец, където сините провеждат първият си подготвителен лагер.

Интересното при Елтон е, че той напусна по твърде странен начин изпадналия от висшата лига на Полша – Погон. До преди няколко месеца съсобственик на тима бе мениджърската агенция, която държи правата на Елтон. Тя обаче оттегли финансовата си подкрепа, а с нея си отмъкна и осемте бразилци, които се подвизаваха в тима и бяха собственост на агенцията. Един от избягалите играчи бе именно Елтон.

най-велик си на света

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юни 2007 18:44 
Зелен до гроб
Аватар

Мениджър №1 на България Лъчезар Танев се е наел със задачата да посредничи между Енерги Котбус и Левски, за да могат двете страни да се разберат за трансфера на Станислав Ангелов.
Преди около седмица националният защитник подписа с немския тим зад гърба на шефовете на 25-кратните шампиони на България. „Излезе информация, че аз първоначално съм посредничил на Станислав Ангелов за преминаването му, а после се разбра, че не е така. Сега водя преговори между Ененрги и Левски, за да се избегнат усложненията”, заяви Лъчезар Танев пред Дарик радио. „Смятам, че това е най-правилният изход и за клуба и за футболиста. Винаги има варианти, а до края на седмицата мисля, че ще има и развитие, но предпочитам цялата тази информация да я коментирам с Левски”, допълни агентът.
Според Танев много малка е вероятността Станислав Ангелов да премине в друг клуб, вместо в Енерги Котбус.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007 12:42 
Аватар

Отбор: Сливен 2000 (Сливен)
УЕФА даде лиценз на ПФК Левски за Шампионска лига

20 юни 2007 | 11:35 | Агенция "Фокус"

Нион/София. Днес в административния офис на Левски на ул. Леге 15, се получи факс, с който УЕФА потвърждава че ПФК Левски отговаря на всички изисквания и критерии за участие в тазгодишното издание на Шампионска лига сезон 2007/2008, като са приети без възражение всички предоставени документи и лицензи, съобщава официалният сайт на българския шампион.

Бразилецът Елтон направи първа тренировка с Левски в Правец

20 юни 2007 | 11:18 | Агенция "Фокус"

Правец. Новото попълнение на Левски бразилецът Елтон пристигна късно снощи в България и направи първа тренировка със "сините" тази сутрин в Правец, съобщиха за Агенция "Фокус" от ръководството на клуба. Елтон e на проби при шампионите от полския Погон Шчешин. Ако спортно-техническото ръководство на Левски, начело със старши треньора Станимир Стоилов, одобри бразилеца, ще се стигне до трансфер.
Закупеният мароканец Бензукан пропусна сутрешната тренировки на Левски. Причината за това е умора. Младежкият национал на Мароко е играл без прекъсване в последните 11 месеца и за разлика от другите играчи ще тренира само един път на ден.
Ричард Еромоигбе също взе участие в заниманието, но обикаляше терена, тъй като бе болен до скоро.
Младежките национали Борислав Стойчев и Николай Димитров също се подготвяха, след като получиха повече време за почивка.
В близките дни и Валери Домовчийски ще започне тренировки. Той ще бъде повикан по-рано от останалите български национали.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007 13:33 
Бразилецът Елтон направи първа тренировка с Левски в Правец

Правец. Новото попълнение на Левски бразилецът Елтон пристигна късно снощи в България и направи първа тренировка със "сините" тази сутрин в Правец, съобщиха за Агенция "Фокус" от ръководството на клуба. Елтон e на проби при шампионите от полския Погон Шчешин. Ако спортно-техническото ръководство на Левски, начело със старши треньора Станимир Стоилов, одобри бразилеца, ще се стигне до трансфер.
Закупеният мароканец Бензукан пропусна сутрешната тренировки на Левски. Причината за това е умора. Младежкият национал на Мароко е играл без прекъсване в последните 11 месеца и за разлика от другите играчи ще тренира само един път на ден.
Ричард Еромоигбе също взе участие в заниманието, но обикаляше терена, тъй като бе болен до скоро.
Младежките национали Борислав Стойчев и Николай Димитров също се подготвяха, след като получиха повече време за почивка.
В близките дни и Валери Домовчийски ще започне тренировки. Той ще бъде повикан по-рано от останалите български национали.

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764090884

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007 18:14 
Зелен до гроб
Аватар

Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков заяви пред “Дарик радио”, че е много доволен от представянето на бразилеца Елтон и се надява той да подпише с тима. “Убеден съм, че бразилецът Елтон има качества и се надявама да ги демонстрира и да остане при нас. И аз и треньорът виждаме много потенциал във футболиста. Не съм съвсем сигурен, но мисля, че той е собственост на мениджърска агенция. Ще преговаряме, но трябва първо да се убедим в качествата му. В Левски ще бъдат привлечени толкова футболисти през лятото, колкото са нужни на спортно-техническия щаб”, заяви изпълнителният директор на шампионите.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007 20:59 
Станимир Стоилов: Левски не може да чака футболисти от световна класа

София. Шампионът на България Левски реално не може да привлече звезда от световна величина, заяви старши треньорът Станимир Стоилов пред официалната интернет страница на тима.
Повод за думите на специалиста стана тиражирания в медиите интерес към Джими Флойд Хаселбайнк и към Диего Тристан.
"Левски не може да чака играчи от световна класа и не иска. Аз като треньор съм си поставил реални цели и възможности и знам кои футболисти могат да бъдат привлечени в Левски. Не искаме да ставаме медийни герои", заяви Стоилов.
"Ние търсим играчи от средноевропейско ниво, които реално да могат да дойдат при нас и да се изявят добре. Футболисти от световна класа не могат да дойдат тук. Всичко друго са евтини спекулации и реклами на някои хора пред медиите", допълни той.
Специалистът призна, че иска да привлече капитана на олимпийския отбор на Мароко Юсеф Рабех, но намекна, че ако това стане, Левски може да се раздели с някои играчи.
"Рабех беше първият играч, който имах желание да бъде привлечен, но на този етап има някакви спънки за осъществяване на трансфера. Нещата с Бензукан станаха по-бързо. Ще изчакаме и се надявам всичко да се развие нормално. По принцип ще зависи и от това колко наши футболисти ще бъдат продадени", заяви Стоилов.
"В момента групата е по-голяма отколкото трябва затова ще трябва да продадем някой. Не знам към кой футболист ще има интерес. Аз нямам причина да искам да се разделя с който и да е от нашите играчи. Всички се представиха на едно добро ниво. Имам по-високи очаквания към един-двама футболисти, най-вече на базата на това, че те имат по-големи възможности и качества, но не са ги показали", допълни младият специалист.
В същото време стана ясно, че Валери Домовчийски ще се присъедини към лагера на шампионите утре.
"Валери идва утре, но не за да тренира, а да за направим встъпителни занимания за два-три дни за подобряване на кондиционната му форма. Това е целта. Другите национали трябва да се явят в неделя", обясни Стоилов.
Той е наясно с качествата на новите попълнения Дарко Тасевски и Шакиб Бензукан и какво те трябва да подобрят в играта си.
"Тасевски го познавам. При него има изключително добро взаимодействие в средната зона като комбинативност, като участие в играта, но значително трябва да подобрим динамиката в неговата игра и участието му във фаза защита. Мароканският защитник по-малко съм го наблюдавал. Той е доста млад играч. Има още неща за изглаждане, най-вече в стила на Левски и с нещата, които искаме при изнасянето на топката основно", обясни Стоилов.
Специалистът е доволен от предоставените условия на базата в Правец.
"Теренът и условията, които ни предлагат домакините са перфектни. Изключително съм доволен като цяло - и от хотела, и от отношението към нас. Терените са може би в най-добро състояние в България, за което хората тук заслужават похвала и благодарност", каза Стоилов

http://www.focus-sport.net/?do=n1148764090953

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2007 22:24 
Зелен до гроб
Аватар

Офанзивният полузащитник на Левски Милан Коприваров ще поднови тренировки със съотборниците си, съобщава официалната интернет страница на шампионите. Футболистът, който пропусна сутришното занимание на тима в Правец, бе на преглед в Пирогов, където бе на допълнителни изследвания на кръвта. Диагнозата е остра ентеровирусна инфекция. Заболяването няма да му попречи да тренира наравно със сътборниците си.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2007 00:50 
ЛЕВСКИ ПОДПИСА С ШЕНОЛ МУСТАФА ГАЛИП

Днес в централата на ПФК Левски АД първи професионален договор с клуба подписа Шенол Мустафа Галип, роден 1988 година. Контрактът е за срок от три години.

През миналата седмица Левски подписа договори с македонеца Дарко Тасевски и мароканеца Шахиб Бензукан.

Бразилецът Елтон, който пристигна късно снощи в България, тренира за първи път с Левски на сутрешното занимание на шампионите в Правец.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Юни 2007 14:39 
Аватар

Отбор: Дунав 2010 (Русе)
Старшата на Левски отвя с 5:0 Нафтекс
Изображение
Славия изпусна да победи Поморие в София
Юношите старша възраст на Левски (родени 1988 г.) разгромиха с 5:0 Нафтекс в първия ¼-финален мач за Републиканското първенство, който се игра тази сутрин.

Възпитаниците на Бисер Хаздай започнаха във вихрено темпо срещата с връстниците си от Бургас и само пропуските на Стойков, Балтанов и най-вече на Курдов не дадоха сериозно предимство в резултата. Все пак Мариян Огнянов и автогол на Добромир Димитров от "шейховете" оформиха комфортната преднина от 2:0 за "сините" на полувремето.

След почивката паднаха нови три гола в полза на Левски, като техни автори станаха Атанас Курдов на два пъти и Спас Байрактаров от дузпа. До края домакините направиха още куп пропуски с главни действащи лица Огнянов, Курдов, Балтанов и Цачев.

Срещата-реванш ще се състои на 25 юни на ст. "Българово" край Бургас.

В друга първа 1/4-финална среща юношите старша възраст на Славия не успяха да победят връстниците си от Поморие на стадиона в кв. "Овча купел", като срещата завърши 1:1. Гостите изненадващо поведоха още в 1-ата минута на двубоя, но възпитаниците на Георги Станков бяха пълни господари на терена до края на мача.

Юношите на Поморие така и не успяха да създадат друга голова опасност пред вратата на "белите", докато положенията пред тази на гостите бяха десетки.

Единственото попадение за Славия отбеляза Теодор Тодоров, който оформи крайното 1:1 и остави спора за място на 1/2-финалите да се решава на 25 юни в Поморие.

Старша възраст (родени 1988 г.), 1/4-финали - първи срещи:

ЛЕВСКИ - НАФТЕКС 5:0
1:0 Мариян Огнянов (34), 2:0 Добромир Димитров (38-авт), 3:0 Атанас Курдов (58), 4:0 Спас Байрактаров (66-д), 5:0 Aтанас Курдов (74)

СЛАВИЯ - ПОМОРИЕ 1:1
за Славия - Теодор Тодоров

Днес от 18,00 часа:
МАРИЦА -

ЧЕРНО МОРЕ - ЛИТЕКС

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 570 мнения ]  Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 112824 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 222179 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 236383 19 Окт 2009 22:34