bulgarian-football.com | bgclubs.eu | GOAL.bg | Левски София | ДЮШ Левски | bfl-team.com | pi4e.com | Dropbox | eRepublik
* Влез   * Регистрация

Последно посещение:
Дата и час: 26 Юни 2025 01:47

Левски | Левски ДЮШ GOAL.bg

Напиши нова тема Отговори на тема     [ 570 мнения ]  Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 22:00 
Сами срещу всички
Аватар

Отбор: Левски (София)
МЪРИ ЗАПЛАШИ РИЧАРД С ГЛОБА

Ричард Еромоигбе бе заплашен с глоба от старши треньора на Левски Станимир Стоилов, ако се докаже, че нигериеца е бил на дискотека до 5 часа сутринта. "Ще проверим случая, но аз не съм пъдар и всеки си отговаря за действията. Ако Ричи е толкова богат, нека се забавлява, но ще си плаща според правилника на клуба. Останалите момчета имат нужда от пари от такива санкции", каза в шеговит стил Мъри.
Той заяви, че в предстоящата в събота контрола с Локомотив Пловдив на "Лаута" ще пусне в състава дошлия на проби 18-годишен Иво Димитров, който е на "Герена" по препоръка на Радостин Кишишев. Младият "англичанин" е тренирал 6 години в школата на Брентфорд.

Автор: db

"Левски значи СВОБОДА"
- "Левски" отборът на тези, които искат да бъдат свободни

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2007 22:15 

хаха тези тъмнокожи са луди хаха

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2007 12:14 
АКАДЕМИК - отбор ВЕЛИК
Аватар

Отбор: Академик (София)
Левски иска 350 000 евро за Табаков

Ръководството на Левски няма да спира юношата си Боян Табаков при конкретна оферта от страна на Шалке 04. Онзи ден в офиса на шампионите пристигна факс, с който немският тим покани на проби нападателя. Табаков ще се готви с тима от Гелзенкирхен между 15 и 20 октомври. "Боян бе повикан от Шалке за петдневен престой. Левски му разреши да пътува за Германия. Не искаме да спираме младите си футболисти, когато пред тях се отвори шанс да играят в Европа. Поканата от такъв клуб може само да ни радва. Това показва, че при нас се работи правилно. Доказахме, че школата ни може да произвежда футболисти не само за първия отбор, но и за силни чуждестранни клубове", коментира доволен от интереса към Табаков Станимир Стоилов. "Сега всичко зависи само от него. Дано да се представи добре. Ако го харесат германците, ще водим разговори за евентуалния му трансфер", подчерта специалистът. Според хора от щаба на Мъри, ако Табаков бъде одобрен от Шалке, Левски ще поиска за таланта 350 хиляди евро.

Източник: http://www.sportal.bg/news.php?id=69189

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2007 12:28 
Сами срещу всички
Аватар

Табаков смая Шалке 04

Един от най-перспективните млади играчи на Левски Боян Табаков бувкално смая Шалке 04 с уменията си, след като се разписа на два пъти при разгромната победа на юношите на немския тим с 4:0 над местен мъжки аматьорски отбор.

Интересното е, че 17-годишният Табаков е играл със своите батковци, 19-годишните юноши на клуба.

"Играх за тима до 19 години и всички в моя състав бяха по-големи от мен", призна младокът пред "Дарик".

"Играхме срещу аматьорски мъжки отбор и победихме с 4:0. Аз вкарах втория и четвъртия гол в двубоя. При първия ми гол получих топката от тъч, надбягах един играч, излъгах защитник и шутирах в далечния за вратаря ъгъл. При втория ми гол засякох с крак центрирана топка пред вратата на противника."

Табаков се връща от Германия на 20 октомври, когато приключва пет дневния му пробен срок в Шалке. Според запознати, треньорът на немския гранд е останал предоволен от нападателя.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2007 12:32 

Браво само това да се чува,но жалко че изпускаме още един талант,без да има и официален мач.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2007 12:42 
Сами срещу всички
Аватар

aiko_92 написа:
Браво само това да се чува,но жалко че изпускаме още един талант,без да има и официален мач.
Еми то това зависи само от ръководството.Вместо да купуваме бразилци и мароканци да взимаме от школата.

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Окт 2007 13:04 
Син до гроб
Аватар

ФИФА е изискала нови документи от шампионите по случая "Станислав Ангелов". До няколко дни от ръководството на Левски ще изпратят необходимите подробности. "Развръзка по заплетения казус може да се очаква в съвсем скоро време. Надяваме се да докажем правотата си и да получим обезщетение от Енерги, защото това не е реалната цена на Ангелов", заявиха вчера от "Герена".
Както е известно, Пелето премина скандално в тима Котбус през лятото, след като немците се позоваха на специална клауза в договора му, която го прави свободен агент срещу 180 хиляди евро. Шефовете на Левски обаче оспориха трансфера и подадоха жалба в световната централа. В момента Станислав Ангелов се състезава в германския клуб със служебна жълта карта.

sportal.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Окт 2007 12:37 
Аватар

Левски ще гостува на лидера в Западната „Б" група Локомотив (Мездра), в мач от 1/16-финалите на турнира за купата на България, стана ясно след изтегления днес жребий. По регламент победителя се излъчва в един мач и при равенство в редовното време се играят продължения, а при ново равенство се изпълняват дузпи. Срещата ще се играе на 31 октомври от 14'00 ч. в Мездра. Преди месец Левски и Локомотив (Мездра) играха приятелски двубой в София и завършиха при резултат 2:2.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Окт 2007 14:04 
Левскарка до гроб

Отбор: Места 2005 (Хаджидимово)
тоя път ше ги бием

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Окт 2007 14:17 
Аватар

Отбор: Локомотив 1929 (Мездра)
Този път нищо не се знае :-)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Окт 2007 06:18 
Миналата..година си седях в бирария..и без да искам чух разговор между двама цесекари...Единия споделяше на другия..Абе шабане...нали снощи...Манчестър Ю. разби Рома с 7-1...шабан: Да...и какво от това..мен това не ме топли..Севдалинчо: Абе...то нека не те топли, ама от ръководството на Рома изпратиха факс до нашетоо..Казаха: 7-1 НЕ СТЕ САМИ!!!!!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2007 00:44 

Ключова дума "радост"

За това на мачовете на армейците в София срещу посредствени отбори идват една-две хиляди души, а в работния петък днес на "Васил Левски" дойдоха 6000

След Локо Пд - ЦСКА (0-1):
"Трите точки са най-важни. След като тимът бие, не мога да не съм доволен", обоснова се лаконично Младенов

След Левски - Ботев Пд (6-2):
"Желая хората да са доволни от играта, независимо, че може някога и да загубим.", каза още Стоилов.

Това изглежда е най-добрият начин ясно да се покаже разликата между двата най-големи български отбора. Или поне разликата в момента. Въпреки че и философията на двата клуба винаги е била такава. Феновете на едните пеят пак и "само за победа", а другите "за Левски, а не за победа". Но нека се вгледаме по детайлно в горните два цитата - много отговори могат да се изведат от тези наглед прости изказвания на наставниците. Станимир Стоилов желае хората да са доволни. Да, хората - защото футбола е създаден за тях. Независимо какво ще коства постиганетона тази цел - загуба на мач, два или дори титла. Но "те" трябва да са щастливи. Това явно в ЦСКА за близо 60 годините съществуване не желаят да проумеят.

След мача с Локомотив Пловдив Стойчо категорично заявява, че е доволен от жалкото подобие на футбол, което тимът му демонстрираше на "Лаута". ТОЙ бил доволен. ТОЙ ли е ЦСКА?! А не са ли феновете? Те дали са били път до Пловдив за да гледат блъсканици по терена, селски пререкания със съдиите, безидейно ритане на топката в обикновено неизвестни посоки и още куп други наглед неприятни изпълнения. Не, те са дошли за да гледат футбол, а техните любимци напоследък тенденциозно демонстрират всичко друго, не не и най-великата игра. Може би и за това на мачовете на армейците в София срещу посредствени отбори идват около една-две хиляди души, а в работния петък днес на "Васил Левски" дойдоха 6000. Дойдоха, за да се забавляват и Левски им го осигури.

Иначе нерадостни проблеми, кога измислени, кога реални, винаги има. Но когато Левски стъпи на терена, всички скандали, спекулации и интриги сякаш се изпаряват. Христо Йовов нямал нов договор - 2-1 за Левски, Бижутера елегантно преодолява Лилчо Арсов. Седрик Бардон искал да се махне от България - 5-1 за сините след хубав изстрел на французина. Шампионите са без селекция - Зе Соареш гледа от трибуните новия си тим, до него две свободни места. И всичко това в името на тях - "хората". Още в началото на проблемите, които сполетяха сините този сезон, Мъри мъдро заяви, че едно от аай-сериозните причина за слабата игра на Левски, е липсата на радостта в играчите му. Е, ето го и доказателството. Ботев раздразни звяра, а малко след това Телкийски зарадва публиката. Оттам насетне всичко е като неколкократно гледан стар филм. Че дори и странният резултат 6-2, който виждаме за втори път през 2007 година.

А как е при достойния опонент? Безброй картони, грозен футбол, бунт срещу еди кой си, двама се били хванали за гушите (често и в буквалния смисъл), този напада онзи, война... А къде е радостта?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2007 10:48 
Въпреки че Христо Йовов отбеляза едно попадение и подаде за други два при разгромната победа на Левски над Ботев Пловдив, изпълнителният директор на сините Наско Сираков не се изказа много ласкаво за нападателя. На въпрос свързан с бъдещето на Христо Йовов при „сините" Сираков заяви: „Като решим, че заслужава нов договор, ще му предложим. На мен все още не е показал, че заслужава да подпише с Левски", бе лаконичният коментар на Сираков. Относно двубоя, в който Левски размаза Ботев зпълнителният директор на Левски Наско Сираков заяви: „Мисля, че стартирахме много добре, първите 5 минути изпуснахме две положения. Имаше огромно желание от всички играчи, но футболът се играе не само със сърце, но и с разум. Нарушихме играта в някои моменти. Още е много далече мачът с ЦСКА, готвим се за двубоя в сряда. На този етап, единствено той ме интересува", завърши Наско Сираков.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2007 17:50 
ЛЕВСКАР - това звучи гордо!! :twisted:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2007 17:55 
...___.......................... .........................
...',_`""\........ .---,........................... .......
......\...:-""``/`.... |............................... ...
.......`;'.....//`\.../..... .............................
......./...__.....|...('..................................
......|_../O)\.....\..`).\...............................
....._/-.....`......`"`..|` -...........................
..-=;.`................../...`-. .........................
/o.o.\...,_,.................... '........................
L._._;_.-'.................. ......`'-................... .
..`'-.`.............'... ..............`'-........... .....
......`..........'.......... ..............`-._...........
........'-._..-'........ ......................'..... .....
...........\...ЕВРООЛИГОФРЕНИ.2007..`\.......
............|................... ..................\......
............|....|.............. ...................;..._.
............\....|...........|.. ...................|-.((.
.............;...\.........../.. ../................|-.`\)
.............|.'..;......... /....|.................|(_).)
.............|...\.\......./`... .|.................;'--' .
..............\...'.\..../`. .....|................/......
...............|.../`|..;....... .\.............../.......
...............|..|..|..|-._.... ..'.............'....... .
.............../..|..|..|__.`--- -|--.......-'..........
..............//__/../..|.....-| ...........-'`.............
....................//__/...//__ _.--''`................. .
1948-2007

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Окт 2007 17:55 
Валентин Илиев толкова го било срам от позорните загуби на ЦСКА, че не можел да излезе от вкъщи. Един ден обаче решил да се поразходи като се маскира. Сложил си той перука, тъмни очила, малко грим и тръгнал. На улицата пред блока стояла една баба и си бъркала в носа. Минавайки покрай нея тя му казала: "Здравей Валентинчо!". Той много се изплашил и си казал: "Лелее щом тая откачена грозотия с криви крака ме позна, значи всеки би ме познал! Трябва да се маскирам по-добре!"
Прибрал се той вкъщи и се гримирал още повече, облякъл трикото на жена си, обул поовехтели дупчени обувки и наметнал небрежно един шал на Славия. Излязъл на улицата и си казал: "Таа мръхла ако пак ме познае се прибирам и няма да излизам повече!". Но минавайки покрай нея тя пак се провикнала:
-Здравей Валентине!
Илиев се ядосал и я попитал:
-Бабо, кажи ми моля те, как ме позна с тези очила?
-Е как няма да те позная бе, аз съм Велизар Димитров!!!

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007 09:37 
Сами срещу всички
Аватар

Левски става член на Г-14

Сините се присъединяват към формированието, когато то стане от 40 клуба.

Левски има реален шанс да влезе в Г-14. На 13 и 14 ноември групировката ще проведе конференция в Брюксел, където ще бъде обсъждано именно разширението на формированието. Очаква се единственият български тим, играл в Шампионската лига, да стане част от него.

Г-14 бе създадена през 2000г. от 14 клуба, но впоследствие броят на формированието бе увеличен на 18 отбора през 2002г. Сега се предвижда Г-14 да включва 40 отбора от 23 различни държави. В момента президент на групировката е изпълняващият същата длъжност във френския шампион Лион Жан Мишел Олас.

Олас наследи бившия изпълнителен директор на Арсенал Дейвид Дийн, който през април тази година напусна клуба и това автоматично го извади и от групировката. Още с встъпването си в длъжността Олас бе заявил, че една от целите на групировката е именно нейното разширение и респективно разширението на нейното влияние.

Клубовете са поканени най-вече на базата на успехите си. Така например заради постиженията на Севиля (в чиито сайт бе поместен пълния списък на участници и кандидати за Г-14, а впоследствие и във в. "Марка") в последните години, от Г-14 са отправили официална покана за участие на представители на андалуския клуб на конференцията на формацията.

Испания, Англия, Италия, Франция и Германия ще имат най-много представители - по 4, като на базата на успехите си на терена севилци добиват правото да се присъединят към Барселона, Реал(М) и Валенсия от испанска страна. Севилци ще имат право на 3 гласа от общо 103, колкото имат и Арсенал, Бенфика и Аякс. Два гласа клубът получава заради титлите си в последните 2 сезона в турнира за Купата на УЕФА. Само за сравнение Милан има най-голямо право - 8 гласа, докато Реал(М), Барса и Валенсия са с по 4.

В момента представители на Англия са Арсенал, Манчестър Ю и Ливърпул, като към тях ще се присъедини и Челси. Италианските клубове са Интер, Милан и Ювентус като ще бъде добавен и Рома, а от френска страна участват Лион, Марсилия, ПСЖ и четвъртият тим ще е Монако. Германските отбори в Г-14 са Байерн(М), Байер(Л) и Борусия(Д) като четвъртия представител ще е Вердер(Бр).

Страните с двама представители са Португалия (Порто - настоящ член и Бенфика) и Холандия (Аякс и ПСВ Айндховен - и двата членуват в момента). Листата ще допълнят Левски, Стяуа(Букурещ), ЦСКА(М), Селтик, Динамо(К), Андерлехт, Спарта(Пр), Фенербахче, Олимпиакос, Базел, Макаби Хайфа, Роземборг, Цървена Звезда, ФК Копенхаген, Аустрия(В) и Висла(Краков).

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007 09:38 
Сами срещу всички
Аватар

Е сега нека да излезе някой чорбар и да ми каже,че не сме големи?

"Левски значи СВОБОДА"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Окт 2007 10:07 
Изпадналият в немилост нападател на Левски Емил Ангелов сподели в интервю за Гонг, че никога не би преминал в ЦСКА, дори и от „червения” клуб да му предложат милиарди.

„Предпочитам да премина в отбор от чужбина, но ако не стане, ще трябва да играя в друг български клуб, след като ми изтече контрактът с Левски. На сто процента съм сигурен, че от ЦСКА и милиарди да ми предложат няма да отида в този отбор”, отсече голмайсторът за Левски в УЕФА от преди два сезона.

„Благодаря, че ми се обаждате, защото може би сте единствените. Когато един човек играе и вкарва голове към него има голям интерес, но в момента нещата не се получават така. Всичко около мен е добре, лошо е че не мога да играя мачове”, заяви в интервю за Гонг Бабангида.

Емил Ангелов не се разбра с ръководството на Левски и в момента поддържа форма с юношите старша възраст на „сините”. В сходна ситуация е и неговият колега Милан Коприваров.

„Ако може да се каже, поддържам форма с момчетата от старшата възраст. Треньор е Викторио Павлов и смятам, че се справя много добре, чака го добро бъдеще, като треньор. Никога не съм очаквал, че няма да играя толкова дълго време. Определено много липсва големият футбол. Само човек, който е бил спортист и е играл футбол знае какво ми е в момента, с една дума ми е много трудно”, отбеляза Емил Ангелов.

„Нямам проблеми с Левски, те се държат коректно с мен. Проблемът е такъв, аз не исках да си продължа контракта, тъй като така съм преценил. Оттам нататък те ми казаха, че съм ненужен и ми предложиха договор за една година. След това ми казаха, че мога да отида в Черноморец, но не се съгласих. После почнах да тренирам с юношите. Искам да кажа, че нямам проблем с хората в Левски”, разказа нападателят огорчил Динамо Букурещ, Артмедия и Шалке 04.

Таранът допълни, че в момента няма оферти отправени към него. Според Емил Ангелов сделката с Енерги Котбус не се е осъществила, защото цената му се е покачила драстично в последния ден от престоя му в Германия.

„Да ви кажа честно, чувал съм се само с Топузаков, Петков и Томашич и то от време на време, не редовно. Не се сърдя, защото знам, че човек, когато е силен има много приятели, а когато има проблеми всеки се отдръпва от него”, допълни не без тъга Емил Ангелов в първото си интервю от много време насам.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2007 12:15 
Левскарка до гроб

Българският шампион Левски ще бъде приет през следващия месец за член на най-мощната организация на футболните клубове в Европа Г-14, съобщиха за БТА от ръководството на клуба. На 13 и 14 ноември на Генералната асамблея на централата в Брюксел ще бъдат приети нови членове в престижната международна клубна организация, която е учредена от 14 клуба през септември 2000 година и разширена с нови четири отбора през август 2002 година.
Целта на Г-14 е да защитава интересите на най-големите футболни клубове на Стария континент.

След значимите си футболни постижения през последните години на местно ниво и в Европа ПФК Левски е поканен като единствен представител от България, след като покри успешно и множеството критерии за включване в организацията.

"Може да сме горди, че от Г-14 са се спряли на Левски като единствен представител на България, който да бъде поканен за пълноправно членство в организацията. Това е най-добрата оценка за нашата работа. За нас е чест да станем част от това елитно европейски семейство", заяви за БТА изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков, който допълни че през следващите три години няма да бъдат приемани нови членове в Г-14.

Към организацията на 13 и 14 ноември ще се присъединят още 22 клуба и бройката на членовете ще нарасне до 40, като географията ще се разшири в посока Шотландия, Русия, Турция, Румъния, България, Гърция и Скандинавските страни.

"Знам, че от Русия, Румъния, Гърция и Турция също са поканени по един клуб. Това са ЦСКА Москва, Стяуа, Олимпиакос и Фенербахче", каза още Баждеков.

В момента в Г-14 членуват Милан, Аякс, Борусия Дортмунд, Барселона, Байерн Мюнхен, Интер Милано, Порто, Ювентус, Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Олимпик Марсилия, Пари Сен Жермен, ПСВ Айндховен, Реал Мадрид, Арсенал, Байер Леверкузен, Олимпик Лион, Валенсия, а президент е шефът на френския Лион Жан-Мишел Олас.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2007 18:00 

Левски губи Георги Петков до Нова година
Вратарят на "сините" скъсал менискус, ще претърпи операция

Вратарят на Левски Георги Петков ще бъде извън игра поне до Нова година, научи Топспорт.бг. Стражът на шампионите е получил контузия на снощната тренировка на "сините", като първоначално е било преценено, че травмата не е сериозна.

След обстойни медицински прегледи в "Пирогов" днес обаче е било устаневено, че националът е скъсал менискус и хирургическата интервенция е неизбежна.

След операцията на Петков ще му бъде нужен период на възстановяване около два месеца, което автоматически го вади от строя за вечното дерби с ЦСКА и евроквалификацията с Румъния.

Георги Петков не е отпътувал и за гостуването на Локо (Мз) от 1/16-финалите за купата на България, като при това положение титуляр на вратата на "сините" ще застане Божидар Митрев.

Отпечатване | Изпращане

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2007 22:41 

Станимир Стоилов – наставникът с европейско мислене и поведение

Мъри ясно е осъзнал, че е по-добре да създаде спокойна атмосфера по време на официалните мачове на отбора

Пълният хаос, който цареше на мача за Купата на България между Локомотив Мз и Левски ми даде отлична възможност да се докосна до атмосферата в тима на шампионите. Домакините от Мездра ни бяха настанили буквално на сантиметри от резервната скамейка на сините. Не, че досега не съм попадал като футболист в такава чисто футболна обстановка, но този път бе различно. Наистина останах очарован от поведението, което демонстрира Станимир Стоилов по време на двубоя с втородивизионния тим. А то несъмнено бе на европейско ниво. Мъри нито веднъж не си позволи да нагруби някой от своите футболисти, въпреки че Левски доста трудно отстрани отборът на домакините. Напротив. По време на всичките 120 игрови минути, наставникът на сините, рядко подсказваше на футболистите си. В случаите в които го правеше, указанията му бяха изключително точни и в доста умерен тон. Резонните реплики от рода на: “тоя пак нищо не играе, знаех си, че не става, но не знам защо го пуснах или вече няма да помирише терен, докато аз съм треньор”, които сме свикнали да слушаме по време на мач от по-голямата част от българските наставници, при Стоилов не съществуват. Очевидно е, че старши-треньорът на шампионите е изградил у себе си една модерна футболна европейска мисъл. Мъри ясно е осъзнал, че е по-добре да създаде спокойна атмосфера по време на официалните мачове на отбора. Затова вместо непрекъснато да ръкомаха и да дава напътствия за щяло и нещяло, той определено предпочита да хвърля повече труд и нерви в тренировките, където до голяма степен да изгражда облика на тима. По този начин Стоилов улеснява както себе си, така и своите футболисти, защото излизайки на терена всеки един от тях знае какви точно задачи да изпълнява.
От дотук написаното можем да заключим, че всички предпоставки за успешно бъдеще на клуба са налице. Защото Левски несъмнено разполага с наставник, които е изградил у себе си европейско мислене и поведение

Donbalon.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Ное 2007 17:41 
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов бе със смесени чувства след равенството на „сините” в Благоевград. Шампионите стигнаха само до 1:1 срещу Пирин и вече изостават на пет точки от ЦСКА.

„Пет точки не са много, но не са и малко. Аз искам от моя отбор да търси по-агресивно победата. Не очаквах да загубим точки в този мач. В крайна сметка хората се бориха и спечелиха точка. Разликата в класите на двата отбора е голяма, Пирин имаха една греда, това е истината,” коментира Мъри.

„Общо взето, смятам, че трябваше по-агресивно да започнем от първата минута. Прекалено лесно се задоволихме с 1:0, а трябваше да потърсим решаване на срещата. Слаба организация при едно статично положение, и получихме гол, което реши мача. Имам претенции към всички минути, аз искам изразителна победа. Не можем да разчитаме само на майсторство и на това да вкараме един гол и с него да свършим. Очаквах да има доста статични положения.„

Стоилов каза своето мнение и за съдийството на Стоян Алексиев. „Българските съдии като дадат една дузпа, после започва да ги залива страх и започват да свирят всичко, фаул – има-няма – личи страх. Със страх не се свири, без значение в коя полза.”

„За първи път казвам няколко думи след мача, за статичните положения най-вече,” заяви наставникът на Левски. „Имахме достатъчно положения, за да направим разликата по-голяма. До 1:0 можехме спокойно да водим с два-три гола. Наказания ще има при всички положения,” завърши Стоилов.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2007 17:07 
Левскарка до гроб

АЕК хареса Лусио Вагнер

08 Ноември 2007

Лидерът в гръцкото първенство АЕК е подновил интереса си към защитника на Левски Лусио Вагнер

Лидерът в гръцкото първенство АЕК е подновил интереса си към защитника на Левски Лусио Вагнер. Тимът от южната ни съседка има нужда от ляв защитник и е хвърлил око на Вагнер. В събота скаути на гърците наблюдаваха гостуването на шампионите в Благоевград. Пред родни мениджъри те заявили, че се нуждаят от атрактивно попълнение, което да представят на феновете за началото на пролетния полусезон. Лусио пък отговарял на изискванията им, тъй като е бразилец, а освен това е и национал на България. Вагнер има мачове за Севиля и Бенфика, което го прави още по-апетитна хапка. Допълнително предимство за трансфера е, че Лусио вече е гражданин на Европейския съюз и няма да заема квота за чужденец. Гърците от доста време следят изявите на Вагнер. Преди около година той влезе в трансферния им списък. Лусио бе харесан на мач между Левски и Славия. През лятото Вагнер бе напът да премине в АЕК, но тогава ръководствата на двата клуба не се разбраха за трансферната сума. Сините настояваха да получат минимум 450 хиляди евро за защитника, а гърците даваха само 300 хиляди. Твърде вероятно е през зимата обаче Батков и сие да склонят на по-малка сума за Лусио, тъй като той вече навърши 31 години. В момента АЕК е на първо място в гръцкото първенство. „Жълто-черните" имат само една загуба от Ираклис и са с точка пред Панатинайкос и две пред Олимпиакос.Янаки Димитров, „Тема Спорт"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Ное 2007 21:57 
Мразя
Аватар

Отбор: ЦСКА (София)
Българин написа:
Валентин Илиев толкова го било срам от позорните загуби на ЦСКА, че не можел да излезе от вкъщи. Един ден обаче решил да се поразходи като се маскира. Сложил си той перука, тъмни очила, малко грим и тръгнал. На улицата пред блока стояла една баба и си бъркала в носа. Минавайки покрай нея тя му казала: "Здравей Валентинчо!". Той много се изплашил и си казал: "Лелее щом тая откачена грозотия с криви крака ме позна, значи всеки би ме познал! Трябва да се маскирам по-добре!"
Прибрал се той вкъщи и се гримирал още повече, облякъл трикото на жена си, обул поовехтели дупчени обувки и наметнал небрежно един шал на Славия. Излязъл на улицата и си казал: "Таа мръхла ако пак ме познае се прибирам и няма да излизам повече!". Но минавайки покрай нея тя пак се провикнала:
-Здравей Валентине!
Илиев се ядосал и я попитал:
-Бабо, кажи ми моля те, как ме позна с тези очила?
-Е как няма да те позная бе, аз съм Велизар Димитров!!!

оригинала е с Топузаков и Боримиров но вие освен да копирате друго няма да направите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема     [ 570 мнения ]  Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 23  Следваща

Подобни теми Автор Преглеждания Последно мнение
Преглежда непрочетените мнения Формула 1 - новини
Форум: Формула 1
Anonymous 114192 10 Юни 2010 16:59
от tedo
Преглежда непрочетените мнения Новини
Форум: Калиакра 1923 (Каварна)
Anonymous 223994 25 Яну 2011 15:39
от sashitop
Преглежда непрочетените мнения Новини за Хебър
Форум: Хебър 1918 (Пазарджик)
Anonymous 240933 19 Окт 2009 22:34